Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Σήμερα θα επηρεαστείς πολύ από το περιβάλλον σου ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα και πιθανόν να πάρεις αποφάσεις με βάση όχι αυτό που θέλεις εσύ, αλλά αυτό που προστάζει ο κοινωνικός περίγυρος. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως θα σκεφτείς να αλλάξεις ριζικά την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Είναι πιθανόν να σκέφτεσαι να βρεις κάποια άλλη δουλειά ή ακόμα και να στέλνεις βιογραφικά για αυτό. Καλό θα ήταν να μη βιαστείς να πάρεις τόσο σημαντικές αποφάσεις καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Ζυγό θα δημιουργήσει αντικρουόμενα «θέλω» που θα σε μπερδέψουν.
Σήμερα είναι  πιθανόν να μη δεχτείς εύκολα τη διαφορετική γνώμη του/της συντρόφου σου και να τον/την πιέσεις προκειμένου να τον/την πείσεις, όμως αυτό δεν θα έχει τα αποτελέσματα που περιμένεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς  τα μηνύματα που θα δείξεις σε αυτόν/η που σου αρέσει δεν θα είναι ξεκάθαρα.
Ταύρος
Το μυαλό σου ήδη βρίσκεται αλλού καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω σε ξεσηκώνει για ταξίδια ψυχής και σώματος. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις επαφές με αγαπημένους ανθρώπους, καθώς θα έχεις την τάση να γίνεις αρκετά καυστικός/η απέναντί τους. Μην απορρίψεις τη γνώμη τους πριν καν την ακούσεις και αν δεν σε ικανοποιεί πρόσεξε τον τρόπο που θα θέσεις τις αντιρρήσεις σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Ζυγό υποδηλώνει πως θα προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις. Αυτές δεν θα σε αφήσουν να  περάσεις την ημέρα όπως θα ήθελες, όμως μην διοχετεύσεις τον εκνευρισμό σου στους ανθρώπους που θα συναντήσεις.
Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις άλλα σχέδια για εσένα και τον/τη σύντροφό σου και κάποια υποχρέωση να σου τα χαλάσει όμως αυτός δεν είναι λόγος για να τα βάλεις με όλους! Αν είσαι ελεύθερος/η  η συζήτηση με αυτόν/ην που σου αρέσει μπορεί να σου αλλάξει τον τρόπο σκέψης πάνω σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα ,για αυτό θα πρέπει να είσαι ανοιχτός/η σε μία διαφορετική άποψη!
Δίδυμοι
Οι συναισθηματικές διακυμάνσεις εξακολουθούν να σε βγάζουν από τη ροή σου και να σου δημιουργούν εκνευρισμό. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και αναμοχλεύει περασμένα γεγονότα και δύσκολες καταστάσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα  αυξήσει το πάθος για οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα και υλικά αγαθά! Προσπάθησε να βάλεις ένα φρένο σε αυτό και μην  περιμένεις μόνο την ανταμοιβή σε οτιδήποτε και να κάνεις, καθώς αυτή μπορεί να αργήσει να έρθει. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Ζυγό υποδηλώνει πως η συμπεριφορά σου μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα -είτε είσαι ελεύθερος/η είτε είσαι δεσμευμένος/η- καθώς θα στείλεις λανθασμένα μηνύματα.
Σήμερα είναι πιθανόν να γίνεις απότομος/η με τον/τη σύντροφό σου σε περίπτωση που  οι σκέψεις του/ης δεν κυμαίνονται στο ίδιο μήκος κύματος με τις δικές σου, καθώς θα το μεταφράσεις σαν «προδοσία», ενώ δεν είναι. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται προσοχή, καθώς σήμερα δεν θα μπορέσεις να της δείξεις την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου.
Καρκίνος
Οτιδήποτε και να αποφασίσεις να κάνεις σήμερα θέλεις να συμβαδίζεις με τους αγαπημένους σου συνεργάτες και το/η σύντροφο σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και κάνει ιδιαίτερα σημαντική τη γνώμη των άλλων, με αποτέλεσμα να νιώθεις τύψεις κάθε φορά που σκέφτεσαι κάτι διαφορετικό από εκείνους. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα φροντίσει να αποκαλύψει τις αδυναμίες των σχέσεων σου, με αφορμή κάποια γεγονότα που θα έρθουν στο προσκήνιο. Σήμερα αξίζει να πεις και κάποια όχι προκειμένου να καταλάβεις καλύτερα τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Ζυγό υποδηλώνει πως η ημέρα δεν θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις ισορροπίες τόσο εύκολα ούτε μέσα σου, ούτε και μέσα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.
Σήμερα είναι πιθανό να σκέφτεσαι πράγματα και τελικά να  τα λες στον/στη σύντροφό σου διαφορετικά, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να υπάρξει επικοινωνία μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  η συζήτηση με κάποιον/α που σου αρέσει θα φέρει στο φως σημεία που υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ σας!
Λέων
Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα συνεχιστούν με γοργούς ρυθμούς καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα φροντίσει για αυτό. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει επιτακτική ανάγκη να κάνεις μία «μεταμόρφωση» στην καθημερινότητά σου προκειμένου να είναι πιο λειτουργική για εσένα.  Η πίεση που νιώθεις μπορεί να σου βγει σε καλό, καθώς θα γίνει το κίνητρο για να αλλάξεις κάποια πράγματα που θέλεις στο ημερήσιο σου πρόγραμμα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Ζυγό υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με κάποιο πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος, καθώς θα έχει τις ενστάσεις του για τα επόμενα σχέδιά σου. Σκέψου για ποιο λόγο σε νουθετεί και μη βιαστείς να εκνευριστείς.
Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι ζητήματα τα οποία σχετίζονται με δουλειές και υποχρεώσεις και αυτά να δημιουργήσουν ένα πιεστικό κλίμα και στη σχέση με το ταίρι σου, για αυτό προσπάθησε να μην τα μεταφέρεις εκεί. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για αισθηματικά ζητήματα καθώς η κούραση σου δεν θα σε βοηθήσει να τα φέρεις στα μέτρα σου.
Παρθένος
Τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα και η ανάγκη σου να χαλαρώσεις μέσα από δραστηριότητες που σε ευχαριστούν θα είναι το κύριο αίτημα της Σελήνης που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει σκέψεις σχετικά με το τι είναι τελικά αυτό που σε ευχαριστεί  και η απάντηση μπορεί να σε δυσκολέψει. Πειραματίσου με νέες δραστηριότητες και νέα χόμπι προκειμένου να καταφέρεις να βρεις κάτι που θα σε γεμίζει και θα σε κάνει να «κολλήσεις». Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Ζυγό υποδηλώνει πως ενδέχεται να υπάρξει μία σύγκρουση ανάμεσα σε αυτά που θέλεις να κάνεις και σε αυτά που μπορείς, με αποτέλεσμα να σου προκαλέσει περίεργα συναισθήματα.
Σήμερα είναι πιθανόν να πιέσεις τον/τη σύντροφό σου να σε ακολουθήσει σε μία δραστηριότητα που θέλεις, όμως σκέψου πως εκείνος/η μπορεί να μην έχει την ίδια άποψη με εσένα και αυτό δεν είναι επιλήψιμο. Αν είσαι ελεύθερος/η επένδυσε σε μία γνωριμία που έχετε κοινά στοιχεία -όπως κοινά αγαπημένα χόμπι- καθώς θα χρειαστεί κάτι για να σας φέρει κοντά.
Ζυγός
Οικογενειακά θέματα θα επηρεάσουν τις ισορροπίες της ημέρας σήμερα και εσύ θα προσπαθήσεις να τα τακτοποιήσεις όλα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και  θα στρέψει την προσοχή σου στα «εν οίκω». Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα σου λέει πως τα «αγαθά κόποις κτώνται», για αυτό θα πρέπει να θυσιάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου για να καταφέρεις να βάλεις κάποια πράγματα που συμβαίνουν στο σπίτι σε μία τάξη. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου σου λέει πως θα χρειαστεί να κάνεις μία οπισθοχώρηση, προκειμένου να καταφέρεις να ανακτήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και στα πρόσωπα της οικογένειάς σου.
Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς οι διαφωνίες με τον/τη σύντροφό σου θα υπάρξουν και είναι στο χέρι σου πως θα τις διαχειριστείς. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην πιέσεις την κατάσταση σε μία νέα γνωριμία καθώς αυτό δεν θα είναι υπέρ σου.
Σκορπιός
Σήμερα θα περάσεις την ημέρα σου παρέα με τον/ην αδερφό/η σου ή άλλους αγαπημένους σου συγγενείς ή θα πιείς ένα καφέ με τον αγαπημένο σου γείτονα, σίγουρα όμως δεν θα μείνεις μόνος/η. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για συναντήσεις και συζητήσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως δεν θα είσαι καθόλου «δημοκρατικός/η» και σε περίπτωση που ακούσεις μία διαφορετική γνώμη από αυτή που πρεσβεύεις εσύ, θα  βγεις από τα ρούχα σου!  Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα καθώς την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Ζυγό υποδηλώνει πως τυχόν άσχημη συμπεριφορά σου, θα εγείρει συζητήσεις πίσω από την πλάτη σου.
Σήμερα το ταίρι σου θα χρειαστεί αντοχή για να τα βγάλει πέρα μαζί σου καθώς αν «κλειδώσεις» στην άποψή σου, θα είναι πολύ δύσκολο να σου αλλάξει γνώμη και αυτό μπορεί να το κουράσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει σήμερα, αλλά θα είναι λίγο δύσκολο να εξελιχθεί.
Τοξότης
Η ανασφάλεια που νιώθεις θα είναι αποτέλεσμα των σκέψεων σου καθώς θα σε παρασύρουν σε υποθέσεις σχετικές με οικονομικά ζητήματα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, θα κάνει τα οικονομικά ζητήματα να φαντάζουν σαν «ζητήματα ζωής και θανάτου» και η επιμονή σου σε αυτά θα «κλέψει» όλη την ενέργειά σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες ώστε να είσαι σε θέση να πάρεις και πιο λογικές αποφάσεις σχετικά με αυτά που θέλεις να διευθετήσεις. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Ζυγό σου εφιστά την προσοχή σε ένα θέμα που σχετίζεται με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Είναι πιθανό να μην το διαχειριστείς όπως πρέπει και τελικά ακόμα και αν έχεις δίκιο να φανεί πως έχεις άδικο.
Σήμερα είναι πιθανόν να τα βάλεις με τον/τη σύντροφό σου σε περίπτωση που δεν έχει την ίδια γνώμη με εσένα σε ένα οικονομικό σου ζήτημα, για αυτό καλύτερα να μην τον/ην ρωτήσεις καθόλου αν ξέρεις από πριν πως θα διαφωνήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής τα οποία μοιράζεσαι με τους φίλους σου.
Αιγόκερως
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα επηρεάσει τον τρόπο που σκέφτεσαι αλλά και τον τρόπο που θα αποφασίσεις να δράσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα  θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να φύγεις από προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες που βλέπεις πως πλέον δεν υπάρχει κοινό σημείο.  Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Ζυγό σου λέει πως θα πρέπει να προσέχεις και τη συμπεριφορά σου στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μείνε μακριά από διεκδικήσεις και εντάσεις σήμερα, καθώς η ημέρα δεν θα σε βοηθήσει να βρεις το δίκιο σου και η συμπεριφορά σου μπορεί να σε κάνει να το χάσεις.
Σήμερα είναι πιθανόν να χρειάζεσαι μία αλλαγή στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν βλέπεις πως  έχετε έρθει σε ένα τέλμα. Αυτό που αξίζει να θυμάσαι είναι πως αυτό δεν γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη και για να γίνει χρειάζεται συζήτηση και κατανόηση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να τελειώσει και μία άλλη να ξεκινήσει…
Υδροχόος
Οι ανησυχίες και τα άγχη σου θα συνεχίσουν να σε ταλαιπωρούν  καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να εντείνει τη συναισθηματική σου φόρτιση. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποτινάξεις από πάνω σου τα συναισθηματικά βάρη. Να ξέρεις πως μπορείς να το κάνεις αρκεί και μόνο να το  πιστέψεις. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Ζυγό υποδηλώνει πως ημέρα δεν θα  βοηθήσει την επικοινωνία σου. Είναι πιθανόν να νιώσεις πως ούτε οι κοντινοί σου άνθρωποι δεν μπορούν να σε καταλάβουν, όμως σκέψου πως υπάρχει το ενδεχόμενο εσύ να κρατάς αποστάσεις από εκείνους.
Σήμερα η διαίσθησή σου θα είναι έντονη αλλά αν την αφήσεις να μπερδευτεί με την καχυποψία σου θα δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κοκτέιλ για εσένα και τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται υπομονή καθώς θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες που δεν θα σε βοηθήσουν.
Ιχθύες
Οι φίλοι σου σήμερα θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα τονίσει την ανάγκη σου για συναισθηματικές επαφές με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια παράπονα που έχεις από αυτούς, αλλά θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα τα πεις. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Ζυγό θα βάλει άλλο ένα λιθαράκι παρεξηγήσεων στην ημέρα, καθώς δεν θα είναι εύκολο να βρεις το δίκιο σου με τον τρόπο που θα το προσπαθήσεις. Απόφυγε να γυρνάς σε θέματα του παρελθόντος αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για να το κάνεις, καθώς όλες οι εντάσεις θα δημιουργηθούν από αυτά.
Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία  μπορεί να πιέσεις τον/τη σύντροφό σου για να «συμμαχήσει» μαζί σου σε κάτι, χωρίς εκείνος/η να το θέλει και αυτό θα φέρει κίνδυνο ρήξης στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε  να είσαι διακριτικός/η με μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει ώστε να υπάρξει συνέχεια... 

Ζώδια 3662749213540037217
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε