Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους συνδράμετε σε συλλόγους ή σωματεία θα είναι η προτεραιότητα σου για σήμερα, καθώς οτιδήποτε και να κάνεις επιθυμείς να το κάνεις σε συλλογικό επίπεδο. Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να προβάλεις την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου στους γύρω σου. Η ημέρα είναι ιδανική για  συζητήσεις σχετικά με νέες συνεργασίες αλλά και νέες συμμαχίες στο φιλικό σου περίγυρο.  Η επαφή με κόσμο θα κάνει πολύ καλό στη διάθεσή σου και δεν αποκλείεται να κληθείς να αναλάβεις ένα υπεύθυνο πόστο σε κάποιο σύλλογο με τον οποίο ασχολείσαι, και να αυξήσεις ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση σου!
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να βγείτε έξω, να κάνετε μία βόλτα και να συναντήσετε αγαπημένους σας φίλους! Αν είσαι ελεύθερος/η η αυτοπεποίθηση και ο αέρας που αποπνέεις  θα φέρει γύρω σου νέες γνωριμίες. Φρόντισε να τις εντυπωσιάσεις!
Ταύρος
Η καριέρα σου θα είναι πάνω από όλα σήμερα καθώς είσαι αποφασισμένος/η να διεκδικήσεις τη μερίδα του λέοντος σε θέματα που την αφορούν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να  σου δημιουργεί την ανάγκη να δείξεις ποιος/α είσαι και τις ικανότητες που έχεις, στον κοινωνικό και επαγγελματικό περίγυρό σου.  Το τρίγωνο με τον Ήλιο που βρίσκεται στο Ζυγό θα σε βοηθήσει να υποστηρίξεις τον εαυτό σου να προβάλεις τα καλά στοιχεία σου και τελικά να κερδίσεις την αναγνώριση που επιθυμείς. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα, για αυτό προσπάθησε να βρεις μία ισορροπία. 
Σήμερα πιθανόν να  διηγηθείς ένα επαγγελματικό κατόρθωμα στον/τη σύντροφό σου όμως το ταίρι σου θα χαρεί περισσότερο με «συναισθηματικό κατόρθωμα», για αυτό δώσε του προτεραιότητα! Αν είσαι ελεύθερος/η θα εντυπωσιάσεις κάποιον/α με τον/την οποίο/α θα βγείτε για επαγγελματικό ραντεβού.
Δίδυμοι
Σήμερα θα ψάξεις τρόπο να αφήσεις για λίγο τις υποχρεώσεις σου στην άκρη και να κάνεις μια σύντομη εξόρμηση σε φίλους ή συγγενικά πρόσωπα. Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο σε προτρέπει να βγεις να συναντήσεις κόσμο και γιατί όχι να κάνεις και  μία εκδρομή μαζί τους!  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό θα ενισχύσει την επικοινωνιακή σου διάθεση η οποία με τη σειρά της θα ενισχύσει τη γοητεία σου. Εκμεταλλεύσου το γεγονός πως σήμερα θα έχεις το «κοκαλάκι της νυχτερίδας»  και θα κάνεις όλα τα βλέμματα να στρέφονται πάνω σου! Το φλερτ θα έχει την τιμητική του καθώς η αυτοπεποίθηση σου σε συνδυασμό με την ευφράδεια του λόγου σου θα κάνουν μεγάλα θαύματα! 
Σήμερα  είναι μία καλή ημέρα για να οργανώσεις μία εκδρομή έκπληξη για εσένα και τον/τη σύντροφό σου για αυτό μην κάθεσαι λεπτό! Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία σου θα είναι αυτή που θα κερδίσει κάποιον/α που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον!
Καρκίνος
Παρόλο που μπορεί να μην έχει γίνει κάτι συγκεκριμένο που να σου χαλάσει τη διάθεση, σήμερα δεν θα είσαι στα καλύτερα σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και τις τελευταίες μέρες σου έχει δημιουργήσει την τάση να αναμοχλεύεις τις καταστάσεις του παρελθόντος. Για αυτό το λόγο σήμερα είναι λογικό να υπάρχουν τα «απόνερα» τους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό είναι πολύ βοηθητικό για εσένα καθώς σε προτρέπει να βρεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και να πατήσεις γερά στα πόδια σου. Σήμερα μπορείς να διαχειριστείς και να τακτοποιήσεις σκέψεις και συναισθήματα αρκεί να το θέλεις, για αυτό προχώρησε χωρίς φόβο! 
Σήμερα μπορεί να μην είσαι τόσο ευδιάθετος/η όμως θα είσαι τόσο ερωτικός/η που το ταίρι σου δεν θα γίνεται να σου αντισταθεί, και αυτό μπορείς να το εκμεταλλευτείς  προκειμένου να περάσεις μία ιδιαίτερη νύχτα! Αν είσαι ελεύθερος/η  να θυμάσαι πως το μόνο που χρειάζεται για να επιτύχεις είναι να «βάλεις στο μάτι» αυτόν/ην που θέλεις!
Λέων
Οι συνεργασίες σου και κάθε είδους σχέσεις σου θα βρεθούν στο προσκήνιο και σήμερα  καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο δεν θα σε αφήσει να τις αφήσεις!  Μία συζήτηση με κάποιον συνεργάτη σου θα σε κάνει να καταλάβεις τι θέλει από εσένα και αυτό θα βοηθήσει να δημιουργηθεί μία καλύτερη σχέση ανάμεσά σας και να γίνει ένας παραγωγικός διάλογος. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και τις ανάγκες των άλλων χωρίς να χρειαστεί να συγκρουστείς! Σήμερα θα μπορέσεις εύκολα να στρέψεις τα πράγματα προς όφελος σου και αν το εκμεταλλευτείς, θα μπορέσεις να κάνεις συζητήσεις και συμφωνίες που θα σε ευνοήσουν σε κάθε επίπεδο.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να «δουλέψετε» και οι δύο για τη σχέση σας καθώς δεν γίνεται να είναι στον αυτόματο πιλότο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα σου εξομολογηθεί πως θέλει να γίνεις το αγόρι/κορίτσι της/του!
Παρθένος
Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά απαιτητική καθώς μπορεί να φέρει έκτακτες υποχρεώσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος και θα φορτώσουν ακόμα περισσότερο το ημερήσιο σου πλάνο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο αλλά το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να φέρεις εις πέρας το οτιδήποτε σου ανατεθεί. Αυτό  δεν θα γίνει γιατί θα σου χαρίσει έξτρα δυνάμεις αλλά γιατί θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου τόσο, που δεν πρόκειται να το βάλεις κάτω αν δεν φέρεις αυτά που θα σου ανατεθούν εις πέρας!  Εκμεταλλεύσου την ενέργειά σου και την καλή σου διάθεση και αν σου δοθεί η ευκαιρία κάνε και μία βόλτα το βράδυ με  ένα αγαπημένο σου πρόσωπο!
Σήμερα  δεν υπάρχουν δικαιολογίες  πως είσαι κουρασμένος/η για να αποφύγεις μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου, καθώς η ενέργεια σου δεν πρόκειται να σε εγκαταλείψει ακόμα και αν έχεις αρκετές υποχρεώσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα στον εργασιακό σου χώρο.
Ζυγός
Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση και θα θελήσεις να ασχοληθείς με πράγματα και ανθρώπους που σε γεμίζουν και σε κάνουν να νιώθεις δημιουργικός/η! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το ζώδιό σου υποδηλώνει πως σήμερα είναι η ημέρα σου. Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι στα ύψη με αποτέλεσμα να τραβάς σαν μαγνήτης οποιονδήποτε βρεθεί δίπλα σου. Σίγουρα θα υπάρξουν αρκετοί που θα βρεθούν καθώς η καλή σου διάθεση και η θετική σου σκέψη θα είναι κολλητική!  Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να συναντήσεις κόσμο  και να κάνεις δημόσιες σχέσεις! 
Η ημέρα είναι πολύ καλή για τα ερωτικά σου ζητήματα είτε είσαι ελεύθερος/η είτε είσαι δεσμευμένος/η καθώς το τρίγωνο του Ήλιου με τη Σελήνη θα δημιουργήσει μία ευχάριστη διάθεση! Αν είσαι ελεύθερος/η  ένας νέος θαυμαστής θα κάνει την εμφάνισή του καθώς θα βρει τρόπο να σου εξομολογηθεί τον έρωτά του.
Σκορπιός
Σήμερα έχεις ανάγκη τη θαλπωρή της οικογένειας σου για αυτό θα επιλέξεις να περάσεις το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου εντός σπιτιού. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί την ανάγκη  να περάσεις μία συναισθηματική ημέρα παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα καλό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε εκείνους, ιδιαίτερα αν τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν φασαρίες μεταξύ σας. Το μόνο που χρειάζεται να προσπαθήσεις είναι να μην πέσεις στην παγίδα να αρχίσεις να αναπολείς γεγονότα που είχαν γίνει κάποτε, γιατί ούτε που θα καταλάβεις για πότε θα ξεκινήσεις να παραπονιέσαι! 
Σήμερα  το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να του/ης ετοιμάσεις ένα ρομαντικό δείπνο σπίτι σου μόνο για εσάς τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα νέο ειδύλλιο θα ξεκινήσει διακριτικά ακόμα και κάτω από τη μύτη των στενών σου προσώπων.
Τοξότης
Σήμερα δεν θα αντέχεις τη μοναξιά για αυτό και θα προτιμήσεις να βρεθείς με γνωστούς, αδέρφια, ξαδέρφια ακόμα και γείτονες προκειμένου να επικοινωνήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και θα κάνει ακόμα πιο έντονη την ανάγκη σου να μοιραστείς με αγαπημένους σου ανθρώπους αυτά που σε απασχολούν.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε βοηθήσει να προβάλεις τις απόψεις σου με κάθε τρόπο.  Αυτές σίγουρα θα βγουν υποστηρικτές στο στενό και φιλικό σου περιβάλλον με αποτέλεσμα να κερδίσεις την προσοχή και την αποδοχή τους!
Σήμερα  το πιο πιθανό είναι να έχεις καλή διάθεση και ζωντάνια, για αυτό είναι κρίμα να μείνεις σπίτι αν μπορείς να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να βγείτε μία βόλτα μόνοι σας ή με παρέα. Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία σου δεν θα αφήσει ασυγκίνητο/η  κάποιον/α από το στενό σου περιβάλλον!
Αιγόκερως
Οι οικονομικές σου υποθέσεις θα σε αγχώσουν ακόμα λίγο και σήμερα καθώς τις τελευταίες ημέρες βρίσκεσαι σε αναβρασμό προκειμένου να μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να νιώσεις πως δεν είσαι μετέωρος/η και πως έχεις τον τρόπο να τις διευθετήσεις προς όφελός σου αρκεί να το πιστέψεις.  Δεν αποκλείεται να σου γίνει μία αύξηση στη δουλειά που μπορεί να μην είναι σημαντική αλλά σίγουρα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου.  Σήμερα θα βρεις τρόπους να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου για αυτό μην αφήσεις μικρά ζητήματα  να σε αγχώσουν.
Σήμερα  ο/η σύντροφός σου θα βρει τρόπο να σου δείξει πόσο σημαντικός/η είσαι για εκείνον/η είτε με λόγια είτε με πράξεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτά που θα κάνει θα καταφέρουν να σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση. Αν είσαι ελεύθερος/η  να θυμάσαι  και να μην το ξεχνάς πως μπορείς να σαγηνεύσεις αυτόν/ην που θέλεις!
Υδροχόος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί κυκλοθυμική συμπεριφορά την οποία δεν θα πρέπει να αφήσεις ανεξέλεγκτη, ώστε να μην δημιουργήσει πρόβλημα στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να βρεις την αυτοκυριαρχία σου και να μην αφήσεις τα νεύρα σου να κλέψουν την παράσταση.  Οι συζητήσεις και οι επαφές με στενούς σου συνεργάτες αλλά και με τον/τη σύντροφό σου θα βοηθήσουν πολύ τη διάθεσή σου. Προτίμησε να  ασχοληθείς με εκείνους και μην αφήσεις την κυκλοθυμία σου να  αναλάβει τα ηνία.
Σήμερα θα έχεις τον τρόπο να πείσεις τον/τη σύντροφό σου για οτιδήποτε θελήσεις καθώς θα αποπνέεις αυτοπεποίθηση, η οποία δεν θα χωρά περιθώρια αμφισβήτησης. Αν είσαι ελεύθερος/η  επίλεξε αυτόν/ην που θέλεις να κάνεις αισθητή την παρουσία σου και σίγουρα θα το καταφέρεις.
Ιχθύες
Σήμερα θα έχεις την τάση να ταυτίζεσαι με τους ανθρώπους γύρω σου, για αυτό και θα παρατηρήσεις πως θα σε επηρεάσει πολύ κάποιο θέμα που μπορεί να έχει ένας κοντινός σου άνθρωπος.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και αυξάνει την εν-συναίσθηση σου με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να αποστασιοποιηθείς από οτιδήποτε απασχολεί τους άλλους.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το Ζυγό είναι αρκετά βοηθητικό ώστε να βρεις μια ισορροπία και να μην αφήσεις να σε επηρεάζουν ζητήματα που δεν είναι καν δικά σου.  Θα πρέπει να θυμάσαι πως αν βρεις κάτι να επικεντρωθείς –ακόμα και δουλειά να είναι- τότε θα είναι πιο εύκολο να αποστασιοποιηθείς από αυτά που σε «χαλάνε».
Η διαίσθησή σου θα είναι αυξημένη σήμερα και αν την ακούσεις σωστά τότε θα σε βοηθήσει να λύσεις ένα ζήτημα ή μία διαφωνία που μπορεί να έχει προκύψει με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει σιγά-σιγά, σχεδόν αθόρυβα και αυτό τελικά θα είναι το μυστικό της επιτυχίας της. 

Ζώδια 8387568258948591867
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε