Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα 29/6/2018


Καλημέρα!  Έτσι θα έχουν τα πράγματα για τους 12 του Ζωδιακού σήμερα!
Κριός
Κριέ,η μέρα φέρνει κάποιες εντάσεις στη δουλειά σου και πρέπει να είσαι ήρεμος, για να μην τραβήξεις τα άκρα και δημιουργηθούν  καταστάσεις που δεν διορθώνονται. Τα ευχάριστα νέα έρχονται από τα οικονομικά σου ,αφού θα έχεις προτάσεις και συμφωνίες που θα ανεβάσουν τα έσοδα σου. Στα αισθηματικά σου,υπάρχουν θέματα στη σχέση σου από το παρελθόν, που σε κυνηγούν ακόμα. Όμως σήμερα, απόφυγε τις δυσάρεστες κουβέντες και προτίμησε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ευχάριστα μελλοντικά σχέδια.
Ταύρος
Ταύρε, στην εργασία  σου σήμερα μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Τα οικονομικά σου παρουσιάζουν θετικά πρόσημα παρόλο που πάλι εμφανίζονται έκτακτα έξοδα.Στα αισθηματικά σου,η σχέση σου κινείται σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να αναθερμάνεις τον έρωτά σας.
Δίδυμοι
Δίδυμε,στα επαγγελματικά σου, το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους συναδέλφους σου θα είναι κάπως αμήχανο σήμερα, λόγω κάποιων αλλαγών που θα σας επιβάλλουν οι ανώτεροι σου.Τα οικονομικά σου δείχνουν σημάδια ανάκαμψης όμως μην παρασυρθείς από τον πειρασμό και κάνεις έξοδα χωρίς λόγο.Στα αισθηματικά σου,θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσεις μερικές στιγμές που μπορεί να γίνουν συζητήσεις που θα σε κουράσουν.
Καρκίνος
Καρκίνε,τα επαγγελματικά σου πάνε  καλά όσο κι εσύ είσαι σε ετοιμότητα να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται. Σήμερα η συνεργασία ευνοείται.Τα οικονομικά σου χρειάζονται την προσοχή σου, γιατί τα πολλά έξοδα θα σε αποσυντονίσουν.Στα αισθηματικά σου,νιώθεις έντονη ανασφάλεια, που σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις. Καλύτερα να χαλαρώσεις και να μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα, αν πρώτα δεν ακούσεις και αυτά που έχει να σου πει ο σύντροφός σου.
Λέων
Λέοντα,θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές στη δουλειά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δεν θα έχεις σημαντικές εξελίξεις.Στα αισθηματικά σου,πολλά πράγματα  στη σχέση σου αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για την βελτίωσή της και το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις κάποιες αμφίβολες καταστάσεις.
Παρθένος
Παρθένε,στην εργασία σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες σου και να προωθήσεις καινούργια σχέδια, που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου, από σήμερα μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα, γιαυτό δείξε αυτοσυγκράτηση. Στα αισθηματικά σου, πλησίασε τον σύντροφό σου όσο πιο τρυφερά και ρομαντικά μπορείς γιατί το τελευταίο διάστημα έχεις απομακρυνθεί από κοντά του και σε λίγο μπορεί να έχεις δυσάρεστες συνέπειες.
Ζυγός
Ζυγέ,η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για να κάνεις δραστικές αλλαγές που αφορούν τη δουλειά σου. Είναι προτιμότερο τώρα να ασχοληθείς με την μελέτη των των επόμενων επαγγελματικών σου κινήσεων ,περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να τις εφαρμόσεις.Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν μια ισορροπία, γιαυτό τώρα μπορείς να καλύψεις εκρεμότητες που είναι ακόμα ανοιχτές.Στα αισθηματικά σου, σήμερα ίσως προκύψουν θέματα που θα σε οδηγήσουν σε  παρεξηγήσεις. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία, ώστε να λυθούν χωρίς να χαλάσει η καρδιά κανενός.
Σκορπιός
Σκορπιέ,στην εργασία σου θα έχεις να αντιμετωπίσεις συμπεριφορές που θα σε εκνευρίσουν και ίσως να φέρουν εντάσεις και προστριβές.  Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, είναι σε καλό δρόμο, καθώς νέες πηγές εσόδων προκύπτουν.Στα αισθηματικά σου,δώσε τέλος σε ό,τι σου δημιουργεί καταπίεση και δεν σε αφήνει να περνάς καλά.
Τοξότης
Τοξότη,οι συνεργάτες σου θα στηρίξουντις ιδέες σου και θα μπορέσεις να φέρεις εις πέρας  υποθέσεις σου που εκκρεμούν. Δείξε αποφασιστικότητα σε σχέση με τα μελλοντικά σου σχέδια, αφού όμως είσαι απόλυτα σίγουρος που πατάς.Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, όμως μην ρισκάρεις κάνοντας νέα ανοίγματα.Στα αισθηματικά σου,άνοιξε την καρδιά σου στον σύντροφό σου και άφησέ τον να σε πλησιάσει. Μην φοβάσαι να του εκμυστηρευτείς τις έννοιες σου και τα προβλήματά σου.
Αιγόκερως
Αιγόκερε,θ.α μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε. Σήμερα όμως, καλό θα είναι να φροντίσεις να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου. Στα αιθσηματικά σου,φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί η απομόνωση δεν θα σου κάνει καλό.
Υδροχόος
Υδροχόε,η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά.Μπορείς σήμερα να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις με θετικά αποτελέσματα.Στα αισθηματικά σου,σήμερα, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στη σχέση σου από το πουθενά. Προσπάθησε,  να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου χαλαρά και ήρεμα, και θα δεις ότι θα έχεις θετική ανταπόκριση και κατανόηση από την μεριά του.
Ιχθείς
Ιχθύ,στη δουλειά σου σήμερα θα τα καταφέρεις αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου μην αμελήσεις τίποτα και προπάντων μην αφήσεις τίποτα για αύριο. Στα αισθηματικά σου,θα σου έρθουν πολλές ευκαιρίες σήμερα στην ερωτική σου ζωή και θα καταφέρεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα εσύ και ο σύντροφος σου.
Ζώδια 7912151122655584460
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε