Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα 28/6/2016


Καλημέρα ! Πέμπτη σήμερα , για να δούμε τι σχεδιάζει το σύμπαν για μας!

Κριός
Κριέ,στα επαγγελματικά σου θα αναγκαστείς να αποδεχθείς κάποιες καταστάσεις, γιατί είναι καλό για το μέλλον των σχεδίων των σχεδίων σου.Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν να ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την απαραίτητη οικονομία.Στα αισθηματικά σου,φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που μπορεί να σε προβληματίζουν στην καθημερινότητά σου.
Ταύρος
Ταύρε,η δουλειά σου, θα πάει πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις καλό πρόγραμμα και προπάντων απόφυγε να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα ακούσεις στην εργασία σου .  Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά.Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα, τουλάχιστον για απόψε. Για να δώσεις έναν καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου που θα του δώσουν χαρά και θα σας φέρουν πιο κοντά.
Δίδυμοι
Δίδυμε,απόφυγε να κλείσεις σήμερα σημαντικές συμφωνίες και να υπογράψεις συμβόλαια, που αφορούν την εργασία σου. Τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.Στα αισθηματικά σου,Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να διώξεις κάποιες κυριαρχικές τάσεις που μπορεί να έχεις. Το πλανητικό σκηνικό ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη.
Καρκίνος
Καρκίνε,σήμερα στη δουλειά σου κάνε έξυπνες  κινήσεις, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα είναι προβληματικά. Τα έσοδά σου δεν είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν. Στα αισθηματικά σου,η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν μιλήσεις με τον σύντροφό σου για τα αισθήματα που έχεις για εκείνον.
Λέων
Λέοντα,σήμερα θα υπάρξουν ευοίωνες προοπτικές, το κλίμα στη δουλειά σου θα είναι θετικό και θα σου δώσει την ευκαιρία να επωφεληθείς στο έπακρο.Τα οικονομικά σου βρίσκονται στο σωστό δρόμο. Στα αισθηματικά σου,οι ερωτικές σου μετοχές θα έχουν σήμερα ανοδική πορεία και θα υπάρχει η αίσθηση ότι μπορείς εύκολα να πας τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα, είτε αυτό θα είναι η απόφαση ενός γάμου ή η απόκτηση απογόνου.
Παρθένος

Παρθένε,στα επαγγελματικά θα έχεις θετικές εξελίξεις. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Ωστόσο, σύντομα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα. Στα αισθηματικά σου,σήμερα μπορεί να υπάρξουν κάποια παράπονα από τον σύντροφό σου για θέματα που τον έχουν στεναχωρήσει. Προσπάθησε να δείξεις κατανόηση σε αυτά που θα σου πει και μην οδηγήσεις τις κουβέντες στα άκρα.
Ζυγός
Ζυγέ,στην εργασία σου, οι προτάσεις που θα έχεις, αλλά και οι συνθήκες γενικότερα, θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Στα οικονομικά σου υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που επείγουν.Στα αισθηματικά σου,φρόντισε να σταθείς δίπλα στον σύντροφό σου και να τον υποστηρίξεις στις προσπάθειές του, γιατί μία τέτοια κίνηση θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά.
Σκορπιός
Σκορπιέ,οι  αλλαγές που θέλεις να κάνεις στον τομέα της εργασίας σου, καλό θα είναι να τις κάνεις άμεσα και χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Οι πλανήτες σήμερα είναι πολύ φιλικοί για το ζώδιό σου και θα σου δώσουν την εύνοια που χρειάζεσαι.Ευνοική είναι η μέρα και για τα οικονομικά σου.Στα αισθηματικά σου,θα μπορέσεις να μιλήσεις με τον σύντροφο και να λύσετε μαζί τα προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Τοξότης
Τοξότη,στα επαγγελματικά σου θα βρεις κάποια εμπόδια και θα νιώσεις ότι δεν μπορείς να περάσεις τις ιδέες σου και να κάνεις τους άλλους να σε ακούσουν. απλά κάνε υπομονή. Όσο για τα οικονομικά σου, μην κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.Στα αισθηματικά σου,καλό είναι να είσαι μετρημένος σήμερα και να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Να είσαι έτοιμος για κάποιες εκπλήξεις, όχι απαραίτητα ευχάριστες.
Αιγόκερως
Αιγόκερε,τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και καλό είναι να αποφύγεις κάθε αλλαγή σήμερα, που μπορεί να ανατρέψει τις ισορροπίες. Κράτησε τα οικονομικά σου υπό έλεγχο και σκέψου κάποιες προτάσεις που θα προκύψουν και θα σου αποφέρουν νέα έσοδα.Στα αισθηματικά σου,κράτησε μακριά τα προβλήματα της δουλειάς σου από το σπίτι, αν θέλεις να περάσεις μια πολύ όμορφη βραδιά παρέα με τον αγαπημένο σου. Μην χαλάσεις το κλίμα με το άγχος που έχεις.
Υδροχόος
Υδροχόε,στα επαγγελματικά σου καλό είναι να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Η σημερινή Πέμπτη μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, για να δεις πιο ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αφού οι προσπάθειες που έχεις κάνει πιάνουν τόπο.Στα αισθηματικά σου,καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα στη σχέση σου  που σε απασχολούν και σε απομακρύνουν από τον σύντροφό σου.
Ιχθείς
Ιχθύ,το ενδιαφέρον σου σήμερα για την κοινωνική σου προβολή και καταξίωση θα είναι έντονο και θα έχεις τη διάθεση και την όρεξη να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, για να το επιτύχεις.Και τα οικονομικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Στα αισθηματικά σου,απόφυγε σήμερα τις υπερβολικές επικρίσεις προς τον σύντροφό σου, γιατί στο τέλος θα δημιουργηθούν εντάσεις που θα σου χαλάσουν τη διάθεση.
Ζώδια 831446673373127037
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε