Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια 
σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και ύστερα από μερικές ημέρες περίεργης διάθεσης ήρθε η ώρα να ξαναβρείς τον εαυτό σου! Μία τυχαία συνάντηση με κάποιον άνθρωπο που έχεις να δεις καιρό θα σου φτιάξει το κέφι όπως επίσης και η σκέψη για μία εκδρομή το Σαββατοκύριακο. Σήμερα θα είναι εύκολο να βρεις πηγές χαράς για αυτό προτίμησε να συναναστραφείς με κόσμο καθώς η επικοινωνία μαζί τους θα σου φτιάξει τη διάθεση. Δεν αποκλείεται να έχεις και κάποιο νέο από ένα  αγαπημένο σου πρόσωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό το οποίο θα συμβάλει θετικά στη διάθεσή σου.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα όχι μόνο να συναντήσεις τον/τη σύντροφό σου αλλά και να κανονίσετε μία σύντομη απόδραση σε κάποιο αγαπημένο σας κοντινό προορισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  βρει τρόπο να ξεκινήσει μέσα από μία απλή συζήτηση.
Ταύρος
Σήμερα είναι πιθανόν να έρθουν στο μυαλό σου ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν έντονες σκέψεις και αυτές με τη σειρά τους θα ανοίξουν ένα φαύλο κύκλο. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα ενισχύσει την ανάγκη σου να κάνεις σενάρια τα οποία όμως μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και να σε αγχώνουν άδικα. Πρόσεξε ιδιαίτερα τον τρόπο που θα διαχειριστείς κάποιο οικονομικό ζήτημα  τρίτων προσώπων για να μην κάνεις κάποιο λάθος. Η ημέρα σήμερα μπορεί να φέρει και κάποιο αισθηματικό θέμα στο προσκήνιο το οποίο θα φτιάξει τη διάθεσή σου. 
Σήμερα  μπορεί να μην είσαι τόσο ευδιάθετος/η αλλά σίγουρα θα είσαι πάρα πολύ ερωτικός/η, και αυτό θα βοηθήσει τον/τη σύντροφό σου να έρθει κοντά σου και να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν να έχεις κάποια επιστροφή μιας σχέσης από το παρελθόν, για  αυτό χρειάζονται προσεκτικές και ξεκάθαρες κινήσεις.
Δίδυμοι
Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη θα παρατηρήσεις πως θα έχεις ευκαιρίες για να  αναθερμάνεις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, οι οποίες είχαν κάποια ζητήματα τον τελευταίο καιρό.  Μία έκπληξη στον/τη σύντροφό σου ή ακόμα και ένα δείπνο μαζί με κάποιο στενό σου συνεργάτη θα είναι αρκετά για να επιστρέψει το καλό κλίμα ανάμεσά σας και να κερδίσεις έδαφος. Δεν αποκλείεται να σου γίνει πρόταση για μία νέα συνεργασία ή να ξεκινήσεις να συζητάς τους όρους που έχει μία ήδη υπάρχουσα, προκειμένου να τους αλλάξεις προς όφελός σου. Η ημέρα θα βοηθήσει κάθε ζήτημα που σχετίζεται με τους άλλους, για αυτό αξίζει να το προσπαθήσεις.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τον/τη σύντροφό σου κυρίως αν τις προηγούμενες τον/ην είχες παραμελήσει για διάφορους λόγους. Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιος συνεργάτης σου μπορεί να γίνει η αιτία για να κάνεις μία νέα γνωριμία!
Καρκίνος
Σήμερα χρειάζεται να δώσεις μεγαλύτερη προτεραιότητα στις δουλειές που έχεις αφήσει ημιτελείς, καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Τοξότη θα τις φέρει στο προσκήνιο μέχρι να τις τελειώσεις. Το πιο πιθανό είναι να έχεις και τη διάθεση και την υπομονή να ασχοληθείς με αυτές, για αυτό εκμεταλλεύσου το! Βέβαια θα πρέπει να προσέξεις καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να αναλάβεις πολύ περισσότερες δουλειές από αυτές που μπορείς να φέρεις εις πέρας. Αυτό θα το κάνεις προκειμένου να δείξεις ότι μπορείς αλλά τελικά θα εξαντλήσεις τον οργανισμό σου.
Σήμερα  αυτό που χρειάζεται για να περάσεις καλά παρέα με τον/τη σύντροφό σου είναι να οργανώσεις κάτι μικρό για εσάς, το οποίο όμως απέχει από την καθημερινότητά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  είναι υπεύθυνη για το ευχάριστο διάλειμμα που θα κάνεις στις δουλειές σου.
Λέων
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τον/τη σύντροφό σου καθώς και με οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ερωτευμένος/η, είτε αυτό είναι άνθρωπος είτε αυτό είναι μία δραστηριότητα. Η Σελήνη  μόλις πέρασε στον Τοξότη και θα ευνοήσει καλλιτεχνικές δραστηριότητες, χόμπι και επαφές με αγαπημένους σου ανθρώπους. Ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα, η οποία θα γεμίσει όμορφα τον ελεύθερο σου χρόνο και θα σε βοηθήσει να φέρεις στην επιφάνεια την καλλιτεχνική πλευρά του χαρακτήρα σου.  Η ημέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου αλλά και εσύ θα πρέπει να καταφέρεις να μειώσεις την τάση που θα έχεις για παλιμπαιδισμό, για να  μην προκληθούν ζητήματα στη σχέση σου.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου για αυτό αφιέρωσε του/ης χρόνο, καθώς η «ανταλλαγή» συναισθημάτων θα φτιάξει πολύ τη διάθεσή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ο ενθουσιασμός σου μπορεί να βοηθήσει μία νέα γνωριμία ο  υπέρ ενθουσιασμός όμως θα την  βλάψει.
Παρθένος
Σήμερα μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις τα παράπονά σου σχετικά με κάποια επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα τα οποία σε έχουν στεναχωρήσει. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα φέρει κάθε τι που κρατάς μέσα σου στην επιφάνεια, ακόμα και αν αυτό σαν γεγονός έλαβε χώρα πριν μεγάλο διάστημα. Πρόσεξε καθώς μπορεί να παρασυρθείς από τη συναισθηματική υπερχείλιση και να αρχίσεις να κάνεις παράπονα αδιακρίτως. Αυτό θα έχεις σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσεις μία περίεργη ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Περισσότερο θα πρέπει να  προσέξεις και τις συζητήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους καθώς και αυτές με τη σειρά τους θα προκαλέσουν παράπονα.
Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπους για να παραπονεθείς στον/τη σύντροφό σου για οτιδήποτε σε ενοχλεί, όμως καλό θα ήταν να αφήσεις τα παράπονα και να ξεκινήσεις το διάλογο! Αν είσαι ελεύθερος/η μην προδικάζεις μία νέα γνωριμία καθώς η περίεργη διάθεση που θα έχεις σήμερα δεν θα σε βοηθήσει να τη δεις καθαρά.
Ζυγός
Σήμερα καλό θα ήταν να μην  βάλεις πολλές υποχρεώσεις μέσα στην ημέρα καθώς  σίγουρα θα χρειαστείς περισσότερο χρόνο από αυτό που έχεις κατά νου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Τοξότη και υποδηλώνει πως ανάμεσα στις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχεις θα βρεις χρόνο να πιείς και ένα καφέ με κάποιο φίλο σου ή ένα γνωστό σου, και να μιλήσεις στο τηλέφωνο με κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο. Αυτά θα σου πάρουν περισσότερη ώρα από αυτή που υπολογίζεις, καθώς η συζήτηση θα γίνει το αγαπημένο σου χόμπι για σήμερα. Αν θέλεις να είσαι σίγουρος/η πως και θα φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις που πρέπει αλλά και θα έχεις χρόνο για κουβέντα, μη φορτώσεις την ημέρα με πολλά.
Σήμερα   θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου ένα θέμα που αφορά τρίτους και αυτό θα το μεταφέρεις και στον/τη σύντροφό σου, με αποτέλεσμα να παρασυρθείτε και οι δύο από τον κοινωνικό σχολιασμό! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα  από το στενό σου περιβάλλον.
Σκορπιός
Η ημέρα είναι κατάλληλη για να διευθετήσεις κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις, να  πληρώσεις λογαριασμούς ή να πεταχτείς από το λογιστή σου για εκείνο το ζήτημα που έχεις αφήσει σε αναμονή. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Τοξότη και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου γύρω από τα χρήματα και τις υποχρεώσεις που σχετίζονται με αυτά. Προσπάθησε να διευθετήσεις όσο πιο σωστά μπορείς και το χρόνο σου αλλά  και τα χρήματά σου καθώς ο χρόνος είναι χρήμα αλλά και το  αντίστροφο.  Όσο κι αν μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου οι οικονομικές υποχρεώσεις, προσπάθησε να βρεις έστω και λίγο χρόνο να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή και με τα πράγματα που σε ευχαριστούν.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πείσεις και τον/τη σύντροφό σου ώστε να διευθετήσετε κάποιες κοινές σας υποχρεώσεις καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να μην αναλώνετε άλλο χρόνο σε αυτές. Αν είσαι ελεύθερος/η επένδυσε σε μία νέα γνωριμία, αρκεί να πάρεις πρώτα ένα δείγμα πως έχει αυτά που ζητάς.
Τοξότης
Η Σελήνη το πρωί θα μπει στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κερδίσεις το ενδιαφέρον των ανθρώπων που θα συναναστραφείς, ιδιαίτερα των αγαπημένων σου. Είναι πιθανόν να κανονίσεις μία συνάντηση με ένα στενό σου συνεργάτη ή ένα ραντεβού με τον/τη σύντροφό σου καθώς η επαφή με τους άλλους θα βοηθήσει πολύ τη διάθεσή σου.  Σήμερα βέβαια θα έχεις και την τάση να φανείς εγωκεντρικός/η και αυτό είναι το μόνο που μπορεί να χαλάσει την καλή σου εικόνα. Προσπάθησε να το «κρύψεις» για να μη το αφήσεις να χαλάσει τη διάθεση σου αλλά και τη διάθεση των άλλων.
Σήμερα είναι πιθανόν να μην αφήσεις το ταίρι σου να έχει τη γνώμη του και να προσπαθείς να το πείσεις να ενστερνιστεί τη δική σου για οποιοδήποτε θέμα, όμως πρέπει να θυμηθείς πως εσύ είσαι  δημοκρατικός άνθρωπος! Αν είσαι ελεύθερος/η μία  γνωριμία που θα κάνεις σήμερα θα έχει σοβαρά αισθήματα για εσένα!
Αιγόκερως
Σήμερα είναι πιθανό να έχεις τις κλειστές σου και να μην είναι εύκολο να αφήσεις κάποιον να σε πλησιάσει ακόμα και αν αυτός ο κάποιος ανήκει στους αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει τάσεις καχυποψίας, για αυτό θα πρέπει να προσπαθήσεις ώστε να τις περιορίσεις και να μην τις αφήσεις ανεξέλεγκτες. Προτίμησε να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς και να μη φορτώσεις πολύ την ημέρα σου με υποχρεώσεις, καθώς λίγο η σκέψη σου και λίγο η κούραση των προηγούμενων είμαι θα δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα.
Σήμερα  αν θέλεις να δεις τον/τη σύντροφό σου προτίμησε να περάσετε  τον κοινό σας χρόνο στο σπίτι, καθώς η ενέργειά σου δεν θα είναι σε υψηλά επίπεδα και μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Αν είσαι  ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς ενδέχεται να υπάρχει  παρασκήνιο στα αισθηματικά σου ζητήματα.
Υδροχόος
Σήμερα θα παρατηρήσεις από το πρωί πως θα έχεις πολύ πέραση στους φίλους σου καθώς τα τηλέφωνα θα αρχίσουν να χτυπάνε ένα- ένα και οι προτάσεις για καφέ και για συναντήσεις θα πέφτουν βροχή. Σε αυτό θα βοηθήσει και η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Τοξότη και θα σου υπενθυμίσει πως καλές οι δουλειές, αλλά όλοι χρειαζόμαστε χρόνο και για τον εαυτό μας αλλά και για τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Σήμερα δεν αποκλείεται να σου δείξει και τις φιλικές του διαθέσεις ένας/μία συνάδελφος που μόλις έχει έρθει στη δουλειά και μάλιστα δεν αποκλείεται να προκύψει ένα νέο ειδύλλιο  εκεί.
Σήμερα  θα είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός/η και ευδιάθετος/η για αυτό παρακίνησε τον/τη σύντροφό σου να βγείτε ή ένα ποτό ή να πάτε στο στέκι όπου συχνάζουν οι αγαπημένοι σας φίλοι. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος συνάδελφος από τη δουλειά σε κοιτάζει ερωτικά…
Ιχθύες 
Σήμερα τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο από κάθε άλλο ζήτημα καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Τοξότη θα φροντίσει να τα φέρει στην πρώτη γραμμή. Ένα επαγγελματικό ραντεβού, μία πρόταση για δουλειά ακόμα και ένα project το οποίο  μπορεί να σου ανατεθεί  θα συνθέσουν το κλίμα της ημέρας. Τα βλέμματα των άλλων θα είναι στραμμένα επάνω σου και αυτό μπορεί να έχει και θετική και αρνητική χροιά στις επαφές που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μείνε μακριά από πηγαδάκια στη δουλειά και  λοιπούς σχολιασμούς ώστε να μην εκτεθείς.
Σήμερα  θα νιώσεις καλά μόνο αν καταφέρεις να τραβήξεις τα βλέμματα των άλλων για αυτό και δεν αποκλείεται να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να παρευρεθείτε τελικά σε μία κοινωνική εκδήλωση όπου είστε καλεσμένοι. Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να  μην μπλέξεις φλερτ και δουλειά! 

Ζώδια 7033489524930884639
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε