Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα 11/7/2018


Καλημέρα ! Για αν δούμε τι σχεδιάζει το πλανητικό σύστημα για μας  σήμερα!

Κριός
Κριέ,η δουλειά σου θα φέρει κάποιες εντάσεις, μέσα από δυσκολίες που θα χρειαστεί να χειριστείς . Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε απασχολούν, αλλά πρέπει να βρεις λύσεις που πρακτικά θα μειώσουν τα έξοδά σου. Στα αισθηματικά σου,τα πράγματα είναι πολύ καλά, αφού η εύνοια που δέχεσαι σήμερα σε κάνει ερωτικό και έτοιμο να ζήσεις μεγάλες στιγμές.
Ταύρος
Ταύρε,η δουλειά σου θα σου φέρει θετικές εκπλήξεις και πρέπει να είσαι σε καλή διάθεση, για να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Οι εξελίξεις θα είναι σημαντικές και θα καθορίσουν και πολλά ζητήματα που αφορούν το επαγγελματικό σου μέλλον. Τα οικονομικά σου θα φτιάξουν, αν βρεις τρόπο να αυξήσεις τα έσοδά σου.Στα αισθηματικά σου,κάποιες ανασφάλειες που υπήρχαν μέσα στη σχέση σου αρχίζουν να διαλύονται και το κλίμα γίνεται πιο θετικό και ερωτικό. Απόλαυσε αυτή την ημέρα κάνοντας με το ταίρι σου σχέδια για το μέλλον.
Δίδυμοι
Δίδυμε,τα επαγγελματικά σου κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα, αφού νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου και έχεις να σκεφτείς με προσοχή, αλλά και αισιοδοξία, τις νέες προτάσεις που θα σου γίνουν. Προσοχή στα οικονομικά σου! Στα αισθηματικά σου,καλό είναι να δείξεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να μην αφήνεις τον εγωισμό σου να μπαίνει ανάμεσα σε εσένα και εκείνον.
Καρκίνος
Καρκίνε,η δουλειά σου θα χρειαστεί αρκετή προσοχή, αφού αναπάντεχες καταστάσεις θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα και θα σε κάνουν να λειτουργήσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα.Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν γιαυτό μην κάνεις περιττά έξοδα. Στα αισθηματικά σου,να ξέρεις ότι η σημερινή μέρα θα σε κάνει ακαταμάχητο και αυτό θα το βλέπεις στα μάτια του συντρόφου σου.
Λέων
Λέοντα,η ενεργητικότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη. Θα λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε απασχολούν. Επίσης, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.Στα αισθηματικά σου,η μέρα   θα αυξήσει την επικοινωνία με το ταίρι σου και θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα στη σχέση, που μπορεί να μην σου αρέσουν.
Παρθένος

Παρθένε, η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη και θα είσαι σε θέση να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε ταλανίζουν. Στα οικονομικά σου, η μέρα θα σε βοηθήσει να τα βελτιώσεις και να τα ισορροπήσεις. Στα αισθηματικά σου,προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με τον σύντροφό σου και απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές της μέρες.
Ζυγός
Ζυγέ,η δουλειά σου έχει αρχίσει να πηγαίνει πολύ καλά και μπορείς και υλοποιείς τα σχέδια που έχεις βάλει από παλιά σαν στόχους. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι σε περίοδο που θα έχεις  προτάσεις, με συνέπεια να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.Στα αισθηματικά σου,με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι μπορείς να κάνεις και εσύ κάποιες αλλαγές στη σχέση σου, ώστε να ικανοποιηθεί και ο σύντροφός σου, αλλά το σημαντικότερο να περνάς καλά εσύ.
Σκορπιός
Σκορπιέ,η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και σήμερα θα δεις τις προτάσεις σου να υλοποιούνται. Ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια ισορροπία.Στα αισθηματικά σου,  μην αγνοείς κάποια προβλήματα που σε ενοχλούν στη σχέση σου, γιατί αυτά θα επανέρχονται συνεχώς. Λύσε τα μια και καλή!
Τοξότης
Τοξότη,Στη δουλειά σου, τα έχεις καταφέρει πολύ καλά, γι’ αυτό και δεν κινδυνεύεις από μικρές δυσκολίες ή αναποδιές. Ωστόσο, μην επαναπαύεσαι και συνέχισε να δουλεύεις προς το συμφέρον της επαγγελματικής σου ζωής. Τα οικονομικά σου παραμένουν στάσιμα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να απογοητεύεσαι.Στα αισθηματικά σου,σήμερα φρόντισε τη σχέση σου και διώξε τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες που πλανώνται στο μυαλό του συντρόφου σου. Στην πραγματικότητα όλα πηγαίνουν καλά και μπορείς να περάσεις μια πολύ ευχάριστη μέρα.
Αιγόκερως
Αιγόκερος,στη δουλειά σου,  σήμερα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και καλό είναι να αξιοποιήσεις , τις συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα, που καθυστερούν. Στα οικονομικά σου, θα σου εμφανιστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς.Στα αισθηματικά σου ,όλα πηγαίνουν καλά, αφού ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα δώσουν νέο αέρα στη σχέση σου και θα σε φέρουν πολύ κοντά στο σύντροφό σου.
Υδροχόος
Υδροχόε,τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά εσύ αισθάνεσαι κουρασμένος και αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό και πίεση.Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη φάση και ίσως πρέπει να μιλήσεις με φίλους ή συνεργάτες για να σε συμβουλέψουν ή και να σε βοηθήσουν. Τα αισθηματικά σου,πάνε πολύ καλά και μπορείς να μιλήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου ειδικά για θέματα που αφορούν την κοινή σας ζωή.
Ιχθείς
Ιχθύ,στη δουλειά σου, κάποιες συμφωνίες ή νέες συνεργασίες, θα σε βοηθήσουν αρκετά να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που έχεις φίλε Ιχθύ. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος και κυρίως στα οικονομικά σου τα οποία βελτιώνονται.Στα αισθηματικά σου,άφησε μακριά από τη σχέση σου όλα τα προβλήματα και διατήρησε ένα ήρεμο κλίμα, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις λογομαχίες με τον σύντροφο σου.


Ζώδια 3550711933550529348
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε