Loading...

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στον ΑΝΤ1: Είμαστε έρμαια των κουκουλοφόρων (ΒΙΝΤΕΟ)


Το κτήριο στο οποίο είναι το γραφείο μου δέχθηκε επίθεση από 30 ανθρώπους, που φτάνοντας έξω από το γραφείο έβαλαν τις κουκούλες τους και πήραν τα ρόπαλα τους, τις βαριοπούλες τους, κτλ.» είπε ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, αναφορικά με την επίθεση στο γραφείο του από ομάδα κουκουλοφόρων.

Όπως περιέγραψε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, «κάποιοι ανέβηκαν στο γραφείο μου και έγραψαν συνθήματα, ενώ άλλοι εντόπισαν τον αστυνομικό-φρουρό μου στην είσοδο και τον περικύκλωσαν με απειλητικές διαθέσεις, με αποτέλεσμα εκείνος να ρίξει μια βολή στον αέρα με το όπλο του για να τους εκφοβίσει και να φύγουν».


«Η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας έχει ξεφύγει, είμαστε έρμαια των κουκουλοφόρων», είπε ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος υπενθύμισε ότι είναι η δεύτερη φορά που δέχεται επίθεση το γραφείο του, μέσα σε λίγα χρόνια.

Όπως είπε, οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφθασαν αμέσως στο γραφείο του, ενώ επεσήμανε ότι τα φυλλάδια που έριξαν οι κουκουλοφόροι ήταν υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα και της χορήγησης νέας άδειας απο τις Φυλακές Κορυδαλλού.

ΠΗΓΗ
Πολιτική 2570291302074025464
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε