Loading...

Η στιγμή της «επίθεσης» στον Αλέξη Τσίπρα στο Λονδίνο [βίντεο]



Φραστική επίθεση από συγκεντρωμένους δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Δευτέρας έξω από το Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου.
Περίπου τέσσερις συγκεντρωμένοι έλληνες του φώναξαν: «Προδότη πούλησες τη Μακεδονία δώσε και την Κύπρο», ενώ ένας άλλος του φώναξε: «πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια» και πέταξε κέρματα στο δρόμο αναφέρει ο ΣΚΑΙ.  Ο κ. Τσίπρας μόλις είχε συναντηθεί με Έλληνες επαγγελματίες, επιχειρηματίες και επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στη βρετανική πρωτεύουσα.
Δείτε την στιγμή της επίθεσης:





 Συνάντησε τον αρχιεπίσκοπο Βρετανίας και νέους Έλληνες επιστήμονες

Νωρίτερα, για τον ρόλο της Εκκλησίας στη στήριξη της ομογένειας συνομίλησαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων & Μεγάλης Βρετανίας Γρηγόριο.
Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο σημαντικό κοινωνικό έργο της Εκκλησίας στην ελληνική κοινότητα της Μ. Βρετανίας.
Αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον σεβασμιότατο κ. Γρηγόριο ο Α. Τσίπρας είδε απόψε νέους Έλληνες εργαζόμενους και επιστήμονες που ζουν και εργάζονται στη Μεγάλη Βρετανία.
Αύριο, Τρίτη, 26 Ιουνίου στο Λονδίνο, ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στην πρωθυπουργική κατοικία στο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ όπου θα έχει συνομιλίες με την Βρετανίδα πρωθυπουργό, Τερέζα Μέι.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα έχει, μεταξύ άλλων, και συνάντηση με οικονομικούς παράγοντες από το City του Λονδίνου.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα:
Τρίτη 26 Ιουνίου
9:00 Συνάντηση με οικονομικούς παράγοντες από το City του Λονδίνου
16:00 Συνάντηση με την Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κ. Theresa May

Πολιτική 720145571049619747
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε