Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα 21/8/2018


Καλημέρα σας!Για να δούμε τι σχεδιάζουν οι πλανήτες για την Τρίτη μας!

Κριός
Κριέ,τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά, καλά . Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων να αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά μελέτησε προσεχτικά κάποιες προτάσεις που θα έχεις και που θα βοηθήσουν στην αύξηση των εσόδων σου.Στα αισθηματικά σου,μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου αυτήν την ημέρα, αρκεί όταν είστε μαζί να μην μιλάς για θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.
Ταύρος
Ταύρε,τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και όλα σου τα σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται. Προσοχή σε συνεργασίες ή συμφωνίες που προκύπτουν και χρειάζονται αρκετή σκέψη. Τα οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν ίσως παραπάνω απ’ ό,τι πρέπει.Θα δεις ότι άδικα ανησυχείς.Στα αισθηματικά σου,μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο. Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες, γιατί θα χαλάσεις το αποψινό βράδυ σας, που οι πλανήτες το χρίζουν ιδιαίτερα ερωτικό. Όσοι είστε μόνοι, αφήστε την προσωπικότητά σας να κάνει το ερωτικό της θαύμα. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.
Δίδυμοι
Δίδυμε,τα επαγγελματικά σου θα χρειαστούν αρκετά ψύχραιμη στάση για να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα. Το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά σου, που θέλουν ακόμα λίγη προσοχή.Στα αισθηματικά σου,απόφυγε σήμερα να δώσεις υποσχέσεις στο σύντροφό σου, που αύριο δε θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις. Εκδήλωσε τις ανησυχίες που έχεις για τη σχέση σου άμεσα χωρίς μισόλογα. Οι ελεύθεροι γεμίστε την καθημερινότητα σας με αγαπημένες δραστηριότητες, ώστε να αποφύγετε την ανία και την πλήξη, που τόσο έντονα σας πολιορκούν.
Καρκίνος
Καρκίνε,στα επαγγελματικά σου θα νοιώσεις έντονο εκνευρισμό και θα δεις ότι πολλά θέματα δεν προχωρούν έτσι όπως θα ήθελες, γι’ αυτό πρέπει να κάνεις υπομονή. Στα οικονομικά αρχίζεις να ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, όμως οικονομικές συμφωνίες και γραφειοκρατικά δεν ευνοούνται.Στα αισθηματικά σου,πρέπει να βάλεις σήμερα τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου, τα αισθήματα που έχεις για εκείνον, γιατί η διαρκής ενασχόληση σου με την εργασία σου το τελευταίο διάστημα, σε έχουν απομακρύνει από κοντά του .Για σένα που ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, αυτό το βράδυ είναι ιδανικό για διασκέδαση και φλερτ.
Λέων
Λέοντα,η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Απόφυγε να αναλάβεις και άλλες υποχρεώσεις, γιατί έχεις ήδη αρκετές . Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα πολλά. Να ξέρεις ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.Στα αισθηματικά σου,να δείξεις υπευθυνότητα και να αντιμετωπίσεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου πιο σοβαρά, ώστε να τον απαλλάξεις και να τον κάνεις να νιώσει και αυτός καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, οφείλεις να είσαι ανοιχτός στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν τώρα στην ζωή σου.
Παρθένος
Παρθένε,στα επαγγελματικά σου πρέπει να προσέχεις τις αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα .Στα αισθηματικά σου,η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και έτσι μπορείς να δίνεις έναν καλό τόνο στη σχέση σου και κάνεις τον σύντροφό σου να περνάει καλά μαζί σου. Εσείς που έχετε ακόμη μοναξιά στην ζωή σας, προσπαθήστε να μην κάνετε αρνητικές σκέψεις, γιατί σας περιμένουν καλύτερες μέρες, αν είστε πιο αισιόδοξοι και θετικοί.
Ζυγός
Ζυγέ,θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές στη δουλειά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα που ζητάς. Στα οικονομικά σου θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και αγορές. Φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό.Στα αισθηματικά σου,η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή και πρέπει να κάνεις κάτι δραστικό για να την βελτιώσεις. Δεν φταίει σε τίποτα ο σύντροφος σου να ανέχεται τον πεσιμισμό σου και να ακολουθεί τις έντονες ψυχολογικές σου μεταπτώσεις. Οι αδέσμευτοι, μήπως ήρθε η στιγμή να ανανεώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση και να εκφράσετε τον ερωτισμό σας πιο δυναμικά;
Σκορπιός
Σκορπιέ,τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά, αν ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα που σε αγχώνουν και αφορούν συζητήσεις με συνεργάτες σου. Μην αναβάλεις να τακτοποιήσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερά ανησυχητική κατάσταση. Μην σε παίρνει από κάτω και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς,Στα αισθηματικά σου,χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια, για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στα χέρια σου, γι’ αυτό πρόσεξε πολύ τι θα κάνεις και τι θα πεις.Εσύ, που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με τη μοναξιά σου, κάνε την κίνησή σου σήμερα γιατί δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς.
Τοξότης
Τοξότη,η αυτοπεποίθησή σου σήμερα χτυπάει κόκκινο. Μην παρασυρθείς όμως σε  κινήσεις που δεν πρόκειται να φέρουν το αποτέλεσμα που θέλεις. Μείνε προσγειωμένος και προχώρα μελετώντας καλά όλες τις παραμέτρους. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες, που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς.Στα αισθηματικά σου,η σεξουαλικότητα σου σήμερα θα παρασύρει και τον σύντροφό σου σε μοναδικές καταστάσεις, που θα φτιάξουν την διάθεση και των δύο και θα ανανεώσουν τον έρωτα σας. Αν είσαι μόνος σου, μην καταθέτεις τα όπλα με την πρώτη δυσκολία και επαναπροσδιόρισε τις τεχνικές προσέγγισης του στόχου σου, τώρα που τα άστρα ευνοούν την έναρξη ερωτικών δεσμών.
Αιγόκερως
Αιγόκερε,στα επαγγελματικά σου πρέπει να είσαι συνετός και να κινηθείς με βάση τη λογική σου. Μη βιάζεσαι και δώσε λίγο χρόνο να δεις τα πράγματα πως εξελίσσονται για να πάρεις τις πιο συμφέρουσες αποφάσεις. Τα οικονομικά σου είναι εκείνα που χρειάζονται δραστικές κινήσεις περιορισμού των εξόδων.Στα αισθηματικά σου,μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις, που θα λύσουν διάφορα προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί κάθε είδους ξεκινήματα, ξεκαθαρίσματα και πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, να είσαι έτοιμος για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σε βγάλει από τη μοναξιά σου .
Υδροχόος
Υδροχόε,βγάλε τη δυναμική σου πλευρά και δείξε τις ικανότητές σου στη δουλειά με αποφάσεις, που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σου κατάσταση. Το πλανητικό σκηνικό είναι σύμμαχός σου σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Προσοχή μόνο στα έξοδά σου, γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη για οικονομικά ανοίγματα.Στα αισθηματικά σου,περνάς μια όμορφη φάση, με κατανόηση και αγάπη, γεγονός που σε κάνει και αισθάνεσαι ήρεμος μέσα στη σχέση σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου πρέπει να ανοιχτείτε λίγο περισσότερο, να βγείτε και να κυνηγήσετε την τύχη σας στον ερωτικό τομέα, ώστε να διώξετε μια και καλή την μοναξιά από το πλάι σας.
Ιχθείς
Ιχθύ,η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και η συνεργασία με τα άτομα που εμπιστεύεσαι θα αποδώσει καρπούς. Ίσως να σε ταλαιπωρήσουν κάποιες οικονομικές υποθέσεις, αλλά οι καθυστερήσεις είναι παροδικές και δεν πρέπει να αγχώνεσαι και να τα βάφεις μαύρα.Στα αισθηματικά σου,πολλά προβλήματα μπορούν να λυθούν και να πάρει η σχέση σου την μορφή που επιθυμείς. Αξιοποίησε το αποψινό βράδυ για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να βρείτε από κοινού λύσεις. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, μην το βάζεις κάτω και προσπάθησε να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση ώστε και την διάθεση σου να βελτιώσεις και περισσότερο γοητευτικός να γίνεις!!
Ζώδια 449867516526546609
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε