Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τετάρτη 29 Αυγούστου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε φέρει στο προσκήνιο για πολλούς λόγους, διαφορετικούς μεταξύ τους! Σίγουρα θα νιώσεις την ανάγκη να τραβήξεις την προσοχή των γύρω σου και ειδικότερα των αγαπημένων σου προσώπων και θα βρεις τρόπο να το καταφέρεις. Επένδυσε στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και στις νέες γνωριμίες καθώς μέσα από αυτές θα βοηθήσεις ένα προσωπικό ή επαγγελματικό σου ζήτημα. Οι εγωιστικές τάσεις που θα κάνουν την εμφάνισή τους πιο έντονα σήμερα μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους και χρειάζεται προσοχή.
Σήμερα  θέλεις να είσαι η μία και μοναδική σκέψη του/της συντρόφου σου όμως αυτό δεν γίνεται καθώς σίγουρα θα έχει και κάποιες δουλειές να κάνει! Μην ξεκινήσεις τα παράπονα πως σε παραμελεί καθώς και το γνωρίζεις πως δεν είναι έτσι. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσω ενός συνεργάτη σου.
Ταύρος
Η Σελήνη που έχει περάσει στον Κριό θα σε φέρει σε επαφή με τις ανησυχίες και τα πράγματα που σε αγχώνουν και αυτό είναι μία καλή ευκαιρία για να μπορέσεις να τα διαχειριστείς. Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να τα δεις στην πραγματική τους διάσταση ώστε να καταλάβεις πως δεν αξίζει να αγχώνεσαι για αυτά. Η ημέρα ενδείκνυται για να ξεκινήσεις τη διευθέτηση θεμάτων και υποχρεώσεων ρουτίνας καθώς είναι ένας καλός τρόπος για να περιορίσεις το άγχος σου. Όσο περισσότερο τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις, τόσο πιο σίγουρος/η αν αισθανθείς για τον εαυτό σου για αυτό μη χάνεις χρόνο σε σκέψεις αλλά προχώρησε σε πράξεις. 
Σήμερα μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου θα σε βοηθήσει να καταλάβεις αν αξίζει να αγχώνεσαι για κάποιο θέμα για αυτό μοιράσου μαζί του/ης οτιδήποτε σε ανησυχεί. Αν είσαι ελεύθερος/η και δεν είσαι σίγουρος/η για τις προθέσεις αυτού/ης που σου αρέσει, άκουσε τη διαίσθησή σου καθώς εκείνη ξέρει καλύτερα!
Δίδυμοι
Σήμερα με αφορμή κάποιο συγκεκριμένο γεγονός θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τις φιλικές σου σχέσεις και  δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις να αξιολογείς τους ανθρώπους που τις απαρτίζουν. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σου χαρίσει την ευκαιρία να δεις ποιοι από τους ανθρώπους που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον είναι πραγματικά φίλοι σου και ποιοι βρίσκονται εκεί λόγω «κοινωνικών υποχρεώσεων». Προσπάθησε να μην εξιδανικεύσεις ανθρώπους του περιβάλλοντός σου αλλά και να μη γίνεις αυστηρός/η με κάποιους άλλους οι οποίοι σου έχουν δείξει πως αξίζεις να βρίσκονται δίπλα σου.  Αν  κρατήσεις  μία ισορροπία στις σκέψεις σου θα καταφέρεις να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. 
Σήμερα  προσπάθησε να μην  μεταφέρεις στον/τη σύντροφό σου ζητήματα που απασχολούν τους φίλους σου αλλά και το αντίθετο προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα ποτό με φίλους μπορεί να γίνει ευκαιρία  για να γνωρίσεις την επόμενή σου σχέση!
Καρκίνος
Σήμερα από το πρωί θα σκέφτεσαι τα επαγγελματικά σου ζητήματα και η Σελήνη που πέρασε στον Κριό θα σε ωθήσει να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με αυτά. Η μεγαλύτερη σου ανησυχία θα είναι η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω για αυτό και είναι πιθανό να αποφασίσεις με βάση αυτή και όχι με βάση αυτό που πραγματικά θέλεις. Αν δεν θέλεις να οδηγηθείς σε λάθος αποφάσεις προσπάθησε να ζυγίσεις τα πράγματα και να  ακολουθήσεις τη μέση οδό αποφεύγοντας υπερβολές.  Αν βρεθείς σε δίλημμα συζήτησε το με τους δικούς σου αγαπημένους ανθρώπους και κράτησε τη γνώμη τους καθώς μπορεί να σε  βοηθήσει να καταλήξεις σε μία απόφαση. 
Σήμερα  ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις με το/η σύντροφο σου εξαιτίας μιας επαγγελματικής διαφωνίας και θα πρέπει να προσέξεις ώστε να μην ρίξεις λάδι στη φωτιά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  θα ξεκινήσει με τις ευλογίες του κοινωνικού σου περιβάλλοντος!
Λέων
Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και δεν αποκλείεται να σε βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσεις μία πιστοποίηση ή ένα σεμινάριο προκειμένου να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να αυξήσεις τα τυπικά σου προσόντα.  Είναι πιθανόν να το πας ακόμα πιο μακριά  και να  ξεκινήσεις να ψάχνεις για ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα ή για μία εξειδίκευση πάνω στον τομέα της δουλειάς σου. Οι νέες πληροφορίες θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου αμείωτο για αυτό θα περάσεις όλη την ημέρα πάνω από έναν υπολογιστή, συγκεντρώνοντας όσα στοιχεία μπορείς για αυτά που θέλεις να κάνεις! Μην αρνηθείς μία βόλτα με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου καθώς θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις αλλά και να συζητήσεις τα επόμενα σου σχέδια! 
Συζήτησε με τον/τη σύντροφό σου τα σχέδια που έχεις κατά νου για σεμινάρια και θέματα σπουδών γενικότερα καθώς μπορεί να τον/ην βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσει και αυτός/η κάτι αντίστοιχο. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα σε εντυπωσιάσει με τις γνώσεις της και θα είναι αυτό που θα σε βάλει στη διαδικασία να την κατακτήσεις!
Παρθένος
Σήμερα θα ξεκινήσεις την ημέρα σου σκεπτόμενος/η πως θα μπορέσεις να βάλεις σε τάξη θέματα αισθηματικού και οικονομικού περιεχομένου διαφορετικά θα νιώθεις μία διάχυτη αναστάτωση που δεν θα  είναι ευχάριστη.  Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό  και σε προτρέπει να ασχοληθείς με τέτοιου είδους ζητήματα καθώς πιθανό να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να διευθετήσεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η συναισθηματική σου υπερχείλιση καθώς μπορεί να πάρεις αποφάσεις όχι με βάση τι σε συμφέρει αλλά με βάση το πώς νιώθεις εκείνη τη στιγμή. Κάτι τέτοιο μπορεί να σου δημιουργήσει μπελάδες ιδιαίτερα σε οικονομικά ζητήματα για αυτό πρόσεξε  την παρόρμηση σου.
Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με ένα οικονομικό σου ζήτημα αλλά ο  τρόπος που θα το επιδιώξει μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πίεση και να νευριάσεις μαζί του/της. Αν είσαι ελεύθερος/η το πάθος θα μιλήσει πρώτο σε μία πρόσφατη γνωριμία!
Ζυγός
Η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θα σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό/η απέναντι στο/η σύντροφο σου ακόμα και στους συνεργάτες σου, καθώς θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να βρεις τρόπο να τους δείξεις τα συναισθήματά που έχεις για εκείνους!  Η ημέρα είναι ιδανική για να αφιερώσεις το χρόνο σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς μέσα από αυτές θα νιώσεις πολύ καλά και η επαφή με αγαπημένους σου ανθρώπους θα βοηθήσει στη διάθεσή σου. Μία συζήτηση σχετικά με μία νέα συνεργασία και η συναναστροφή σου με κάποιον άνθρωπο που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου ζητήματα, μπορεί να φέρει και ένα πολύ καλό νέο σχετικά με αυτά! 
Σήμερα  δεν θα είναι εύκολο να χαλάσεις χατίρι στον/τη σύντροφό σου για αυτό και θα περάσετε μία πολύ όμορφη ημέρα μακριά από διενέξεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλές προοπτικές για  να εξελιχθεί στην επόμενή σου σχέση.
Σκορπιός
Σήμερα δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις την ημέρα σου βάζοντας στόχους σε μικρά και καθημερινά θέματα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και είναι πολύ πιθανόν να σου δημιουργήσει την ανάγκη να απαλλαγείς από συνήθειες της καθημερινότητας οι οποίες δεν σου αρέσουν ή να βρεις τρόπο να κάνεις την ημέρα σου πιο όμορφη!  Η ημέρα ευνοεί τα νέα ξεκινήματα για αυτό εκμεταλλεύσου τη για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής, να γραφτείς γυμναστήριο ή να βρεις τρόπο να εξοικονομήσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο για εσένα! Αυτά μπορεί να σου φαίνονται μικρά αλλά θα είναι πολύ σημαντικά για τη διάθεσή σου και θα δώσουν χρώμα στην καθημερινότητά σου. 
Σήμερα  μπορείς να προτρέψεις τον/τη σύντροφό σου να ξεκινήσετε μαζί ένα πρόγραμμα γυμναστικής και να βάλετε την άσκηση στην καθημερινότητά σας καθώς ο ένας θα παρακινήσει τον άλλο. Αν είσαι ελεύθερος/η στους χώρους που κινείσαι καθημερινά, μπορεί να κάνεις μία ενδιαφέρουσα συνάντηση.
Τοξότης
Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Κριού θα  βοηθήσει την ψυχολογία σου και θα σε οδηγήσει να βρεις τρόπους για να περάσεις όμορφα με οτιδήποτε και αν ασχοληθείς. Ξεκίνησε μία νέα δραστηριότητα ή βρες χρόνο για να βρεθείς με τους φίλους σου καθώς οτιδήποτε σχετίζεται με πηγές χαράς και καλλιτεχνικής έμπνευσης ευνοείται σήμερα!  Φυσικά  ο έρωτας θα παίξει μεγάλο ρόλο στην ημέρα και στην ψυχολογία σου για αυτό αν τον έχεις ήδη βρει φρόντισε να του/ης αφιερώσεις χρόνο και αν τον ψάχνεις κάνε μία βόλτα καθώς είναι πολύ πιθανό να συναντηθείτε! 
Σήμερα  κάνε μία έκπληξη στον/τη σύντροφό σου όπως ένα ρομαντικό δείπνο για δύο καθώς αυτό θα είναι αρκετό για να ανάψεις  τη σπίθα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον για αυτό μη διστάσεις να την προσεγγίσεις καθώς η ημέρα σε ευνοεί.
Αιγόκερως
Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που σχετίζονται με τους δικούς σου ανθρώπους αλλά και δουλειές που αφορούν το σπίτι σου. Η προσοχή σου θα είναι στραμμένη αποκλειστικά σε αυτά για αυτό θα είναι πιο εύκολο να τα διευθετήσεις, αρκεί να αποφύγεις τη βιασύνη που ενδέχεται να σε πιάσει. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μην πέσεις στην παγίδα να πεις πολλά λόγια καθώς μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες και να δημιουργήσουν εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους.
Σήμερα  είναι πιθανό να ξεκινήσεις να κάνεις παράπονα στον/τη σύντροφό σου και αυτό να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις μεταξύ σας για αυτό προσπάθησε πριν του/ης πεις οτιδήποτε να σκεφτείς αν όντως υπάρχει λόγος να παραπονεθείς. Αν είσαι ελεύθερος/η  δείξε  το ενδιαφέρον σου σε αυτόν/ην που σου αρέσει ώστε να του/ης ανάψεις το πράσινο φως.
Υδροχόος
Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να βρεθείς με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, να συσφίξεις τις μεταξύ σας σχέσεις αλλά και να κάνεις νέες γνωριμίες καθώς η Σελήνη από τον Κριό θα σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η. Αν τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε κάποιο θέμα με τον/την αδερφό/η σου, κάποιο άλλο συγγενή σου ή ακόμα και κάποιον γείτονα είναι ευκαιρία να το συζητήσεις και να  το λύσεις καθώς η ημέρα προσφέρεται. Αν έχεις κατά νου μία εξόρμηση στα μαγαζιά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να φύγεις με συγκεκριμένα χρήματα από το σπίτι, διαφορετικά  θα είναι πάρα πολύ εύκολο να παρασυρθείς και να αγοράσεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι! 
Σήμερα  προέτρεψε τον/τη σύντροφό σου να βγείτε μία βόλτα  και να συναντήσετε αγαπημένους σας ανθρώπους, συγγενείς και γνωστούς καθώς  θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και οι δύο! Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα σχέση θα ξεκινήσει μέσα από το στενό σου περιβάλλον.
Ιχθύες
Η Σελήνη που έχει περάσει στον Κριό θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα νέο πλάνο το οποίο  είχες στο μυαλό σου καιρό, προκειμένου να διευθετήσεις καλύτερα τα οικονομικά σου ζητήματα. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις αποταμίευση ή να αρχίσεις να σημειώνεις τα έσοδα και τα έξοδα σου προκειμένου να δεις καλύτερα τι μπορείς να περιορίσεις και με ποιο τρόπο. Πρόσεξε καθώς μπορεί να σου δημιουργηθεί εμμονή με τα οικονομικά ζητήματα και τελικά να φτάσεις στα άκρα  και να γίνεις φιλάργυρος/η. Αν καταφέρεις και κρατήσεις τις ισορροπίες σίγουρα θα βρεις τρόπο να περιορίσεις την ανασφάλεια σου και να θέσεις τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον στο πορτοφόλι σου.
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να συζητήσετε με τον/τη σύντροφό σου την προοπτική ενός νέου οικονομικού πλάνου το οποίο θα βοηθήσει εξίσου και τους δυο σας αλλά και τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  η προσοχή σου θα είναι στραμμένη στα οικονομικά σου ζητήματα και πιθανόν να αφήσεις σε δεύτερη μοίρα τα αισθηματικά. 
Ζώδια 4035059259666956187
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε