Loading...

Αυτό είναι το σπίτι στο Κορωπί όπου συνελήφθη ο Αλβανός δραπέτης της Αργυρούπολης [εικόνες]



Στο Κορωπί είχε βρει καταφύγιο ένας από τους Αλβανούς που απέδρασαν από το Α.Τ. Αργυρούπολης τα ξημερώματα της Τρίτης.
Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν επιχείρηση, το οδήγησαν στην Ασφάλεια όπου ταυτοποιήθηκε. Μάλιστα ήταν το έμπειρο μάτι αξιωματικού της υποδιεύθυνσης ασφαλείας νοτιοανατολικής Αττικής που τον ανακάλυψε καθώς άνοιξε τη ντουλάπα και κυριολεκτικά τον «ξετρύπωσε» αφού ο Αλβανός κρυβόταν ανάμεσα σε ρούχα, χαλιά και στρώματα.
Πρόκειται για έναν από τους τρεις Αλβανούς κακοποιούς, που το είχαν αποδράσει απο το παράθυρο στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος. Την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε Κορωπί και Λούτσα για τον εντοπισμό και των άλλων δύο Αλβανών.

Διαβάστε επίσης: Σουρωτήρι τα τμήματα – Κάγκελα… σπιτιού έκοψαν οι Αλβανοί δραπέτες

Αυτοί είναι οι τρεις Αλβανοί κακοποιοί που απέδρασαν

Άκρως επικίνδυνοι είναι οι τρεις Αλβανοί κακοποιοί που το έσκασαν τα ξημερώματα της Τρίτης από το αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης.
Οι τρεις αλλοδαποί, που είχαν συλληφθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, κατηγορούμενοι για 72 κλοπές σε πολυτελείς οικίες στα βόρεια και νότια προάστια, λίμαραν τα κάγκελα τού χώρου όπου κρατούντο και αφού πήδηξαν από ύψος περίπου οκτώ μέτρων ή κατέβηκαν από την υδρορροή (δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη από την αστυνομία) τράπηκαν σε φυγή.
Οι τρεις Αλβανοί που απέδρασαν είναι ηλικίας 31 ετών (το αρχηγικό μέλος), 28 και 24, ενώ έχουν συλληφθεί για τις κλοπές, άλλοι δύο συνεργοί τους.
Περιφέρεια Αττικής 2152174246478372448
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε