Loading...

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του αδελφοποιημένου Δήμου Μέσα Γειτονιάς Κύπρου, στο Δήμο Σαρωνικού




Επίσκεψη στο Δήμο Σαρωνικού πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του αδελφοποιημένου από το Δήμου Μέσα Γειτονιάς Κύπρου, με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Δώρο Αντωνίουκαι με τη συμμετοχή ομάδας αιρετών και 25μελούς χορωδίαςτου Δήμου. Τον Δήμαρχο Μέσα Γειτονιάς συνόδευσαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ευστάθιος Γρηγορίου, Πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου, Ανδρέας Θεοφάνους, Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Εξωραϊσμού, Γιαννάκης Αθηνάκης, Πρόεδρος Επιτροπής Κυκλοφοριακών Θεμάτων, καθώς και η Δημοτική Σύμβουλος κ. Στέλλα Κοντού. 
Σκοπός της επίσκεψης ήταν η πραγματοποίηση συμβολικής δενδροφύτευσης, έπειτα από τις πυρκαγιές που έπληξαν το Δήμο Σαρωνικού, το καλοκαίρι του 2017. Η δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Ιουνίου,σε καμένη περιοχή, παρουσία του Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Κενεβέζου. Παρόντες ήταν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Σαρωνικού, κ.κ. Εμμανουήλ Χαρίτος και Σταμάτης Γκίνης, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Αριστόδικος», κ. Δημήτριος Λιοδακάκης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Α’Βάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Ηλίας Μπουκοβάλας, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Αλέξανδρος Αθανασόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Άνω Λαγονησίου, κ. Γεώργιος Μπολιεράκης, καθώς και στελέχη της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σαρωνικού.   

Το βράδυ της Κυριακής,η Χορωδία του Δήμου Μέσα Γειτονιάς συμμετείχε στην ετήσια μουσικοχορευτική παράσταση του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου Αναβύσσου, ερμηνεύοντας γνωστά τραγούδια. Λαμβάνοντας το λόγο μετά την ολοκλήρωση της παράστασης, ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, συνεχάρη τα μέλη και τη Διοίκηση του Χ.Λ.Ο.Α. και καλωσόρισε τον Δήμαρχο και τα μέλη της αποστολής του Δήμου Μέσα Γειτονιάς. 
Όπως τόνισε ο κ. Σωφρόνης, «Τον Οκτώβριο του 2017 είχαμε τη χαρά να επισκεφθούμε μαζί με αντιπροσωπεία του Χ.Λ.Ο.Α. τον αδελφοποιημένο Δήμο Μέσα Γειτονιάς, όπου πέρα από τη θερμή φιλοξενία, δεχθήκαμε και την πρόταση για την πραγματοποίηση συμβολικής δενδροφύτευσης στο Δήμο Σαρωνικού. Με αυτή την ευκαιρία, υποδεχόμαστε φέτος εδώ τους φίλους και αδελφούς μας από την Κύπρο, ελπίζοντας να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας, για τη συγκινητική πρωτοβουλία της δενδροφύτευσης, αλλά και για το ενδιαφέρον και τη στήριξή σας, την περίοδο της δοκιμασίας του Δήμου μας εξαιτίας των πυρκαγιών.» Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Σαρωνικού απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στον Δήμαρχο Μέσα Γειτονιάς, κ. Δώρο Αντωνίου, καθώς και στην διευθύντρια της Χορωδίας του Δήμου. 
Την Δευτέρα, 25 Ιουνίου, η αντιπροσωπεία του Δήμου Μέσα Γειτονιάς επισκέφθηκε το Δημαρχείο Σαρωνικού, όπου έγινε δεκτή και ξεναγήθηκε από το Δήμαρχο Σαρωνικού, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας οι φιλοξενούμενοι παρακολούθησαν την εκδήλωση του Τμήματος Ελληνικών Χορών Καλυβίων, με τίτλο «Έχουν οι σκέψεις μου χορό». 

Περιφέρεια Αττικής 2090457319735341340
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε