Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα 6/8/2016


Καλημέρα σας και Καλή Εβδομάδα! Για να δούμε τι σχεδιάζει το σύμπαν για τους δώδεκα του ζωδιακού κύκλου!
Κριός
Κριέ,μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά την εργασία σου. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο.Στα αισθηματικά σου,μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με τον άνθρωπό σου, αν αφήσεις λίγο κάποια άλλα θέματα που σε προβληματίζουν αυτή την περίοδο και αφιερωθείς στη σχέση σου. Για εσένα που είσαι ακόμη σε περίοδο μοναξιάς, τα μαντάτα είναι ευχάριστα μιας και ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα .
Ταύρος
Ταύρε,σήμερα στα επαγγελματικά σου απόφυγε να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, αλλά φρόντισε να αλλάξεις κάποια θέματα, που είναι σε στασιμότητα. Έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις από το παρελθόν και βλέπεις να βελτιώνονται τα οικονομικά σου.Στα αισθηματικά σου,σε συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου, καλό θα είναι να έχεις πολύ διαλλακτικότητα.Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, διώξε το άγχος που έχεις. Η σημερινή θετική όψη θα φέρει και την καινούργια γνωριμία που τόσο καιρό περίμενες στην ζωή σου.
Δίδυμοι
Δίδυμε,η επαγγελματική σου ζωή φαίνεται πως περνάει κάποιες ταλαιπωρίες, με αποτέλεσμα να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να περνάς τις δυσκολίες μόνος σου. Να γνωρίζεις ότι υπάρχουν άτομα στον χώρο της δουλειάς σου, που εκτός από συνεργάτες είναι και φίλοι σου, γι’ αυτό έκφρασέ τους τις έννοιες σου και μαζί θα βρείτε μία καλή λύση .Στα αισθηματικά σου,αν αισθάνεσαι αδικημένος στη σχέση σου, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να επαναφέρεις τις ισορροπίες και να αλλάξεις τα δεδομένα.Οι αδέσμευτοι του ζωδίου τώρα μπορείτε να περάσετε καλά και να κάνετε νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν την ζωή σας.
Καρκίνος
Καρκίνε,στη δουλειά σου μέτρησε μερικά πράγματα, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις και να φέρεις σε δύσκολη θέση κάποιους συναδέλφους σου . Σήμερα προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή.Στα αισθηματικά σου,θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο. Αν πάλι αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, φρόντισε να ρίξεις λίγο τον πήχη στις προσδοκίες σου και να δώσεις χώρο και χρόνο στα άτομα εκείνα που σε θέλουν και σε διεκδικούν καιρό τώρα.
Λέων
Λέοντα,στη δουλειά σου, θα έχεις μια δύσκολη μέρα, και μόνο με ωριμότητα και ηρεμία θα ανταποκριθείς σε όσες δυσκολίες προκύψουν μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο. Τα οικονομικά σου θέλουν μεγάλη προσοχή.Τα αισθηματικά σου, είναι σε μια καλή μέρα και με δική σου πρωτοβουλία μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ ευχάριστο κλίμα μέσα στη σχέση σου. Αν ακόμη προσπαθείς να απαλλαγείς από την μοναξιά που νιώθεις και θέλειςνα ξεκινήσεις μία νέα σχέση στην ζωή σου, μην το βάζεις κάτω και ο καιρός γρήγορα θα σε ανταμείψει.
Παρθένος
Παρθένε,στη δουλειά σου, η ομαδική δουλειά θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις διάφορες δυσκολίες. Προσπάθησε να βρεις μια λύση με τα οικονομικά σου, η οποία θα σου αποφέρει περισσότερα έσοδα.Στα αισθηματικά σου,προσπάθησε να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου και να μην γκρινιάζεις τόσο πολύ, γιατί ο σύντροφός σου δεν περνάει και πολύ καλά μαζί σου τον τελευταίο καιρό. Απόφυγε τις εντάσεις και ό,τι έχεις να πεις, πες το με ήρεμο τόνο. Αν είσαι καιρό χωρίς ταίρι, η σημερινή βραδιά μπορεί να σου κρύβει εκπλήξεις.
Ζυγός
Ζυγέ,στη δουλειά σου, όλα πηγαίνουν πολύ καλά και τα σχέδια που κάνεις για το επαγγελματικό σου μέλλον έρχονται πιο κοντά και σε γεμίζουν αισιοδοξία. Προσοχή στις σπατάλες που κάνεις γιατί θα βγεις εκτός προυπολογισμού.Στα αισθηματικά σου,μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα και να έρθεις κοντά στον σύντροφό σου κάνοντας κοινά σχέδια για τη σχέση σας. Αν η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κάθε φλερτ που σου προκύπτει.
Σκορπιός
Σκορπιέ,στη δουλειά σου, κράτησε την ψυχραιμία σου και μην παρασυρθείς σε προστριβές και εντάσεις με ανθρώπους από το εργασιακό σου περιβάλλον. Τα οικονομικά σου απαιτούν αυτοέλεγχο σήμερα.Στα αισθηματικά σου,τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και μπορεί να έχεις μια ερωτική μέρα δίπλα στον σύντροφό σου.  Αν είσαι αδέσμευτος, είναι μια καλή μέρα για να φροντίσεις τον εαυτό σου και γιατί όχι, να κάνεις μια γνωριμία, που θα σε συναρπάσει.
Τοξότης
Τοξότη,θα καταφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα. Καταστάσεις που καθυστερούσαν, τώρα θα δεις σιγά-σιγά να αρχίζουν να λύνονται. Στα οικονομικά σου φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες για να είσαι καλύτερα στο μέλλον. Οικονομικές συναλλαγές, αλλά και διεκδικήσεις οικονομικών θεμάτων, ευνοούνται ιδιαίτερα.Στα αισθηματικά σου,σήμερα θα θέλεις να πεις κάποια πράγματα στον σύντροφό σου που προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό το μυαλό σου και σε στεναχωρούν. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον, να θυμάσαι ότι η μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες.
Αιγόκερως
Αιγόκερε,στη δουλειά σου, προσπάθησε να μην αποσυντονιστείς με όλα όσα σου συμβαίνουν σε προσωπικό επίπεδο και να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις σου. Απόφυγε τα ρίσκα και τις ριζικές αλλαγές που μπορεί να διαλύσουν τις ισορροπίες σου. Τα έξοδά σου είναι πολλά και θα πρέπει να μειωθούν άμεσα.Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να μιλήσεις ανοιχτά σήμερα στον άνθρωπό σου και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για μια ουσιαστική νέα αρχή στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, κάνε λίγη υπομονή ακόμα και μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δεν αξίζουν.
Υδροχόος
Υδροχόε,στη δουλειά σου μπορεί να κάνεις νέα σχέδια και να τολμήσεις συνεργασίες που φοβόσουν. Θα δεις ότι σύντομα οι καταστάσεις θα εξελιχθούν υπέρ σου. Οι προσπάθειες που κάνεις τον τελευταίο καιρό  έχουν εκτιμηθεί τόσο από τους συνεργάτες όσο και από τους προϊσταμένους σου. Προσοχή στα οικονομικά σου.Στα αισθηματικά σου,αρκετά προβλήματα που είχες στη σχέση σου θα αρχίσουν να λύνονται και θα αισθανθείς πιο σίγουρος για τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, μη χάνεις χρόνο μένοντας σπίτι, αλλά βγες έξω και διασκέδασε με την ψυχή σου! Όλο και κάποιος θα γοητευτεί από την παρουσία σου!
Ιχθείς
Ιχθύ,η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και οι συνεργασίες που έχεις κάνει θα αρχίσουν σύντομα να αποδίδουν καρπούς. Δείξε προσοχή σε οικονομικές υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν με καθυστερήσεις και κωλυσιεργίες. Σύντομα και αυτός ο τομέας θα βελτιωθεί.Στα αισθηματικά σου,είναι στο χέρι σου να λύσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου και να εξελιχθούν όλα όπως επιθυμείς. Το πιο σημαντικό είναι να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί κάτι τέτοιο δεν θα σε βοηθήσει καθόλου. Αν είσαι μόνος, ασχολήσου με τον εαυτό σου και την εξωτερική σου εμφάνιση και μην απογοητεύεσαι.

Ζώδια 4660025856228256242
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε