Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Σήμερα είσαι αποφασισμένος/η να πάρεις την αύξηση που θέλεις στη δουλειά ή να διευθετήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες για αυτό και το μυαλό σου ψάχνει τρόπους για να το καταφέρει! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να στρέφει το ενδιαφέρον σου στα χρήματα καθώς αν αποκτήσεις περισσότερα θα νιώσεις και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει το πείσμα σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις αυτό που θέλεις.  Σήμερα δεν αποκλείεται να έχεις και μία επαγγελματική επιτυχία ή προαγωγή η οποία θα συνοδευτεί και από το  ανάλογο οικονομικό αντίκτυπο. 
Σήμερα θα είναι δύσκολο να βάλεις ένα στόχο και να μην το καταφέρεις για αυτό μπορείς να διοχετεύσεις τη θέλησή σου σε ένα θέμα που  σε απασχολεί και σχετίζεται με τον/τη σύντροφό  σου. Αν είσαι ελεύθερος/η έχεις τον τρόπο να κάνεις αισθητή την  παρουσία σου σε αυτόν/ην που σου αρέσει.
Ταύρος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου προκαλεί συναισθηματικές αναταραχές.  Η κυκλοθυμία σου θα γίνει αισθητή πρώτα από όλα στους δικούς σου ανθρώπους και σε αυτούς που θα συναναστραφείς σήμερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα  σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να μην επηρεάζεσαι από εξωτερικούς παράγοντες, όμως αυτό θα είναι δίκοπο μαχαίρι.  Μην αφήσεις την εγωκεντρική σου συμπεριφορά να επηρεάσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και εκμεταλλεύσου την πειθώ και τη θέληση που έχεις για να συμπαρασύρεις τους άλλους στα σχέδιά σου. 
Σήμερα θα είναι εύκολο για εσένα να πείσεις τον/τη σύντροφό  σου για κάτι που θέλεις όμως πρόσεξε καθώς μπορεί να χάσεις λίγο το μέτρο και να γίνεις απόλυτος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η δείξε τα καλά σου στοιχεία σε μία πρόσφατη γνωριμία καθώς θα έχεις τον τρόπο να την γοητεύσεις.
Δίδυμοι
Σήμερα είναι πολύ πιθανό οι σκέψεις σου να δημιουργήσουν εμπόδια στα σχέδια και τις βλέψεις σου με αποτέλεσμα να βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο και όχι μισογεμάτο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί ανασφάλειες οι οποίες θα έρθουν στο προσκήνιο με τη μορφή ανησυχίας η οποία θα σε κάνει αρκετά αναβλητικό/η, ακόμα και με απλές υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω  θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου καθώς θα το δεις σαν ένα στοίχημα με τον εαυτό σου. Σήμερα μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε θελήσεις και σε αυτό είναι που πρέπει να επικεντρωθείς.
Σήμερα  θα μπορείς να ακούσεις τον/τη σύντροφό  σου πριν καν σου μιλήσει, και αυτό είναι ένα χάρισμα το οποίο αν εκμεταλλευτείς θα μπορέσεις να καταλάβεις πραγματικά αυτά που δεν θα σου πει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με συναισθηματική ένταση και αυτό θα σου κινήσει το ενδιαφέρον.
Καρκίνος
Άλλη μία ημέρα κατά την οποία θα αναζητήσεις τους φίλους σου καθώς  τις τελευταίες ημέρες θα έχεις παρατηρήσει πως ένας καφές ή  ένα τηλέφωνο μαζί τους είναι ικανά να σου φτιάξουν τη διάθεση.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τις διαθέσεις των προσώπων που θα βρεθούν γύρω σου διαισθητικά.  Αυτό είναι ένα χάρισμα, το οποίο αν εκμεταλλευτείς μπορείς να  καταλάβεις ποια πρόσωπα αξίζει να είναι κοντά σου. Ακόμα μπορείς να εκμεταλλευτείς την ημέρα που σε ευνοεί για να κάνεις νέες συμμαχίες σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα!
Σήμερα θα είναι εύκολο να καταλάβεις τον/τη σύντροφό  σου και τις ανάγκες που έχει  διαισθητικά χωρίς να χάσεις χρόνο και αυτό μπορεί να βοηθήσει την επικοινωνία  μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με καλές διαθέσεις μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.
Λέων
Η ανάγκη σου για κοινωνική προβολή θα είναι το ζητούμενο σου σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα είναι βοηθητικό για να επιτύχεις το στόχο σου  καθώς θα κάνεις τις σωστές  κινήσεις διαισθητικά, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου ζητήματα.  Άκουσε τις δεύτερες σου σκέψεις και μην προχωρήσεις σε τίποτα αν νιώθεις  πως κάτι σε «ενοχλεί».  Αυτό που θα πρέπει να  κάνεις είναι να αποφύγεις συνειδητά υπόγειες κινήσεις καθώς δεν θα σε βοηθήσουν, ακόμα κι αν πιστεύεις το αντίθετο.
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να σε συνεπάρουν τα επαγγελματικά σου ζητήματα με αποτέλεσμα ο/η σύντροφός σου να έρθει σε δεύτερη μοίρα, όμως  σίγουρα θα βρεις τον τρόπο να τον/ην καλμάρεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  μπορεί να  ξεκινήσει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον αλλά θα εξελιχθεί με «αντιεπαγγελματικό» πάθος.
Παρθένος
Η ήμερα ευνοεί την ενασχόληση με εκπαιδευτικά θέματα, σεμινάρια και πιστοποιήσεις καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο διψά για γνώσεις και πληροφορίες. Το τρίγωνο που θα σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι ευνοϊκό και για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς θα φέρει κοντά σου ανθρώπους που ενδιαφέρονται  για εσένα σε προσωπικό επίπεδο. Σήμερα μέσα από τις γνώσεις που έχεις θα είναι εύκολο να ανοίξεις συζητήσεις και να μαγνητίσεις το συνομιλητή σου. Εκμεταλλεύσου αυτό το χάρισμα για να κάνεις αισθητή την παρουσία σου σε ανθρώπους που θέλεις, αλλά και για να κάνεις νέες  ενδιαφέρουσες γνωριμίες. 
Σήμερα θα είναι εύκολο να πείσεις τον/τη σύντροφό  σου για θέματα που σχετίζονται με ταξίδια και σπουδές καθώς θα έχεις  το κατάλληλο επιχείρημα την κατάλληλη στιγμή, για αυτό αν υπάρχει κάτι τέτοιο σε εκκρεμότητα  είναι η κατάλληλη μέρα για να διευθετηθεί. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία  θα σου δώσει κίνητρο για φλερτ!
Ζυγός
Σήμερα είναι πιθανό να μη νιώθεις στα καλύτερα σου καθώς οι ανησυχίες που προέρχονται από τα οικονομικά ζητήματα και οι συναισθηματικές ανασφάλειες θα σου προκαλέσουν αναστάτωση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται  στον Ταύρο και να σου δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με ασφάλειες, δάνεια και εκκρεμότητες που έχεις με το δημόσιο τομέα.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω  θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να τα διευθετήσεις καθώς θα σε κάνει ατρόμητο/η και ιδιαίτερα τολμηρό/η!  Πρόσεξε όμως να μην παρασυρθείς, καθώς ενδέχεται να πάρεις κάποια ρίσκο σε οικονομικό επίπεδο τα οποία ενώ είσαι σίγουρος/η πως θα σου βγουν,  τελικά να μην πάνε όπως πιστεύεις.
Σήμερα είναι μία καλή  και ερωτική ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό  σου για αυτό εκμεταλλεύσου τη διάθεση που θα έχεις και περάστε χρόνο αποκλειστικά οι δυο σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία ερωτική περιπέτεια  θα σου φτιάξει την ημέρα καθώς θα ανεβάσει τη λίμπιντο σου.
Σκορπιός
Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο βρίσκει τρόπο να φέρνει ζητήματα που σχετίζονται με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό  σου σε πρώτο πλάνο.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να βάλεις τις σωστές προτεραιότητες και προτεραιότητά σου πρέπει να είναι ο εαυτός σου.  Μην αποφύγεις να πεις και μερικά όχι σήμερα καθώς κάποια από αυτά θα είναι σωτήρια. Αν δεν το κάνεις τότε θα είναι εύκολο να έρθεις σε δύσκολη θέση με κάτι που θα σου ζητήσει κάποιος  αγαπημένος σου άνθρωπος.
Σήμερα  θα είναι εύκολο να δημιουργήσεις το κλίμα που εσύ θέλεις στη σχέση με το/η σύντροφο σου καθώς θα είσαι «ήρεμη δύναμη» και αυτό θα σου χαρίσει ισχυρό προβάδισμα σε οτιδήποτε κι αν θέλεις να κάνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να θυμάσαι πως σήμερα μπορείς να σαγηνεύσεις αυτόν/ην που θέλεις.
Τοξότης
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σε βοηθά να τακτοποιήσεις δουλειές και υποχρεώσεις οι οποίες δεν είναι δύσκολες, είναι όμως αρκετές και θα μονοπωλήσουν το χρόνο σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει πείσμα, θέληση και αντοχές προκειμένου να καταφέρεις να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε θελήσεις.  Πρόσεξε καθώς αυτή η όψη είναι ευνοϊκή, όμως μπορεί να σε κάνει να υπερβείς τα όριά σου και να  καταπονήσεις τον οργανισμό σου ακόμα και άθελα σου. Μην το παρακάνεις λοιπόν καθώς η εξάντληση καραδοκεί και είναι ένα πιθανό σενάριο της ημέρας!
Σήμερα θέλεις να δείξεις στον/τη σύντροφό  σου πως δεν έχεις ανάγκη τη βοήθειά του/ης και μπορείς να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε μόνος/η σου, όμως αυτό θα σε κάνει να  κουραστείς  χωρίς στην ουσία να υπάρχει λόγος. Αν είσαι ελεύθερος/η  μην κάνεις επίδειξη των εργασιακών σου ικανοτήτων σε ένα αισθηματικό ραντεβού, καθώς  σίγουρα θα υπάρξουν πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα να δείξεις!
 
Αιγόκερως
Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο εξακολουθείς να ευνοείσαι καθώς με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα ανεβάσει τη διάθεσή σου και θα σου χαρίσει ευκαιρίες για να περάσεις μία όμορφη ημέρα. Αυτές οι ευκαιρίες θα αυξηθούν με γεωμετρική πρόοδο  αν επιλέξεις να συναναστραφείς και με πρόσωπα που σου ανεβάζουν τη διάθεση. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα  που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα σε βοηθήσει να βρεις αμέσως δραστηριότητες και ανθρώπους που μπορούν να γεμίσουν τις μπαταρίες σου και να εστιάσεις εκεί. Η παγίδα της ημέρας είναι  η ανταγωνιστική διάθεση που μπορεί να νιώσεις ακόμα και απέναντι σε αγαπημένα σου πρόσωπα, δημιουργώντας ένα περίεργο κλίμα.  
Σήμερα θα έχεις τον τρόπο να κάνεις τον/τη σύντροφό  σου να κρέμεται από τα χείλη σου και να μην μπορεί να σου χαλάσει χατίρι για αυτό εκμεταλλεύσου τις  περιστάσεις προς όφελός σου! Αν είσαι ελεύθερος/η  ένας θυελλώδης έρωτας είναι πιθανό να ξεκινήσει σε μια έξοδο σου.
Υδροχόος
Σήμερα είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια θέματα που πρέπει να κοιτάξεις και σχετίζονται με υποχρεώσεις του σπιτιού αλλά και θέματα των ανθρώπων της οικογένειάς σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω,  θα σε κάνει να δεις καθετί που πρέπει να διευθετήσεις σαν ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσεις.  Λόγω αυτού είναι πιθανό να καταπιαστείς με πάθος με οτιδήποτε και αν χρειαστεί να κάνει σήμερα. Αν υπάρχει κάτι το οποίο είναι πιο σημαντικό δώσε προτεραιότητα σε αυτό ώστε να διοχετεύσεις σωστά την ενέργεια και το πάθος που σε διακατέχει.   
Σήμερα θα έχεις τον τρόπο να βοηθήσεις ουσιαστικά τον/τη σύντροφό  σου σε κάποιο ζήτημα που τον/ην απασχολεί, για αυτό μία καλή ιδέα είναι να διοχετεύσεις εκεί την ενέργειά σου καθώς θα πιάσει τόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η η ικανότητά σου να καταλάβεις τη διάθεση που έχει κάποιος/α απέναντί σου, θα σε βοηθήσει στις αισθηματικές σου επιλογές.
Ιχθύες
Οι επαφές με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς καθώς δεν θέλεις να κρατήσεις τις σκέψεις και τα άγχη σου μόνο για εσένα και θα προτιμήσεις να τα μοιραστείς! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται  στον Ταύρο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου χαρίσει  εξαιρετικό χιούμορ και διάθεση για αυτοσαρκασμό τα οποία θα σε φέρουν στο επίκεντρο και θα σε κάνουν την ψυχή της παρέας!  Οι άνθρωποι γύρω σου θα αρχίσουν να αυξάνονται καθώς η προσωπικότητά σου δεν θα γίνει να περάσει απαρατήρητη! Η ικανότητα της πειθούς σου θα είναι αυξημένη σήμερα προσθέτοντας και άλλους πόντους στην αυτοπεποίθηση και τη δημοτικότητα σου.
Σήμερα θα έχεις τον τρόπο να  κάνεις τον/τη σύντροφό  σου να ασπαστεί τις απόψεις σου και αυτό θα σε βοηθήσει να λύσετε ένα θέμα που έχει προκύψει και έχει φέρει διαφωνίες μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η παρουσία σου και το χιούμορ σου θα τραβήξει την προσοχή  αυτού/ης που θέλεις! 

Ζώδια 4764900958223806676
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε