Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Σήμερα θα σε απασχολήσουν περισσότερο αυτά που  μπορείς να κερδίσεις από μία δουλειά παρά η φύση της δουλειάς για αυτό και πιθανόν να βρίσκεσαι σε φάση που ψάχνεις για μία έξτρα απασχόληση. Η Σελήνη  μόλις μπήκε στον Ταύρο και σου λέει πως αυτά που έχεις δεν είναι αρκετά και χρειάζεσαι και άλλα. Η αλήθεια είναι πως αυτά που έχεις ποτέ δεν θα σου φαίνονται αρκετά για αυτό προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολές σχετικά με τη διαχείριση των οικονομικών σου ζητημάτων. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό υποδηλώνει πως μπορεί να έρθουν ξαφνικές ευκαιρίες για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου την ίδια στιγμή που μπορεί να έρθουν και ξαφνικά έξοδα, για αυτό πρέπει να είσαι έτοιμος/η για όλα!
Σήμερα είναι πιθανόν  να νιώσεις την ανάγκη να ακούσεις τα συναισθήματα του/ης συντρόφου σου  όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως αυτά τα πράγματα είναι δούναι και λαβείν. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να φέρει ανατροπές και νέες εξελίξεις σε αισθηματικά ζητήματα.
Ταύρος
Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου αλλά και αυτά που θέλεις από τους άλλους. Οι συζητήσεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους θα έχουν την τιμητική τους καθώς μέσα από αυτές θα μπορέσεις να ζητήσεις και κάτι που θέλεις από εκείνους. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως κάποιες κινήσεις σου μπορεί να εκπλήξουν είτε ευχάριστα είτε δυσάρεστα τον/τη σύντροφό  σου ή κάποιον συνεργάτη σου. Προσπάθησε να ακολουθήσεις την πεπατημένη οδό και να μην παρασυρθείς από διάφορες ιδέες που θα σου έρθουν στο μυαλό, καθώς  σήμερα θέλεις να κάνεις τη διαφορά όμως δεν είναι σίγουρο πως αυτή θα είναι για καλό.
Η στάση και η συμπεριφορά σου απέναντι στον/τη σύντροφό  θα τον/ην εκπλήξει αλλά είναι στο χέρι σου εάν θα τον/ην εκπλήξει ευχάριστα ή δυσάρεστα! Αν είσαι ελεύθερος/η σίγουρα θα βρεις ένα τρόπο να προσεγγίσεις αυτόν/ην που σου αρέσει και να του/ης κάνεις εντύπωση.
Δίδυμοι
Σήμερα το πιο πιθανό είναι να μην έχεις αυτή την έμφυτη επικοινωνιακή άνεση που έχεις συνήθως, καθώς η Σελήνη που μπήκε στον Ταύρο σε  προτρέπει να πατήσεις γερά στη γη με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις να τα σκέφτεσαι όλα εις βάθος. Αυτές οι σκέψεις θα σου δημιουργήσουν ανησυχία  καθώς θα εστιάσεις σε κάθε τι που μπορεί να σε αγχώσει. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε σε βαραίνει και μάλιστα θα το κάνεις με κάθε κόστος. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να θέλεις να απομακρύνεις ανθρώπους ή να φύγεις εσύ από καταστάσεις που δεν σου αρέσουν πια. Τόλμησέ το καθώς σήμερα μπορείς.
Σήμερα είναι πιθανόν να βρεις τρόπο και να πεις στον/τη σύντροφό  σου τα παράπονα που είχες από εκείνον/η όμως φρόντισε αυτό να μη συνοδεύεται με νεύρα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία ξαφνική αισθηματική εξέλιξη θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου.
Καρκίνος
Η ημέρα θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να συναντηθείς με κόσμο και φυσικά το μυαλό σου θα πάει αμέσως τους αγαπημένους σου φίλους. Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Ταύρο και αναζητά απλά πράγματα προκειμένου να σε κάνει να νιώσεις όμορφα. Μια συνάντηση με τον/ην κολλητό/η σου, ένα ποτό μετά τη δουλειά ή ακόμα και μία συλλογική δραστηριότητα παρέα με φίλους σου είναι ικανά να σου φτιάξουν τη διάθεση. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως μπορεί να φτάσουν στα αυτιά σου κάποια νέα των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου τα οποία θα σε εκπλήξουν. Ακόμα είναι πιθανόν να κάνει κάτι κάποιος φίλος σου το οποίο θα σε εκπλήξει εξίσου,  για αυτό θα πρέπει να τηρήσεις τα προσχήματα!
Σήμερα  αν κάτσεις να σκεφτείς σίγουρα θα βρεις μία ευχάριστη δραστηριότητα για να περάσεις την ημέρα παρέα με τον/τη σύντροφό  σου, το μόνο που χρειάζεται είναι να ασχοληθείς και θα βρεις κάτι! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει  τυχαία μέσω ενός φιλικού σας προσώπου.
Λέων
Σήμερα θα παρατηρήσεις τον εαυτό σου να ασχολείται πολύ με το τι θα πουν οι άλλοι για τις επιλογές σου κυρίως για αυτές που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Ταύρο και θα  σε προτρέψει να δώσεις προσοχή στην εικόνα που βγάζεις προς τα έξω αλλά και στην επαγγελματική σου αναγνώριση. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό  σου λέει πως καλό θα είναι να μην το παρακάνεις με τα «πρέπει» καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να πιεστείς και αυτό να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκεις. Προσπάθησε να δεχτείς πως κανείς μας δεν είναι τέλειος και αυτό είναι που μας κάνει μοναδικούς. Η ημέρα μπορεί να φέρει επαγγελματικές ανακατατάξεις αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθώς ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται!
Σήμερα είναι πιθανόν να σε ενοχλήσει ο/η σύντροφός σου με κάτι που θα πει ή κάτι που θα κάνει, όμως η αλήθεια είναι πως στην πραγματικότητα απλά ψάχνεις να βρεις τρόπο να τον/ην μαλώσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να μην μπλέξεις  επαγγελματικές και αισθηματικές υποχρεώσεις γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι άρτιο.
Παρθένος 
Σήμερα αυτό που έχεις ανάγκη είναι να βρεις χρόνο προκειμένου να χαλαρώσεις λίγο και να αφήσεις το μυαλό σου να ταξιδέψει καθώς αυτό είναι που σου λείπει. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Ταύρο και υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για να αλλάξεις παραστάσεις και να κάνεις κάτι που θα σε βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.  Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως αν δεν βρεις ευκαιρία να «αποδράσεις» είναι πιθανόν να γίνεις αρκετά νευρικός/η και απότομος/η προς τους άλλους. Σε περίπτωση που έχεις  ήδη σχεδιάσει ένα ταξίδι ή πάρεις ξαφνικά την απόφαση να φύγεις για μερικές ημέρες, πρόσεξε κατά τις μετακινήσεις σου καθώς η νευρικότητα σου δεν θα σε βοηθήσει.
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να  κρατήσεις αποστάσεις ακόμα και από τον/τη σύντροφό  σου γιατί θέλεις χρόνο για τον εαυτό σου, όμως θα πρέπει να προσέξεις πως θα το διαχειριστείς καθώς θα ακουστεί παρεξηγήσιμο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα σε αφήσει να πλήξεις.
Ζυγός
Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να προτιμήσεις τη συντροφιά της τηλεόρασης, ενός βιβλίου ή ακόμα και τη συντροφιά των σκέψεων σου καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Ταύρο θα σε κάνει να αποφύγεις τα πολλά -πολλά.  Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως θα υπάρξουν γεγονότα  αλλά και ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο τα οποία θα σε κάνουν να αναλάβεις δράση και θα σε βγάλουν από αυτή τη διάθεση! Σήμερα το ιδανικό θα ήταν να διευθετήσεις ορισμένες από τις υποχρεώσεις σου -κυρίως αυτές που σχετίζονται με τα οικονομικά σου- καθώς και θα κάνεις κάτι προς όφελός σου αλλά και θα μπορέσεις να μείνεις απασχολημένος/η. Αν δεν ασχοληθείς με τίποτα και μπεις σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων τότε είναι πολύ πιθανό να εκνευριστείς και να τα βάλεις με όλους και με όλα.
Σήμερα κάποιες από τις απόψεις σου μπορεί να σοκάρουν τον/τη σύντροφό  σου για αυτό αφενός θα πρέπει να σκεφτείς πριν τις πεις και αφετέρου θα πρέπει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί περιπετειώδης!
Σκορπιός
Σήμερα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται συχνά τι θα πουν οι συνεργάτες ή ο/η σύντροφός σου για κάποια απόφαση που έχεις σκοπό να πάρεις  ή για τον τρόπο που θέλεις να διευθετήσεις ένα ζήτημα. Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Ταύρο και θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που επιθυμείς καθώς θα βοηθήσει πολύ τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό υποδηλώνει πώς μπορεί να  υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις πως οι άλλοι σε εκνευρίζουν. Προσπάθησε να το διαχειριστείς και να μην  το αφήσεις να δημιουργήσει προβλήματα σε μία καλή ημέρα.
Σήμερα  μία αντίδραση του/ης συντρόφου σου πιθανόν να σε ξαφνιάσει  καθώς οι υπερβολές και οι εκρηκτικές συμπεριφορές θα  αποτελέσουν παρενέργεια της ημέρας. Αν είσαι ελεύθερος/η τα δεδομένα για τα αισθηματικά σου ζητήματα είναι ανοιχτά και μπορεί να σε εκπλήξουν.
Τοξότης
Σήμερα  προτίμησε να ξεκινήσεις από το πρωί και να ασχοληθείς με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα καθώς η Σελήνη που έκανε την είσοδό της στον Ταύρο φέρνει μαζί της εργασία και χαρά! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξουν ανατροπές στο ημερήσιο σου πλάνο οι οποίες αρχικά θα σε αποσυντονίσουν. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να  σκέφτεσαι με ευελιξία, ώστε να είσαι σε θέση να τροποποιήσεις το πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις σου ανάλογα με αυτά που θα παρουσιαστούν. Εσύ για καλό και για κακό πριν ξεκινήσεις από το σπίτι εφοδιάσου και με ένα καλό πρωινό προκειμένου να μην ξεμείνεις από καύσιμα!
Σήμερα προσπάθησε να  μη δεις το ραντεβού με τον/ην σύντροφό σου σαν μία υποχρέωση καθώς αυτό θα είναι αρκετό για να σε εκνευρίσει και στο τέλος να πας εκεί με νεύρα! Αν είσαι ελεύθερος/η ένα ξαφνικό φλερτ στο εργασιακό περιβάλλον θα σου φτιάξει την ημέρα!
Αιγόκερως
Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Ταύρο και θα βοηθήσει εσένα, τη διάθεση σου αλλά και τα αισθηματικά σου ζητήματα. Καλό θα ήταν όσες δουλειές και αν έχεις σήμερα να βρεις και λίγο χρόνο για αυτά που πραγματικά επιθυμεί καθώς θα σε γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Η ενασχόλησή σου με κάποιο αγαπημένο σου χόμπι και η επαφή με τον/τη σύντροφό  σου θα σου φτιάξουν την ημέρα όμως αυτό δεν θα είναι αρκετό για σήμερα. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ταύρο υποδηλώνουν πως θέλεις να κάνεις κάτι πιο extreme, κάτι που ξεφεύγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και αν δεν το βρεις δεν θα ηρεμήσεις. Η  ενασχόληση σου με ένα νέο χόμπι ή ακόμα και ένα νέο σπορ είναι αρκετά για να μπορέσουν να ανεβάσουν την αδρεναλίνη σου!
Σήμερα  προέτρεψε τον/τη σύντροφό  σου να ξεκινήσετε μία νέα δραστηριότητα η οποία θα σας βοηθήσει να  ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και αυτό θα βοηθήσει και τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η ένας κεραυνοβόλος έρωτας δεν αποκλείεται να προκύψει άμεσα!
Υδροχόος
Σήμερα θα εστιάσεις περισσότερο σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου καθώς κάποιος άνθρωπος από την οικογένειά σου θα σου ζητήσει τη βοήθειά σου για μία  ενδοοικογενειακή υποχρέωση. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Ταύρο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως κάποιο  ζήτημα που αφορά το σπίτι σου θα σε βγάλει από το πρόγραμμα που έχεις κανονίσει και αυτό θα σε εκνευρίσει. Αξιολόγησε τις καταστάσεις και δες αν χρειάζεται να τροποποιήσεις το πρόγραμμά σου ώστε να συνδράμεις σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Προσπάθησε να μην εκνευριστείς καθώς θα έχεις την τάση να το κάνεις, αλλά και να μεγαλοποιείς τα πράγματα.
Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσει ένα ζήτημα ανάμεσα σε εσένα και τον/τη σύντροφό  σου το οποίο θα σχετίζεται είτε με το σπίτι που έχετε είτε με αυτό που θέλετε να ανοίξετε! Αν είσαι ελεύθερος/η  θα καταλάβεις αμέσως ποιος είναι ο άνθρωπος που αξίζει να ασχοληθείς μαζί του.
Ιχθύες
Ένα  τηλέφωνο από κάποιο πρόσωπο του συγγενικού σου περιβάλλοντος θα σε βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Ταύρο υποδηλώνει πως οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό σου λέει να είσαι προσεκτικός/η με τις μετακινήσεις αλλά και με τα νεύρα σου καθώς η νευρικότητα θα φέρει βιασύνη και η βιασύνη μπορεί να φέρει ατυχήματα. Σήμερα όσο  επικοινωνιακός/η και αν αισθάνεσαι φρόντισε να επιδιώξεις συναντήσεις μόνο με ανθρώπους που ξέρεις πως μπορεί να υπάρξει ένα ήρεμο κλίμα συζήτησης. Αυτό θα σε βοηθήσει να είσαι σίγουρος/η πως θα μειώσεις αισθητά τις πιθανότητες να ειπωθεί κάτι που θα σε εκνευρίσει.
Σήμερα είναι πιθανόν να είσαι αρκετά αυθόρμητος/η όμως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με αυτά που θα πεις, καθώς πάνω στην κουβέντα μπορεί να πεις κάτι στον/τη σύντροφό  σου το οποίο θα τον/ην προσβάλει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία ανατροπή σε μία πρόσφατη γνωριμία  τελικά θα σε βοηθήσει! 

Ζώδια 8548948410247083504
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε