Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Σήμερα είναι πιθανό να κάνεις σκέψεις σχετικές με οικονομικά ζητήματα ή ένα ερωτικό ζήτημα που σε ταλανίζει καιρό και θα σου προκληθεί συναισθηματική ανασφάλεια. Αυτή με τη σειρά της θα δημιουργήσει μία γενική αναστάτωση η οποία μπορεί να επηρεάσει αφενός τον τρόπο σκέψης σου αφετέρου ακόμα και τις πιο απλές δραστηριότητες που έχεις στο πρόγραμμα της ημέρας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό αλλά το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι πολύ ευνοϊκό και θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να ανακάμψεις ψυχικά. Σε αυτό δεν αποκλείεται να βοηθήσει και ένα επαγγελματικό σου ζήτημα το οποίο θα πάρει την τροπή που θέλεις. 
Σήμερα  μπορείς να βρεις τρόπο να ξεπεράσεις τα ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και στο/στη σύντροφό σου αρκεί να το θέλεις, για αυτό μην βρεις δικαιολογίες στον εαυτό σου για να τα συντηρήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα εξελιχθεί «μαγικά» καλά.
Ταύρος
Σήμερα θα ασχοληθείς περισσότερο με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό θα σε κάνει να αναζητήσει την επιβεβαίωσή τους. Η γνώμη του/της συντρόφου σου αλλά και κάποιων στενών συνεργατών σου θα είναι εξαιρετικά σημαντική και θα παίξει μεγάλο ρόλο στις αποφάσεις για τα θέματα που σε απασχολούν. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεται να έχεις πίστη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, καθώς ο εαυτός σου είναι ο σημαντικότερος κριτής σου! Δώσε προτεραιότητα σε εσένα ώστε να  κρατήσεις τις ισορροπίες και με τους άλλους. 
Σήμερα  θα έχεις τρόπο να πείσεις τον/τη σύντροφό σου για οτιδήποτε θελήσεις παρόλο που μπορεί να φαίνεσαι εύθραυστος/η και ευάλωτος/η απέναντι του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η  το πείσμα και η «αντοχή» σου τελικά θα βοηθήσουν μία νέα γνωριμία, αρκεί να μην το παρακάνεις με τη «χρήση» τους. 
Δίδυμοι
Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό θα έχεις ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, για αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτείς το οργανωτικό σου πνεύμα που έκανε την εμφάνισή του. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει όχι μόνο το οργανωτικό σου πνεύμα αλλά και τις αντοχές σου και τίποτα δεν θα σε σταματήσει.  Καλό θα ήταν να ασχοληθείς με αυτά που έχεις να φέρεις εις πέρας αλλά να το κάνεις αθόρυβα. Αν παρασυρθείς λόγω του πείσματος σου και της πληθωρικής σου παρουσίας, υπάρχει κίνδυνος να  προβείς σε μεγάλες δηλώσεις και να φανείς εγωκεντρικός/η. 
Σήμερα το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσεις να δίνεις στον/στη σύντροφό σου καθημερινές αρμοδιότητες προκειμένου να βάλει ένα χεράκι με τις δουλειές, όμως θα ήταν προτιμότερο να μην το απαιτήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  να θυμάσαι πως  θα βρεις τρόπο και λύση σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα, αρκεί να μην το πάρεις αψήφιστα.
Καρκίνος
Σήμερα θα ξυπνήσεις με διάθεση να πάρεις τους φίλους σου και να βγείτε για ένα καφέ, να ασχοληθείς με ένα χόμπι που τον τελευταίο καιρό έχεις αφήσει λόγω υποχρεώσεων ή να κανονίσεις μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και θα σου φέρει στο μυαλό κάθε δραστηριότητα και άνθρωπο με τον οποίο μπορείς να περάσεις καλά.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως ένα μεγάλο μέρος της καλής σου διάθεση θα οφείλεται και στη σχέση που έχεις με τους συνεργάτες σου.  Η αυτοπεποίθησή σου θα  αυξηθεί και η αιτία θα είναι κάτι που θα σου πουν  και θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τη σημασία που έχουν για εσένα! 
Σήμερα μπορείς να περάσεις μία υπέροχη ημέρα με τον/τη σύντροφό σου αρκεί να προσέξεις καθώς ενδέχεται να φανείς ανταγωνιστικός/η μαζί του/ης χωρίς λόγο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει σαν ένα στοίχημα που θα βάλεις με τον εαυτό σου και στο τέλος να σε κερδίσει.
Λέων
Σήμερα είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια θέματα που χρήζουν προσοχής στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον και μέχρι τώρα δεν τους είχες δώσει την πρέπουσα σημασία! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δείχνει  πως τα οικογενειακά ζητήματα είναι τα πρώτα που πρέπει να ασχοληθείς. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να τα διευθετήσεις πιο εύκολα καθώς θα ξέρεις τι πρέπει να πεις και πότε ακριβώς να το πεις, ώστε να τα φέρεις όλα στα μέτρα σου.  Η αντοχή και η υπομονή σου είναι δύο στοιχεία τα οποία θα σε βοηθήσουν πολύ, όμως πρόσεξε να μην κάνεις κατάχρηση σε αυτά και αποκτήσεις εμμονές με οτιδήποτε και αν καταπιαστείς. 
Σήμερα  θα έχεις τον τρόπο να καταλάβεις όχι απλώς τι θέλει να πει ο/η σύντροφός σου αλλά και  τι πρέπει να πεις εσύ για να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου και αυτό είναι πολύ βοηθητικό. Αν είσαι ελεύθερος/η  η επιμονή προς κάποιον/α που σε ενδιαφέρει θα σε βοηθήσει αρκεί να μην υπερβείς τα εσκαμμένα.
Παρθένος
Οι επαφές με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς τις τελευταίες ημέρες θα έχεις παρατηρήσει πως η συναναστροφή με κόσμο σου κάνει καλό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να τονίζει την ανάγκη σου για επικοινωνία για αυτό και δεν πρόκειται να αφήσεις το τηλέφωνο!  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει εξαιρετική πειθώ και  αυτό θα  αποτελέσει τον «άσσο στο μανίκι» σου για τις συζητήσεις που θα λάβεις μέρος.  Σήμερα μπορείς να κερδίσει τις εντυπώσεις οπουδήποτε και αν βρεθείς με οποιονδήποτε και αν συζητήσεις, για αυτό μην αφήσεις την ευκαιρία να  πάει χαμένη.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για οποιαδήποτε συζήτηση με το/η σύντροφο σου καθώς θα έχεις  επικοινωνιακή υπεροχή αλλά και τον τρόπο να τεκμηριώσεις οτιδήποτε πεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πλησίασε αυτόν/η που έχεις βάλει στόχο καθώς η «πρόκληση» θα γίνει η κινητήριος δύναμη σου.
Ζυγός
Σήμερα θα σκέφτεσαι τρόπους για να αυξήσεις τα οικονομικά σου έσοδα ή έστω να περιορίσεις τα έξοδα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό θα τονίσει τέτοιου είδους σκέψεις.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως οι σκέψεις σου θα αποφέρουν καρπούς, καθώς θα βρεις ακόμα και διαισθητικά τι πρέπει να κάνεις ώστε να ισορροπήσεις λίγο τα οικονομικά σου ζητήματα. Πέρα από  όλα τα άλλα θα πρέπει να θυμάσαι πως σήμερα έχεις πειθώ και αυτό είναι ένα ταλέντο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις προκειμένου να διαπραγματευτείς μία οικονομική συμφωνία.  Ακόμα είναι πιθανόν να σου έρθει και μία ευκαιρία η οποία θα συνοδεύεται με χρήματα, για αυτό αξιολόγησε προσεκτικά τις προτάσεις που θα έχεις.
Σήμερα  τα οικονομικά σου ζητήματα θα σε απασχολούν περισσότερο από κάθε άλλο ζήτημα όμως θα πρέπει να βρεις μία ισορροπία, διαφορετικά ο/η σύντροφός σου θα ξεκινήσει τα παράπονα. Αν είσαι ελεύθερος/η μη δεις εγωιστικά την κατάκτηση μίας νέας γνωριμίας, γιατί αυτό θα σε κάνει να πάρεις λάθος αποφάσεις.
Σκορπιός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου προκαλεί μια συναισθηματική αναστάτωση. Σίγουρα θα υπάρχουν εναλλαγές στη διάθεσή σου, οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα μέσα σου το οποίο δεν θα αργήσει να φανεί και έξω. Οι πρώτοι που θα το καταλάβουν θα είναι οι άνθρωποι που θα συναναστραφούν μαζί σου σε στενό επίπεδο όπως είναι οι συνεργάτες σου αλλά και το ταίρι σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις τη διάθεσή σου και να αποφύγεις τις συναισθηματικές υπερβολές. Δεν αποκλείεται να  βρεθούν γύρω σου άνθρωποι του στενού σου περιβάλλοντος, οι οποίοι θα σου δώσουν μία συμβουλή την οποία καλό είναι να ακούσεις. 
Σήμερα ξέρεις πολύ καλά πως θα έχεις τον τρόπο να «διαχειριστείς» τον/τη σύντροφό σου όμως προτίμησε να μην το κάνεις με στόμφο, καθώς θα πρέπει να θυμάσαι πως η δράση φέρνει και αντίδραση. Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα μπορείς να καταλάβεις  πολλά για αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει αρκεί και μόνο τον/ην κοιτάξεις.
Τοξότης
Σήμερα είναι πολύ πιθανό οι σκέψεις σου να δημιουργήσουν εμπόδια στα σχέδια και τις βλέψεις σου καθώς θα σε παρασύρουν σε απαισιόδοξα σενάρια που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και σου χαρίζει μία επιπλέον καχυποψία με αποτέλεσμα να είσαι αρνητικός/η σε οτιδήποτε σου φαίνεται καλό και μάλιστα θα το κάνεις ασυναίσθητα.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την καλή σου διάθεση αρκεί να πιστέψεις πως έχεις τη δύναμη να διαχειριστείς τις  καταστάσεις.  Μία είδηση που σχετίζεται με χρήματα και οικονομικά ζητήματα θα φτάσει στα αυτιά σου και θα  σε χαροποιήσει. 
Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις αρκετές ερωτήσεις στον/τη σύντροφό σου που στόχο έχουν να καλύψουν τη δική σου ανασφάλεια, για αυτό πρόσεξε να μην γίνεις υπερβολικός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  μπορεί να μη σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, αλλά σκέψου μήπως εσύ έχεις προδικάσει το τι μέλλει γενέσθαι.
Αιγόκερως
Η ανάγκη σου για κοινωνικές συναναστροφές θα είναι πιο έντονη σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό, θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να συναντήσεις φίλους σου και να κάνετε όλοι μαζί μία εμφάνιση σε ένα κοινωνικό γεγονός!  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να καταλάβεις διαισθητικά τις προθέσεις όλων αυτών που θα συναναστραφείς σήμερα και αυτό θα είναι εξαιρετικό για εσένα.  Προσέγγισε ανθρώπους που μπορούν να σου φανούν χρήσιμοι στα σχέδιά σου είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά καθώς θα έχεις τον τρόπο να σπάσεις τον πάγο. Πρόσεξε μόνο καθώς μπορεί να είσαι λίγο παραπάνω καχύποπτος/η από ότι χρειάζεται και αυτό να δημιουργήσει αποστάσεις σε κάποιες σχέσεις.
Σήμερα  θα προτιμήσεις να βρεθείς με τους φίλους σου καθώς η φιλική διάθεση θα είναι πιο πάνω από την ερωτική, για αυτό  ζήτησε το από το/η σύντροφο σου και μην  ψάχνεις να βρεις δικαιολογίες. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα έχεις τη δυνατότητα να την ψυχολογήσεις αμέσως.
Υδροχόος
Σήμερα αυτό που θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι να κερδίσεις την αναγνωρισιμότητα που θέλεις στη δουλειά σου και να βρεθεί κάποιος ο οποίος θα καταλάβει τις επαγγελματικές σου ικανότητες.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να κάνει ακόμα πιο γοητευτικό οτιδήποτε σχετίζεται με την κοινωνική σου προβολή, τη φήμη και την αναγνώριση σου.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει πείσμα και υπομονή, δύο στοιχεία απαραίτητα για να καταφέρεις να ξεχωρίσεις και να επιτύχεις τους στόχους σου. Αυτό δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη, όμως σίγουρα σήμερα μπορείς να καταφέρεις κάποιους συγκεκριμένους στόχους κλειδιά, που θα  παίξουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία σου.
Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να ρωτάς τον/τη σύντροφό σου για τη γνώμη του/της σε κάποιο επαγγελματικό σου ζήτημα αγνοώντας τη γνώμη του/της πάνω σε κάποιο αισθηματικό σας ζήτημα! Σίγουρα χρειάζεται να βρεις την ισορροπία ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η να θυμάσαι πως μία γνωριμία στη δουλειά, δεν θα μείνει μόνο στη δουλειά.
Ιχθύες
Η ήμερα ευνοεί την ενασχόληση με κάθε τι που μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς περισσότερο σίγουρος/η για τον εαυτό σου. Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και θα βρει τρόπο να σου δείξει πως  η απόκτηση γνώσεων και η ειδίκευση πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα θα είναι αυτό που θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου. Δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις και ένα σεμινάριο το οποίο θα ενισχύσει τα τυπικά σου προσόντα ή θα σου χαρίσει ειδίκευση σε ένα συγκεκριμένο  τομέα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω  θα σου χαρίσει πείσμα και αυτό θα σε βοηθήσει για να ολοκληρώσεις οτιδήποτε ξεκινήσει σήμερα, ιδιαίτερα αν σχετίζεται με γνώσεις και πληροφορίες! 
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να παροτρύνεις τον/τη σύντροφό σου και να ξεκινήσετε μαζί ένα σεμινάριο που θα έχει ενδιαφέρον και για τους δυο σας, καθώς ευνοείται η διεύρυνση  των πληροφοριών με κάθε τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η θα συναντήσεις κάποιον/α που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον με τις γνώσεις του/ης σε μία μεγάλη κοινή παρέα.
Ζώδια 6255266985396471001
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε