Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 14/9/2018


Καλημέρα σας! Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018. Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω ζώδια διαβάστε την  πρόβλεψη σας και πάρτε από την μέρα ότι καλύτερο έχει να σας δώσει!
Κριός
Κριέ,τα επαγγελματικά σου είναι σε καλό δρόμο, αλλά καλό είναι να αποφύγεις τις νέες συνεργασίες και τα ξεκινήματα που μπορεί να έχουν ρίσκο ή αβεβαιότητα. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να βρεις κάποιες νέες πηγές εσόδων, που θα σε ανακουφίσουν και θα σε βγάλουν από την αγωνία.Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα είναι μια καλή μέρα για αλλαγές μέσα στη σχέση σου. Πάρε πρωτοβουλίες και άλλαξε ό,τι δε σε ικανοποιεί. Αν είσαι μόνος, το αποψινό βράδυ μπορεί να φέρει δίπλα σου μια καλή γνωριμία.
Ταύρος
Ταύρε,στα επαγγελματικά σου χρειάζεται σήμερα να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, γιατί κάποιοι από τους συνεργάτες σου δημιουργούν πρόβλημα στη δουλειά σου. Μην ανοίγεσαι και μη δίνει λαβή για σχόλια. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα τρέχουν και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις τις σπατάλες και τα περιττά έξοδα που σε βγάζουν ακόμα περισσότερο από το πρόγραμμά σου. Αν μπορείς, ταχτοποίησε εκκρεμότητες του παρελθόντος.Στην αισθηματική σου ζωή υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου που αποφεύγεις να συζητήσεις με το σύντροφό σου. Αυτή η συμπεριφορά θα σε οδηγήσει σε αδιέξοδο. Αν είσαι μόνος πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και μην παραπονιέσαι, γιατί έτσι χάνεις τη γοητεία σου..
Δίδυμοι
Δίδυμε,τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και μπορείς να αισιοδοξείς για ένα καλύτερο μέλλον. Οι συνεργασίες σου είναι αποδοτικές και η επικοινωνία που έχεις με τους συναδέλφους σου πραγματικά ωφελεί την εξέλιξή σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια σειρά και σου διώχνουν το άγχος που νιώθεις.Στην αισθηματική σου ζωή, δείξε την συναισθηματική σου πλευρά και γίνε όσο πιο ρομαντικός και θελκτικός γίνεται απέναντι στο σύντροφό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό οι αναστολές και οι φοβίες σου σε έχουν κλείσει για τα καλά στο καβούκι σου. Οι ελεύθεροι , βγείτε να διασκεδάσετε με φίλους και περάστε ένα όμορφο βράδυ μαζί τους. Αν προκύψει και κάτι ερωτικό… καλώς να έρθει!
Καρκίνος
Καρκίνε,στα επαγγελματικά σου, μπορείς να πας πολύ καλά, καθώς η δυναμική σου διάθεση θα σε οδηγήσει στην επιτυχία, αλλά και στην προβολή των σκέψεων και των ιδεών σου απέναντι σε συνεργάτες ή ανωτέρους σου. Στην αισθηματική σου ζωή θα μπορέσεις να σκεφτείς με ηρεμία κάποια θέματα που σε προβληματίζουν, αλλά και να βρεις κάποιες λύσεις που αφορούν τη σχέση σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, σήμερα θα υπάρχουν οι κατάλληλες προοπτικές για μια νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία.
Λέων
Λέοντα,στα επαγγελματικά σου, υπάρχουν αρκετά ζητήματα που σε εκνευρίζουν, αλλά με ηρεμία και πρόγραμμα μπορείς να τα λύσεις όλα. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και αν συνεχίσεις να προσέχεις τα έξοδά σου, θα δεις σύντομα θετικά αποτελέσματα.Στα αισθηματικά σου, αν είσαι  δεσμευμένος χρειάζεται ψυχραιμία. Η μέρα μπορεί να φέρει εντάσεις μέσα στη σχέση σου και καλό είναι να τις αποφύγεις. Καλύτερα να κάνεις κάποιες κινήσεις για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου. Εσύ που περιμένεις την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, διώξε από πάνω σου τη μιζέρια και θα δεις ότι θα σε πλησιάσουν τα κατάλληλα άτομα.
Παρθένος
Παρθένε,στη δουλειά σου, σήμερα ίσως να έχεις κάποιες εντάσεις με συνεργάτες, αλλά η ψύχραιμη στάση σου είναι αυτή που θα σε κάνει να τις ξεπεράσεις. Στα οικονομικά σου, είναι μια μέρα που θα σε φέρει μπροστά σε νέες πηγές εσόδων. Μέχρι να κάνεις τις κατάλληλες συμφωνίες, απόφυγε τα έξοδα.Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις μια όμορφη και χαλαρή Παρασκευή με ηρεμία και ερωτική διάθεση στο πλευρό του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος, κάτι ενδιαφέρον προκύπτει μέσα στον εργασιακό σου χώρο και οι πλανήτες ευνοούν τις κινήσεις, για να δημιουργήσεις το ερωτικό κλίμα που θέλεις.
Ζυγός
Ζυγέ,στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν αρκετά καλά και οι δυσκολίες ή οι καθυστερήσεις που τυχόν αντιμετωπίζεις, μπορούν να ξεπεραστούν με διαλλακτικότητα και με συζήτηση με τους συνεργάτες σου. Πάντως, τα οικονομικά σου παίρνουν τα πάνω τους και θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.Στην αισθηματική σου ζωή, η σημερινή μέρα θα σου δώσει την δυνατότητα να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφό σου και να ξεπεράσεις μέσα από ένα θετικό κλίμα όλες τις παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Αν είσαι μόνος, βάλε τη γοητεία σου να λειτουργήσει. Κάτι καλό ετοιμάζεται για εσένα. 
Σκορπιός
Σκορπιέ,στη δουλειά σου, θα πρέπει να δρομολογήσεις άμεσα ξεκαθαρίσματα, σχέδια ή αλλαγές, για να μπορέσεις να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα χρέους, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν γίνει και τελειώσανε και να δεις το μέλλον της σχέσης με πολύ αισιοδοξία. Για σένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα σήμερα, η μέρα θα σου φτιάχνει τη διάθεση, γιατί είναι ήδη στο κατώφλι σου η καινούργια γνωριμία που περιμένεις.
Τοξότης
Τοξότη,στη δουλειά σου τα έχεις καταφέρει πολύ καλά, γι’ αυτό και δεν κινδυνεύεις από μικρές δυσκολίες ή αναποδιές. Ωστόσο μην επαναπαύεσαι και συνέχισε να δουλεύεις προς το συμφέρον της επαγγελματικής σου ζωής. Τα οικονομικά σου σχέδια παραμένουν στάσιμα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να απογοητευθείς. Κινήσου δυναμικά για να φέρεις τα έσοδά σου εκεί που πρέπει.
Αιγόκερως
Αιγόκερε,στη δουλειά σου σήμερα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και καλό είναι να αξιοποιήσεις την εύνοια της ημέρας για να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα, που καθυστερούν. Στα οικονομικά σου, θα σου εμφανιστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, για να εξασφαλίσεις κάποια έσοδα στο μέλλον.Στην αισθηματική σου ζωή εδώ όλα πηγαίνουν καλά, αφού ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα δώσουν νέο αέρα στη σχέση σου και θα σε φέρουν πολύ κοντά στο σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες και να βγεις από το προστατευτικό κέλυφος που έχεις δημιουργήσει γύρω σου.
Υδροχόος
Υδροχόε,η δουλειά σου θέλει μεγάλη προσοχή και ωριμότητα για να μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του. Μείνε συγκεντρωμένος και μην πιστεύεις εύκολα όσα σου λένε, γιατί κινδυνεύεις να εξαπατηθείς από άτομα που εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά σου απόφυγε υπογραφές και βιαστικές συμφωνίες.Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να βρεις λύσεις σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι η μέρα είναι καλή για να κάνεις την γνωριμία που επιθυμείς.
Ιχθείς
Ιχθύ,η ανεξήγητη στάση κάποιων κοντινών σου ατόμων στον επαγγελματικό σου χώρο δεν πρέπει σήμερα να σου χαλάσει τη διάθεση. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί τους, για να δεις που οφείλεται και μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και σου χαρίζουν την πολυτέλεια να κάνεις κάποιες έξτρα αγορές.Στα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή σήμερα και θα θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα με το σύντροφό σου. Κάνε τις προτάσεις σου και δε θα έχεις άρνηση σε τίποτα από ό,τι προτείνεις. Εσύ που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, μπορείς τώρα να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να πλησιάσεις το άτομο που έχεις ερωτευτεί, μιας και η γοητεία σου θα είναι ενισχυμένη.

Ζώδια 639100241811914861
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε