Loading...

Τα ζώδια σήμερα 10 Ιουλίου 2018


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Θέματα Καριέρας,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Σήμερα Τρίτη μπορείς να περιμένεις την ευτυχή κατάληξη ενός σχεδίου, ακόμη και με μεγάλο ρίσκο, που είχες καταστρώσει μεθοδικά τον προηγούμενο καιρό. Αυτή η ώθηση θα σε κάνει να θέλεις να ξεκινήσεις το επόμενο project αμέσως, αλλά «σπεύδε βραδέως», πρώτα υπολόγισε όλες τις παραμέτρους, μην αφήσεις τον ενθουσιασμό να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Όσον αφορά στα προσωπικά, αυτή η περίοδος δεν χρειάζεται βιαστικές κινήσεις, ο αυθορμητισμός μπορεί να γυρίσει και μπούμερανγκ.
ΚΡΙΟΣ
Κάποια προβλήματα στο σπίτι δεν θα σε αφήσουν να ολοκληρώσεις μια πρωτότυπη ιδέα που σου ήρθε στη δουλειά. Οι αντιπερισπασμοί δεν σε αφήνουν καθόλου να συγκεντρωθείς και λογικά θα αισθανθείς δυσαρεστημένη. Δεν χρειάζεται. Κανείς δεν μπορεί να σε κρατήσει μακριά από την επιτυχία, όσο εσύ είσαι αποφασισμένη να δουλέψεις για να την κατακτήσεις. Μην ξεσπάσεις στους κοντινούς σου ανθρώπους, θέλουν το καλό σου.



ΤΑΥΡΟΣ
Η Τρίτη θα σε βρει σε μια κατάσταση ηρεμίας και ισορροπίας. Κάποια προβλήματα επικοινωνίας στη δουλειά εξαφανίζονται και όλα γίνονται πιο βατά. Είναι η κατάλληλη στιγμή να καταστρώσεις το σχέδιό σου για να αποκτήσεις ένα επιπλέον εισόδημα. Αν είσαι single, τότε μπορεί να δεχτείς κρούση από κάποιο άτομο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου, που σε έχει βάλει στο μάτι εδώ και καιρό. Γνωριστείτε καλύτερα και βλέπεις…



ΔΙΔΥΜΟΣ
Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνεις το πρώτο βήμα προς την προαγωγή ή μια τελείως διαφορετική καριέρα. Μπορεί να αισθανθείς ένα φλερτ από κάποιον συνάδερφο, αλλά για εσένα το timing είναι τελείως λάθος. Αφιερώσου αποκλειστικά στα επαγγελματικά σου, καθώς η περίοδος είναι κρίσιμη. Αν είσαι σε σχέση φρόντισε να ενημερώσεις τον αγαπημένο σου για τον περισσότερο χρόνο που θα περνάς στο γραφείο, θα καταλάβει.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα καρκινάκι μου θα χρειαστεί να καταπιαστείς με πολλά πράγματα. Στη δουλειά ο φόρτος εργασίας θα είναι τεράστιος, αλλά και στο σπίτι υπάρχουν πολλά θέματα που χρειάζονται την προσοχή σου. Το τέλος της μέρας θα σε βρει κατάκοπη, αλλά ικανοποιημένη με τα όσα κατάφερες να αντιμετωπίσεις. Αν είσαι σε σχέση, θα δεις ότι η αντιμετώπιση των οικιακών προβλημάτων θα ωφελήσει και τη μεταξύ σας ατμόσφαιρα.



ΛΕΩΝ
Ένα νέο θα φτάσει στα αυτιά σου το πρωί στη δουλειά, που μάλλον δεν έπρεπε να ακούσεις. Τι θα κάνεις με αυτήν τη γνώση; Μπορεί να είναι ένα μυστικό του αφεντικού σου και να μπεις σε πειρασμό να το χρησιμοποιήσεις υπέρ σου. Σκέψου καλά τις επόμενες κινήσεις σου. Μετά τη δουλειά αφιέρωσε λίγο χρόνο σε εσένα, πήγαινε κομμωτήριο ή για ψώνια. Νιώσε όμορφη και περιποιημένη και θα το νιώσουν και οι άλλοι γύρω σου…



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν είσαι Παρθένος τότε σήμερα έχεις μπει σε πειρασμό να ξοδέψεις λεφτά από τον αποταμιευτικό λογαριασμό σου. Μην το κάνεις. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για έξοδα. Προσπάθησε να τιθασεύσεις το καταναλωτικό σου ένστικτο και αύριο δεν θα το μετανιώνεις. Αν τα καταφέρεις και δεν ενδώσεις, θα δεις ότι και η ατμόσφαιρα με τον αγαπημένο σου θα είναι πολύ καλύτερη.


ΖΥΓΟΣ
Σήμερα Ζυγέ μου μπορεί να αποκτήσεις ξανά εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, όταν κάποιος άγνωστος σου κάνει μια ευγενική χειρονομία. Αυτό το συναίσθημα θα σε αναζωογονήσει και θα σου δώσει ώθηση κυρίως στα επαγγελματικά σου. Ο αλτρουισμός και η ομαδικότητα θα κερδίσουν πόντους μέσα σου και θα ξεκινήσεις με ομαδικό πνεύμα να αντιμετωπίσεις όλα τα προβλήματα. Αν είσαι single, τότε αυτή η συνειδητοποίηση μπορεί να σε κάνει να ανοίγεσαι περισσότερο στους ανθρώπους και να μην κρατάς μεγάλες αποστάσεις.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα οικονομικά είναι στο μυαλό σου και σε βασανίζουν σήμερα. Δεν βρίσκεσαι εκεί που θες, όσον αφορά τις απολαβές σου και αυτό σου προκαλεί άγχος. Αυτά μέχρι να πας σπίτι. Εκεί θα αναλάβεις δράση και θα αρχίσεις να καταστρώνεις τα σχέδιά σου για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Αν κάποιος κοντινός σου άνθρωπος έχει μια ιδέα και θέλει να βοηθήσει, μην τον απορρίψεις, άκου πρώτα και μετά αξιολόγησε.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν θα αισθανθείς άνετα στα επαγγελματικά σου σήμερα Τοξότη. Φαίνεται πως το αφεντικό δεν εμπιστεύεται απόλυτα τις δυνάμεις σου και αναθέτει τα σοβαρά σε άλλους. Βρες τι πρέπει να αλλάξεις για να φανείς περισσότερο. Από την άλλη, την ίδια μέρα θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι single φρόντισε να βγεις έξω το απόγευμα, καθώς η πιθανότητα μιας ενδιαφέρουσας γνωριμίας είναι μεγάλη.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή η Τρίτη θα είναι τόσο χαλαρή για εσένα Αιγόκερε, που θα νομίζεις ότι ήρθε πάλι το Σαββατοκύριακο. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να πάρεις ρεπό από τη δουλειά και καλό θα ήταν αυτόν τον ελεύθερο χρόνο να τον περάσεις κάνοντας κάτι καλό για την υγεία σου. Πήγαινε για έναν περίπατο ή ένα ελαφρύ τρέξιμο στο πάρκο και ξέσκασε από όλα. Αυτή η μέρα πρέπει να είναι αφιερωμένη σε εσένα και μόνο.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ζήλια θα χτυπήσει την πόρτα σου σήμερα Υδροχόε. Θα προσέξεις ότι ο αγαπημένος σου έχει έναν ιδιαίτερο δεσμό με κάποια συνάδερφό του και αμέσως θα μπουν ψύλλοι στα αυτιά σου. Μην το κρατήσεις μέσα σου, ζήτα ευγενικά το λόγο και σίγουρα η απάντηση του αγαπημένου σου θα κατευνάσει τα πνεύματα και ανοίξει τον δρόμο για μια πολύ ερωτική βραδιά στο σπίτι.



ΙΧΘΕΙΣ
Ένα πρόβλημα στη δουλειά θα σε φέρει σε αδιέξοδο την Τρίτη. Συμβαίνει και στους καλύτερους, μην ανησυχείς. Ζήτησε βοήθεια από κάποιον που εμπιστεύεσαι και αμέσως θα βρεθεί η λύση. Τα προσωπικά σου θα κυλήσουν χωρίς εμπόδια, αρκεί βέβαια να μην είσαι εσύ που τα δημιουργείς. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο επίπεδο που επιθυμείς, αλλά η εβδομάδα δεν τελείωσε ακόμα…
Ζώδια 2948046024648413636
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε