Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Σάββατο 16 Ιουνίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Λέοντα και είναι πολύ βοηθητική για να ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να σου προσφέρει χαρά! Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα ενισχύσει τη διάθεσή σου για φλερτ και έρωτα. Σήμερα οι συναισθηματικές σου ανάγκες θα έρθουν σε πρώτο πλάνο για αυτό και θα επιδιώξεις να βρεθείς αποκλειστικά με ανθρώπους που ξέρεις πως σε αγαπούν. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι το τετράγωνο της με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου καθώς είναι πιθανόν να σε κάνει αντιδραστικό/η σε θέματα που θα είναι πιο εύκολο να λύσεις, αν τα προσεγγίσεις με ηρεμία.
Σήμερα  από τη μία θα είσαι ιδιαίτερα γλυκός/ια και ρομαντικός/η και από την άλλη μπορεί να κάνεις σαν να σε τσίμπησε μύγα, το μόνο σίγουρο είναι πως το ταίρι σου δεν θα πλήξει μαζί σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα κάνει την εμφάνισή της στη ζωή σου με θόρυβο!
ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το σπίτι σου κι αν δεν έχεις καμία υποχρέωση σε εκκρεμότητα που να πηγάζει από εκείνο, τότε δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με τη διακόσμηση του. Η Σελήνη έχει μπει στο Λέοντα και η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη είναι ευνοϊκή για να ομορφύνεις το χώρο που ζεις καθώς αυτό μπορεί να ομορφύνει και τη διάθεσή σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως όλο και κάτι θα βρεις που να σε εκνευρίσει και να σε βγάλει από την ηρεμία που προσπαθείς να μπεις. Να θυμάσαι πως όλα μπορούν να σε επηρεάσουν μέχρι εκεί που εσύ θα τα αφήσεις.
Σήμερα  θέλεις  την προσοχή του/της συντρόφου σου και σίγουρα θα τη διεκδικήσεις όμως ο τρόπος που θα το κάνεις θα παίξει μεγάλη σημασία στις μεταξύ σας σχέσεις . Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  μπορεί να σε αποσυντονίσει για αυτό πάρε το χρόνο σου και μη βιαστείς.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα αναζητήσεις την παρέα των ανθρώπων που ξέρεις πως μαζί τους μπορείς να βγάλεις άκρη και να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Λέοντα και η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη υποδηλώνει πως η ανάγκη σου είναι να βρεις ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σε καταλάβουν και μπορούν να σου δώσουν μία συμβουλή πάνω σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Ένα τηλέφωνο στον/ην αδερφό/η σου, σε κάποιο άλλο στενό συγγενικό σου πρόσωπο ή σε κάποιο γνωστό σου θα σου δείξει πως έχεις δίπλα σου ανθρώπους να συζητήσεις και αυτό θα σε ανακουφίσει. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό ο οποίος βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο γεγονότα του παρελθόντος τα οποία αν δεν τα αφήσεις εκεί που είναι θα σου δημιουργήσουν αναστάτωση.
Σήμερα έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος που θα επιδιώξεις οτιδήποτε από τον/τη σύντροφό σου καθώς η επικοινωνία μπορεί να γίνει ταυτόχρονα το μεγαλύτερο σου πλεονέκτημα αλλά και το πιο αδύναμο σημείο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να σε εκνευρίσει  αλλά πιθανόν να σκέφτεσαι υπερβολικά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα από το πρωί θα σκέφτεσαι οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά θέματα, λογαριασμούς και υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στο Λέοντα θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα ασφάλειας και ανασφάλειας. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη υποδηλώνει πως θα στρέψει την προσοχή σου σε υλικά αγαθά για αυτό είναι πιθανό να ξεκινήσεις αποταμίευση να συγκεντρώσεις χρήματα για να καλύψεις τις ανάγκες που θεωρείς πως έχεις. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να  παγώσει τις σχέσεις με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο λόγω διαφορετικών αντιλήψεων.
Ο τρόπος που θα διαχειριστείς τα οικονομικά σου ζητήματα δεν θα βρει σύμφωνο το ταίρι σου για αυτό απέφυγε να ανοίξεις τέτοιες συζητήσεις μαζί του αν δεν υπάρχει λόγος. Αν είσαι ελεύθερος/η σκέψου τι ζητάς από κάποιον/α ώστε να κάνεις μια επιλογή συμβατή με τις αισθηματικές σου ανάγκες. 
ΛΕΩΝ
Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις προσεκτικά τι είναι αυτό που θέλεις και πως μπορείς να το επιδιώξεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη υποδηλώνει πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα κερδίσουν  την προσοχή σου καθώς μέσα από αυτές θα αναζητήσεις συναισθηματική κάλυψη την οποία έχεις ανάγκη. Πρόσεξε καθώς ο τρόπος σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα εγωκεντρικός/η και να κάνει τους άλλους να παρεξηγήσουν τις προθέσεις σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό ο οποίος βρίσκεται στον Ταύρο σου εφιστά την προσοχή σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς μπορεί να κάνεις κάποιο λάθος εξαιτίας της ανάγκης σου να κάνεις αυτό που θέλεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Σήμερα θα χρειαστεί να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου όσον αφορά τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα είσαι αρκετά εγωκεντρικός/η και αυτό θα δημιουργήσει αντιδράσεις από την άλλη μεριά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μόνο αν χαλαρώσεις και δεν προσπαθήσεις να δείξεις κάτι που δεν είσαι.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα θα προτιμήσεις να έχεις την ησυχία σου για αυτό το λόγο θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από τους αγαπημένους σου ανθρώπους να σε πείσουν να  βγείτε έξω και να κάνετε μία βόλτα. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Λέοντα και η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να εστιάσει στις βαθύτερες σου ανάγκες και να βρεις τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να τις καλύψεις. Λόγω της ανάγκης σου να διαφυλάξεις την ιδιωτική σου ζωή από αδιάκριτα βλέμματα μπορεί να γίνεις υπερβολικός/η και η συμπεριφορά σου να θίξει αγαπημένους σου ανθρώπους. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα δημιουργήσει εντάσεις καθώς κάποιοι θα παρεξηγήσουν την προσωρινή απομάκρυνση σου.
Σήμερα θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις τις ανάγκες σου με τον/τη σύντροφό σου και να μην τον να αφήσεις να μαντέψει τι μπορεί να θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν δεν θέλεις τα αισθηματικά σου δεδομένα να έρθουν στην επιφάνεια και να διαρρεύσουν!
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα νιώσεις την επιθυμία να πάρεις ένα φίλο σου τηλέφωνο και να κανονίσετε να βρεθείτε! Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Λέοντα και θα κάνει έντονη την ανάγκη σου να βρεθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη θα το κάνει ακόμα πιο έντονο και θα το αναγάγει σε πρωταρχική σου ανάγκη. Σήμερα όσες δουλειές και αν έχεις βρες λίγο χρόνο να βρεθείς με τους φίλους σου καθώς η επαφή μαζί τους θα λειτουργήσει πάρα πολύ θετικά για τη διάθεσή σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέχεις είναι το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο καθώς μπορεί να χαλάσει λίγο την ειδυλλιακή ημέρα και να δημιουργήσει εντάσεις και διαφωνίες.
Πάρε τον/τη σύντροφό σου και κάνε μία βόλτα σε αγαπημένους σας φίλους καθώς η ημέρα σήμερα θα είναι αφιερωμένη σε εκείνους. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και θα σε «αναγκάσει» να την προσέξεις!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα είναι αυτά που θα σου τραβήξουν την προσοχή σήμερα καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στο Λέοντα θα σε κάνει να αναζητήσεις την επιβεβαίωση μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη υποδηλώνει πως θα καταφέρεις να κερδίσεις αυτό που επιθυμείς καθώς τα βλέμματα των άλλων θα στραφούν επάνω σου. Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να μην συμπεριφερθείς αψήφιστα ή να μην τα θεωρήσεις όλα δεδομένα καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές ρήξεις συνεργασιών και σχέσεων με μία μικρή αφορμή.
Σήμερα  δεν θα φημίζεσαι για την υπομονή σου για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά τις επαφές σου με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μην επικεντρωθείς στα αρνητικά στοιχεία του προσώπου που σε ενδιαφέρει καθώς κάτι τέτοιο θα σε κάνει να αντιδράσεις σπασμωδικά απέναντί του.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι να κάνεις μία μεγάλη βόλτα ή αν μπορέσεις να φύγεις για μερικές ημέρες. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Λέοντα και η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη υποδηλώνει πως η ανάγκη σου να αποδράσεις από τις υποχρεώσεις και τα πρόσωπα που βλέπεις καθημερινά είναι επιτακτική. Αν δεν καταφέρεις να το κάνεις θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως είσαι ικανός/η να τα βάλεις με όποιον βρεθεί στο διάβα σου! Ιδιαίτερη προσοχή και στις σχέσεις με τους ανθρώπους του ευρύτερου συγγενικού σου περιβάλλοντος  διότι μπορεί να προκύψουν προβλήματα.
Σήμερα ο τρόπος που θα προσεγγίσεις το ταίρι σου και θα συζητήσεις τις δικές σου ανάγκες -συναισθηματικές ή μη- θα παίξει μεγάλο ρόλο στο αν αυτές θα πραγματοποιηθούν. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε τις στενές επαφές με κάποιον/α που σου αρέσει καθώς ακόμα και αυτές μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις πίεση.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θα προτιμήσεις να κάνεις μία συζήτηση με τον εαυτό σου καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Λέοντα σε προτρέπει να βάλεις σε μία σειρά συναισθήματα, απωθημένα και καταστάσεις που έχεις περάσει τελευταίες ημέρες. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη υποδηλώνει πως θα εστιάσεις ιδιαίτερα σε αισθηματικά ζητήματα και δεν αποκλείεται να γίνεις κτητικός/η με το σύντροφό σου ή με το αντικείμενο του πόθου σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο  μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σχέσεις και ανθρώπους του παρελθόντος. Αυτό που χρειάζεται είναι να ασκήσεις μεγάλη βούληση προκειμένου να μην αποσυντονιστείς από αυτά που έχεις στο μυαλό σου.
Σήμερα  η αγάπη, ο έρωτας και το πάθος θα γίνουν ένα με αποτέλεσμα η ημέρα να έχει εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα. Αν έχεις βρει τον/τη σύντροφό σου πρόσεξε  τις απαιτήσεις που θα έχεις από εκείνον/η και αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς μία επιλογή σου μπορεί να μην ταυτίζεται με τις δικές σου ανάγκες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι σχέσεις σου με τους άλλους θα αποτελέσουν σημείο ενδιαφέροντος για εσένα σήμερα καθώς η Σελήνη μόλις μπήκε στο Λέοντα και σε καλεί να τους δώσεις προσοχή. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη υποδηλώνει πως θα πάρεις οτιδήποτε χρειάζεσαι από τους άλλους, είτε αυτό είναι επιβεβαίωση είτε μία φιλοφρόνηση είτε μία συμβουλή. Η ημέρα θα βοηθήσει τις μεταξύ σας σχέσεις όμως μπορεί να φέρει και μία μικρή αναστάτωση. Αιτία για αυτό θα είναι το τετράγωνο που σχηματίζει τον Ουρανό από τον Ταύρο που μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα από τη μία στιγμή στην άλλη. Πρόσεξε τους τρόπους αντίδρασης σου ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες εντάσεων.
Η ημέρα θα κινηθεί στα άκρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς θα είστε είτε υπερβολικά αγαπημένοι είτε υπερβολικά εκνευρισμένοι ο ένας με τον άλλον! Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην τα θέλεις όλα εδώ και τώρα καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να γίνουν.
ΙΧΘΥΕΣ 
Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί στις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχεις καθώς η Σελήνη μόλις μπήκε στο Λέοντα και θα φέρει στο προσκήνιο εργασιακά ζητήματα αλλά και αγγαρείες που πρέπει να γίνουν. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη υποδηλώνει πως τελικά δεν θα είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα καθώς κάθε φορά που θα τελειώνεις και μία  δουλειά που σου έχει ανατεθεί θα παίρνεις μία γενναία δόση ηθικής ικανοποίησης. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι ο εκνευρισμός που μπορεί να σε πιάσει καθώς οι άλλοι θα σου δώσουν αφορμές για αυτό. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να  δυναμιτίσει το κλίμα ιδιαίτερα στο εργασιακό σου περιβάλλον για αυτό θα πρέπει να προσέχεις αν θέλεις να έχεις.
Σήμερα  θα πρέπει να κάνεις τον/τη σύντροφό σου να καταλάβει πως έχεις κάποιες δουλίτσες να τελειώσεις και το τελευταίο πράγμα που έχεις ανάγκη είναι οι εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μην αφήσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να σου έχει προκαλέσει η ημέρα να χαλάσει μία πρόσφατη και πολλά υποσχόμενη γνωριμία. 
Ζώδια 3044590844419526803
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε