Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τρίτη 19 Ιουνίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται  στην Παρθένο και να σου εφιστά την προσοχή σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον αλλά και κάποιες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Σήμερα θα είναι δύσκολο να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα παρόλο που έχεις αρκετά τέτοια να φέρεις εις πέρας, καθώς και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε μπερδέψει και θα σε κάνει αρκετά αφηρημένο/η. Καλό θα ήταν να ασχοληθείς μόνο με οτιδήποτε δεν γίνεται να  αναβάλλεις και να αφήσεις σημαντικές δουλειές για άλλη μέρα που θα μπορείς να είσαι πιο προσεκτικός/η και επικεντρωμένος/η σε αυτό που κάνεις. 
Σήμερα το ταίρι σου μπορεί να σε παρασύρει να αφήσεις τις δουλειές πίσω σου και να κάνετε μία βόλτα όμως η απόφασή σου θα έχει και συνέπειες! Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να μην ωραιοποιήσεις καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.
ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να καλοπιάσεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου καθώς τον τελευταίο καιρό οι υποχρεώσεις και οι δουλειές σε έχουν κάνει να το παραμελήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να  τραβήξεις το ενδιαφέρον των άλλων καθώς έχεις ανάγκη από στοργή και φροντίδα! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ωραιοποιήσει κάποιες καταστάσεις και δεν θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις σχετικά  με ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Προσπάθησε να φιλτράρεις όσο μπορείς τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου μέσα από τη λογική καθώς θα είναι το μόνο μέσο αυτοπροστασίας που έχεις αυτή την ημέρα.
Σήμερα θέλεις να ακούσεις καλά λόγια από τον/τη σύντροφό σου και αν τα απαιτήσεις σίγουρα θα τα ακούσεις αλλά μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η  απόφυγε τις υπερβολικές προσδοκίες για μία νέα γνωριμία ώστε να μην απογοητευτείς έπειτα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σου στους δικούς σου ανθρώπους καθώς θα νιώσεις πως έχουν ανάγκη να τους προσφέρεις τη βοήθειά σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα  από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα ακουστούν εκατέρωθεν λόγια και υποσχέσεις οι οποίες δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα απλά θα ειπωθούν σε μία προσπάθεια εντυπωσιασμού. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται -ακόμα κι αν ξέρεις πως η ειλικρίνειά σου μπορεί να πληγώσει κάποιους- και απαίτησε και από τους άλλους το ίδιο προκειμένου να έχεις μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για κάθε θέμα που σε απασχολεί.
Σήμερα θα είναι δύσκολο να ακούσεις μία αντικειμενική γνώμη από τον/τη σύντροφό σου καθώς θα πιστέψει πως εάν σου την πει θα σε πληγώσει ακόμα και αν δεν είναι έτσι. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με προσδοκίες  που δεν είναι ρεαλιστικές  για αυτό προσπάθησε να χαμηλώσεις τον πήχη.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι να βγεις έξω και να συναντήσεις κόσμο καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο τονίζει την εξωστρέφεια σου και την ανάγκη σου να δεις δικούς σου ανθρώπους. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα περιπλέξει λίγο τα πράγματα καθώς με όσους περισσότερους μιλήσεις  και συναναστραφείς σήμερα τόσα περισσότερα θα ακούσεις. Αυτό δεν θα ήταν απαραίτητα άσχημο υπό άλλες συνθήκες όμως σήμερα υπάρχει ο κίνδυνος μέσα στις πληροφορίες που θα ανταλλάξεις με τους γύρω σου να ακούσεις πολλές που δεν θα ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Χρησιμοποίησε την κρίση σου και τη λογική προκειμένου να μπορέσεις να διαχωρίσεις την Ήρα από το σιτάρι.
Σήμερα μην εμπιστευτείς κανέναν «τρίτο» για να συζητήσεις ζητήματα που αφορούν αποκλειστικά εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς μπορεί να διαρρεύσουν και μετά να νιώσεις άσχημα. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να είσαι προσεκτικός/η με μία νέα γνωριμία που προσπαθεί να φανεί ξεχωριστή από τις υπόλοιπες.
ΛΕΩΝ
Σήμερα θα προτιμήσεις να συζητήσεις για χρήματα και για υλικά αγαθά παρά για οτιδήποτε άλλο καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο τονίζει την ανάγκη σου να νιώσεις πάνω από όλα οικονομική ασφάλεια. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως η ημέρα είναι αποτρεπτική για συζητήσεις που σχετίζονται με οικονομικές συμφωνίες και χρήματα καθώς μπορεί να πέσεις θύμα εξαπάτησης. Από την άλλη είναι πολύ πιθανό και η κρίση σου να μη σε βοηθήσει να πάρεις τη σωστή απόφαση, για αυτό καλό θα ήταν να αφήσεις τέτοιου είδους δουλειές για μία άλλη μέρα περισσότερο ευνοϊκή.  
Σήμερα αυτό που επιθυμείς περισσότερο από όλα είναι να νιώσεις πως ο/η σύντροφός σου μπορεί να σε κρατήσει συναισθηματικά ασφαλή όμως αυτό θα το δεις καλύτερα από τις πράξεις και όχι από τα λόγια. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τις εφήμερες σχέσεις  και να μην έχεις προσδοκίες από αυτές. 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η  Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να επηρεάζει τις επιλογές σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι. Σήμερα είναι πιθανόν να επιλέξεις να κρατήσεις δίπλα σου ανθρώπους που υπό άλλες συνθήκες δεν θα επέλεγες και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με αυτό καθώς η κρίση σου μπορεί να μην είναι σωστή. Σημαντικό ρόλο για τη θολή κρίση και για τις αυταπάτες θα παίξει ο Ποσειδώνας καθώς η αντίθεση που θα σχηματίσει με τη Σελήνη δεν είναι ευνοϊκή για αποφάσεις και συμφωνίες.  Απόφυγε να πεις μεγάλα λόγια σήμερα και κράτησε μία στάση αναμονής σε σημαντικά ζητήματα διαφορετικά εσύ ο/η ίδιος/α θα ζημιώσεις τον εαυτό σου.
Σήμερα το ταίρι σου θα αποφύγει να σου πει οτιδήποτε ξέρει πως μπορεί να σε πληγώσει για αυτό το λόγο ενδέχεται να μην είναι απόλυτα ειλικρινές απέναντί σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα προσπαθήσει να σε εντυπωσιάσει, αλλά καλό θα ήταν να μη βιαστείς να εντυπωσιαστείς! 
ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται  στην Παρθένο και να σου δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση με αποτέλεσμα να σκέφτεσαι και να πράττεις μόνο με την καρδιά και καθόλου με τη λογική. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα εγείρει φοβίες και ανησυχίες για σκέψεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να μην επηρεαστείς ούτε από τις ανησυχίες σου αλλά ούτε και από τους άλλους και να κρατήσεις στάση αναμονής για σημαντικά θέματα, καθώς η ημέρα δεν ευνοεί τις σωστές αποφάσεις αλλά ούτε και τις «σωστές» συζητήσεις.
Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να διακρίνεις πράγματα που μπορούν να γίνουν από αυτά που ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός/η με μία νέα γνωριμία  ώστε να τη δεις όπως είναι και όχι όπως θα ήθελες να είναι! 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η προσοχή σου εξακολουθεί να είναι στραμμένη στους αγαπημένους σου φίλους καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο θα βοηθήσει σε αυτό.  Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και σου εφιστά την προσοχή στις φιλικές του σχέσεις. Αιτία για αυτό θα γίνει η κρίση σου η οποία μπορεί να θολώσει εξαιτίας αυτής της όψης και να μην σε αφήσει να δεις καθαρά και με αντικειμενικά κριτήρια τους ανθρώπους οι οποίοι απαρτίζουν το φιλικό σου περιβάλλον. Για αυτό το λόγο λοιπόν είναι πιθανό να αδικήσεις κάποιους  που σου έχουν δείξει την «αφοσίωσή» τους και να δώσεις σημασία σε κάποιους άλλους που δεν  είσαι σίγουρος/η αν αξίζουν.  Καλό θα ήταν να μην πέσεις στην παγίδα και να μην εκμυστηρευτείς δικά σου ζητήματα μέχρι να ξεδιαλύνει η κατάσταση. 
Σήμερα καλό θα ήταν να διαχωρίσεις τα ζητήματα που αφορούν το ταίρι σου από εκείνα που αφορούν τους φίλους σου γιατί αν εμπλακούν οι  υποθέσεις τους τότε θα δημιουργηθεί ένα γενικό μπέρδεμα. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε τις επιφυλάξεις σου σχετικά με μία γνωριμία ακόμα και αν αυτή προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός/η με οτιδήποτε αφορά επαγγελματικά ζητήματα, επαγγελματικά ραντεβού αλλά και με τις επαφές με τους ανωτέρους σου στη δουλειά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος αποφάσεις και να επενδύσεις σε κάτι το οποίο μπορεί να φαίνεται πολύ καλό όμως αυτό που φαίνεται δεν θα ανταποκρίνεται σε αυτό που είναι. Ακόμα λόγω του ότι είναι πολύ πιθανό να σε πλησιάσουν κόλακες στη δουλειά οι οποίοι θα προσπαθήσουν να μάθουν πράγματα από εσένα, καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η και εκεί ώστε να μη βρεθείς εκτεθειμένος/η.
Σήμερα μπορεί να πιστεύεις πως ο/η σύντροφός σου θα δείξει κατανόηση και θα αποδεχθεί το γεγονός πως έχεις στρέψει το βάρος σε επαγγελματικά ζητήματα όμως η αλήθεια είναι πως ίσως να πέφτεις έξω. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε να ξεκινήσεις ένα φλερτ με κάποιον άνθρωπο που σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι να συναναστραφείς με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείς καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο σε καλεί να μοιραστείς και να συζητήσεις τις απόψεις σου και τις ιδέες σου με κόσμο. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η καθώς η αλήθεια είναι πως γύρω σου θα βρεθούν πολλοί όμως λίγοι από  αυτούς θα έχουν αγνές προθέσεις. Προσπάθησε να  συνειδητοποιήσεις πως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι φίλοι σου και προσπάθησε να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου ιδιαίτερα αν γνωρίσεις νέα πρόσωπα σήμερα.   
Σήμερα αν δεν θέλεις να δημιουργηθεί πρόβλημα με τον/τη σύντροφό σου φρόντισε να κρατήσετε δικά σας ζητήματα αποκλειστικά για εσάς και να μην τα συζητήσετε ούτε με ανθρώπους της εμπιστοσύνης σας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να συμβούν σήμερα όμως ίσως να έχουν σύντομη ημερομηνία λήξης.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σε φέρνει σε επαφή με τις ανασφάλειές σου με αποτέλεσμα να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη να ασχοληθείς με τίποτα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή αν σκοπεύεις να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα καθώς έχεις μεγάλες πιθανότητες να πάρεις λάθος αποφάσεις και τελικά να βρεθεί ζημιωμένος/η. Η εικόνα που θα έχεις για το ταμείο σου θα είναι θολή για αυτό μην προσπαθήσεις να λύσεις οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό καθώς και με δάνεια, ασφάλειες και λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις σήμερα. Προτίμησε να ασχοληθείς με κάτι  λιγότερο «επίφοβο» καθώς η ημέρα έχει αυξημένο δείκτη επικινδυνότητας για τα οικονομικά ζητήματα.
Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις απόλυτα «συνδεδεμένος/η» με το σύντροφό σου και τελικά να του εκμυστηρευτείς κάτι που καλό θα ήταν να μην το κάνεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε μαγέψει αλλά μπορεί τα συναισθήματα που θα προκληθούν εκατέρωθεν να είναι εφήμερα. 
ΙΧΘΥΕΣ
Σήμερα θα ασχοληθείς με ζητήματα που απορρέουν από τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου και είναι πιθανό να τους δώσεις τα «φώτα» σου και τη γνώμη σου πάνω σε κάτι που τους απασχολεί. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να φέρνει σε προτεραιότητα ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως ίσως να μην είσαι απόλυτα ειλικρινής με τους άλλους προκειμένου να διαφυλάξεις κάποια πράγματα. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η και να προτιμήσεις να πεις κάποια αλήθεια η οποία μπορεί να μην είναι «βολική»,  παρά κάποιο ψέμα καθώς θα πρέπει να θυμάσαι πως ουδέν κρυπτόν υπό του Ήλιου! 
Σήμερα θα πρέπει να είσαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται με τον/τη σύντροφό σου αν θέλεις να μην προκύψουν προβλήματα τις επόμενες ημέρες τα οποία θα δημιουργήσουν τριγμούς στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μην προσποιηθείς κάτι που δεν είσαι προκειμένου να εντυπωσιάσεις αυτόν/η που έχεις βάλει στόχο! 
Ζώδια 7926472742118205001
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε