Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Σήμερα θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα το πως φαίνεσαι στους άλλους κυρίως στους ανθρώπους που σας συνδέουν επαγγελματικοί δεσμοί, για αυτό και θα μειώσεις προσωρινά τον αυθορμητισμό σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και σου δημιουργεί μία σοβαροφάνεια που υπό κανονικές συνθήκες δεν έχεις! Είναι πιθανόν να  σε απασχολήσουν ιδιαίτερα επαγγελματικά ζητήματα καθώς θα σε πιάσει μία ακατανίκητη επιθυμία να δείξεις τις ικανότητές σου. Η  ημέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείς με οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά σου, για αυτό προσπάθησε να την προωθήσεις καθώς θα  ευνοηθείς. 
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για επαγγελματικά ζητήματα για αυτό και θα αφήσεις λίγο στην άκρη τα αισθηματικά σου. Αν βέβαια έχεις βρει τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να μην το παρακάνεις, καθώς αν εξαφανιστείς όλη την ημέρα και σε ψάχνει  δεν θα αντιδράσει τόσο ψύχραιμα!
Ταύρος
Σήμερα είναι πιθανό να είσαι λίγο αφηρημένος/η καθώς το μυαλό σου θα ταξιδεύει και δεν θα είναι εύκολο να συγκεντρωθείς και να φέρεις εις πέρας οποιοδήποτε πρακτικό ζήτημα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και σου λέει να βρεις χρόνο για εσένα προκειμένου να μπορέσει το μυαλό σου να χαλαρώσει, διαφορετικά θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να ασχοληθείς με τις δουλειές σου. Είναι πιθανόν να έχεις και μία συνάντηση με συγγενικά σου πρόσωπα η οποία θα σε ευχαριστήσει καθώς η συζήτηση μαζί τους θα σε κάνει να ξεφύγεις από τις δικές σου σκέψεις. Η ημέρα θα είναι επικοινωνιακή και μπορείς να την εκμεταλλευτείς για να κάνεις δημόσιες σχέσεις. 
Σήμερα ο/η σύντροφός σου θέλει να βγείτε μία βόλτα αλλά και εσύ έχεις αυτή την ανάγκη προκειμένου να αλλάξεις παραστάσεις και να μη μείνεις σπίτι, για αυτό μην του/ης κάνεις το/η δύσκολο/η! Αν είσαι ελεύθερος/η  το διακριτικό φλερτ  θα ευνοήσει τις νέες γνωριμίες.
Δίδυμοι
Η διάθεση σου δεν θα είναι σταθερή σήμερα και θα επηρεαστεί έντονα από θέματα που σχετίζονται με παρελθοντικά ζητήματα και έντονες καταστάσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου υπενθυμίζει οτιδήποτε είχες αποφασίσει να  μην ασχοληθείς ξανά με αυτό. Προσπάθησε να το διευθετήσεις και να κάνεις έναν εσωτερικό διάλογο με τον εαυτό σου καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις που σου δημιουργούν πικρία. Η ημέρα ενδείκνυται για να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα για αυτό μην τα παραμελήσεις καθώς θα βγεις κερδισμένος/η. Ακόμα είναι πιθανό να έχεις και ένα νέο σχετικά με κάποιο οικονομικό ζήτημα που σχετίζεται με εσένα αλλά και με τρίτα πρόσωπα.
Σήμερα  τα ημίμετρα δεν θα σου αρέσουν για αυτό και θα επιδιώξεις είτε να έρθεις πολύ κοντά με τον/τη σύντροφό σου κυριολεκτικά και μεταφορικά είτε να «παγώσεις» τη σχέση μεταξύ σας και να απομακρυνθείς. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει σαν μία  ερωτική περιπέτεια.
Καρκίνος
Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σου σήμερα καθώς δεν θέλεις να έρθεις σε σύγκρουση με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να ευνοεί τη σύσφιξη των επαγγελματικών αλλά και των προσωπικών σχέσεων. Αν τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε κάποια διαφωνία με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σήμερα θα μπορέσεις να τη λύσεις, καθώς θα είναι πιο εύκολο για εσένα να αφουγκραστείς και τη δική του πλευρά. Δεν αποκλείεται να προκύψει μία συζήτηση που θα βοηθήσει μία νέα συνεργασία ή μία υφιστάμενη που έχει παρουσιάσει προβλήματα τον τελευταίο καιρό.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να κανείς ένα χατίρι στον/τη σύντροφό σου προκειμένου να του/ης δείξεις με πράξεις τα συναισθήματά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με ερωτικό ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές.
Λέων
Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς και να τακτοποιήσεις κάποιες από τις εκκρεμότητες που έχεις και σχετίζονται με θέματα ρουτίνας καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει σε αυτό. Για να μπορέσεις βέβαια να τις φέρεις εις πέρας θα πρέπει να οργανώσεις ένα ρεαλιστικό πλάνο και να λειτουργήσεις με πειθαρχία ώστε να είσαι αποτελεσματικός/η. Σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές που θα θελήσεις να τα παρατήσεις όλα και να πας να πιείς ένα καφέ, αλλά να σκέφτεσαι πως αν τα αφήσεις ημιτελή δεν θα τα γλιτώσεις απλά θα τα έχεις για αύριο!  Αν παρά όλα αυτά σκέφτεσαι μήπως δεν προλάβεις, ιεράρχησε τις υποχρεώσεις σου και ξεκίνα με την πιο σημαντική ώστε να είσαι σίγουρος/η.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ζητήσεις μία χείρα βοηθείας από τον/τη σύντροφό σου για τις δουλειές σου και για να μην σου αρνηθεί δελέασε τον/ην πως θα υπάρξει αντάλλαγμα! Αν είσαι ελεύθερος/η το  φλερτ -ακόμα και στο εργασιακό περιβάλλον- δεν θα λείψει!
Παρθένος
Σήμερα θα γίνεις πιο εξωστρεφής καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω σε ωθεί να εστιάσεις στα θετικά (πρόσωπα, δραστηριότητες και καταστάσεις)  και να αποφύγεις οτιδήποτε μπορεί να σου χαλάσει την καλή διάθεση. Η ημέρα είναι ιδανική για να χαλαρώσεις παρέα με το/η σύντροφο σου, να κανονίσεις μια συνάντηση με φίλους σου, να φλερτάρεις ή να ασχοληθείς με ένα χόμπι σου!  Προσπάθησε να κάνει σήμερα ότι δεν πρόλαβες να κάνεις τις προηγούμενες ημέρες λόγω  ανειλημμένων υποχρεώσεων  και σου είχε μείνει απωθημένο!
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν τις προηγούμενες ημέρες όχι μόνο τον/ην είχες παραμελήσει, αλλά ήσουν και επικριτικός/η μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η δώσε προσοχή στο παρόν σχετικά με μία γνωριμία που και μην σκέφτεσαι τι θα γίνει έπειτα.
Ζυγός
Η ανάγκη σου για σκέψη και περισυλλογή θα είναι έντονη σήμερα για αυτό θα προτιμήσεις το καταφύγιο του σπιτιού σου καθώς εκεί θα νιώσεις συναισθηματική ηρεμία. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και εκτός του ότι θα σε κάνει ευαίσθητο/η θα σε κάνει και έτοιμο/η για παρεξηγήσεις αλλά και για παράπονα.  Επίλεξε να εστιάσεις  στα θετικά συναισθήματα που απορρέουν από την επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους, και όχι στα παράπονα που μπορεί να έρθουν στο μυαλό σου. Αν το καταφέρεις τότε σίγουρα η ημέρα θα είναι συναισθηματικά «γεμάτη» για εσένα. 
Μία συζήτηση που θα κάνεις με τον/τη σύντροφό σου θα σε βοηθήσει  να  τον/ην ανακαλύψεις ακόμα περισσότερο  και να νιώσεις πιο οικεία μαζί του/ης. Αν  είσαι ελεύθερος/η  για να κάνεις νέες γνωριμίες θα πρέπει να βγεις έξω και να έχεις επαφή με κόσμο, αλλά εσύ σήμερα δεν είσαι σε αυτή τη διάθεση.
Σκορπιός
Σήμερα είναι πιθανό να έχεις ένα τηλεφώνημα από κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο, μια συνάντηση με ένα γείτονα ή μια πρόταση για καφέ από κάποιον/α που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και σίγουρα δεν θα σε αφήσει χωρίς επαφές με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου! Η εξωστρέφεια σου θα βοηθήσει, για αυτό μην αρνηθείς κάποια πρόταση που θα σου γίνει για μία έξοδο παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα!  Εστίασε στις διαπροσωπικές σου σχέσεις μιας και η επικοινωνία ευνοείται σήμερα, και κρατήσου μακριά από βιτρίνες και μαγαζιά καθώς  θα είσαι επιρρεπής στις αγορές! 
Σήμερα  προσπάθησε να αποκτήσεις ξανά μία καλή επαφή με τον/τη σύντροφό σου -ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να συζητήσετε ένα θέμα το οποίο πιστεύεις πως  δεν χρειάζεται- καθώς η επικοινωνία θα σας φέρει κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσω ενός ανθρώπου του περιβάλλοντος σου.
Τοξότης
Σήμερα θα νιώθεις μια γενικότερη ανασφάλεια ακόμα και αν δεν μπορείς να την αιτιολογήσεις με αποτέλεσμα να είσαι σκεπτικός/η και πιθανόν απόμακρος/η με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.  Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και υποδηλώνει πως τα οικονομικά σου ζητήματα θα κρύβονται πίσω από τις σκέψεις που σε αγχώνουν και από την εσωτερική ανησυχία. Αν τα τακτοποιήσεις τότε σίγουρα θα καταφέρεις να νιώσεις περισσότερο ασφαλής.  Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να θέσεις περιοριστικούς όρους ακόμα και στον ίδιο σου τον εαυτό και να μην ξοδέψεις ούτε για τα απαραίτητα!
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να κάνεις μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου σχετικά με κάποιο οικονομικό σας ζήτημα προκειμένου να βρείτε μία λύση κοινά αποδεκτή και από τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει από το φλερτ κάποιου/ας και αυτό θα σου είναι αρκετό για να ανακάμψεις!
Αιγόκερως 
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σε ωθεί να βρεις τρόπο προκειμένου να τραβήξεις την προσοχή των γύρω σου. Βέβαια αυτό μπορεί να γίνει αφορμή για να δημιουργηθούν ζητήματα με εσένα και τους αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς  υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τραβήξεις την προσοχή και εσύ μπορεί να μην επιλέξεις τον κατάλληλο. Προσπάθησε να περιορίσεις τις κυκλοθυμικές τάσεις ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν το καταφέρεις θα βγεις κερδισμένος/η σε θέματα συνεργασιών αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με τους άλλους σε γενικότερο πλαίσιο. 
Σήμερα θα είναι μία καλή ημέρα για τη σχέση σου, αρκεί να εκμεταλλευτείς την προσοχή που θα σου δοθεί από τον/τη σύντροφό σου για να τονίσεις τα καλά στοιχεία της προσωπικότητάς σου! Αν είσαι ελεύθερος/η  είναι πιθανόν να βρίσκεται κάποιος/α δίπλα σου που τον/ην ενδιαφέρεις ! Εξίσου πιθανό είναι να μην το έχεις αντιληφθεί καθώς σήμερα ελάχιστη σημασία θα δώσεις στους άλλους.
Υδροχόος
Σήμερα δεν θα είσαι τόσο επικοινωνιακός/η και θα προτιμήσεις να αποτραβηχτείς από τον κόσμο  προκειμένου να ανασυνταχθείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να κάνει τις σκέψεις σου καχύποπτες  με αποτέλεσμα να κρατήσεις θέση άμυνας ακόμα και προς τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Σίγουρα τα παθήματα από ιστορίες του παρελθόντος έχουν χαραχτεί μέσα σου, όμως αυτό δεν είναι λόγος για να τα φέρνεις συνέχεια στο παρόν και να γίνεσαι καχύποπτος/η με όλους. Προσπάθησε να αφήσεις την λογική σου σκέψη να λειτουργήσει και μην κρατήσεις αποστάσεις από ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, καθώς σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο. 
Σήμερα  η συμπεριφορά σου προς τον/τη σύντροφό σου μπορεί να είναι απόμακρη αλλά για να σε δικαιολογήσει θα πρέπει να έχεις και ένα λόγο διαφορετικά θα  απομακρυνθεί κι εκείνος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η παρατήρησε τα τεκταινόμενα στην προσωπική σου ζωή και κράτησε «σημειώσεις», θα σου φανούν χρήσιμες για τις αποφάσεις σου.
Ιχθύες
Σήμερα είναι πιθανό να έχεις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις όμως όσο απαιτητικό και αν είναι το πρόγραμμα σου θα βρεις χρόνο για να δεις τους φίλους σου, να ασχοληθείς με κάποιο εθελοντικό έργο ή να πάρεις μέρος σε μια συλλογική δραστηριότητα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να ευνοεί τις επαφές με φίλους, για αυτό αξίζει να αφήσεις χρόνο και για εκείνους. Η εξωστρέφεια σου θα ανεβάσει πολύ τη δημοτικότητά σου και θα είναι αρκετές οι προτάσεις για έξοδο μετά τη δουλειά,  πιθανόν και από τους συναδέλφους σου. Επειδή ενδέχεται να κάνεις νέες γνωριμίες σήμερα μην τις πάρεις αψήφιστα καθώς  θα είναι βοηθητικές για τους στόχους σου!
Σήμερα  θα νιώσεις πως ο/η σύντροφος σου  είναι πρωτίστως φίλος/η σου για αυτό θα προτιμήσετε μία συνάντηση με τους κοινούς σας φίλους, καθώς το κλίμα σήμερα θα είναι  «παρεΐστικο». Αν είσαι ελεύθερος/η ένα  νέο ειδύλλιο αναπτύσσεται μεταξύ εσένα και κάποιου ανθρώπου που ανήκετε μαζί σε μία ομάδα. 

Ζώδια 8102451689266065349
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε