Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα 21/6/2018


Καλημέρα! Για να δούμε σήμερα Πέμπτη τι σχεδιάζει το σύμπαν για μας!
Κριός
Κριέ,στην εργασία σου, οις ιδέες σου  υλοποιούνται και με  καλή διαχείριση και συνεργασία, θα πραγματοποιήσεις στόχους, που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου θέλουν έναν καλύτερο προγραμματισμό, για να μην ξεφύγεις. Απόφυγε τις σπατάλες και θα δεις ότι σύντομα θα ηρεμήσεις από τα χρέη που έχουν συσσωρευτεί.Στα αισθηματικά σου,να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία να πλησιάσεις το ταίρι σου και να ακούσεις αυτά που έχει να σου πει. Όλα είναι στο χέρι σου.
Ταύρος
Ταύρε,σήμερα θα έχεις την δυνατότητα να κλείσεις  εκκρεμότητες που έχεις στη δουλειά σου και είναι σε στασιμότητα και σε αγχώνουν . Στα οικονομικά σου τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις όμως  αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα . Δείξε υπομονή και εγκράτεια και θα αυξηθούν τα έσοδα σου.Στα αισθηματικά σου,η σχέση σου  πάει πολύ καλά. Σήμερα η μέρα είναι θετική για σχέδια που αφορούν  το κοινό σας μέλλον.
Δίδυμοι
Δίδυμε,τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και μάλιστα σε ό,τι αφορά συνεργασίες και αποφάσεις, που έχουν να κάνουν με το μέλλον. Απ’ την άλλη, τα οικονομικά σου βρίσκονται σε  καλή μέρα και αν δείξεις λίγη σύνεση, θα μπορέσεις να τα διατηρήσεις σε μια καλή ισορροπία.Στα αισθηματικά σου,σήμερα βρες  χρόνο ώστε λύσεις τα θέματα που δημιουργούν έριδες  στη σχέση σου. Μην κάνεις το λάθος να απομακρυνθείς κι άλλο από κοντά του,γιατί οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες.
Καρκίνος
Καρκίνε,τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και τα σχέδια σου  αρχίζουν να πλησιάζουν στην υλοποίησή τους. Μην αγνοείς τους συνεργάτες σου και τη συμβολή τους, που μπορεί να είναι σημαντική στην εξέλιξη των σχεδίων σου. Στα οικονομικά σου, σήμερα θα μπορέσεις να κλείσεις αρκετά χρέη και να διώξεις ένα μεγάλο μέρος από το άγχος σου. Θα προκύψουν και κάποιες προτάσεις, που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.Στα αισθηματικά σου,σήμερα δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες, για να τα βρεις με το σύντροφό σου και να λύσεις όσα προβλήματα σε απασχολούν.
Λέων
Λέοντα,πολλά σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν στη δουλειά σου, θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.Στα αισθηματικά σου,φρόντισε να κάνεις θετικές σκέψεις στην αισθηματική σου ζωή και να πλησιάσεις τον σύντροφό σου, ώστε να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά. Να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις θερμή ανταπόκριση.
Παρθένος
Παρθένε,στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι προβληματικά, όμως μπαίνεις σε φάση που τα έσοδα σου θα αρχίσουν να αυξάνονται και θα μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Στα αισθηματικά σου,στη σχέση σου σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά.Διώξε το  άγχος της εργασίας και κοίτα να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά με τον σύντροφό σου.
Ζυγός
Ζυγέ,τα επαγγελματικά σου είναι ήρεμα αλλά σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνεις αλλαγές. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις αποφάσεις που έχουν ρίσκο και φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, που εξακολουθούν να σε αγχώνουν.Στα αισθηματικά σου,τα πράγματα πάνε πολύ καλά! Η ερωτική σου διάθεση είναι πολύ ανεβασμένη και η σχέση σου ανανεώνεται, χάρη στις δικές σου πρωτοβουλίες.
Σκορπιός
Σκορπιέ,η δουλειά σου αρχίζει να αποφέρει τόσο ηθική και πνευματική ικανοποίηση, όσο και υλική. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τα χρέη που σε αγχώνουν. Στα αισθηματικά σου,σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, ενώ θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλά λάθη που είχαν γίνει στο παρελθόν.
Τοξότης
Τοξότη,σήμερα θα υπάρχει αρκετή δουλειά που δεν σε φοβίζει, αλλά φρόντισε να διώξεις το άγχος που έχεις για την υλοποίηση των σχεδίων σου και πορεύσου μεθοδικά. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.Στα αισθηματικά σου,η ημέρα θα σε κάνει πιο ευαίσθητο στις ανάγκες του συντρόφου σου και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.
Αιγόκερως
Αιγόκερε,στην εργασία  σου θα έχεις μεγάλη πίεση και έντονο εκνευρισμό, τον οποίο  προκαλούν κάποιες υποθέσεις σου. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα  υποχρεώσεις που έχεις και μην δώσεις άλλες αναβολές.Στα αισθηματικά σου,η σχέση σου πάει αρκετά καλά. Μπορείς να την κάνεις καλύτερη, αν διώξεις μακριά τις ανασφάλειες που έχεις και να γίνεις τρυφερός και εκδηλωτικός με το ταίρι σου.
Υδροχόος
Υδροχόε,σήμερα στα επαγγελματικά σου μην  πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, αλλά φρόντισε πρώτα να τελειώσεις με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις τις οικονομικές συναλλαγές.Στα αισθηματικά σου,ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου, να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, που μπορεί να αντιμετωπίζεις αυτή την περίοδο στη σχέση σου.
Ιχθείς
Ιχθύ,στα επαγγελματικά σου, θα υπάρξουν  καθυστερήσεις και εκνευρισμός λόγω καθυστερήσεων , σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Στα οικονομικά σου τα πράγματα ακόμη δεν είναι ακριβώς όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.Στα αισθηματικά σου,οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους, ώστε να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφό σου και διώξε αυτήν την ανασφάλεια που τον βασανίζει.
Ζώδια 3732890962513101722
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε