Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η κοινωνική σου ζωή θα είναι έντονη σήμερα καθώς θα έχεις προτάσεις για συναντήσεις και εξόδους από φίλους και συναδέλφους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου χαρίζει καλή διάθεση και όρεξη για  βόλτες!  Το τετράγωνο που  θα σχηματίσει μετά το μεσημέρι με το Δία από το Σκορπιό θα ενισχύσει την καλή σου διάθεση αλλά μπορεί να σε κάνει να χάσεις το μέτρο ακόμα και στη διασκέδαση.  Προσπάθησε να μην το παρακάνεις γιατί θα παρασύρεις και τους άλλους  στην ίδια διάθεση και αύριο θα «κλαίτε» όλοι μαζί! Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στα έξοδά σου καθώς  σήμερα δεν θα είσαι καθόλου φειδωλός/η με τα χρήματα! 
Σήμερα προσπάθησε να ακούσεις αυτά που έχει να σου πει ο/η σύντροφός σου και να μην τα περάσεις  «στα ψιλά», καθώς μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εσάς. Αν είσαι ελεύθερος/η η υπεραισιοδοξία σου δεν θα σε βοηθήσει να δεις καθαρά τα δείγματα που θα σου δώσει κάποιος άνθρωπος που σε ενδιαφέρει.
Ταύρος
Η ημέρα θα ξεκινήσει με αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις που από τη μία ξέρεις πως πρέπει να ασχοληθείς από την άλλη όμως επιθυμείς να τις αφήσεις στην άκρη και να πας για ένα καφέ! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και σε επαναφέρει στην τάξη δείχνοντας ως προτεραιότητες τα επαγγελματικά σου ζητήματα και ύστερα όλα τα υπόλοιπα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει μετά το μεσημέρι με το Δία ο οποίος βρίσκεται στο Σκορπιό θα σε βάλει στον πειρασμό να βρεις δικαιολογίες προκειμένου να φύγεις νωρίτερα από τη δουλειά ή ακόμα και να μην πας καθόλου! Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η σε περίπτωση που θα μπεις στον πειρασμό να το κάνεις διαφορετικά κινδυνεύεις να εκτεθείς.
Σήμερα  θα έχεις την τάση να μην ακούς τον/τη σύντροφό σου ή να μην δίνεις σημασία σε αυτά που σου λέει και αν το παρακάνεις θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε καθώς η συμπεριφορά σου προς αυτόν/ην που σου αρέσει δεν θα  σε βοηθήσει, καθώς οι υπερβολές θα είναι το στοιχείο σου.
Δίδυμοι
Σήμερα η διάθεση σου θα είναι στα πάνω της καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για να περάσεις καλά με ανθρώπους που αγαπάς.  Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι κάποιες παγίδες που κρύβει η σημερινή ημέρα, καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με το Δία από το Σκορπιό μετά το μεσημέρι θα δημιουργήσει υπερβολές. Πρόσεξε αυτά που θα μοιραστείς με τρίτα πρόσωπα καθώς μπορεί είτε να εκτεθείς εσύ είτε να εκθέσεις αγαπημένους σου ανθρώπους.  Σε περίπτωση που αποφασίσεις να βγεις για να διασκεδάσεις το βράδυ, προσπάθησε να μείνεις μακριά από  υπερβολές κάθε είδους. 
Σήμερα  θα έχεις την τάση να μιλάς πολύ χωρίς όμως να ακούς καθόλου τον/τη σύντροφό σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα μεταξύ σας, αν το αφήσεις ανεξέλεγκτο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε χαροποιήσει, αλλά απόφυγε υπερβολές του τύπου «αχ μόλις ερωτεύτηκα»!
Καρκίνος
Σήμερα ίσως φανείς απόμακρος/η στους άλλους καθώς θα προτιμήσεις περισσότερο να ακούς και λιγότερο να μιλάς προκειμένου να μπορέσεις να βγάλεις πιο ασφαλή συμπεράσματα για οτιδήποτε σε απασχολεί. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί εσωστρέφεια, η οποία σήμερα θα είναι βοηθητική για εσένα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό μετά το μεσημέρι μπορεί να σε παρασύρει σε υπερβολές κυρίως σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα, για αυτό αξίζει να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις.  Δες εξίσου ένα θέμα που σχετίζεται με δάνειο, κληρονομικά η το δημόσιο καθώς  πάνω στη βιασύνη σου να ξεμπερδεύεις μαζί του μπορεί να κάνεις κάποιο λάθος.
Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία τα συναισθήματά σου θα εκφράζονται με υπερβολικό τρόπο  και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προστριβές ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις αγάπης  που θα φτάσουν στα αυτιά σου. 
Λέων
Σήμερα η ημέρα ευνοεί την επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και το/η σύντροφο σου και ενδείκνυται για την επίλυση θεμάτων που μπορεί να είχαν προκύψει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και  σου δημιουργεί την ανάγκη να ακούσεις πραγματικά τους αγαπημένους σου και να συνεισφέρεις όπως μπορείς  σε  τυχόν θέματα που τους απασχολούν. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει μετά το μεσημέρι με το Δία από το Σκορπιό  θα σου δημιουργήσει υπεραισιοδοξία και  θα πρέπει να βάλεις ένα μέτρο καθώς δεν θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα με ρεαλισμό.  Ιδιαίτερη προσοχή δώσε σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και τους δικούς σου ανθρώπους καθώς μπορεί να πάρεις μία λάθος απόφαση η οποία θα σου στοιχίσει. 
Σήμερα είναι πιθανό να υπάρξουν διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου για αυτό απόφυγε  τις υπερβολές κάθε είδους και κυρίως τη «δραματοποίηση» καταστάσεων. Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να είσαι εγκρατής με κάποιον/α που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και μην ανοίγεις τα χαρτιά σου από την αρχή.
Παρθένος
Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα είναι αρκετές καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο τις φέρνει στο προσκήνιο ώστε να τις διευθετήσεις άμεσα! Εκμεταλλεύσου το οργανωτικό σου πνεύμα καθώς θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο προκειμένου να μπορέσεις να τις φέρεις εις πέρας χωρίς κόπο αλλά με τον κατάλληλο τρόπο. Προσπάθησε να τελειώσεις τις πιο σημαντικές μέχρι το μεσημέρι καθώς μετά το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό, θα φέρει δίπλα σου ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος οι οποίοι θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Η μία συζήτηση θα φέρει την άλλη και βλέπω να παρατάς τις δουλειές για να πιείς καφέ, καθώς αυτό το τετράγωνο θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να ασχοληθείς μόνο με αυτά που θέλεις! 
Σήμερα προσπάθησε να είσαι φειδωλός/η με τα λόγια καθώς η ημέρα θα έχει μία τάση για  λεκτικές υπερβολές, οι οποίες θα δημιουργήσουν ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα σου πει πολλά αλλά εσύ πίστεψε λίγα. 
Ζυγός
Η ημέρα είναι ευνοϊκή για εσένα  καθώς  η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο σε βοηθά απροκάλυπτα. Σήμερα βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς  θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με το Δία από το Σκορπιό μετά το μεσημέρι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει κάποια ζητήματα.  Πρόσεξε καθώς μπορεί να παρασυρθείς και να είσαι υπεραισιόδοξος/η όσον αφορά ένα οικονομικό σου ζήτημα. Είναι πιθανόν ακόμα και να σπαταλήσεις χρήματα που με αυτά πρέπει να πληρώσεις  κάποιες από τις υποχρεώσεις σου.  Προσπάθησε να είσαι φειδωλός/η με αυτά που ξοδεύεις και άφησε την υπεραισιοδοξία σου μακριά από οικονομικές συμφωνίες και διευθετήσεις, καθώς τα πράγματα μπορεί να έρθουν αλλιώς από αυτά που υπολογίζεις.
Σήμερα είναι πιθανόν  να κινείσαι στα άκρα και από τη μία να εμφανιστείς με υπερβολική αυτοπεποίθηση στον/τη σύντροφό σου, από την άλλη να γίνεις πάρα πολύ εύθικτος/η λόγω της έλλειψης αυτοπεποίθησης. Αν είσαι ελεύθερος/η μην υποσχεθείς πολλά περισσότερα από αυτά που μπορείς να δώσεις σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει ερωτικά.
Σκορπιός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένειά σου καθώς και να αφουγκραστείς τις επιθυμίες τους.  Το τετράγωνο που θα σχηματίσει  μετά το μεσημέρι με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου, υποδηλώνει πως θα πρέπει να συγκρατήσεις την παρόρμηση σου και τον αυθορμητισμό σου καθώς μπορεί να πεις πράγματα που θα παρεξηγηθούν. Η ειλικρίνεια είναι ένα σημαντικό προτέρημα όμως  κάποιες ωμές αλήθειες που θα πεις δεν θα βοηθήσουν ιδιαίτερα.  Προσπάθησε να είσαι εγκρατής και να σκέφτεσαι πολύ καλά μήπως φέρει σε δύσκολη θέση κάποιο δικό σου πρόσωπο με  τα λόγια σου! Αν το κάνεις αυτό η ημέρα  όχι μόνο δεν θα  φέρει ζητήματα αλλά θα είναι και ευνοϊκή απέναντι σου!
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ακόμα και άθελά σου μπορεί να πεις κάτι στον/τη σύντροφό σου που καλό θα ήταν να μην ακουστεί  ακόμα και αν είναι αλήθεια μιας και θα τον/ην πληγώσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με υπερβολικές προσδοκίες  οι οποίες μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Τοξότης
Η επικοινωνία με συγγενικά και άλλα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου θα είναι η κύρια απασχόληση σου σήμερα, καθώς αν ξεκινήσεις τη συζήτηση δύσκολα θα μπορέσεις να τη σταματήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και σου ανεβάζει την ψυχολογία καθώς και την επικοινωνιακή διάθεση!  Προτίμησε να συναντηθείς με αυτούς που θέλεις κατά το πρώτο μισό της ημέρας  καθώς μετά το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία που βρίσκεται στο Σκορπιό  μπορεί να σε κάνει να χάσεις το μέτρο σε αυτά που θα πεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα καθώς τα λόγια σου μπορεί να φέρουν σε δύσκολη θέση ανθρώπους αλλά και εσένα τον/ην ίδιο/α. Αν καταφέρεις να μην μιλήσεις με παρόρμηση, τότε σίγουρα θα ελαχιστοποιήσεις τον κίνδυνο να πεις κάτι που δεν πρέπει.
Σήμερα  θα πρέπει να διαφυλάξεις ζητήματα της σχέσης σου από τρίτα πρόσωπα, ακόμα και αν αυτά ανήκουν στο στενό σου περιβάλλον, καθώς δεν θα αργήσουν να δημιουργηθούν παρανοήσεις που μπορεί να φτάσουν και στα αυτιά του/ης συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μην στηριχθείς σε αυτά που θα σου πει κάποιος/α που σε ενδιαφέρει, αλλά σε αυτά που θα δεις. 
Αιγόκερως
Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σήμερα και φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα τα οποία πρέπει να διευθετήσεις. Προσπάθησε να ασχοληθείς μαζί τους το πρωί που θα έχεις πιο καθαρό μυαλό και θα είναι πιο εύκολο να τα οργανώσεις. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό  ενδέχεται να σε παρασύρει σε σπατάλες οι οποίες θα σου  κοστίσουν κυριολεκτικά και μεταφορικά. Η ημέρα δεν είναι πρόσφορη για να κερδίσεις έξτρα χρήματα αντίθετα είναι πολύ πιο εύκολη για να τα ξοδέψεις, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν θέλεις να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού. 
Σήμερα θα έχεις μία τάση για υπερβολές σε όλα  και δεν αποκλείεται να ξοδέψεις κάποια χρήματα για να αγοράσεις κάτι και αυτό να μην αρέσει στον/τη σύντροφό σου, ιδιαίτερα αν υπάρχουν υποχρεώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  μην επενδύσεις σε γνωριμίες- πυροτεχνήματα καθώς η διάρκειά τους θα είναι σύντομη.
Υδροχόος
Σήμερα αν έχεις την προσοχή των άλλων θα είσαι και θα νιώθεις όμορφα και έτσι δεν θα υπάρξει κανένας λόγος να δημιουργηθούν εντάσεις.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον των αγαπημένων σου προσώπων και αν το καταφέρεις όλα θα είναι υπέροχα! Αν δεν το καταφέρεις δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις εντάσεις καθώς ο εκνευρισμός σου θα είναι εμφανής. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό μετά το μεσημέρι μπορεί να φέρει και μια τάση υπερβολής στη συμπεριφορά σου.  Προσπάθησε να το ελέγξεις  διαφορετικά θα είναι δύσκολο να κρατήσεις ένα καλό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.
Σήμερα μπορεί να είσαι υπερβολικός/η στις απαιτήσεις που έχεις από το/η σύντροφο σου για αυτό επικαλέσου τη λογική σου σκέψη προκειμένου να φιλτράρεις αυτά που θέλεις να πεις, πριν τα πεις. Αν  είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε την τάση που θα έχεις στις υπερβολές καθώς μπορεί να σε οδηγήσουν σε μεγάλες υποσχέσεις προς κάποιον/α που σου αρέσει!
Ιχθύες
Σήμερα θα ξυπνήσεις με διάθεση να μείνεις μέσα και να μην ασχοληθείς με τίποτα ώστε να ξεκουραστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται  στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί εσωστρέφεια η οποία θα ρίξει την ενέργειά σου. Εκμεταλλεύσου το γεγονός πως δεν θέλεις να κάνεις τίποτα καθώς  οι συνθήκες είναι ιδανικές για περισυλλογή.  Το  τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό μετά το μεσημέρι θα «αυξήσει» τις δουλειές, τις υποχρεώσεις σου αλλά και την τάση να τεμπελιάσεις! «Μέτρον άριστον» έλεγαν οι αρχαίοι και αυτό  θα πρέπει να ακολουθήσεις ώστε να έχεις χρόνο και για τον εαυτό σου, αλλά να αφιερώσεις και χρόνο σε κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν.
Σήμερα  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με οτιδήποτε και αν πεις στον/τη σύντροφό σου καθώς  θα έχεις μία τάση να υπερβάλλεις και να μην είσαι δίκαιος/η μαζί του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με αυτόν/ην που σου αρέσει και ας ελπίσουμε πως το ίδιο θα είναι και εκείνος/η μαζί σου! 
Ζώδια 8618695138930060121
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε