Loading...

Μ. Βορίδης: Ο Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός ψεύτης της ελληνικής ιστορίας


Ως το μεγαλύτερο πολιτικό ψεύτη της ελληνικής ιστορίας χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα ο Μάκης Βορίδης, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τονίζοντας πως τα λόγια και οι δεσμεύσεις του δεν έχουν καμία σημασία, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι «η τραγωδία που ζούμε αυτά τα τέσσερα χρόνια τελειώνει σύντομα», αναφερόμενος στη διακυβέρνηση της χώρας από την αριστερά.
«Έχουν καμία σημασία τα λόγια και οι δεσμεύσεις του μεγαλύτερου πολιτικού ψεύτη της ελληνικής ιστορίας; Τον πιστεύει κανείς εκτός από τα έμμισθα τρολ του διαδικτύου και τους δηλητηριασμένους από ιδεολογικό μίσος αριστερούς που ονειρεύονται την ταξική αντεκδίκηση;», διαιρωτήθηκε.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε πως «η τραγωδία που ζούμε αυτά τα τέσσερα χρόνια τελειώνει σύντομα» και εξέφρασε την εκτίμηση πως ο λαός θα ψηφίσει ώστε να μην υπάρξει ποτέ ξανά Αριστερά στη διακυβέρνηση της χώρας. Μάλιστα κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να οδηγήσει τη χώρα άμεσα σε εκλογές.
Υπενθύμισε ότι, «αυτή η κυβέρνηση, της πρώτης φοράς Αριστεράς, αποδείχθηκε εξαιρετική στις ψεύτικες υποσχέσεις. Όλοι τις έχουμε ακόμη νωπές στη μνήμη μας: την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, τη δέκατη τρίτη σύνταξη, την αύξηση του κατώτατου μισθού, τις δήθεν μόνιμες παροχές των 20 δισ».
Επίσης, πρόσθεσε ότι θυμούνται όλοι «την απόλυτη αριστερή προπαγάνδα του προγράμματος της Θεσσαλονίκης. Αλλά δυστυχώς για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι Έλληνες γνωρίζουν και την σκληρή πραγματικότητα: την υπερβολική φορολογία που μαζί με τις ασφαλιστικές εισφορές ξεπερνά το 75% του μεσαίου εισοδήματος, την αυξημένη εγκληματικότητα, την καταστροφική μεταναστευτική πολιτική, τους νεκρούς στην Μάνδρα και στο Μάτι, την προκλητικά ευνοϊκή μεταχείριση των τρομοκρατών, την αθλιότητα της συμφωνίας με τα Σκόπια, την επιλογή ταυτότητας φύλου κατά βούληση, την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια, το ξεθεμέλιωμα κάθε μεταρρύθμισης στην δημόσια παιδεία, την επαναφορά του πανεπιστημιακού ασύλου, την κατατρομοκράτηση κάθε ελεύθερης συνείδησης στη δικαιοσύνη και στην δημοσιογραφία, την δέσμευση της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια».
Δυστυχώς όλα αυτά δεν τα θυμόμαστε απλώς, αλλά τα ζούμε. Άρα τι σημασία έχουν τώρα πια οι υποσχέσεις του κ. Τσίπρα; είπε και ανέφερε ότι «όπως ωραία το είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «Ψεύτης, Ψεύτης, Ψεύτης».
«Η τραγωδία που ζούμε αυτά τα τέσσερα χρόνια τελειώνει σύντομα. Και αφήνει μόνο ένα καλό: όλοι πια ξέρουν, όλοι κατάλαβαν τι είναι η Αριστερά. Και για αυτό το λόγο, ο λαός μας θα ψηφίσει ώστε να μην υπάρξει ποτέ ξανά Αριστερά στη διακυβέρνηση της χώρας. Σκληρό αλλά χρήσιμο και απαραίτητο μάθημα», υπογράμμισε ο κ. Βορίδης.
Τέλος εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η ΝΔ θα υλοποιήσει το σχέδιό της για μείωση της φορολογίας καθώς θα επιταχύνει, όπως λέει, δραστικά την ανάπτυξη, θα υποστηρίξει ουσιαστικά την ιδιωτική οικονομία και κυρίως τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, και θα προσελκύσει επενδύσεις από ελληνικά και διεθνή κεφάλαια, καθώς θα διαπραγματευτεί τη μείωση των στόχων για πρωτογενή πλεονάσματα.

Πολιτική 1770733802225660344
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε