Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα 9/7/2018


Καλημέρα ! Για να δούμε πως θα είναι η μέρα μας σήμερα !
Κριός
Κριέ,στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις νέα σχέδια και συνεργασίες και θα δεις ότι οι καταστάσεις θα στραφούν υπέρ σου.Μην βγεις από τον οικονομικό σου προγραμματισμό, γιατί τα έξοδα παραμονεύουν.Στα αισθηματικά σου,αρκετά από εκείνα που σε προβληματίζουν θα μπουν σε μια σειρά και θα αρχίσουν να λύνονται ένα-ένα.
Ταύρος
Ταύρε,η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και η συνεργασία με τα άτομα που εμπιστεύεσαι θα αποδώσει καρπούς. Σε ταλαιπωρούν κάποιες οικονομικές υποθέσεις, αλλά οι καθυστερήσεις είναι παροδικές οπότε μην αγχώνεσαι.Στα αισθηματικά σου,πολλά προβλήματα μπορούν να λυθούν . Αξιοποίησε το αποψινό βράδυ και πλησίασε τον σύντροφό σου .
Δίδυμοι
Δίδυμε,τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, για να μπορέσεις να φτάσεις στο στόχο σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου. Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου καλυτερεύει και θα αρχίσεις να κάνεις σχέδια με τον σύντροφό σου για το μέλλον.
Καρκίνος
Καρκίνε,στη δουλειά σου, καλύτερα να συγκεντρωθείς σε όσα έχεις να κάνεις και να μην ανοιχτείς σε αλλαγές αμφίβολου αποτελέσματος. Η εποχή δεν ευνοεί κανενός είδους ρίσκο.Δώσε μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου και μην κάνεις περιττά έξοδα.Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να μιλήσεις σήμερα με τον σύντροφο  σου και να αξιοποιήσεις τις καλές συνθήκες για ουσιαστική επικοινωνία μαζί του.
Λέων
Λέοντα,στη δουλειά σου μπορείς να προχωρήσεις αρκετά ζητήματα και να βρεις λύσεις μαζί με τους συνεργάτες σου στα προβλήματα που προκύπτουν. Τα οικονομικά σου χρειάζονται άμεσα προγραμματισμό χωρίς καμμία άλλη καθυστέρηση. Στα αισθηματικά σου,τα πράγματα αρχίζουν να εξελίσσονται όπως θέλεις. Ο σύντροφός σου αντιλαμβάνεται όσα ζητάς και κάνει ότι μπορεί για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου.
Παρθένος
Παρθένε,στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά και τα σχέδιά σου υλοποιούνται όπως τα θέλεις. Μπορείς σήμερα να αποκαταστήσεις κάποιες προβληματικές σχέσεις με ορισμένους συναδέλφους σου. Προσοχή στα οικονομικά σου.Τα αισθηματικά σου,κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα, με ηρεμία και καλή επικοινωνία.
Ζυγός
Ζυγέ,η δουλειά σου θα χρειαστεί μια ώριμη στάση, γιατί κάποιες απρόσμενες δυσκολίες θα σε αγχώσουν.  Ο προγραμματισμός που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό θα σε σώσει και αυτήν την περίοδο, αν παραμείνεις συγκεντρωμένος. Τα οικονομικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα, ειδικά αν αξιοποιήσεις κάποιες ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.Στα αισθηματικά σου,μάλλον θα βρεθείς μπροστά σε εντάσεις και παρεξηγήσεις. Κάνε ό,τι μπορείς για να αποφύγεις τους τσακωμούς με το ταίρι σου.
Σκορπιός
Σκορπιέ,Η δυναμικότητά σου σήμερα αποτελεί εγγύηση ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει στη δουλειά σου. Προς το παρόν όμως, καλό είναι να αποφύγεις τα νέα ξεκινήματα και τα οικονομικά ανοίγματα.Ευνοική είναι η μέρα για γραφειοκρατικά θέματα. Στα αισθηματικά σου,καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην δώσεις συνέχεια σε κάποιες εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στη σχέση σου.
Τοξότης
Τοξότη,τα επαγγελματικά σου γενικά δεν πάνε άσχημα, όμως θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτήν την Δευτέρα.Στα οικονομικά σου,υπάρχει μια μικρή στασιμότητα τίποτα όμως που να μην φτιάχνει. Στα αισθηματικά σου,θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός.
Αιγόκερως
Αιγόκερε,έχεις όλες τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα να πας πάρα πολύ καλά. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία αλλά και μεγάλη όρεξη για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που αφορούν την εργασία σου. Πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος σε σχέση με τα οικονομικά σου.Στα αισθηματικά σου,απόφυγε σήμερα να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίζουν.
Υδροχόος
Υδροχόε,στη δουλειά σου δείξε διαλλακτική στάση απέναντι στους συνεργάτες σου και απόφυγε με κάθε τρόπο τις εντάσεις και τους τσακωμούς.Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που αφορούν την αύξηση των εσόδων σου .Στα αισθηματικά σου,η μέρα ενέχει κινδύνους και την πιθανότητα να τσακωθείς με τον άνθρωπό σου. Δείξε κατανόηση σε κάποια πράγματα και μην τραβάς τις συζητήσεις στα άκρα.
Ιχθείς
Ιχθύ,η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και θα πάει ακόμα καλύτερα, αν διώξεις το άγχος σου να προλάβεις να τακτοποιήσεις όλες σου τις αρμοδιότητες. Κοίταξε τις οικονομικές σου υποθέσεις και όλα όσα μπορείς να κάνεις, για να βάλεις σε μια σειρά τα έξοδά σου.Στα αισθηματικά σου,δείξε τι πραγματικά αισθάνεσαι στον σύντροφό σου και θα δεις ότι θα βρεις μεγάλη αποδοχή, που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά.

Ζώδια 524619359519649034
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε