Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σε βοηθήσει να  κινηθείς μεθοδικά προκειμένου να καταφέρεις να επιτύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Σήμερα δεν είναι κατάλληλη ημέρα για να κάνεις παρορμητικές κινήσεις αλλά χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η ώστε να αποφύγεις τυχόν παγίδες. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει  πως μπορεί να προκύψει ξανά μία επαγγελματική συζήτηση η οποία  είχε γίνει και παλαιότερα και δεν  είχε «πετύχει». Ακόμα είναι πιθανόν να έρθει ξανά στο προσκήνιο μία επιχειρηματική ιδέα σου και να ξεκινήσει συζήτηση σχετικά με αυτή, αλλά θυμήσου πως η περίοδος δεν είναι καλή για να υλοποιήσεις κάτι τέτοιο.
Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να φέρνεις στο μυαλό σου ζητήματα του παρελθόντος με τον/τη σύντροφό σου και ας ελπίσουμε πως θα εστιάσεις στα θετικά και όχι σε αυτά που σε έχουν πληγώσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  παλιά γνωριμία θα έρθει ξανά στο προσκήνιο υπό νέες συνθήκες.
Ταύρος
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να αποκτήσεις όσο περισσότερες γνώσεις και πληροφορίες μπορείς για κάτι που σε ενδιαφέρει καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Αιγόκερω θα σε βάλει στη διαδικασία απόκτησης γνώσεων! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη που βρίσκεται στο Σκορπιό υποδηλώνει πως τις ασχολίες σου θα διακόψουν ευχάριστα  οι συναντήσεις και η επικοινωνία με άτομα του παρελθόντος. Ένας παλιός σου συνεργάτης ακόμα και ένας παλιός έρωτας είναι πιθανόν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να σε γυρίσουν άθελά σου πίσω.  Προσπάθησε να πάρεις σωστές αποφάσεις και μην  επιτρέψεις «πισωγυρίσματα» σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν.
Σήμερα  θα πρέπει να προφυλάξεις τον/τη σύντροφό σου από την παρουσία κάποιας πρώην σχέση σου, για αυτό προσπάθησε από την πλευρά σου να μην δώσεις δικαίωμα για επιστροφές προσώπων του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει μέσα από μία παλιά γνωριμία.
Δίδυμοι 
Σήμερα θα έχεις μία περίεργη διάθεση καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις μία βουτιά στα συναισθήματά σου προκειμένου να  αφουγκραστείς καλύτερα τις ανάγκες σου. Αυτό μπορεί να μη είναι και τόσο ευχάριστο καθώς μαζί με όλα τα θετικά θα έρθουν και στο μυαλό σου καταστάσεις και άνθρωποι  από τους οποίους είχες παράπονα. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως μπορεί να έχεις μία επιστροφή ενός ανθρώπου που ήσασταν μαζί κατά το παρελθόν. Αυτή η επιστροφή θα συνοδευτεί με πολλά λόγια και υποσχέσεις, αλλά  δεν πρέπει να παρασυρθείς μέχρι να δεις αν τα εννοεί.
Σήμερα είναι πιθανό να δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου αν ξεκινήσετε συζητήσεις σχετικά με το παρελθόν, για αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η για να μην ξύνεις πληγές. Αν είσαι ελεύθερος/η  σκέψου καλά πριν ανοίξεις την πόρτα σε κάποιο  γνώριμο πρόσωπο από το παρελθόν.
Καρκίνος
Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι ζητήματα που απασχολούν τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Αιγόκερω θα σε κάνει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε εκείνους παρά σε εσένα! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό, θα σε κάνει να γυρίσεις σε ερωτικά ζητήματα που σε είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα και δεν αποκλείεται να ζητήσεις και τη γνώμη κάποιου έμπιστου προσώπου. Προσπάθησε να μην πάρεις αποφάσεις χωρίς να βάλει στο παιχνίδι και τη λογική καθώς είναι πολύ πιθανό  η ημέρα να δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση η οποία μπορεί να σε παρασύρει. 
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν αρχίσετε να συζητάτε ζητήματα του παρελθόντος, προκειμένου να τα λύσετε οριστικά αυτή τη φορά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα είναι και τόσο νέα καθώς πιθανόν να έρχεται από το παρελθόν.
Λέων
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η σημερινή ημέρα θα έχει αρκετές εργασιακές υποχρεώσεις και ζητήματα που σχετίζονται με δουλειές ρουτίνας.  Το πιο πιθανό είναι να  μη βρίσκεσαι σε αυτή τη διάθεση και κατά συνέπεια ακόμα και  οι πιο απλές υποχρεώσεις θα σου φανούν βουνό. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό μπορεί να φέρει συζητήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους που αφορούν κάποιο ζήτημα με  το σπίτι σας. Είναι πιθανόν να έρθει ξανά στο προσκήνιο μία δουλειά ή μία επισκευή την οποία  έπρεπε να είχες κάνει αλλά μέχρι τώρα το ανέβαλες. Προσπάθησε να τις διευθετήσεις άμεσα καθώς αν τις αφήσεις άλλη μία φορά, μετά θα είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρεις.
Σήμερα  ούτε που θα καταλάβεις πως θα πάει η συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου σε ένα θέμα του παρελθόντος, για αυτό αν δεν θέλεις επ ουδενί να συμβεί αυτό, προσπάθησε να βρεις κάτι να τον/ην κρατήσεις απασχολημένο/η! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να σου θυμίσει έντονα ένα/μια πρώην σύντροφο σου.
Παρθένος
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς τον τελευταίο καιρό είναι πιθανόν να τα έχεις βάλει στον πάγο και να τρέχεις σε δουλειές! Η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα φροντίσει να σου το υπενθυμίσει καθώς θα φέρει συζητήσεις με φίλους αλλά και με τον/τη σύντροφό σου γύρω από αυτά. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό θα κάνει το μυαλό σου να τρέξει σε καταστάσεις του παρελθόντος και σε  συναισθήματα που έχεις βιώσει τότε. Σε περίπτωση που ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου σου θα πρέπει να είσαι  πολύ προσεκτικός/η για να μην αρχίσεις να σκέφτεσαι  «επιστροφές»!
Σήμερα  θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η  καθώς κάποια πρώην σχέση σου μπορεί να σε θυμηθεί και αυτό να δημιουργήσει ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η αξιολόγησε προσεκτικά τη δεύτερη ευκαιρία που θα σου ζητήσει ένας παλιός σου έρωτας, αν δεν θέλεις να πάρεις λάθος αποφάσεις.
Ζυγός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και τα ζητήματα που σχετίζονται με δουλειές και υποχρεώσεις που απορρέουν από το σπίτι σου ή από τους δικούς σου ανθρώπους, θα έρθουν στο προσκήνιο. Σήμερα θα είναι μία ευνοϊκή μέρα για να τα τακτοποιήσεις και να τα φέρεις εις πέρας αρκεί να μην ακούσεις τη φωνή που σου λέει μέσα σου «μα πάλι εσύ θα τα κάνεις όλα»; Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως  θα σου δοθεί η ευκαιρία να  πάρεις κάποια χρήματα, τα οποία σου ανήκουν αλλά είχαν καθυστερήσει.  Το ισοζύγιο ανάμεσα σε υποχρεώσεις και ευκαιρίες θα είναι ουδέτερο,  για αυτό προσπάθησε να εστιάσεις στα θετικά της ημέρας καθώς σίγουρα  θα υπάρξουν.
Σήμερα  προτίμησε να μείνει σπίτι με τον/τη σύντροφό σου και να δείτε μία ταινία προκειμένου να τον/ην κρατήσεις απασχολημένο/η. Είναι πολύ πιθανόν η μία συζήτηση να φέρει την άλλη και τελικά να γυρίσετε σε πράγματα του παρελθόντος τα οποία έχουν ειπωθεί πολλές φορές. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα τηλέφωνο από μία πρώην σχέση σου καθώς είσαι στο σπίτι και χαλαρώνεις θα σε βάλει σε σκέψεις…
Σκορπιός
Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να  έχεις ένα τηλεφώνημα από ανθρώπους που έχεις να ακούσεις καιρό παρόλο που ανήκουν στο στενό περιβάλλον. Η Σελήνη έχει μπει για τα καλά στον Αιγόκερω και θα σου δώσει ευκαιρίες να  αναθερμάνεις τη σχέση σου με ανθρώπους που η καθημερινότητα δυσκόλεψε τις επαφές μεταξύ σας. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη που βρίσκονται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως εκτός από επικοινωνία με αγαπημένους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, πιθανόν να έχεις και μία έκπληξη από κάποιον πρόσωπο που είχες ένα φλερτ κατά το παρελθόν. Πάρε τις κατάλληλες αποφάσεις προκειμένου είτε να κλείσεις οριστικά είτε να ανοίξεις ξανά ένα νέο κύκλο μαζί του.
Σήμερα ο/η σύντροφός σου μπορεί να είναι παρών/ουσα σε μία τυχαία συνάντηση που θα έχεις με μία πρώην σχέση σου αλλά μην ανησυχείς καθώς θα καταφέρεις να κατευνάσεις τα πνεύματα! Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος άνθρωπος από το στενό σου περιβάλλον θα ανοίξει ξανά τη συζήτηση σχετικά με μία σχέση που είχες κατά το παρελθόν.
Τοξότης
Σήμερα  μπορεί να ξυπνήσεις χωρίς ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση καθώς το μυαλό σου θα έχει μία προτίμηση στις σκέψεις που θα σε αγχώσουν. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να διευθετήσεις αυτά που σε ανησυχούν ξεκινώντας από τα οικονομικά σου ζητήματα. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα υπάρξουν και άλλα ζητήματα που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου. Ένα αισθηματικό θέμα θα επανέλθει στο προσκήνιο με αποτέλεσμα να διεκδικήσει μερίδιο από τη σκέψη σου.  Με οτιδήποτε και να ασχοληθείς σήμερα, να θυμάσαι πως οι αποφάσεις σου θα πρέπει να είναι  αποτέλεσμα λογικής σκέψης και όχι συναισθηματικής υπερχείλισης.
Σήμερα  σε περίπτωση που ανήκεις στους δεσμευμένους εκπροσώπους του ζωδίου σου και συγκεκριμένα στους άτακτους δεσμευμένους, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μία λάθος κίνηση σου μπορεί να κοστίσει στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανόν να ανοίξει  ξανά ένα αισθηματικό «πάρε-δώσε» με μία γνωριμία από το παρελθόν.
Αιγόκερως
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου σήμερα και θα τονίσει αρκετά το εγώ σου απέναντι στους άλλους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί  μία έντονη κατάσταση  με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό μπορεί να φέρει  μία συνάντηση με μία πρώην σχέση σου μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον. Αν υπάρχουν πράγματα τα οποία ήθελες να πεις αλλά δεν κατάφερες ή δεν βρήκες τρόπο να το κάνεις μην φερθείς εγωιστικά και άδραξε την ευκαιρία να τα πεις, καθώς σήμερα θα είναι η κατάλληλη ημέρα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο οριστικά!
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου όμως καλού-κακού απόφυγε τα παλιά σου στέκια καθώς μπορεί να πέσεις πρόσωπο με πρόσωπο με μία παλιά σου σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η  η συζήτηση με κάποιο φίλο σου για ένα πρόσωπο του παρελθόντος, θα σε βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσεις να αναπολείς. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς από τα συναισθήματά σου. 
Υδροχόος
Σήμερα θα σε απασχολήσουν περισσότερο θέματα τα οποία βρίσκονται μέσα στο μυαλό σου παρά θέματα τα οποία υπάρχουν στην πραγματικότητα. Η Σελήνη έχει μπει στον Αιγόκερω και σου δημιουργεί μία έντονη καχυποψία  με αποτέλεσμα να κάνεις σενάρια και μάλιστα να παίρνεις την αρνητική τροπή των  πραγμάτων για κάθε τι που σε ενδιαφέρει. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως ένα επαγγελματικό σου ζήτημα το οποίο θα έρθει ξανά στο προσκήνιο, θα αποτελέσει αιτία για να αγχωθείς.  Η συζήτηση και η διαπραγμάτευση θα σε βοηθήσει να επιτύχεις αυτό που θέλεις καθώς θα είσαι δυνατός/η επικοινωνιακά.
Σήμερα είναι πιθανόν να θυμηθείς μία ιστορία του παρελθόντος που αφορά εσένα και τον/τη σύντροφό σου όμως φρόντισε να μην τη μοιραστείς με κόσμο, μιας και θα φέρεις το ταίρι σου σε δύσκολη θέση. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως αρχίσεις να σκέφτεσαι ξανά μία παλιά σου σχέση και σήμερα η ημέρα είναι κατάλληλη για  να κερδίσεις έδαφος.
Ιχθύες
Σήμερα αυτό που θα σε απασχολήσει  περισσότερο από κάθε τι είναι ένα θέμα που σχετίζεται με ένα φιλικό σου πρόσωπο καθώς πιθανόν να θέλεις να λύσεις μία παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί.  Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω  και υποδηλώνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος σε κάθε τομέα. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως μία συζήτηση με ένα δικό σου πρόσωπο, θα σε κάνει να δεις ξανά ένα ημιτελές εκπαιδευτικό σεμινάριο προκειμένου να το τελειώσεις. Ακόμα είναι πιθανόν να παίξει ξανά και η ιδέα ενός ταξιδιού που είχες αναβάλλει και αυτό θα σε χαροποιήσει πολύ!
Μία τυχαία φωτογραφία από παλαιότερες διακοπές  με φίλους σας μπορεί να γίνει αφορμή για να γυρίσεις παρέα με τον/τη σύντροφό σου σε  γλυκές αναμνήσεις, και δεν αποκλείεται να αρχίσετε να σχεδιάζετε ξανά ένα ταξίδι!  Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον θα προσπαθήσει να σου δείξει ξανά τα αισθήματα του. 

Ζώδια 3458880488694855640
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε