Loading...

«Πέντε φωτογραφίες των τελευταίων ημερών, μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, που αποτυπώνουν σε όλο τους το... μεγαλείο, την αυθαιρεσία, την παρανομία και την τεράστια αναισθησία συμπολιτών μας, που ντρέπομαι που ζούμε, στην ίδια πόλη...»!


Πέντε φωτογραφίες των τελευταίων ημερών, μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, που αποτυπώνουν σε όλο τους το... μεγαλείο, την αυθαιρεσία, την παρανομία και την τεράστια αναισθησία συμπολιτών μας, που ντρέπομαι που ζούμε, στην ίδια πόλη...»!
Με τη φράση αυτή ο δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Μεθενίτης συνοδεύει τις πέντε φωτογραφίες οι οποίες πραγματικά δείχνουν την αναλγησία πολιτών όταν μάλιστα όλοι έχουμε σημαδευτεί από την τραγική Μαύρη Δευτέρα στην ανατολική Αττική.
«Αυτονόητα, οι Υπηρεσίες του Δήμου, έχουν επιληφθεί με Πρόστιμα και Καταγγελίες, όπως προβλέπεται!», προσθέτει ο κ. Μεθενίτης
Στις δυο πρώτες φωτογραφίες (F1 και F2), περιφράσσεται παραθαλάσσιο οικόπεδο, στην περιοχή της Βραυρώνας και κλείνεται η δίοδος, προς την θάλασσα!
Ήδη, με προσωπική καταγγελία του δημάρχου, η Πολεοδομία καλείται να επιληφθεί και να ελέγξει τί ακριβώς συμβαίνει!
Στις επόμενες δύο φωτογραφίες (F3 και F4), πολίτης και επαγγελματίας στο Πόρτο Ράφτη (όπως αναφέρει ο δήμαρχος), ξεφορτώνει τα σκουπίδια του, στην άκρη του παραλιακού δρόμου! Ήδη, του επιδόθηκε από τον δήμο πρόστιμο 1000 ευρώ!
Στην πέμπτη φωτογραφία (F5), κοντά στον οικισμό του Πολυτεχνείου, το σημείο καθαρίστηκε πρόσφατα και την επόμενη ημέρα, τις νυχτερινές ώρες, (δεν είναι γνωστός ο δράστης), πέταξαν σκουπίδια στη λογική του «όπου να’ναι, ότι να’ναι», αρκεί να φύγει από την αυλή μας...»!
Και η ανακοίνωση του δημάρχου Μαρκοπούλου καταλήγει: «Τελικό Συμπέρασμα: Εάν, κατά πλειοψηφία, δεν αποκτήσουμε στοιχειώδη Παιδεία, Αγωγή και σεβασμό στη Φύση και τους Συμπολίτες μας, όχι ευρωπαϊκό επίπεδο ζωής, δεν μας αξίζει, αλλά και αυτό, της Υποσαχάριας Αφρικής, πολύ μας είναι...»!
Σημείωση του notioanatolika.gr: Κάποιοι θα σπεύσουν, διαβάζοντας το παραπάνω, να μιλήσουν για ευθύνες της δημοτικής αρχής, της κάθε δημοτικής αρχής σε κάθε περιοχή. Οι όποιες ευθύνες όμως της κάθε δημοτικής αρχής δεν αποτελούν άλλοθι για την ασυνειδησία πολιτών!
analg2
analg3
analg4
analg5
Περιφέρεια Αττικής 2308186370645140659
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε