Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τρίτη 5 Ιουνίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα ενδέχεται να ξεκινήσει νωχελικά καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στους Ιχθύς θα βοηθήσει σε αυτό. Η αλήθεια είναι πως ακόμα και αν έχεις κάποιες υποχρεώσεις δεν θα σου είναι τόσο εύκολο να τις φέρεις εις πέρας καθώς θα σου λείπει η συνηθισμένη ενέργεια που  έχεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να σου φέρει μία ευκαιρία για να κερδίσεις κάποια επιπλέον χρήματα μέσα από μία δραστηριότητα σου. Η ημέρα μπορεί να ευνοήσει αρκετά και τις οικονομικές δοσοληψίες γενικότερα για αυτό προσπάθησε να στρέψεις το ενδιαφέρον σου εκεί καθώς θα  ευνοηθείς.
Σήμερα  οι ισορροπίες στη σχέση σου θα αλλάξουν καθώς ο/η σύντροφός σου θα είναι εκείνος/η που θα σε παρακινήσει για να δραστηριοποιηθείτε και να μην περάσετε την ημέρα κοιτώντας το ταβάνι! Αν είσαι ελεύθερος/η  είναι πιθανόν να ξεκινήσει μία ξαφνική γνωριμία με κάποιον ενδιαφέρον άνθρωπο.
ΤΑΥΡΟΣ
Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους ξέρεις πως έχεις «σημεία επαφής» θα σε βοηθήσουν να περάσεις μία ευχάριστη ημέρα μακριά από τις συνηθισμένες υποχρεώσεις σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θα σε παρακινήσει -όση δουλειά και αν έχεις- να βρεις χρόνο να πιείς ένα καφέ ή έστω να μιλήσεις για λίγο στο τηλέφωνο με κάποιο αγαπημένο σου φίλο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό  που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις στον περίγυρό σου και να τραβήξεις τα βλέμματα των γύρω σου με τις διαφορετικές απόψεις σου. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές σήμερα και κάποιες από αυτές θα είναι και πολύ βοηθητικές.
Σήμερα ο/η σύντροφός σου μπορεί να παραπονεθεί λίγο καθώς η αλήθεια είναι πως θα δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στους φίλους παρά σε εκείνον/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και αυτό που θα σε τραβήξει θα είναι η διαφορετικότητα της.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα επαγγελματικά σου θέματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο από κάθε τι άλλο καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στους Ιχθύς θα σου δημιουργήσει επαγγελματικό οίστρο και την ανάγκη να ξεχωρίσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα είναι ιδανικό για να επιτυχείς το στόχο σου καθώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σίγουρα θα καταφέρεις να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Μία επαγγελματική πρόταση που δεν περιμένεις θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου αλλά πριν βιαστείς να απαντήσεις προσπάθησε να ζυγίσεις σωστά τα υπέρ και τα κατά για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων.
Σήμερα ο/η σύντροφός σου δεν θα βρίσκεται στις προτεραιότητές σου όμως ακόμα και μία μικρή έκπληξη  προς αυτόν/η είναι μία καλή ιδέα για να του υπενθυμίσεις το ενδιαφέρον σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  γνωριμία μπορεί να έχει ξεκινήσει επαγγελματικά αλλά σήμερα θα δεις πώς γίνεται πιο προσωπική… 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα είναι μία υπέροχη ημέρα για να κάνεις μία εκδρομή ή να βρεθείς σε παρέες με τις οποίες ξέρεις πως μπορείς να συζητήσεις και να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σε βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείς ακόμα περισσότερο, να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά και να βγεις έξω! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο  είναι πιθανόν να φέρει νέα από κάποιο φίλο σου ή σχετικά με κάποιο φίλο σου τα οποία μπορεί να σε ξαφνιάσουν λίγο αλλά θα είναι ευχάριστο το συναίσθημα! Απόφυγε τη ρουτίνα σήμερα καθώς είναι η μόνη που μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση.
Ο/η σύντροφός σου θα συμμετέχει ενεργά σε οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις σήμερα ιδιαίτερα αν σχετίζεται με συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος/η κοίταξε γύρω σου στο ευρύτερο σου περιβάλλον καθώς εκεί μπορεί να κρύβεται ο άνθρωπος  σου!
ΛΕΩΝ
Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Ιχθύς και δεν θα σε αφήσει να νιώσεις άνετα καθώς θα σου φέρει στο μυαλό γεγονότα του παρελθόντος που θα σου δημιουργήσουν  συναισθηματική ανησυχία. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να συγκεντρωθείς στα γεγονότα του παρόντος. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο είναι πιθανόν να  φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα τα οποία μπορεί να σε κουράσουν λίγο αλλά σίγουρα θα σε βοηθήσουν καθώς  θα  κρατήσουν το μυαλό σου απασχολημένο. Μία οικονομική συμφωνία είναι πιθανό να συμβεί σήμερα και θα έχει καλά αποτελέσματα για αυτό αν έχεις κάτι τέτοιο σε αναμονή επεδίωξε να το διευθετήσεις.
Σήμερα θα είσαι περισσότερο ανοιχτός/η με τον/τη σύντροφό σου και αυτό θα σας βοηθήσει ουσιαστικά καθώς θα συζητήσετε για κάποια θέματα που σας απασχολούν χωρίς περιστροφές. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος μακριά από τα δικά σου στάνταρ θα σου κινήσει το ενδιαφέρον.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα η αυτοπεποίθησή σου θα εξαρτηθεί σε ένα μεγάλο ποσοστό από την επιβεβαίωση που θα πάρεις από τους άλλους και συγκεκριμένα από τους αγαπημένους σου άλλους. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Ιχθύς και θα σε φέρει σε άμεση επαφή με τους στενούς του συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου καθώς μέσα από αυτούς θα αντλήσεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο είναι βοηθητικό για να λύσεις χωρίς κόπο -αλλά με τρόπο- ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα. Ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σου θα διαδραματίσει το ρόλο του σε αυτό καθώς η συμβολή του σε κάποιο ζήτημα που σε απασχολεί θα είναι καθοριστική.
Η γνώμη του/της συντρόφου σου θα είναι πολύ βοηθητική για εσένα σήμερα για αυτό πριν τον/την κρίνεις άκουσε τον/την προσεκτικά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία βόλτα με ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντος μπορεί να κρύβει και έναν νέο ξαφνικό έρωτα!
 
ΖΥΓΟΣ
Η ημέρα θα έρθει με αρκετές απαιτήσεις από εσένα καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στους Ιχθύς είναι αποφασισμένη να σε βάλει να δουλέψεις με εντατικούς ρυθμούς. Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα είναι αρκετές αλλά αν κάνεις ένα ρεαλιστικό πλάνο θα καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας χωρίς να αγχωθείς. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα φέρει ξανά στο προσκήνιο ένα ζήτημα του παρελθόντος  -είτε αισθηματικό είτε οικονομικό- προκειμένου να καταφέρεις να το λύσεις. Προσπάθησε να το κάνεις σήμερα καθώς η ημέρα σε ευνοεί.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να επιχειρήσεις να ξεμπερδεύεις με κάποιες υποχρεώσεις που αφορούν εσένα και τον/τη σύντροφό σου και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να έρθετε σε αντιπαράθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η, η ημέρα μπορεί να φέρει και μία νέα γνωριμία και μάλιστα στο εργασιακό σου περιβάλλον. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα η διάθεσή σου θα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και αυτό είναι κάτι που θα διαπιστώσεις από το πρωί καθώς η είσοδος της Σελήνη στους Ιχθύς θα σου δείξει το δρόμο. Προσπάθησε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου καθώς σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να το κάνεις και να αντλήσεις ενέργεια από αγαπημένες δραστηριότητες και από αγαπημένους σου ανθρώπους! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο είναι βοηθητικό καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσεις μία νέα σχέση είτε προσωπική είτε σχέση συνεργασίας η οποία θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι και αντιλαμβάνεσαι κάποια σημαντικά ζητήματα.
Μια συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ημέρα και θα σε βοηθήσει να δεις πως υπάρχει και η άλλη πλευρά κάποιων ζητημάτων  ακόμα και αν δεν είναι εύκολο να την αποδεχτείς. Αν είσαι ελεύθερος/η ξαφνικές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή θα είναι για καλό.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα προτιμήσεις να μείνεις σπίτι καθώς η επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους θα βοηθήσει τη διάθεση και την ψυχολογία σου. Η Σελήνη που μόλις μπήκε στους Ιχθύς θα δυσκολέψει λίγο αυτό το έργο καθώς θα σου δημιουργήσει την τάση να ξεκινήσεις να παραπονιέσαι για ζητήματα τα οποία έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο είναι βοηθητικό καθώς θα  σου υπενθυμίσει κάποιες υποχρεώσεις και δουλειές της καθημερινότητας οι οποίες είναι ικανές να κρατήσουν το μυαλό σου απασχολημένο και να μην παραπονιέσαι!
Σήμερα  μπορεί να ξεκινήσεις να κάνεις παράπονα προς τον/τη σύντροφό σου  ενώ μπορείτε να κάνετε τόσα άλλα πράγματα μαζί! Αν είσαι ελεύθερος/η ένα αισθηματικό ζήτημα μπορεί να κλείσει τις πόρτες του και  την ίδια στιγμή μία νέα γνωριμία να ξεκινήσει… 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου σήμερα και θα μονοπωλήσουν την ημέρα σου με τις ανησυχίες τους, τα θέματα που τους απασχολούν και τη γενικότερη διάθεση για κουβέντα. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Ιχθύς και υποδηλώνει πως αυτό θα σου αρέσει καθώς και εσύ θα έχεις την ίδια διάθεση με εκείνους. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως όχι μόνο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά κάποιες από αυτές θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Αν είσαι ελεύθερος/η σίγουρα θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς καθώς δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και ένας νέος έρωτας.
Σήμερα η συζήτηση θα βοηθήσει εσένα και τον/τη σύντροφό σου να έρθετε κοντά καθώς ο ένας θα μάθει από τον άλλον και η διαφορετικότητα των απόψεων σας θα σας ενώσει! Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος που γνωρίζεις ήδη θα σου εκφράσει τα συναισθήματά του και πιθανόν να σε εκπλήξει!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα οικονομικά σου ζητήματα θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα για αυτό προσπάθησε να τα τακτοποιήσεις και μην τα αφήνεις εκκρεμότητα. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Ιχθύς και θα σου δημιουργήσει σκέψεις οι οποίες με τη σειρά τους θα σου δημιουργήσουν ένα γενικότερο αίσθημα ανασφάλειας. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς κάποια γεγονότα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και να κινηθείς ανάλογα. Η διορατικότητα σου θα είναι πολύ βοηθητική για οποιοδήποτε ζήτημα σε απασχολεί σήμερα για αυτό άκουσε τη πριν αποφασίσεις οτιδήποτε.
Σήμερα  μπορεί να έχεις δίκιο για μία πρόβλεψη που θα κάνεις σχετικά με τον/τη σύντροφό σου όμως αν θέλεις να σε ακούσει και εκείνος/η προσπάθησε να του αιτιολογήσεις με επιχειρήματα αυτά που πιστεύεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  ροσπάθησε να μην μπερδέψεις την ανασφάλειά σου με τη διαίσθησή σου σχετικά με ένα αισθηματικό ζήτημα. 
ΙΧΘΥΕΣ
Σήμερα θα προσπαθήσεις να κερδίσεις αυτό που θέλεις είτε είναι δουλειά είτε είναι μία χάρη είτε είναι κάποιος άνθρωπος, καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στο ζώδιό σου θα σε κάνει διεκδικητικό/η και μαχητικό/η. Βέβαια υπάρχει ο κίνδυνος η συμπεριφορά σου να δημιουργήσει συγκρούσεις μεταξύ εσένα και των αγαπημένων σου προσώπων καθώς η αλήθεια είναι πως δεν τους έχει συνηθίσει σε έντονες διεκδικήσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις αφενός για να καταφέρεις αυτό που θέλεις και αφετέρου για να προλάβεις κάποιες αρνητικές καταστάσεις. Άκουσε τη διαίσθησή σου καθώς θα είναι εκείνη που θα σε βγάλει από δύσκολες θέσεις και θα σου δείξει το δρόμο για να επιτύχεις αυτό που θέλεις.
Σήμερα  προσπάθησε να είσαι ήρεμος/η με οτιδήποτε αφορά εσένα και τον/τη σύντροφό σου γιατί ακόμα και δίκιο να έχεις αν προσπαθήσεις να το διεκδικήσεις με το ζόρι θα είναι δύσκολο να το καταφέρεις. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος άνθρωπος από το στενό σου περιβάλλον πιθανόν να σου εξομολογηθεί τα συναισθήματά του. 
Ζώδια 7241998457047505554
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε