Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα 25/8/2018


Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο!Για να δούμε τι έχει στα σχέδια του το Σύμπαν για τους δώδεκα του ζωδιακού κύκλου! μην ξεχνάτε την αυριανή Πανσέληνο στους Ιχθείς που επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια δηλαδή τους Ιχθείς ,Διδύμους , Παρθένους και Τοξότες!!! Είναι μια καλή Πανσέληνος που μα δίνει την δυνατότητα να αλλάξουμε ότι πλέον δεν δουλεύει!
Κριός
Κριέ,η δουλειά σου είναι αρκετά φορτισμένη και οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις χρειάζονται και τη βοήθεια των συνεργατών σου. Συζήτησε μαζί τους για να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.Στα αισθηματικά σου,είναι καιρός να κουβεντιάσεις ανοιχτά για το τι ζητάς από τη σχέση σου και το σύντροφό σου. Αν δεν είναι αυτό που θέλεις θα πρέπει να σκεφτείς να πας παρακάτω. Αν πάλι όλα βαίνουν όπως θέλεις, διώξε τις αμφιβολίες και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Οι αδέσμευτοι γίνεστε σήμερα πολύ γοητευτικοί και η μέρα επιφυλάσσει εκπλήξεις.
Ταύρος
Ταύρε,μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, αλλά απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συζητήσεις που να αφορούν το μέλλον σου. Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.Στα αισθηματικά σου,πέρασε σήμερα χαλαρά και ρομαντικά με τον σύντροφό σου ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, ρίξε λίγο τον πήχη και θα δεις ότι είναι πολλοί αυτοί που θα μπορούσες να έρθεις πιο κοντά και να σε κάνουν ευτυχισμένο.
Δίδυμοι
Δίδυμε,σημαντική θα είναι η ημέρα για την κοινωνική και επαγγελματική σου προβολή. Κάνε τις απαραίτητες διασυνδέσεις με άτομα κύρους ώστε να βοηθηθείς στο μέλλον.Τα οικονομικά σου ισορροπούν.Στα αισθηματικά σου,Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να βελτιώσετε την τεταμένη ατμόσφαιρα που υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Σταματήστε να είστε αρνητικοί και αντιδραστικοί και προσπαθήστε να βρείτε τις πιο συμφέρουσες λύσεις για τη σχέση σας. Για τους ελεύθερους προβλέπονται νέες γνωριμίες, που θα σας φτιάξουν την ημέρα.
Καρκίνος
Καρκίνε,στη δουλειά σου οι ικανότητες που έχεις θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση, καθώς θα προκύψουν ζητήματα που χρειάζονται την προσοχή σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια καλή σειρά. Στα αισθηματικά σου,βρες το χρόνο να σκεφτείς πως θα κάνεις μια έκπληξη στο σύντροφό σου. Η σχέση σου χρειάζεται ανανέωση και πρέπει εσύ να κάνεις την πρώτη κίνηση. Οι αδέσμευτοι, αφήστε χώρο στην σημερινή όψη για να σας βοηθήσει και ανοίξτε τα μάτια σας για κάποιο άτομο, που πραγματικά σας νοιάζεται.
Λέων
Λέοντα,απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες αν πρώτα δεν τα έχεις εξετάσει καλά. Στα οικονομικά σου πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να μπορέσεις να ηρεμήσεις.Στα αισθηματικά σου,η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή στην αισθηματική σου ζωή και θα θέλεις να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά με το ταίρι σου. Αν βιώνεις ερωτικές μοναξιές, με την γοητεία και τον ερωτισμό που θα σε διακατέχει θα σαγηνεύσεις όποιον επιθυμείς.
Παρθένος
Παρθένε,στη δουλειά σου προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να λύσεις εκκρεμότητες που σε καθυστερούν. Οι ιδέες σου θα είναι ευφάνταστες και θα χαίρεις την εκτίμηση και τον θαυμασμό  των ανωτέρων σου. Τα οικονομικά σου αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις.Στα αισθηματικά σου,η σχέση σου δεν πάει άσχημα, του αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα χωρίς σοβαρό λόγο. Δέξου τις προτάσεις που θα σου κάνει ο σύντροφός σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά μαζί του.Εσύ που είσαι μόνος σου πάρε τα πάνω σου, γιατί ευνοείσαι να κάνεις μία νέα γνωριμία και να περάσεις τέλεια!
Ζυγός
Ζυγέ,τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Τόλμησε σήμερα να κάνεις άλματα και πάρε και κάποια ρίσκα γιατί θα είναι πολύ συμφέροντα για την εξέλιξη σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση ,όμως με καλό προγραμματισμό θα τα φέρεις σε μια σειρά.Στα αιθηματικά σου,το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σε επηρεάζει θετικά είναι πολύ καλό τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου. Οι μεν θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και να τονώσετε την ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας και οι δεύτεροι θα συναντήσετε πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σας γοητεύσουν.
Σκορπιός
Σκορπιέ,η ημέρα θα είναι την παραγωγική και ευνοϊκή όσον αφορά τα επαγγελματικά σου θέματα. Μια πιθανή προαγωγή και αύξηση προβλέπονται για εσένα. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, είναι πιθανή η βοήθεια από άτομα κύρους που θα σταθούνε δίπλα σου.Στα αισθηματικά σου,κάποιες διαφωνίες πρόκειται να προκύψουν ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου εξαιτίας κάποιων οικονομικών κοινών υποχρεώσεων σας που ακόμη δεν έχουν τακτοποιηθεί. Μην γίνεσαι άδικος απέναντι του και βοήθησε τον να βρείτε από κοινού τις απαιτούμενες λύσεις.Οι αδέσμευτοι , βγείτε λίγο από το καβούκι σας και θα βρείτε αυτόν ή αυτήν που αναζητάτε μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο.
Τοξότης
Τοξότη,στη δουλειά σου πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις και μην καταπιάνεσαι με πάρα πολλά πράγματα όσο και να έχεις διάθεση για κάτι τέτοιο. Έχεις πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου και πρέπει να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να τα προγραμματίσεις και να τα διεκπεραιώσεις άμεσα.Στα αισθηματικά σου,άρπαξε την ευκαιρία να ετοιμάσεις ένα ρομαντικό δείπνο για δύο ή να προκαλέσεις τον σύντροφό σου κάπου ξεχωριστά και να του εξομολογηθείς τα αισθήματα σου.  Όσο για εσένα που δεν έχεις ακόμη μόνιμο σύντροφο, ετοίμασε την αγκαλιά σου για να υποδεχτείς έναν ξεχασμένο σου έρωτα, που σε είχε παιδέψει.
Αιγόκερως
Αιγόκερε,με τη βοήθεια της πείρας που έχεις αποκτήσει, κινήσου σήμερα διπλωματικά και πλησίασε όλους όσους μπορούν να επηρεάσουν την καριέρα σου. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι οι ευκαιρίες μπορούν να κερδηθούν μόνο με σκληρή δουλειά, απόλυτη συνέπεια, σωστό προγραμματισμό και καλή συμπεριφορά. Στρώσε λοιπόν το δρόμο για να έρθουν αυτά που επιθυμείς.Στα αισθηματικά σου,πάψε να σκέφτεσαι αρνητικά και να μεταφέρεις αυτή σου τη διάθεση και στο σπίτι, γιατί μπορεί να προκαλέσεις προβλήματα, ενώ δεν το θέλεις. Εάν δεν έχεις σχέση, είναι καιρός να ασχοληθείς λίγο με την εξωτερική σου εμφάνιση που το τελευταίο διάστημα έχεις αμελήσει, και μετά να επιδοθείς στα φλερτ!
Υδροχόος
Υδροχόε,τα ξεκαθαρίσματα θα είναι αναγκαία σήμερα στο χώρο της δουλειάς σου. Μην αναλάβεις επιπρόσθετες υποχρεώσεις και αρμοδιότητες, αν πρώτα δε διεκπεραιώσεις τις ήδη υπάρχουσες. Με λογικές κινήσεις θα καταφέρεις να εξισορροπήσεις τα οικονομικά σου.Στα αισθηματικά σου,ο σύντροφός σου περνάει μία δύσκολη περίοδο και ίσως χρειαστεί την συμπαράστασή σου σε οικονομικά θέματα. Μην του την αρνηθείς και φρόντισε να κατανοήσεις τα προβλήματά του, χωρίς γκρίνιες και εντάσεις. Όσοι δεν έχετε σχέση, η μέρα θα βγάλει στην επιφάνεια τον κρυμμένο σας συναισθηματισμό και ερωτισμό. Όλα μπορούν να συμβούν, ιδιαίτερα σε όσους από εσάς είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες…!
Ιχθείς
Ιχθύ,η δουλειά σου έχει αρκετές υποχρεώσεις, αλλά με έναν καλό προγραμματισμό θα τα φέρεις όλα σε ένα σημείο εξέλιξης για να ηρεμήσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου δείχνουν σημεία ανάκαμψης.Στα αισθηματικά σου,υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν στη σχέση σου. Μη διστάσεις να πεις ό,τι έχεις στο κεφάλι σου. Είναι η μόνη λύση, για να σώσεις την κατάσταση. Εσύ που έχεις ερωτικές μοναξιές, σύντομα θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε γεμίζει.
Ζώδια 7168959596700883450
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε