Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα σου δημιουργήσει ανησυχίες σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά κάποια ασφάλεια, ένα δάνειο που έχεις ή μία εκκρεμότητα με το δημόσιο τομέα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή το πρωί θα σε βοηθήσει να το τακτοποιήσεις άμεσα καθώς θα είσαι προσηλωμένος/η σε αυτό.  Όσο περνάει η ώρα θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η για αυτό προσπάθησε να τελειώσεις τις δουλειές σου μέχρι το μεσημέρι. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο κατά το βραδάκι μπορεί να δημιουργήσει ένταση ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο φιλικό σου πρόσωπο.
Σήμερα είναι πιθανόν να γίνεις αρκετά καχύποπτος/η με τον/τη σύντροφό σου και αυτό δεν θα βοηθήσει ούτε τη διάθεση σου αλλά ούτε και τη διάθεση της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για να προσπαθήσεις ένα αισθηματικό σου ζήτημα καθώς θα σου δημιουργήσει νευρικότητα.
Ταύρος
Σήμερα οι συνεργάτες σου αλλά και ο/η σύντροφός σου θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά καθώς η Σελήνη που πέρασε στο Σκορπιό θα τονίσει τα ζητήματα που απορρέουν από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή το πρωί υποδηλώνει πως θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις κάποια κακώς κείμενα των σχέσεων σου, αλλά και ζητήματα που είχαν δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες μεταξύ σας. Το βραδάκι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό με αφορμή ένα επαγγελματικό σου ζήτημα ή μία επαγγελματική υποχρέωση που θα σου ανατεθεί τελευταία στιγμή.
Σήμερα θα πρέπει να θυμάσαι πως μία κουβέντα σου αρκεί για να στείλεις τον/τη σύντροφό σου στα ουράνια και από την άλλη ακόμα μία για να δημιουργήσεις μεγάλες εντάσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς μπορεί να πεις κάτι σε αυτόν/η που σου αρέσει και αυτό να γίνει αφορμή να παρεξηγηθείτε.
Δίδυμοι
Σήμερα θα σε απασχολήσουν περισσότερο οι δουλειές της καθημερινότητας καθώς η Σελήνη που πέρασε στο Σκορπιό θα σου δημιουργήσει εμμονές με αυτές, με αποτέλεσμα να θέλεις να τις τελειώσεις όλες όσο πιο γρήγορα μπορείς. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή το πρωί υποδηλώνει πως θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις σωστά με τους ανθρώπους που σχετίζονται με τις δουλειές σου και αυτό θα είναι ένα θετικό στοιχείο για να τις φέρεις εις πέρας. Όσο περνάει η μέρα η ενέργειά σου θα αυξάνεται αντί να μειώνεται και αν μείνει ανεκμετάλλευτη, μπορεί να δημιουργήσει ένταση. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως  χρειάζεται να βρεις τρόπο να αποφορτιστείς. Μία βόλτα για περπάτημα είναι μία πολύ καλή ιδέα που θα σε βοηθήσει.
Σήμερα καλό θα ήταν να δώσεις μία μέρα ρεπό στο/στη σύντροφό σου καθώς οι δουλειές και υποχρεώσεις που έχεις θα σου δημιουργήσουν αυξημένη νευρικότητα και οι πιθανότητες να την διοχετεύσεις σε εκείνον/η αυξάνονται. Αν είσαι ελεύθερος/η  να θυμάσαι πως όσο πιο  χαλαρά προσεγγίσεις αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις.
Καρκίνος
Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση  και όρεξη να ασχοληθείς με κάτι που αγαπάς καθώς η Σελήνη που πέρασε στο Σκορπιό υποδηλώνει πως ξεκινά μία αρκετά συναισθηματική ημέρα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή το πρωί σε προτρέπει να έρθεις κοντά με τους φίλους σου αλλά και τον/τη σύντροφό σου, καθώς θα σε βοηθήσει να συσφίξεις τις σχέσεις μεταξύ σας. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο μπορεί να σου δημιουργήσει μία αδιόρατη νευρικότητα που μπορεί να μην έχει συγκεκριμένη αιτία, για αυτό αξίζει να είσαι προσεκτικός/η ώστε να μην χαλάσει το καλό κλίμα  της υπόλοιπης ημέρας.
Σήμερα μπορεί να γίνεις αρκετά εγωκεντρικός/η με τον/τη σύντροφό σου και θα πρέπει να το προσέξεις καθώς είναι κάτι που μπορεί να τον/ην εκνευρίσει πολύ. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να φέρει δυσκολίες σε ένα νέο φλερτ για αυτό άφησε «μεγαλεπήβολα» σχέδια για άλλη ημέρα.
Λέων
Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να αποφύγεις συνειδητά τον πολύ κόσμο και να περάσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς μαζί με την οικογένειά σου. Η Σελήνη έχει περάσει το Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει το πρωί με τον Ερμή υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για να συζητήσεις σημαντικά θέματα με τους δικούς σου ανθρώπους ώστε να μπορέσετε να βρείτε μία λύση. Προτίμησε να κάνεις τέτοιου είδους συζητήσεις μέχρι το μεσημέρι καθώς όσο περνούν οι ώρες οι αστρολογικές όψεις δυσκολεύουν. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο κατά το βραδάκι μπορεί να φέρει διαξιφισμούς ανάμεσα σε εσένα και στους αγαπημένους σου ανθρώπους, δημιουργώντας μία γενικότερη ένταση.
Σήμερα  προτίμησε να συναντήσεις τον/τη σύντροφό σου κατά το πρώτο μισό της ημέρας που η επικοινωνία θα είναι πιο εύκολη, καθώς από το απόγευμα και έπειτα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη υποδηλώνει πως θα υπάρξει μία γενικευμένη ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να σε εκνευρίσει!
Παρθένος
Σήμερα ακόμα και αν δεν έχεις κανονίσει μία συνάντηση με αγαπημένους σου ανθρώπους είναι πιθανόν να πετύχεις στο δρόμο τυχαία κάποιον από αυτούς και οι συζητήσεις να πάρουν φωτιά! Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό  και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή το πρωί δείχνει πως θα είναι μία πολύ επικοινωνιακή ημέρα, γεμάτη με συναντήσεις αλλά και νέα από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Το βράδυ αξίζει να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η με αυτά που θα πεις, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξει μία ένταση με αφορμή μια κουβέντα ρουτίνας.
Σήμερα η ημέρα θα βοηθήσει την επικοινωνία, αλλά μην υποτιμήσεις το γεγονός πως μπορεί να φέρει στιγμές που μπορεί να παρεξηγηθείς με τον/τη σύντροφό σου ακόμα και για μία δουλειά ρουτίνας. Αν είσαι ελεύθερος/η μην αφήσεις ότι σε έχει εκνευρίσει στο εργασιακό σου περιβάλλον να εμφανιστεί και σε μια πρόσφατη γνωριμία.
Ζυγός 
Σήμερα  με αφορμή μία αγορά που θέλεις να κάνεις θα ξεκινήσεις να αναρωτιέσαι για την κατάσταση των οικονομικών σου και κατά πόσο το ταμείο είναι μείον. Η Σελήνη έχει περάσει το Σκορπιό και θα σου δημιουργήσει μία σχέση αγάπης με τα χρήματα και τα υλικά αγαθά,  για αυτό και θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή το πρωί υποδηλώνει πως θα έχεις ευκαιρίες για να κερδίσεις έξτρα χρήματα ή να διευθετήσεις με συμφέρον τρόπο οικονομικά ζητήματα. Όσο περνάει η ημέρα θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η και φειδωλός/η με αυτά που ξοδεύεις, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο μπορεί να φέρει επιπλέον έξοδα!
Σήμερα  η αλήθεια είναι πως θα ασχοληθείς μόνο με τα οικονομικά σου ζητήματα και αν το παρακάνεις ο/η σύντροφος σου θα αρχίσει να διαμαρτύρεται, καθώς θα νιώσει πως δεν έχει το ενδιαφέρον σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να μη φέρει τα αποτελέσματα που θέλεις σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα, για αυτό κράτησε ένα χαμηλό προφίλ.
Σκορπιός
Η Σελήνη  που πέρασε στο ζώδιό σου θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και θα κάνει πληθωρική την παρουσία σου, ιδιαίτερα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή το πρωί υποδηλώνει πως είναι πιθανό να αρχίσεις να μιλάς ακατάπαυστα πράγμα που δεν συνηθίζεις, αλλά και την ίδια στιγμή να ερμηνεύεις με ταχύτητα αστραπής τα λόγια των άλλων. Αυτό θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο αν και θα πρέπει να προσέξεις λίγο καθώς θα έχεις την τάση να τα ερμηνεύεις με περισσότερη καχυποψία από ότι χρειάζεται. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες σε μία οικογενειακή συζήτηση και να μην εκνευριστείς.
Σήμερα  το πιο πιθανό είναι να μετράς κάθε κουβέντα του/ης συντρόφου σου και να σκέφτεται τι θέλει να πει και τι κρύβεται πίσω από αυτήν, όμως αν το παρακάνεις θα κουραστείς και εσύ και ο/η σύντροφός σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε να μην το παρακάνεις με τη «μετάφραση» των λεγόμενων αυτού/ης που σε ενδιαφέρει, γιατί τα πράγματα είναι πιο απλά από αυτά που φαντάζεσαι.
Τοξότης
Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις διάθεση για να κάνεις δημόσιες σχέσεις για αυτό προτίμησε να ασχοληθείς μόνο με τις απαραίτητες υποχρεώσεις -ανάμεσα τους και κοινωνικές-που πρέπει να φέρεις εις πέρας. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή το πρωί υποδηλώνει πως το μυαλό σου θα δουλεύει με μεγάλη ταχύτητα κάνοντας σενάρια τα οποία  μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθος αποφάσεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη από τον Υδροχόο κατά το βραδάκι θα σου δημιουργήσει και εκνευρισμό ο οποίος θα σχετίζεται απόλυτα με αυτά που σκέφτεσαι. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί και να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων  επειδή το μυαλό σου θα υπέρ-λειτουργεί!
Σήμερα είναι πιθανόν να κάνεις σκέψεις για τον/τη σύντροφό σου οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, για αυτό απόφυγε να τις εκφράσεις χωρίς επιχειρήματα γιατί σίγουρα θα εκνευριστεί. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να αφήσεις χώρο  στο μυαλό σου ώστε να  μπορέσεις να δεις θετικά μία νέα γνωριμία.
Αιγόκερως
Σήμερα οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους έχεις επαφές λόγω κοινών ενασχολήσεων θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου αμείωτο καθώς θα έχουν αρκετά θέματα τους προς συζήτηση. Η Σελήνη έχει περάσει το Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει το πρωί με τον Ερμή υποδηλώνει πως το πρώτο μισό της ημέρας θα είναι γεμάτο  με συναντήσεις, συζητήσεις και πολλά νέα από το φιλικό σου περίγυρο.  Σήμερα θα νιώθεις άνετα να πεις και μία κουβέντα παραπάνω καθώς ξέρεις πως  απευθύνεσαι σε φίλους σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη από τον Υδροχόο το βραδάκι μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις με αφορμή μία παραπάνω κουβέντα, για αυτό προτίμησε να κρατήσει τις ισορροπίες.
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να εξομολογηθείς κάτι στον/τη σύντροφό σου το οποίο αφορά κάποιο φίλο σου αλλά καλό θα ήταν να μην το κάνεις γιατί - εκτός από όλα τα άλλα- μπορεί να εγείρει και διαφωνίες μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα πρέπει να θυμάσαι πως τα πολλά λόγια μπορεί να φέρουν παρεξηγήσεις με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.
Υδροχόος
Σήμερα θα σε απασχολήσουν περισσότερο τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς μπορεί να έχουν προκύψει νέες υποχρεώσεις και δουλειές που θα σε αναγκάσουν να κάνεις υπερωρίες. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή το πρωί, υποδηλώνει πως θα υπάρξουν συζητήσεις και συναντήσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον σημαντικές για εσένα. Πρόσεξε καθώς  τα πολλά λόγια μπορεί να φέρουν μπερδέματα για αυτό προτίμησε τα λίγα και καλά. Το βράδυ  το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως η έντονη ημέρα μπορεί να σου προκαλέσει εκνευρισμό, τον οποίο θα μεταφέρεις και στους δικούς σου ανθρώπους. Προσπάθησε να τον συγκρατήσεις διαφορετικά  δεν θα είναι εύκολο να χαλαρώσεις όταν τελειώσεις με τη δουλειά.
Σήμερα είναι πιθανόν να τα βάλεις με τον/τη σύντροφό σου αλλά στην πραγματικότητα  το ταίρι σου θα πληρώσει τα νεύρα που έχουν προκληθεί από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται καλή διάθεση και  χρόνο και δεν είναι σίγουρο πως θα τα έχεις και τα δύο…
Ιχθύες
Σήμερα  η προσοχή σου θα στραφεί σε ζητήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευσή σου, κάποιο σεμινάριο που έχεις σκοπό να κάνεις ή μία ημερίδα που θέλεις να παρακολουθήσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή το πρωί υποδηλώνει πως θα είναι εύκολο να βρεις τρόπο να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου ή έστω να κάνεις την αρχή για αυτό. Θέματα σπουδών, πιστοποιήσεις και σεμινάρια ευνοούνται  για αυτό αν έχεις κάτι τέτοιο κατά νου δες το διεξοδικά. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο  μπορεί να δημιουργήσει ένταση που θα προκύψει από συζητήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Άφησε τους να έχουν τη δική τους γνώμη και μην εκνευρίζεσαι καθώς θα χαλάσεις τη διάθεσή σου.
Σήμερα  θα πρέπει να προσέχεις πολύ τις λεκτικές παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και τον/τη σύντροφό σου, για αυτό προτίμησε να πεις λίγα και καλά! Αν είσαι ελεύθερος/η πάρε τις πληροφορίες σου για κάποιον/α που σε ενδιαφέρει, αλλά μη βιαστείς να δράσεις! 
Ζώδια 2293518895587220624
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε