Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα 24/8/2018


Καλημέρα σας! Επιτέλους Παρασκευή φίλοι μου! Ας δούμε τι έχει σχεδιάσει το σύμπαν για την σημερινή μέρα!

Κριός
Κριέ,μην πάρεις σήμερα αποφάσεις στον επαγγελματικό σου τομέα, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά τα μελλοντικά σου σχέδια. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα που κάνεις.Στα αισθηματικά σου,θα προκύψουν κάποια προβλήματα, που δεν τα περίμενες. Πρέπει να προσέχεις σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί οι ισορροπίες μεταξύ σας  είναι ευαίσθητες. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στην ζωή σου, η σημερινή μέρα σου χαρίζει εύνοια και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για μια καινούργια γνωριμία.
Ταύρος
Ταύρε,στη δουλειά σου θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα . Μην πεις λόγια σε συνεργάτες σου, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις . Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες στα οικονομικά σου. Στα αισθηματικά σου,σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις και αλλαγές από την μεριά του συντρόφου σου. Εσύ που ακόμη είσαι ελεύθερος, να θυμάσαι ότι με τέτοια συμπεριφορά και με αρνητική στάση απέναντι στα νέα πρόσωπα που γνωρίζεις, η ερωτική σου κατάσταση δεν θα αλλάξει. Άλλαξε τακτική!
Δίδυμοι
Δίδυμε,στη δουλειά σου θα κάνεις κάποιες συζητήσεις, που μπορεί να αφορούν μελλοντικά σου σχέδια που παραμένουν στάσιμα. Μίλησε με τους συνεργάτες που είναι στο πλευρό σου και σε βοηθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Θα δεις ότι μπορούν να βρεθούν λύσεις , που ούτε καν είχες φανταστεί. Οικονομικά, πρέπει να κινηθείς με σύνεση, ώστε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.Στα αισθηματικά σου,σταμάτα να βλέπεις μερικές καταστάσεις μονόπλευρα στα αισθηματικά σου, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προστριβές ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου. Με τη συζήτηση και με ήπιους τόνους, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Αν αυτή την περίοδο δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, η ημέρα θα σε βρει λίγο απόμακρο απέναντι σε ένα πρόσωπο που το βλέπεις με διαφορετικά μάτια, λόγω της έντονης ανασφάλειας και καχυποψίας που θα σε διακατέχουν.
Καρκίνος 
Καρκίνε,στα επαγγελματικά σου, υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν, αλλά με τη βοήθεια των συνεργατών σου θα τα λύσεις αποτελεσματικά. Τα οικονομικά που σε αγχώνουν μπορούν να πάνε καλύτερα, αν σταματήσεις να ξοδεύεις χωρίς δεύτερη σκέψη.Στα αισθηματικά σου,η σχέση σου είναι σε μια καλή φάση και αν δεν επηρεάσεις την ατμόσφαιρα με την κακή σου διάθεση, θα περάσεις μια όμορφη και ζεστή Παρασκευή με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για γνωριμίες. Βρες το χαμόγελό σου.
Λέων
Λέοντα,τα επαγγελματικά σου κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα, αφού νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου και έχεις να σκεφτείς με προσοχή αλλά και αισιοδοξία τις νέες προτάσεις που θα σου γίνουν. Προσοχή στα οικονομικά σου!Στα αισθιηματικά σου,σήμερα καλό είναι να δείξεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να μην αφήνεις τον εγωισμό να μπαίνει ανάμεσά σας. Αυτό ισχύει και για εσένα που δεν έχεις σχέση αλλά υπάρχει κάποιο άτομο να σε ενδιαφέρει.
Παρθένος
Παρθένε,τα επαγγελματικά σου θα έχουν εξελίξεις, με συζητήσεις αλλά και συνεργασίες που θα δημιουργήσουν νέες προοπτικές για εσένα και τη δουλειά σου. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα για κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί. Τα οικονομικά σου επίσης βρίσκονται σε έναν καλό δρόμο.Στα αισθηματικά σου,θα δεις σήμερα τη μεγαλύτερη βελτίωση, αφού τα προβλήματα που έχεις θα υποχωρήσουν αισθητά  με τον σύντροφό σου,και θα μπορέσεις να πας τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Αν ακόμη απολαμβάνεις την ελευθερία σου, κινήσου δυναμικά για τη γνωριμία που επιθυμείς και το σύμπαν θα αποζημιώσει τις προσπάθειές σου.
Ζυγός
Ζυγέ,τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και πραγματικά δεν υπάρχει λόγος για άγχος και ανησυχία. Μπορείς άφοβα να προωθήσεις τα σχέδιά σου, αλλά και να δώσεις πνοή στις φιλοδοξίες σου. Απόφυγε όμως τις οικονομικές συμφωνίες και κοίταξε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες.Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα αυτήν την Παρασκευή και να κάνεις μια ρομαντική έκπληξη στο σύντροφό σου, για να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση σου. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος σου, η παρουσία σου απόψε δεν θα περάσει απαρατήρητη.
Σκορπιός
Σκορπιέ,η μέρα θα κυλήσει καλά στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε να εκνευριστείς με κάποιες καθυστερήσεις που θα σου παρουσιαστούν . Επίσης, κινήσου συγκρατημένα στις οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.Στα αισθηματικά σου,με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς της ζωής σου θα παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική, για να ισορροπήσει το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Εσύ που κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά σου, να θυμάσαι ότι υπάρχουν πολλοί γύρω σου που τρέφουν ερωτικά αισθήματα για το άτομο σου.
Τοξότης
Τοξότη,στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, αλλά αν παραμείνεις ψύχραιμος, δεν θα αργήσεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Τα οικονομικά σου πάλι βρίσκονται σε ανησυχητικό στάδιο. Δείξε προσοχή στα έξοδα που κάνεις.Στα αισθηματικά σου,η σημερινή μέρα φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σου, αφού θα αισθανθείς ότι μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα πάντα και να βρεις από κοινού λύσεις. Το αποψινό βράδυ δίνει έναν άλλο αέρα στις επαφές σου με τους άλλους και αυτό θα έχει αίσια αποτελέσματα, αν είσαι αδέσμευτος.
Αιγόκερως
Αιγόκερε,στη δουλειά σου,  όλα πάνε καλά και κάποιες αλλαγές θα φέρουν νέες προοπτικές στην καριέρα σου. Αρκετές προτάσεις για νέες συνεργασίες και συμφωνίες, θα δημιουργήσουν ένα πολύ θετικό κλίμα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή !Στα αισθματικά σου,σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς η σχέση σου βρίσκεται σε μια καλή μέρα κι εσύ απολαμβάνεις την αγάπη του συντρόφου σου. Εσύ που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με την μοναξιά, άφησε τον ερωτισμό σου ελεύθερο και δε θα χάσεις.
Υδροχόος
Υδροχόε,στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις τις αποφάσεις που παίρνεις. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται, αλλά με σωστούς χειρισμούς . Στα οικονομικά σου προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.Στα αισθηματικά σου,Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν στην καθημερινότητα . Οι Υδροχόοι που δεν έχετε βρει κάτι ενδιαφέρον στην ζωή σας, το πλανητικό σκηνικό σας ωθεί να κάνετε κινήσεις που θα σας φέρουν την πολυπόθητη γνωριμία που θέλετε.
Ιχθείς
Ιχθύ,η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα, οι αναγκαστικές σου ασχολίες, δεν θα σε αγχώνουν τόσο πολύ. Τα οικονομικά σου έχουν ξεφύγει λίγο και καλό είναι να επαναφέρεις τις ισορροπίες.Στα αισθηματικά σου,αν δείξεις μια συνετή στάση και κυρίως καλή διάθεση απέναντι στον σύντροφό σου, θα μπορέσεις σήμερα να λύσεις αρκετά προβλήματα και να πας παρακάτω τον δεσμό σας. Αν είστε μόνοι, η περίοδος αυτή είναι καλή για να κάνετε μια νέα γνωριμία, το θέμα είναι να ξέρετε τι ζητάτε.
Ζώδια 1113213216376066477
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε