Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα 6/7/2018


Καλημέρα σας! Να δούμε τι σχεδιάζει για μας το σύμπαν σήμερα!
Κριός
Κριέ,τα επαγγελματικά σου τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ. Μην διστάζεις να ζητήσεις από τους συναδέλφους σου να σε βοηθήσουν. Στα οικονομικά έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα, που πρέπει τώρα να αρχίσεις σιγά-σιγά να τακτοποιείς.Στα αισθηματικά σου,συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου θα σε οδηγούν σε λογομαχίες, ενώ θα βλέπεις κάποια πράγματα στη σχέση σου ότι σε καταπιέζουν.
Ταύρος
Ταύρε,οι καταστάσεις στη δουλειά σου είναι μία χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις να ανησυχείς. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, αλλά με μεγάλη προσοχή. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό και να αποφύγεις τα περιττά έξοδα. Στα αισθηματικά σου,μπορείς σήμερα να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, για να λύσεις καταστάσεις που στεναχωρούν και εσένα, αλλά και εκείνον.
Δίδυμοι
Δίδυμε,στα επαγγελματικά θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, αλλά καλό είναι να μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα . Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, θα είναι σε στασιμότητα. Στα αισθηματικά σου, σταμάτα να ασχολείσαι με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς και να παραμελείς τον σύντροφό σου, γιατί μετά τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα.
Καρκίνος
Καρκίνε,μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Θα πρέπει να προσέξεις τα καινούργια ξεκινήματα και τις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου μην κάνεις περιττές αγορές και μην παρασύρεσαι σε νέες συμφωνίες.Τα αισθηματικά σου,θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό θα σε εκνευρίσει κάπως.
Λέων
Λέοντα,στη δουλειά σου καλό είναι να τελειώνεις με παλιές εκκρεμότητες και να μην τις αφήνεις να συνεχίζουν να σε αγχώνουν.Στα οικονομικά σου πρέπει να μπει μια σειρά, γιατί έχεις βγει αρκετά εκτός προγραμματισμού . Στα αισθηματικά σου,μπορείς να έχεις μια μέρα με πολύ καλή επικοινωνία, που θα βοηθήσει τη σχέση σου. Αν υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν, θα δεις σήμερα ότι λύνονται πιο εύκολα απ’ όσο νόμιζες.
Παρθένος

Παρθένε η δουλειά σου, θα σου δώσει την ευκαιρία να λύσεις πολλά ζητήματα και να κάνεις μια νέα αρχή σε τομείς που σε απασχολούσαν μέχρι τώρα. Η δυναμικότητά σου θα κάνει θαύματα και πολλά θέματα θα τακτοποιηθούν. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, χρειάζονται προσοχή και μείωση εξόδων. Στα αισθηματικά σου,μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα με τον σύντροφό σου και να δώσεις μαζί λύση σε διάφορα προβλήματα που αφορούν τη σχέση σας.
Ζυγός
Ζυγέ,καλό είναι στη δουλειά σου να αποφύγεις κάθε επιπόλαιη απόφαση και να μην ανοίγεσαι με ευκολία στον οποιονδήποτε που σε πλησιάζει. Άλλωστε, τα οικονομικά σου χρειάζονται όλη σου την προσοχή σήμερα για να καλύψεις έξοδα σου. Στα αισθηματικά σου,μπορείς να περάσεις μια όμορφη Παρασκευή παρέα με τον σύντροφό σου, αρκεί να μη δώσεις μεγάλη σημασία σε διάφορες μικροπαρεξηγήσεις άνευ ουσίας.
Σκορπιός 
Σκορπιέ,θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα σου στα επαγγελματικά σου. Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου. Μπορείς να ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που πριν απαντήσεις πρέπει να προσέξεις.Στα αισθηματικά σου,οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στον σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου.Σήμερα αφιέρωσε του όσο περισσότερο χρόνο μπορείς.
Τοξότης
Τοξότη,στη δουλειά σου δεν έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που ήταν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου θα μπεις σε σκέψεις για το πώς θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα, τα οποία έχεις από το παρελθόν στα οικονομικά σου.Στα αισθηματικά σου,η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου αυτήν την Παρασκευή.
Αιγόκερως
Αιγόκερε,χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στη δουλειά σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου τα πράγματα δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα απόφυγε να παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.Στα αισθηματικά σου,πρόσεξε λίγο με την συμπεριφορά σου, γιατί θα είσαι νευρικός και αγχώδης στη σχέση σου και ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με το ταίρι σου.
Υδροχόος
Υδροχόε,στη δουλειά σου τα νέα που θα λάβεις είναι ευχάριστα. Το μόνο που σου λείπει για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου, είναι μια καλή οργάνωση και να μην αγχώνεσαι. Ακόμα και τα οικονομικά σου είναι σε μια ευνοϊκή μέρα.Στα αισθηματικά σου,τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και το κλίμα είναι άκρως ερωτικό.  Μια κοινή έξοδος με τον σύντροφό σου θα σας έφερνε πιο κοντά .
Ιχθείς
Ιχθύ,στη δουλειά σου η υπεύθυνη  στάση σου  θα σε βοηθήσει να βγεις και πάλι μπροστά, οπότε δεν πρέπει να ανησυχείς και να αγχώνεσαι για μικροπροβλήματα που θα εμφανιστούν. Τα οικονομικά σου δείχνουν να βελτιώνονται.Στα αισθηματικά σου,θα περάσεις μια πολύ όμορφη ημέρα με τον σύντροφό σου και θα πάρεις πρωτοβουλίες, που θα φτιάξουν την ατμόσφαιρα στο σπίτι και θα την κάνουν άκρως ερωτική.

Ζώδια 4013297188599881886
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε