Loading...

Γιώργος Σωφρόνης: Στον εισαγγελέα οι καταγγελίες συμπολιτών μου για φαινόμενα τραμπουκισμού.



Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αμαυρώσει την εικόνα του Δήμου και της τοπικής μας κοινωνίας. 
Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, ομάδα κατοίκων κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό ηλικιωμένου συμπολίτη μας , σε παραλία του Δήμου Σαρωνικού. Συνέδεσαν μάλιστα το περιστατικό αυτό με συγκεκριμένη δραστηριότητα του πολίτη που ξυλοκοπήθηκε , καθώς και με φαινόμενα ανομίας και παραβατικής συμπεριφοράς στα οποία έχει εναντιωθεί.
Ως Δήμαρχος δεν μπορώ να γνωρίζω αν όσα καταγγέλθηκαν,  ισχύουν. Αυτό είναι δουλειά της Αστυνομίας και της Εισαγγελίας.
Ως Δήμαρχος επίσης αρνούμαι να αποδεχθώ ότι μεμονωμένα περιστατικά αποτελούν κανόνα σε ένα Δήμο, στον οποίο ζουν πολίτες που ξεχωρίζουν, άνθρωποι με υψηλό επίπεδο κι απαιτήσεις.
Ως άνθρωπος και οικογενειάρχης όμως επιπλέον, δεν ανέχομαι τη βία και τους τραμπουκισμούς, ιδιαίτερα σε βάρος ηλικιωμένων συνανθρώπων μου.
Για τους λόγους αυτούς έδωσα εντολή στη Νομική Υπηρεσία του Δήμου μας  και παρέδωσε σήμερα 19 Ιουνίου στην Εισαγγελία Αθηνών το βίντεο από τη συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, προκειμένου να διερευνήσει αρμοδίως αν έχουν διαπραχθεί κι από ποιους, αξιόποινες πράξεις.
Δεν πρόκειται ο Δήμος Σαρωνικού κι εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος ούτε να ανεχθώ, ούτε να καλύψω καμία παραβατική συμπεριφορά. Δεν θα επιτρέψω επίσης σε κανέναν να αμαυρώσει την εικόνα του Δήμου και της τοπικής μας κοινωνίας, αναγάγοντας σε κανόνα μεμονωμένα περιστατικά.
Με την προσφυγή μας στη Δικαιοσύνη βάζουμε stopστη βία , stopστο λαϊκισμό και στη δημιουργία κλίματος φόβου και ανασφάλειας που επιχειρείται από συγκεκριμένους κύκλους.

Περιφέρεια Αττικής 4786847461077331226
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε