Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός 
Η επικοινωνιακή σου διάθεση δεν θα σε αφήσει να περάσεις απαρατήρητος/η σήμερα καθώς η Σελήνη που πέρασε στους Διδύμους θα εξάρει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και θα σε βοηθήσει να συσφίξεις τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που επιθυμείς.  Οι συναντήσεις με γνωστούς, συγγενείς ακόμα και οι γείτονες  είναι στα πιθανά σενάρια της ημέρας και μην τις αρνηθείς καθώς σίγουρα θα περάσεις καλά. Εκμεταλλεύσου το ταλέντο σου στην επικοινωνία ώστε να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που επιθυμείς αλλά και για να κάνεις νέες γνωριμίες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.
Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα δυσκολευτεί πολύ για να σου χαλάσει χατίρι καθώς θα έχεις τον τρόπο να τον/την πείσεις για οτιδήποτε θελήσεις για αυτό εκμεταλλεύσου την ικανότητά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η προσέγγισε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει και σίγουρα δεν θα περάσεις απαρατήρητος/η.
Ταύρος
Η ημέρα θα ξεκινήσει με ανησυχίες που σχετίζονται με οικονομικά θέματα και πιθανό να μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς «αλλαγές» και νέα σχέδια προκειμένου να αυξήσεις το εισόδημα σου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και θα σε βοηθήσει να  οργανώσεις και ενδεχομένως να υλοποιήσεις άμεσα ένα σχέδιο που θα σου αποφέρει κέρδη. Μια δεξιότητα σου μπορεί να γίνει η αφορμή για να έχεις μια πρόταση που θα σου αποφέρει έξτρα κέρδος και θα τονώσει και την αυτοπεποίθηση σου. Μην αφήσεις την ανασφάλεια σου να φρενάρει τα σχέδια σου  και προσπάθησε για  αυτά καθώς η επιμονή σου θα σε ανταμείψει!
Σήμερα το μόνο που θέλεις είναι να εκμαιεύσεις τα συναισθήματα που έχει ο/η σύντροφός σου για εσένα και μπορεί να γίνεις πειστικός/η μέχρι να το καταφέρεις.  Αν  είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου, αλλά μην δώσεις υποσχέσεις αν δεν είσαι σίγουρος/η πως θα τις κρατήσεις.
Δίδυμοι
Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιό σου και θα σε φέρει στο προσκήνιο για τους σωστούς λόγους. Σήμερα θα παρατηρήσεις πως οι συνεργάτες σου και ο/η σύντροφός σου θα σε αναζητήσουν, καθώς θα χρειαστούν τη γνώμη σου σε κάτι που τους απασχολεί. Σίγουρα θα νιώσεις κολακευμένος/η από την προσοχή που θα σου δώσουν, αλλά υπάρχει περίπτωση να περάσεις στο άλλο άκρο και να φανείς εγωκεντρικός/η ακόμα και αν δεν είσαι. Οι συζητήσεις με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να περάσεις μία όμορφη μέρα γεμάτη η επικοινωνία  καθώς τα επικοινωνιακά σου ταλέντα δεν θα κρύβονται.
Σήμερα καλό θα ήταν να αφουγκραστείς και τις ανάγκες του/της συντρόφου σου και όχι μόνο τις δικές σου καθώς μόνο έτσι θα υπάρξει ισορροπία στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η προτίμησε να ακούσεις περισσότερο και να μιλήσεις λιγότερο σε ένα αισθηματικό ραντεβού καθώς αυτό θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο για  να βγάλεις συμπεράσματα.
Καρκίνος
Σήμερα δεν θα είσαι ιδιαίτερα φιλικός/η προς τους άλλους και μπορεί να γίνεις και απότομος/η με κάποιους από αυτούς καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στους Διδύμους θα σε κάνει ιδιαίτερα καχύποπτο/η με όλους. Οι άνθρωποι γύρω σου θα σου προκαλέσουν περίεργα συναισθήματα  για αυτό και θα εξετάσεις προσεκτικά και την παραμικρή κίνηση τους προκειμένου να καταφέρεις να βγάλεις συμπεράσματα.  Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η καθώς με τον τρόπο σου μπορεί να αδικήσεις ανθρώπους οι οποίοι σου έχουν αποδείξει επανειλημμένα πως αξίζουν την εμπιστοσύνη σου. Προτίμησε να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στη δουλειά σου ή βρες μια δραστηριότητα που θα κρατήσει το μυαλό σου απασχολημένο και μακριά από σενάρια συνομωσίας.
Σήμερα  οι σκέψεις και τα σενάρια που κάνεις με το μυαλό σου  μπορεί να σε απομακρύνουν από τον/τη σύντροφό σου και να σου δημιουργήσουν πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει. Αν είσαι ελεύθερος/η μην προτρέχεις όσον αφορά ένα αισθηματικό σου ζήτημα και περίμενε και την ανταπόκριση της άλλης πλευράς.
Λέων
Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και  θα σου χαρίσει ευκαιρίες για να δεις αγαπημένους σου φίλους, να βγεις για ένα φαγητό με τους συναδέλφους σου μετά τη δουλειά ή να ασχοληθείς ξανά ενεργά με κάποιο σύλλογο που ανήκεις. Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η και αυτό θα είναι το μεγαλύτερο σου προτέρημα, το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτείς προκειμένου να διευρύνεις κι άλλο το φιλικό σου περίγυρο. Οι επαφές με κόσμο θα σου φτιάξουν τη διάθεση για αυτό προσπάθησε να βρεις χρόνο για να τις κάνεις. Μία νέα γνωριμία θα σου κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον και θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως βρήκες είτε έναν ακόμα φίλο είτε τον/ην επόμενο/η σου σύντροφο!
Σήμερα οργάνωσε μία βραδιά στο σπίτι σου παρέα με τον/τη σύντροφό σου αλλά και τους φίλους σου καθώς η ημέρα θέλει επικοινωνία και επαφή με κόσμο προκειμένου να περάσεις καλά. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να κάνεις μία νέα γνωριμία μέσω κάποιου φίλου σου, την οποία θα βρεις αρκετά ενδιαφέρουσα.
Παρθένος
Σήμερα το «φαίνεσθε» θα σε επηρεάσει ιδιαίτερα για αυτό και θα ρίξεις όλο σου το βάρος επαγγελματικά ζητήματα, καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στους Διδύμους θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για αναγνώριση. Είναι πολύ πιθανόν να υπερβείς τον εαυτό σου προκειμένου να καταφέρεις να επιτύχεις έναν επαγγελματικό σου στόχο ή να δείξεις τις ικανότητές σου στους ανωτέρους σου στη δουλειά. Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σου οπότε θα καταφέρεις να το επιτύχεις  χωρίς να δυσκολευτείς. Πρόσεξε καθώς είναι πολύ πιθανό ακόμα και άθελα σου να τραβήξεις την προσοχή για λάθος λόγους.
Σήμερα  είναι πιθανόν να ασχοληθείς περισσότερο με τους ανθρώπους του κοινωνικού σου περιβάλλοντος και λιγότερο με τον/τη σύντροφό σου και με αποτέλεσμα να του/ης δημιουργήσεις εκνευρισμό! Αν είσαι ελεύθερος/η  μια νέα γνωριμία  μπορεί να ξεκινήσει από ένα επαγγελματικό ραντεβού.
Ζυγός
Σήμερα το πιο πιθανό είναι να έχεις ξυπνήσει με ανέμελη διάθεση και όρεξη για να κάνεις μια εκδρομή ή να πραγματοποιήσεις μια επίσκεψη σε ένα χώρο πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και θα νιώσεις την ευεργετική της επίδραση στη διάθεση σου αμέσως! Είναι πιθανό να έχεις και μια συνάντηση με ανθρώπους που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες και αυτό θα σε χαροποιήσει, καθώς θα βρεις την ευκαιρία να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις! Ακόμα μπορεί να έχεις νέα από κάποιον άνθρωπο που αγαπάς πολύ και βρίσκεται στο εξωτερικό, ή βρες εσύ την ευκαιρία να τον πάρεις ένα τηλέφωνο να δεις τι κάνει!
Σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία για να παρακολουθήσεις με τον/τη σύντροφό σου ένα πολιτιστικό δρώμενο ή να κάνετε μία βραδινή βόλτα στην πόλη σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα νέο ειδύλλιο μπορεί να ξεκινήσει καθώς θα βρεις κάτι ενδιαφέρον κατά τη συναναστροφή σου με ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντος.
Σκορπιός
Σήμερα θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με θέματα που εγείρουν έντονα συναισθήματα καθώς η  Σελήνη που έχει περάσει στους Διδύμους θα σε κάνει να κινηθείς-συναισθηματικά- στα άκρα. Σήμερα  δεν θα σου αρέσει οτιδήποτε δεν εγείρει έντονα συναισθήματα για αυτό και θα τα επιδιώξεις με κάθε τρόπο.  Οι έντονες συγκινήσεις που αναζητάς μπορεί να ξεκινήσουν από ένα αισθηματικό σου ζήτημα που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Από την άλλη και τα οικονομικά σου ζητήματα θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον  καθώς  θα υπάρξουν εξελίξεις οι οποίες θα σε αναγκάσουν να ασχοληθείς μαζί τους. Η ιδιαίτερη θέρμη που θα προσεγγίσεις κάθε τι σήμερα θα σε βοηθήσει και να το επιτύχεις.
Σήμερα η ημέρα θα σε φέρει κυριολεκτικά κοντά με τον/τη σύντροφό σου καθώς η λίμπιντό σου θα είναι αυξημένη και αυτό θα τονώσει τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η οι εντάσεις μπορεί να σου αρέσουν αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για αυτόν/η που σε ενδιαφέρει, για αυτό μην τις δημιουργήσεις.
Τοξότης
Σήμερα θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία στους ανθρώπους που θα επιλέξεις να συναναστραφείς καθώς η γνώμη τους θα σε επηρεάσει πολύ. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και θα σε κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο/η στη γνώμη των άλλων, σε σημείο να την αναζητήσεις οπωσδήποτε πριν κάνεις κάτι. Η ημέρα είναι ιδανική για συζητήσεις με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και να ετοιμάσεις το έδαφος για τα επόμενα βήματα που σχεδιάζεις είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Αν χρειαστεί να πάρεις κάποια απόφαση που να αφορά εσένα και μόνο, άκουσε τις συμβουλές που θα σου δώσουν οι άλλοι αλλά κράτησε για εσένα την τελική επιλογή.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ακούσεις πραγματικά τον/τη σύντροφό σου χωρίς να προσποιείσαι πως τον/ην ακούς και αυτό θα σε οδηγήσει να βγάλεις μερικά χρήσιμα συμπεράσματα! Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανό να ξεκινήσει μια νέα σχέση με κάποιον/α που έχεις γνωρίσει πρόσφατα.
Αιγόκερως
Σήμερα θα πρέπει να ξεκινήσεις τις δραστηριότητες και τις υποχρεώσεις σου με κάποιο χρονοδιάγραμμα καθώς θα είναι αρκετές και είναι πιθανό να σε ζορίσουν αρκετά αν δεν τις βάλεις σε μία τάξη. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα φέρει δουλειές και αγγαρείες οι οποίες δεν θα είναι και το καλύτερο σου αλλά δεν μπορείς να τις προσπεράσεις. Κάνε ένα ρεαλιστικό πλάνο και ξεκίνησε με τις πιο επείγουσες. Αν δεν ξοδέψεις το χρόνο σου προσπαθώντας να τις αποφύγεις τότε όχι μόνο θα τις φέρεις εις πέρας αλλά θα σου μείνει και χρόνος για να τον αφιερώσεις σε αγαπημένους σου ανθρώπους ή στην ξεκούραση σου! 
Σήμερα  οι δουλειές και υποχρεώσεις που θα προκύψουν μπορεί να μην σου αφήσουν χρόνο ή διάθεση για να δεις τον/τη σύντροφό σου! Σε περίπτωση που τελικά  καταφέρεις να τον/ην δεις, μην τις αφήσεις να μονοπωλήσουν τη συζήτησή σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  μια νέα γνωριμία  θα ξεκινήσει μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον.
Υδροχόος
Η ημέρα θα ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς καθώς η Σελήνη μόλις μπήκε στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Διδύμων και θα σε παρακινήσει να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με ανθρώπους και δραστηριότητες που αγαπάς! Η ημέρα είναι ιδανική για να κάνεις ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις σου και να  βρες χρόνο για να πιείς ένα καφέ με τους φίλους σου ή να κάνεις μία βόλτα με το /η σύντροφό σου, χωρίς να κοιτάς το ρολόι. Σήμερα σίγουρα θα σου γίνουν προτάσεις για έξοδο και για συναντήσεις που θα σου φτιάξουν τη διάθεση! Σε περίπτωση που βγεις το βράδυ πρόσεξε καθώς ενδέχεται να το παρακάνεις με τις καταχρήσεις και αύριο να σηκωθείς με πονοκέφαλο! 
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να κάνεις το χατίρι του/ης συντρόφου σου, για κάτι το οποίο θέλει τις τελευταίες ημέρες και σου το λέει συνέχεια, και σίγουρα θα ανταμειφθείς για αυτό!  Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει και θα ανεβάσει τη διάθεση σου ακόμα περισσότερο!
Ιχθύες
Κάποιο θέμα που σχετίζεται με την οικογένεια σου ή με το σπίτι σου θα σου αποσπάσει την προσοχή από οτιδήποτε άλλο σήμερα. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους σε καλεί να ασχοληθείς με τους δικούς σου ανθρώπους και τις υποχρεώσεις του σπιτιού και να τα βάλεις σε προτεραιότητα. Σήμερα είναι πιθανό να υπάρξουν διαφωνίες που θα ξεκινήσουν ακόμα και από τις δουλειές που χρειάζεται να γίνουν στο σπίτι και αν ρίξεις λάδι στη φωτιά, τότε σίγουρα θα επηρεάσουν το κλίμα  ανάμεσα σε εσένα και στους δικούς σου ανθρώπους. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις για να αποφύγεις τυχόν εντάσεις, είναι να συγκρατήσεις τον υπέρμετρο συναισθηματισμό σου καθώς θα σου δημιουργήσει μία τάση για παράπονα  η οποία δεν θα βοηθήσει!
Σήμερα θα είσαι αρκετά εσωστρεφής και θα είναι δύσκολο για τον/τη σύντροφό σου να αποκρυπτογραφήσει τι είναι αυτό που θέλεις εάν εσύ δεν του/ης το πεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να  δείξεις το ενδιαφέρον σου σε αυτόν/ην που θέλεις, ακόμα και χωρίς να χρειαστεί να μιλήσεις, καθώς  μόνο έτσι θα πάρει το πράσινο φως για να σε προσεγγίσει. 
Ζώδια 1248902768119913247
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε