Loading...

Καλημέρα και καλή Εβδομάδα! να δούμε τι έχουμε να περιμένουμε από το τους πλανήτες σήμερα Δευτέρα!



Κριός
Κριέ,τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να κάνεις πιο πολλά για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά θα σου κάνουν προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα ευνοούνται.Στα αισθηματικά σου,ο σύντροφός σου σε πιέζει να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της κοινής σας ζωής και εσύ από την πλευρά σου δεν ξέρεις τι να κάνεις, φίλε Κριέ. Φρόντισε να του εξηγήσεις αυτά που σε προβληματίζουν .
Ταύρος
Ταύρε,η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να κάνεις δραστικές αλλαγές που αφορούν τη δουλειά σου. Είναι προτιμότερο τώρα να ασχοληθείς με την μελέτη των παραμέτρων και την οργάνωση των επόμενων επαγγελματικών σου κινήσεων, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να τις εφαρμόσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν μια ισορροπία.Στα αισθηματικά σου, ενδέχεται σήμερα να προκύψουν θέματα που θα σε οδηγήσουν σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τον άνθρωπό σου. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία, ώστε να λυθούν χωρίς να χαλάσει η καρδιά κανενός.
Δίδυμοι
Δίδυμε,Στη δουλειά σου, θα έχεις να διαχειριστείς εντάσεις και συμπεριφορές που θα σε εκνευρίσουν και ίσως σε οδηγήσουν σε προστριβές.Για να μην χάσεις τον έλεγχο, προτίμησε την εσωστρέφεια και όχι τις πολλές επαφές με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, είναι σε καλό δρόμο, καθώς νέες πηγές εσόδων προκύπτουν σήμερα.Στα αισθηματικά σου,είναι μια καλή μέρα για αποφάσεις, που θα δώσουν λύση σε ό,τι σε προβληματίζει και δεν σε αφήνει να περνάς καλά μέσα στη σχέση σου.
Καρκίνος
Καρκίνε,θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στη δουλειά σου που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να φροντίσεις να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.Στα αισθηματικά σου,σήμερα, με χαμηλούς τόνους και χωρίς να εκνευριστείς, μπορεί να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχεις στη σχέση σου.
Λέων
Λέοντα,στα επαγγελματικά σου καλό θα είναι σήμερα να κινηθείς αργά και σταθερά. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να πάρεις και γρήγορες αποφάσεις. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά.Στα αισθηματικά σου, χρειάζεται να μιλήσεις ανοιχτά για να νιώσεις πιο ήρεμα με τον σύντροφό σου, γιατί το τελευταίο διάστημα είσαι αρκετά φορτισμένος από την συμπεριφορά του.
Παρθένος
Παρθένε,στη δουλειά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να τακτοποιήσεις και γραφειοκρατικά θέματα. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα.Στα αισθηματικά σου,η σημερινή μέρα είναι καλή για τη σχέση σου και μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να ζητήσεις αυτά που θέλεις και να κάνεις τις προτάσεις σου.
Ζυγός
Ζυγέ,στον επαγγελματικό σου τομέα αρχίζεις να βάζεις πολλές υποθέσεις σου σε μία σειρά. Μπορείς να διεκπεραιώσεις θέματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα.Στα οικονομικά σου, κάποιες καθυστερήσεις μπορεί να σε εκνευρίσουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει.Στα αισθηματικά σου,ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του σήμερα. Εκμεταλλεύσου το και με την εύνοια που θα σου στείλει ο Ερμής από σήμερα και στο εξής στους Διδύμους, κάνε ουσιαστικές συζητήσεις με τον σύντροφό σου για την πορεία της σχέσης σας.
Σκορπιός
Σκορπιέ,Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και θέματα που μπορεί να είχαν πάρει αναβολή, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.Στα αισθηματικά σου,Δείξε περισσότερη σημασία στον σύντροφό σου, και μην απορροφάσαι τόσο πολύ από άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε αποσυντονίζουν.
Τοξότης
Τοξότη,μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, αλλά πριν απαντήσεις πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.Στα αισθηματικά σου,Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στη σχέση σου από το τίποτα.Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να είσαι ήρεμος και να κρατήσεις μία ψύχραιμη στάση απέναντι στον σύντροφό σου.
Αιγόκερως
Αιγόκερε,η υπερβολική πίεση για απόδοση στο χώρο εργασίας, το μόνο που μπορεί να σου προσφέρει είναι άγχος και όχι μεγαλύτερη παραγωγή ή μεγαλύτερα κέρδη. Η καλύτερη λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι η οργάνωση και η μεθοδική εργασία. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.Στα αισθηματικά σου,το κλίμα θα είναι χαλαρό και ήρεμο για το ζώδιό σου. Θα μπορέσεις να κάνεις πολλές κουβέντες που να αφορούν το μέλλον της σχέσης σου και θα έχεις την άμεση ανταπόκριση του συντρόφου σου.
Υδροχόος
Υδροχόε,στα επαγγελματικά σου θα έχεις μια ισορροπία. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα είναι αρκετά καλές . Φρόντισε να αποφύγεις την επιθετικότητα και δείξε τους εμπιστοσύνη. Στα οικονομικά σου τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.Στα αισθηματικά σου,πολλά θα είναι τα πράγματα τα οποία θα μπορείς να αλλάξεις στη σχέση σου  σήμερα. Αν αποφύγεις τις λεκτικές αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σου θα καταφέρεις να λύσεις πολλά από τα θέματα που υπήρχαν στο παρελθόν και σας τραβούσαν πίσω.
Ιχθείς 
Ιχθύ,στη δουλειά σου, καλό θα είναι να αναβάλεις για αργότερα σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Η ημέρα είναι δύσκολη και δημιουργεί προβλήματα σε επικοινωνία και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου απαιτούν μεγάλη προσοχή.Στα αισθηματικά σου, διώξε το άγχος της καθημερινότητας και προσπάθησε να πλησιάσεις το σύντροφό σου, που τον έχεις κι εσύ ανάγκη, όπως κι εκείνος έχει ανάγκη εσένα. Θα υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας, αν δεν προσέξεις τα λόγια που θα πεις.

ΠΗΓΗ
Ζώδια 2637122379150095716
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε