Loading...

Άρχισαν οι εγγραφές για τη νέα χρονιά στο Τμήμα Ελληνικών Χορών Καλυβίων


Για μια ακόμη χρονιά, το Τμήμα Ελληνικών Χορών Καλυβίων του Ν.Π.Δ.Δ. Αριστόδικος του Δήμου 
Σαρωνικού, θα προσφέρει σε δημότες κάθε ηλικίας μαθήματα παραδοσιακών χορών από όλη την Ελλάδα.  

Οι εγγραφές από τη φετινή χρονιά πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, με σκοπό την καλύτερη οργάνωση και διαχείριση των τμημάτων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής, χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeHmebEWqCzCMvbFsjZWvHF2WEdo6F1vnCKLrWlJxkEsqvxcQ/viewform?usp=sf_link

Φέτος, θα λειτουργήσουν τμήματα παιδικά, εφηβικά, νεανικά, ενηλίκων, αρχαρίων και προχωρημένων υπό την επιμέλεια του χοροδιδασκάλου, κ. Γιάννη Κοντογιάννη. 

Τα μαθήματα θα παραδίδονται στο αναπαλαιωμένο κτίριο «Σαράντη, που βρίσκεται στην Πλατεία Ευαγγελιστρίας στα Καλύβια, κάθε Τρίτη για τους ενήλικες και κάθε Σάββατο, για τα παιδιά, τους εφήβους και τους νέους. 

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Τρίτη 2 Οκτωβρίου και το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, αντίστοιχα. 

Το Τμήμα Ελληνικών Χορών Καλυβίων του Ν.Π.Δ.Δ. Αριστόδικος του Δήμου Σαρωνικού απαριθμεί σήμερα 150 μέλη, ηλικίας 5 έως 65 ετών. Έχει λάβει μέρος σε πολυάριθμα φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ διοργανώνει κάθε χρόνο πολλές εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δίνοντας έμφαση στην καταγραφή, μελέτη και διάσωση της πολιτισμικής κληρονομιάς του τόπου. 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22993 20323.
Πολιτισμός 4562406247957873810
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε