Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στο υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού και σε «αναγκάζει» να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στα συναισθήματά σου τα οποία τον τελευταίο καιρό είναι πιθανό να έχεις αφήσει στον αυτόματο πιλότο. Η ενδοσκόπηση είναι απαραίτητη προκειμένου να μπορέσεις να διευθετήσεις οτιδήποτε νιώθεις πως σε «καίει». Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από την Παρθένο θα βοηθήσει πολύ ένα εργασιακό σου ζήτημα ή μια υποχρέωση της καθημερινότητας. Η καλή επικοινωνία θα σου προσφέρει ένα ισχυρό πλεονέκτημα κατά τις συναναστροφές σου με κόσμο, και μια χείρα βοηθείας σε δουλειές και υποχρεώσεις.
Σήμερα θα βρεις τρόπο να εκφράσεις το πάθος που κρύβεις μέσα σου και θα εκπλήξεις ευχάριστα τον/τη σύντροφό σου, με αποτέλεσμα να σου το ανταποδώσει κι εκείνος/η! Αν είσαι ελεύθερος/η  η συζήτηση με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει θα γίνει  εντός κρεβατοκάμαρας  και θα σου πει πολλά. 
Ταύρος
Οι επαφές με συνεργάτες και ανθρώπους που σχετίζεσαι στενά θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου σήμερα καθώς θα θελήσεις να έρθεις κοντά τους και να αναθερμάνεις τις σχέσεις σας. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και σε κάνει να  επιθυμείς τις ανθρώπινες επαφές με  αυτούς που αγαπάς.  Η ημέρα θα είναι γεμάτη με συναντήσεις και συζητήσεις ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά  καθώς το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από την Παρθένο  θα βοηθήσει πολύ σε αυτό.  Σήμερα θα μπορέσεις να κερδίσεις και κάτι μέσα από μία συζήτηση που θα κάνεις και θα αφορά είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά ζητήματα.
Η ευνοϊκή επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και τον/τη σύντροφό σου θα είναι το δώρο της ημέρας για αυτό αξίζει να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και να την αναθερμάνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με τη συμβολή ενός συνεργάτη σου ή κάποιου δικού σου ανθρώπου.
Δίδυμοι
Ακόμα κι αν έχεις πάρει άδεια από τη δουλειά σου ή έχεις ρεπό, θα δεις πως θα κάνουν την εμφάνιση τους κάποιες υποχρεώσεις ρουτίνας. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και σου υπενθυμίζει πως υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να διευθετήσεις πριν κανονίσεις να πας για ένα καφέ με κάποιο φίλο σου.  Αν τους δείξεις την πρέπουσα προσοχή σίγουρα θα το καταφέρεις καθώς δεν είναι δύσκολα απλά  χρειάζεται να τους αφιερώσεις χρόνο. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από την Παρθένο θα σε βοηθήσει στις διεκπεραιώσεις καθώς θα  έχεις τον κατάλληλο τρόπο για να επικοινωνήσεις και να ζητήσεις αυτό που θέλεις. 
Σήμερα μπορείς να πείσεις τον/τη σύντροφό σου να ασχοληθεί με κάποιες δικές σου δουλειές αρκεί να έχεις και το κατάλληλο κίνητρο να του/ης προσφέρεις! Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες θα γίνουν στο εργασιακό σου περιβάλλον καθώς σίγουρα θα βρεις ευκαιρία να φλερτάρεις.
Καρκίνος
Σήμερα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και αυτό θα σε βοηθήσει να κερδίσει εντυπώσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα επάνω σου οπουδήποτε κι αν βρεθείς, σε οποιαδήποτε συζήτηση και αν συμμετάσχεις. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και σε κάνει την ψυχή της παρέας, στοιχείο που θα ανεβάσει τη δημοτικότητά σου στον περίγυρό σου. Το απόγευμα  το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να δείξεις ένα ταλέντο που έχεις σε κάποιο φίλο σου ή ακόμα και στον/τη σύντροφό σου και θα καταφέρεις να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον τους. Η επικοινωνία θα ευνοηθεί πολύ σήμερα  για αυτό χρησιμοποίησε τη για να διευθετήσεις δύσκολες καταστάσεις.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να φλερτάρεις, να ερωτευτείς και να υποσχεθείς πολλά στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει! Αν έχεις ήδη βρει το ταίρι σου πρόσεξε καθώς και πάλι θα υπάρχουν πειρασμοί και θα πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις καθώς η ημέρα θα είναι «πονηρή».
Λέων
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να έχεις αποφασίσει να περάσεις την ημέρα σου ήρεμα και οικογενειακά καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και θα σε φέρει κοντά στους δικούς σου ανθρώπους. Εκμεταλλεύσου το ζεστό κλίμα που θα υπάρχει στο σπίτι για να συζητήσετε και να ακούσεις προσεκτικά τι έχω να σου πουν. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή από την Παρθένο θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία μεταξύ σας, για αυτό είναι μία καλή ημέρα για να λύσεις παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες. Βέβαια θα σε κάνει και ιδιαίτερα παρατηρητικό/η και αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι αν πέσεις στην παγίδα και εστιάσεις σε μικροπράγματα τα οποία θα σου χαλάσουν τη διάθεση. 
Σήμερα  είναι πιθανόν να σου κάνει μία εκ βαθέων εξομολόγηση ο/η σύντροφός σου που θα σε εκπλήξει. Αν είσαι ελεύθερος/η επιχείρησε να έρθεις κοντά με αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει καθώς η επικοινωνία θα ανοίξει το δρόμο για κάτι περισσότερο.
Παρθένος
Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και σου δημιουργεί την ανάγκη να επικοινωνήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Δεν αποκλείεται να αναζητήσεις τον/ην αδερφό/η σου, τον/ην ξάδερφο/η ή κάποιον που εμπιστεύεσαι  προκειμένου να  ζητήσεις τη γνώμη του για κάτι δικό σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή  που βρίσκεται στο ζώδιό σου το απόγευμα θα ευνοήσει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία και θα φέρει κοντά σου ακόμα περισσότερο κόσμο. Η ημέρα ενδείκνυται για να κάνεις δημόσιες σχέσεις από τις οποίες θα έχεις οφέλη μακροπρόθεσμα. 
Σήμερα θα είσαι  πολύ επικοινωνιακός/η  και αυτό θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Παρά όλα αυτά θα πρέπει να προσέξεις καθώς μπορεί να σου ξεφύγει στον/τη σύντροφό σου κάτι που δεν θα έπρεπε να μάθει. Αν είσαι ελεύθερος/η  πλησίασε  κάποιον/α που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον καθώς  οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα σε βοηθήσουν να κάνεις το πρώτο βήμα.
Ζυγός
Σήμερα όποια και αν είναι τα σχέδια σου στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα βρίσκονται τα οικονομικά για αυτό καλύτερα να τα βάλεις σε προτεραιότητα και μετά να ασχοληθείς με τα υπόλοιπα. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και σε προτρέπει να ασχοληθείς με οτιδήποτε έχει το άρωμα του χρήματος καθώς δεν αποκλείεται να καταφέρεις να επιτύχεις κάτι.  Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από την Παρθένο θα κάνει ακόμα πιο κοφτερό του μυαλό σου και θα σε βοηθήσει σε διαπραγματεύσεις κάθε είδους. Είναι πιθανό να καταφέρεις να κάνεις και μία συμφωνία η οποία θα έχει θετικό αντίκτυπο στο πορτοφόλι σου.
Σήμερα θα βρεις τον τρόπο να καλύψεις τεχνηέντως την έλλειψη αυτοπεποίθησής που νιώθεις και δεν θα αφήσεις τον/τη σύντροφό σου να καταλάβει πως κατά βάθος αναρωτιέσαι για τα συναισθήματά του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα. 
Σκορπιός
Σήμερα τα συναισθήματα σου θα εναλλάσσονται από τη μια στιγμή στην άλλη  με αποτέλεσμα η ημέρα να έχει μια μεγάλη γκάμα από αυτά όπως χαρά, λύπη αλλά και νεύρα! Η Σελήνη  βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα φροντίσει  να κάνει τους ανθρώπους που θα βρεθούν δίπλα σου να μην βαρεθούν καθόλου μιας και θα έχεις διάφορες εναλλαγές προσωπικοτήτων που θα τους κρατήσουν απασχολημένους.  Το απόγευμα θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Ερμή -ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό της κυβέρνησης του την Παρθένο- που θα σε βοηθήσει να δικαιολογηθείς ακόμα κι αν πεις μία κουβέντα παραπάνω. Βέβαια  καλό θα ήταν να μην αφεθείς σε αυτό το πλεονέκτημα καθώς κινδυνεύεις να πεις πολλές κουβέντες παραπάνω! 
Σήμερα θα έχεις την τάση να μιλάς ακατάπαυστα και αυτό μπορεί να κουράσει τον/τη σύντροφό σου ειδικά αν οι συζητήσεις σου σχετίζονται αποκλειστικά με αυτά που ενδιαφέρουν εσένα, αδιαφορώντας για αυτά που ενδιαφέρουν εκείνον/η. Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να μην «φωνάξεις» την παρουσία σου σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.
Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και αναμοχλεύει τις ανησυχίες σου με αποτέλεσμα να τις κάνει να φαίνονται τεράστιες. Προσπάθησε να αφήσεις τη λογική σου σκέψη να επικρατήσει και όχι τα σενάρια που θα κάνεις με το μυαλό σου που ενδέχεται να είναι επιστημονικής φαντασίας. Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή από την Παρθένο θα σε βοηθήσει καθώς θα σου δείξει τον τρόπο να εκφράσεις οτιδήποτε σε απασχολεί σε ανθρώπους που ξέρεις πως βρίσκονται κοντά σου.  Μέχρι τότε επίλεξε να ασχοληθείς με κάποια δουλειά είτε της καθημερινότητας είτε ακόμα και του σπιτιού προκειμένου να κρατήσεις  το μυαλό σου μακριά από σενάρια.
Σήμερα  προτίμησε να συζητήσεις ανησυχίες που έχεις με τον/τη σύντροφό σου και να μην τις κρατήσεις μέσα σου, καθώς εκείνος/η θα είναι η φωνή της λογικής και θα σε βοηθήσει να τις δεις στην πραγματική τους διάσταση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  θα εξελίσσεται στο παρασκήνιο όμως αυτό δεν θα την εμποδίσει να εξελιχθεί.
 
Αιγόκερως
Σήμερα έχεις αποφασίσει να περάσεις την ημέρα παρέα με φίλους σου και να ασχοληθείς με μια κοινή δραστηριότητα που σας ενώνει και σας κάνει να νιώθετε ομάδα! Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και δημιουργεί ένα όμορφο κλίμα για εσένα αρκεί να βρίσκεσαι με ανθρώπους που έχεις κοινά στοιχεία.  Όσο η ημέρα περνά τόσο καλύτερη θα γίνεται καθώς το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από την Παρθένο όχι μόνο θα σε βοηθήσει να κερδίσεις την προσοχή των άλλων με τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα αλλά να κάνεις και νέες γνωριμίες. Ο θαυμασμός των ανθρώπων που θα βρεθούν στο περιβάλλον σου θα είναι τονωτικός για εσένα, για αυτό επεδίωξε τις κοινωνικές συναναστροφές καθώς θα σου ανεβάσουν τη διάθεση.
Σήμερα θα είσαι αρκετά επικοινωνιακός/η και αυτό θα σε βοηθήσει να συζητήσεις και να λύσεις αρκετά ζητήματα με τον/τη σύντροφό σου. Καλό θα ήταν να θυμάσαι πως είναι σύντροφός σου και όχι φίλος/η σου για να μην παρασυρθείς και  του/ης εκμυστηρευτείς κάτι που δεν πρέπει. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε καθώς η στενή επαφή με κάποιο/α φίλο/η σου μπορεί να του/ης ξυπνήσει ερωτικά ένστικτα!
Υδροχόος
Το μυαλό σου θα βρίσκεται στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και σε οτιδήποτε έχει σχέση με την καριέρα σου και την καταξίωση σου καθώς θέλεις να καταλάβουν όλοι τις ικανότητες σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα, τα οποία θα έχουν την αποκλειστική προσοχή σου σήμερα καθώς θα τα δεις σαν τη σκάλα που θα σε βοηθήσει να ανέβεις.  Επεδίωξε επαγγελματικά ραντεβού κυρίως προς το απόγευμα, καθώς το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις διαισθητικά τι πρέπει να κάνεις προκειμένου να καταφέρεις αυτό που θέλεις. Σήμερα θα έχεις τον τρόπο σου να παρουσιάσεις  τις ικανότητές σου με επιτυχία και αυτό θα φέρει αποτέλεσμα.
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για τα επαγγελματικά σου ζητήματα για αυτό και τα αισθηματικά σου θα έρθουν σε δεύτερη μοίρα, όμως σίγουρα θα βρεις τον τρόπο να καλοπιάσεις τον/τη σύντροφό σου με το επικοινωνιακό σου ταλέντο! Αν είσαι ελεύθερος/η  οι επαγγελματικές γνωριμίες θα συνδεθούν άμεσα με την προσωπική σου ζωή καθώς κάποια από αυτές δεν θα σε αφήσει αδιάφορο/η.
Ιχθύες
Σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα για να απολαύσεις την επικοινωνία και τις συναντήσεις με συγγενείς, κουμπάρους και φίλους καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα! Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και σε προτρέπει να μιλήσεις και να επικοινωνήσεις καθώς αυτό θα είναι το Α και το Ω για τη διάθεσή σου.  Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από την Παρθένο θα φέρει ένα νέο από ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, το οποίο θα σε χαροποιήσει. Ακόμα αν  βρίσκεσαι σε αναμονή κάποιου ζητήματος που σχετίζεται με την εκπαίδευση ή με το εξωτερικό δεν αποκλείεται να πάρεις  χαρά και από εκεί! 
Σήμερα μπορεί να ξεκινήσεις μία συζήτηση περί ανέμων και υδάτων με τον/τη σύντροφό σου και τελικά να καταλήξετε σε ένα πολύ σημαντικό συμπέρασμα το οποίο θα είναι προς όφελός σας για την εξέλιξη της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος/η φλέρταρε καθώς ευνοείσαι πολύ σήμερα! 

Ζώδια 6349195079855265916
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε