Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Δευτέρα 18 Ιουνίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο και θα σε βοηθήσει να συγκεντρώσεις τις σκέψεις σου και το μυαλό σου προκειμένου να ασχοληθείς με θέματα της καθημερινότητας που παραμένουν  σε αναμονή. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις κάποιες ιδέες σου οι οποίες θα σε βοηθήσουν τη μετέπειτα εξέλιξη ενός εργασιακού σου θέματος. Σήμερα θα έχεις την ικανότητα να σκέφτεσαι και με λογικά επιχειρήματα αλλά και έξω από τα κουτάκια και ο συνδυασμός αυτών των δύο μπορεί να σε κάνει να επιτύχεις «πράγματα και θαύματα» σε εργασιακά ζητήματα.
Σήμερα  η συνεργασία που θα υπάρξει με τον/τη σύντροφό σου θα είναι εποικοδομητική και για να τελειώσετε τις υποχρεώσεις σας αλλά και για τη σχέση σας για αυτό μην τον/ην κρατήσεις σε απόσταση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον. 
ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο και σου χαρίζει καλή διάθεση και όρεξη να ασχοληθείς με τα χόμπι σου, τους φίλους σου και τον/τη σύντροφό σου. Το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από το ζώδιο σου και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει  τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνεις νέες γνωριμίες -είτε προσωπικού είτε επαγγελματικού χαρακτήρα- τις οποίες θα κρατήσεις στη ζωή σου.  Είναι πάρα πολύ πιθανό να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις κάτι επαγγελματικό μαζί με τον/τη σύντροφό σου όμως για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να έχεις σκεφτεί τα υπέρ και τα κατά.  Να θυμάσαι πως η ημέρα ευνοεί τα νέα ξεκινήματα παντός τύπου καθώς θα μπορέσεις να βάλεις γερές βάσεις σε αυτά!
Σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία για να αφιερώσεις πραγματικό χρόνο στον/τη σύντροφό σου μιας και θα παρατηρήσεις πως και εσύ ο/η ίδιο/α το έχεις ανάγκη. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει  καθώς θα σου δείξει πως ήρθε για να μείνει. 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα μιας και η Σελήνη που μπαίνει στην Παρθένο θα τα φέρει στην επιφάνεια. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να  βρεις ένα κοινό σημείο επαφής με τους δικούς σου ανθρώπους και μάλιστα θα το καταφέρεις με ένα πρωτότυπο τρόπο.  Αυτό που θα χρειαστείς περισσότερο από όλα σήμερα είναι να βρεις ένα σημείο επαφής με εσένα και τις ικανότητες σου καθώς αυτή θα είναι η βάση για να καταφέρεις να κάνεις και όλα τα υπόλοιπα! 
Σήμερα θα είσαι πολύ σοβαρός/η  χωρίς όμως να χάσεις την παιδικότητα και την εκκεντρικότητα σου και αυτό θα είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός για να γοητεύσεις ακόμα περισσότερο τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να σου ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος ώστε να μπορέσεις να τις ξεπεράσεις και να κοιτάξεις μπροστά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διάθεση σου για κουβέντα και καφέ με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα σε κάνει να ξεκινήσεις τα τηλεφωνήματα από το πρωί προκειμένου να κανονίσεις να δεις αδέρφια, ξαδέρφια, συγγενείς ακόμα και γείτονες! Η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο και θα ενισχύσει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα προτρέποντας σε να συναντήσεις ανθρώπους που αγαπάς!  Το μεγάλο τρίγωνο  που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον  Ταύρο και τον Κρόνο από τον  Αιγόκερω θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις μια γενική εκκαθάριση στον στενό και φιλικό περίγυρο σου καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως κάποιοι δεν χωρούν πια σε αυτόν! Προσπάθησε οι  αποφάσεις σου να είναι συνειδητές ώστε να μην αναγκαστείς να κάψεις μαζί με τα ξερά και τα χλωρά.
Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα  αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι των συναντήσεων σου καθώς θα νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά αν είστε μαζί. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα με τη σιγουριά και τη σοβαρότητα που αποπνέει.
ΛΕΩΝ
Η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο και δεν αποκλείεται να εγείρει ανασφάλειες λόγω των οικονομικών υποχρεώσεων σου που χρειάζονται ξεκαθάρισμα! Το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως η ασφάλεια που αναζητάς μπορεί να έρθει μέσα από επαγγελματικές ευκαιρίες οι οποίες θα σου αποφέρουν και οικονομικά οφέλη. Σίγουρα θα χρειαστεί να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες σε καθημερινή βάση αλλά να θυμάσαι πως θα υπάρχει ηθική και οικονομική ικανοποίηση. Η ημέρα θα είναι γεμάτη εκπλήξεις όσον αφορά επαγγελματικά και οικονομικά θέματα αρκεί να αποφασίσεις με σύνεση χωρίς παρόρμηση!
Σήμερα το ταίρι σου  είναι το πρόσωπο-κλειδί για να νιώσεις την ασφάλεια που αναζητάς για αυτό καλό θα ήταν να συζητήσεις μαζί του και να ακούσεις τη γνώμη του για τις επόμενες κινήσεις που έχεις κατά νου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα  η προσωπική γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από μία επαγγελματική συνάντηση.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διάθεση σου δεν θα είναι σταθερή σήμερα και θα μεταβάλλεται ανάλογα με τα ερεθίσματα που θα δέχεσαι από τους γύρω σου και ιδιαίτερα από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιο σου και θα σου προκαλέσει η πληθώρα συναισθημάτων από αρνητικά έως θετικά! Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, από τη μία θα σε κάνει αρκετά μετρημένο/η καθώς δεν θα θέλεις να πεις κάτι μόνο για να δημιουργήσεις εντυπώσεις και από την άλλη θα φέρει στην επιφάνεια τον ιδιαίτερο χαρακτήρα σου. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθώς ο συνδυασμός  αυτών των δύο θα βοηθήσει πολύ τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.
Σήμερα το ταίρι σου μπορεί να νιώσει πως συναναστρέφεται με δύο διαφορετικά πρόσωπα και αυτό θα του εξάψει την περιέργεια και μπορεί να αναρωτηθεί και τι έπαθες! Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στη σοβαρότητα και την ανεμελιά προκειμένου να καταφέρεις να πάρεις μία σωστή απόφαση σε ένα αισθηματικό ζήτημα που σε απασχολεί.
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα κάνουν την εμφάνιση τους θέματα του παρελθόντος και θα σου προκαλέσουν ανασφάλειες. Η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο και θα κάνει το μυαλό σου να κολλήσει σε θέματα που σου προκαλούν ανησυχία με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να συγκεντρωθείς πουθενά αλλού. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον  Ταύρο και τον Κρόνο από τον  Αιγόκερω θα ισορροπήσει κάπως τα πράγματα  και θα σε βοηθήσει να σκεφτείς λογικά πριν αφεθείς σε φανταστικά σενάρια και σκέψεις του μυαλού σου.  Αν κάτι σε απασχολεί πολύ συζήτησε το με την οικογένειά σου και με τους δικούς σου ανθρώπους καθώς σήμερα εκεί μπορείς να βρεις την στήριξη που επιθυμείς.
Σήμερα  θα πρέπει να  διαχωρίσεις τις  ανησυχίες από τους ευσεβείς πόθους σου γιατί και τα δύο θα έρθουν με ταχύτητα αστραπής στο μυαλό σου και μπορεί να δημιουργήσουν μπερδέματα ανάμεσα σε εσένα και τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία από το παρελθόν μπορεί να σου ζητήσει μία δεύτερη ευκαιρία.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο και τονίζει τη σημασία του να έχεις φίλους και ανθρώπους που μπορούν να σε καταλάβουν στη ζωή σου. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα φέρει ανακατατάξεις σε επαγγελματικές, φιλικές και προσωπικές σχέσεις αλλά θα είναι για καλό!  Αυτό που θα πρέπει να σκέφτεσαι είναι πως για κάθε  κατάσταση και σχέση που θα κλείνει/φεύγει την ίδια στιγμή κάτι άλλο θα ανοίγει/έρχεται. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθώς το σύμπαν έχει προβλέψει καλύτερα τι χρειάζεσαι και τι όχι κυρίως όσον αφορά τα φιλικά ζητήματα και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.
Σήμερα  θα πρέπει να θυμηθείς πως ο/η σύντροφός σου είναι πάνω από όλα φίλος/η σου ώστε να μπορέσεις να νιώσεις άνετα και να συζητήσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  πρόσφατη -σχεδόν αδιάφορη- γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε αισθηματική καθώς θα δεις μια άλλη πλευρά της που θα σε εκπλήξει!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Θέματα καριέρας θα τραβήξουν την προσοχή σου σήμερα καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στην Παρθένο θέλει να σε κάνει να ξεχωρίσεις σε αυτόν τον τομέα! Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τις ιδέες, τις προτάσεις και τα δυνατά στοιχεία σου στους ανωτέρους σου. Σήμερα μπορείς να βρεις τον τρόπο να επιτύχεις οτιδήποτε θελήσεις καθώς θα έχεις την ικανότητα να κάνεις τους άλλους να σε προσέξουν. Μία επαγγελματική πρόταση μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις όμως μην τη φοβηθείς, αξιολόγησε την. 
Σήμερα ο/η σύντροφός σου δεν θα βαρεθεί ούτε στιγμή μαζί σου καθώς θα είσαι και σοβαρός/η και μετρημένος/η και λίγο «τρελός»/η και όλα αυτά την ίδια στιγμή! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα κερδίσει πρώτα την εύνοια του κοινωνικού σου περιβάλλοντος και μετά τη δική σου!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θα παρατηρήσεις πως έχεις ξεκινήσει δειλά να σκέφτεσαι το καλοκαίρι και να κάνεις σχέδια για εξορμήσεις, καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στην Παρθένο θα ενισχύσει την καλή σου διάθεση και θα στρέψει τη σκέψη σου στις διακοπές! Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να βρεις την κατάλληλη παρέα να πραγματοποιήσεις τις καλοκαιρινές αποδράσεις που έχεις κατά νου και προς το παρόν να τις συζητήσεις μαζί τους! Η διάθεσή σου θα είναι καλή σήμερα και αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις ανθρώπους που μπορούν να υποστηρίξουν και εσένα και τα σχέδια που έχεις κατά νου! 
Σήμερα κάνε την έκπληξη στον/τη σύντροφό σου και πρότεινε του/ης να αξιοποιήσετε το ρεπό σας κάνοντας μία εκδρομή σε ένα μέρος της αρεσκείας σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από μία τυχαία συνάντηση με κάποιον άνθρωπο του περιβάλλοντος σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η προσοχή σου δεν θα βρίσκεται σε πρακτικά και επαγγελματικά θέματα σήμερα καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στην Παρθένο θα φέρει στην επιφάνεια απωθημένα και ανασφάλειες. Το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να σκεφτείς έξω από τα συνηθισμένα και  ο διαφορετικός τρόπος σκέψης σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις την συναισθηματική αναστάτωση που νιώθεις. Εμπιστεύσου αυτό που σου λέει στο μυαλό σου καθώς σήμερα θα έχεις την ικανότητα να σκέφτεσαι λογικά αλλά και με μία δόση «τρέλας» η οποία στην παρούσα φάση θα σου είναι πολύ βοηθητική!
Σήμερα  το ταίρι σου θα λειτουργήσει εξισορροπητικά στη διάθεσή σου καθώς θα έχεις μία τάση να κινείσαι στα άκρα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει αν αποφασίσεις να αφήσεις πίσω σου ημιτελείς αισθηματικές καταστάσεις και ερωτικές ιστορίες του παρελθόντος.
ΙΧΘΥΕΣ
Οι άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεσαι καθημερινά δραστηριότητες αλλά και ο/η σύντροφός σου θα είναι αυτοί που θα κατευθύνουν τις αποφάσεις σου ακόμα και άθελα τους καθώς η γνώμη τους θα είναι πολύτιμη για εσένα. Η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο και σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεις ένα κοινό σημείο επαφής με τους άλλους ακόμα κι αν χρειαστεί να αλλάξεις κάποιες από τις απόψεις σου. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να διαχωρίσεις τα σημεία και τις απόψεις τα οποία αξίζει να διαπραγματευτείς και να ρίξεις νερό στο κρασί σου από αυτά τα οποία δεν είναι διαπραγματεύσιμα. Η ημέρα μπορεί να φέρει και μία ξαφνική πρόταση για συνεργασία η οποία θα έχει γερές βάσεις.
Σήμερα το ταίρι σου θα καταλάβει την αδυναμία που του έχεις καθώς η ημέρα θα σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις το ρόλο που παίζει στη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, η αισθηματική σου ζωή θα έχει εκπλήξεις και σίγουρα είναι μία ημέρα κατά την οποία δεν πρόκειται να βαρεθείς! 
Ζώδια 2477643425183450002
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε