Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Πέμπτη 14 Ιουνίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα έχεις τη διάθεση να μείνεις σπίτι και να βγεις μόνο για τα απολύτως απαραίτητα αν δεν καταφέρεις να τα διαπραγματευτείς και αυτά ώστε να τα γλιτώσεις. Η Σελήνη  μόλις μπήκε στον Καρκίνο και θα στρέψει την προσοχή σου στους δικούς σου ανθρώπους και σε ζητήματα που αφορούν κοινές υποχρεώσεις σας. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή πιθανό να δημιουργήσει ένα τεταμένο κλίμα με τους οικείους σου. Αφορμή για αυτό θα σταθεί μια οικογενειακή αντιπαράθεση που θα φέρει λεκτικές εντάσεις.  Προσπάθησε να σκεφτείς δύο φορές τι θα πεις γιατί σήμερα  οι λέξεις θα τρέχουν πιο γρήγορα από το μυαλό σου.
Σήμερα προσπάθησε να συγκρατηθείς και να μην μεταφέρεις στον/τη σύντροφό σου ζητήματα που αφορούν εσένα και την οικογένειά σου καθώς αν το κάνεις θα μεταφέρεις και τον εκνευρισμό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  βρες τρόπο να προσεγγίσεις αυτόν/ην που θέλεις και μην κρατάς αποστάσεις.
ΤΑΥΡΟΣ 
Οι συζητήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι η προτεραιότητα σου σήμερα καθώς η Σελήνη μόλις μπήκε στον Καρκίνο και σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η.  Αναζήτησε την παρέα συγγενών, γνωστών ακόμα και γειτόνων προκειμένου να περάσεις καλά αλλά και να μάθεις νέα! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή είναι πιθανόν να δημιουργήσει λεκτικές αντιπαραθέσεις καθώς θα νιώσεις πως οι άλλοι θα σου δώσουν τις αφορμές. Χρειάζεται να ασκήσεις βούληση προκειμένου να μην τις αφήσεις να επεκταθούν και να θυμάσαι πως σήμερα θα μάθεις πολλά, όμως καλό θα ήταν να μην τα μεταφέρεις για να μην βρεθείς εκτεθειμένος/η.
Σήμερα ένα θέμα που απασχολεί κάποιο κοντινό σας πρόσωπο θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον εσένα και του/ης συντρόφου σου με αποτέλεσμα να μην ασχοληθείτε και πολύ με τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα θα είναι εύκολο να έρθεις κοντά με  κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα έχεις έντονη ανησυχία που θα οφείλεται κατά κύριο λόγο στα οικονομικά σου ζητήματα καθώς η Σελήνη  που μόλις μπήκε στον Καρκίνο θα σε «βοηθήσει» σε αυτό. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή  δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις καθώς θα σε κάνει καχύποπτο/η με αποτέλεσμα να εξετάζεις κάθε κίνηση σου πολλές φορές πριν την κάνεις με αποτέλεσμα να  κουραστεί το μυαλό σου.  Από την άλλη σήμερα είναι πιθανό να έχεις ευκαιρίες για να διαπραγματευτείς με συμφέροντες όρους μία συμφωνία και να τη στρέψεις προς όφελός σου. Αν έχεις κατά νου οικονομικούς διακανονισμούς προσπάθησε τους μιας και η μέρα σε ευνοεί.
Σήμερα  θα έχεις την τάση να λες πολλά με αποτέλεσμα το ταίρι σου να χάσει την ουσία καθώς οι πληροφορίες που του δίνεις θα είναι πάρα πολλές. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να μη νιώθεις αυτοπεποίθηση αλλά θα καταφέρεις να την κρύψεις κάτω από μία επικοινωνιακή άνεση που θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις αυτόν/ην που θέλεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη  μόλις έκανε την εμφάνισή της  στο ζώδιό σου και θα σε κάνει να νιώσεις στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφο σου.  Εκμεταλλεύσου την προσοχή που θα σου δοθεί για να μιλήσεις και να έρθεις κοντά με τους αγαπημένους σου ανθρώπους και κυρίως αυτούς που έχεις βάλει τις μεταξύ σας σχέσεις στον «αυτόματο πιλότο». Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή  θα σε κάνει να μιλάς αδιάκοπα και να ανταλλάσσεις με ταχύτητα αστραπής νέα, πληροφορίες, απορίες και οτιδήποτε άλλο σε απασχολεί! Προσπάθησε να καταπολεμήσεις τη ροπή που θα έχεις στον κοινωνικό σχολιασμό αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος/η.
Σήμερα είναι δύσκολο να προβάλει αντίσταση στη γνώμη σου ο/η σύντροφός σου καθώς δεν θα είσαι εύκολος/η «αντίπαλος» μιας και θα μιλάς με επιχειρήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η έχεις τον τρόπο να δείξεις την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου  και αυτό δεν θα πρέπει να το αφήσεις να περάσει έτσι!
ΛΕΩΝ
Σήμερα δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τις δουλειές σου και τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και θα προτιμήσεις να βρεις δικαιολογίες για να τις αποφύγεις. Αιτία για αυτό θα γίνει η Σελήνη  που μόλις μπήκε στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κατεβάσεις λίγο την ταχύτητα έως και να σβήσεις τη μηχανή! Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να ξεκουραστείς σωματικά και πνευματικά για αυτό προσπάθησε να βρεις χρόνο για εσένα.  Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή υποδηλώνει πως η πνευματική ξεκούραση θα είναι δύσκολη καθώς το μυαλό σου θα δουλεύει υπερωρίες δημιουργώντας σκέψεις και ανησυχίες.
Επικοινώνησε με τον/τη σύντροφό σου καθετί που σε απασχολεί καθώς θα πάρεις μία δεύτερη γνώμη η οποία θα είναι βοηθητική για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η μην κάνεις σενάρια με το μυαλό σου σχετικά με την έκβαση ενός αισθηματικού ζητήματος και αφήσε τις πράξεις να σου δείξουν.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Καρκίνο και σου λέει πως είναι μια καλή ευκαιρία για να αφιερώσεις λίγο χρόνο στους αγαπημένους σου φίλους.  Προσπάθησε έστω να βρεις το χρόνο να τους πάρεις ένα τηλέφωνο καθώς η συναισθηματική επαφή μαζί τους θα  βοηθήσει ιδιαίτερα τη διάθεσή σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις καθώς θα είσαι κοινωνικός/η αλλά από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να γίνεις λίγο απότομος/η με όποιον συναναστραφείς.  Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία ανάμεσα σε αυτές τις δύο πλευρές του εαυτού σου και πρόσεξε  την επικοινωνία σου καθώς πρέπει να γίνεται με μέτρο!
Σήμερα  θα πρέπει να αποφύγεις την παγίδα  να συζητήσεις με τους φίλους σου θέματα που αφορούν  εσένα και το ταίρι σου αλλά και το αντίστροφο ώστε να έχεις τα νώτα σου καλυμμένα! Αν είσαι ελεύθερος/η μην κάνεις μεγάλες δηλώσεις σχετικά με μία νέα γνωριμία γιατί θα διαψευστείς!
ΖΥΓΟΣ 
Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες θα σε κάνουν να ξεκινήσεις να καταστρώνεις σχέδια προκειμένου να τις υλοποιήσεις καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Καρκίνο θα σε κάνει να εστιάσεις αποκλειστικά σε αυτές. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή  μπορεί να δυσκολέψει τις βλέψεις σου καθώς είναι πιθανό  να μην είσαι σε θέση να σκεφτείς αντικειμενικά τι πρέπει να κάνεις προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους. Αυτό σίγουρα που πρέπει να κάνεις είναι να μη δώσεις αφορμή  για συζητήσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και να κρατήσεις τα προσωπικά σου ζητήματα μακριά από τη δουλειά. 
Σήμερα  θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη και την επιβεβαίωση του κόσμου παρά την επιβεβαίωση του/της συντρόφου σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε ιδιαίτερα τον τρόπο που θα προσεγγίσεις αυτόν/ην που σου αρέσει κυρίως αν ανήκει στο επαγγελματικό περιβάλλον.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι συζητήσεις και οι συναντήσεις με ανθρώπους του ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς θα ζητηθεί η γνώμη σου πάνω σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα και η μία συζήτηση θα φέρει την άλλη. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον  Καρκίνο και θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή  θα φέρει στα αυτιά σου νέα και διάφορες πληροφορίες, αλλά θα πρέπει να επικαλεστείς την ικανότητα της διάκρισης προκειμένου να καταφέρεις να διαχωρίσεις  αυτά που σου είναι χρήσιμα από το «σωρό».
Οι συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου θα έχουν ως κύριο θέμα τρίτα πρόσωπα σήμερα και μπορεί να γίνουν αφορμή για διαφωνίες  μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος/η  το επικοινωνιακό σου ταλέντο θα λειτουργήσει θετικά σε μία νέα γνωριμία. 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να δεις μέσα σου και να συνειδητοποιήσεις για ποιο λόγο είσαι θυμωμένος/η,  στεναχωρημένος/η ή απλά εκνευρισμένος/η. Η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει σε αυτό καθώς θα σε προτρέψει να κάνεις μία ενδοσκόπηση η οποία είναι απαραίτητη. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να βάλεις συναισθήματα, ανησυχίες και τα πράγματα που έχεις μέσα σου σε μία σειρά και αυτό είναι ικανό να σταματήσει τη συναισθηματική αναστάτωση που νιώθεις.  Προσπάθησε να επικοινωνήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί και να μην το εξωτερικεύσεις με νεύρα τους αγαπημένους σου ανθρώπους.
Σήμερα θα είναι εύκολο για εσένα να καταλάβεις ακόμα και διαισθητικά τι θέλει να σου πει ο/η σύντροφός σου και αυτό θα σας γλιτώσει από τα περιττά λόγια! Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να δημιουργήσεις μία γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα σε εσένα και σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πιεσμένος/η καθώς θα διαπιστώσεις πως οι άλλοι έχουν απαιτήσεις από εσένα που δεν είσαι σε θέση να καλύψεις και για αυτό θα ξεκινήσεις να ζορίζεσαι προκειμένου να καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας. Η Σελήνη  μόλις μπήκε στον Καρκίνο και η  σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή  θα είναι βοηθητική για να διαπραγματευτείς τις απαιτήσεις των άλλων! Ακόμα είναι  βοηθητική για να μπορέσεις να συζητήσεις την προοπτική μιας νέας συνεργασίας και να τη φέρεις όσο πιο κοντά γίνεται στα μέτρα σου! Το μόνο που χρειάζεται για όλα αυτά είναι καλή διάθεση και όρεξη για συζήτηση.
Σήμερα το ταίρι σου θα κλέψει την παράσταση καθώς θα είναι πολύ ομιλητικό σε σημείο που μπορεί να σε εκνευρίσει! Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα αισθηματικό ραντεβού θα ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι μεταξύ σας καθώς η επικοινωνία θα είναι πολύ καλή!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ημέρα θα είναι απαιτητική σήμερα για αυτό ξεκίνησε τη με ένα καλό πρωινό  για να έχεις ενέργεια και ένα καλό ημερήσιο πλάνο για να διευθετήσεις το χρόνο σου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Καρκίνο και ήρθε αποφασισμένη να σε βάλει σε μία τάξη προκειμένου να μπορέσεις να ξεμπερδέψεις με τις υποχρεώσεις και τις δουλειές που έχουν μαζευτεί. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα φέρει πλεόνασμα πληροφοριών που τελικά μπορεί να δυσκολέψουν το έργο σου!  Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στο εργασιακό σου περιβάλλον καθώς έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να δημιουργηθεί «σύγχυση»!
Η καλή συνεννόηση με τον/τη σύντροφό σου κυρίως αν υπάρχουν δουλειές που πρέπει να γίνουν από κοινού είναι βασική αν θέλεις να περάσει η ημέρα χωρίς εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ μπορεί να σε χαλαρώσει από την απαιτητική ημέρα που θα έχεις για αυτό αν βρεις ευκαιρία εξάσκησε το!
ΙΧΘΥΕΣ 
Σήμερα θα έχεις «ηθικόν ακμαιότατον» καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να το καταφέρεις και μάλιστα χωρίς καθόλου κόπο αλλά με τον κατάλληλο τρόπο.  Οι συναναστροφές  με φίλους, τον/τη σύντροφό σου αλλά και η ενασχόλησή με τα χόμπι σου θα είναι εξαιρετικά βοηθητικά για τη διάθεσή σου. Η  σύνοδος που σχηματίζει με τον  Ερμή  θα σου χαρίσει μία υπερβολή την οποία θα πρέπει να προσέξεις αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις εντυπώσεις με τα λόγια σου οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σκέψου δύο φορές πριν μιλήσεις και απόφυγε να μεταφέρεις γεγονότα τα οποία δεν σε αφορούν.
Η ημέρα θα σου χαρίσει η έμπνευση την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να κάνεις μία ερωτική εξομολόγηση στον/τη σύντροφό σου και να βρεις τρόπο να  εκφράσεις με λόγια τι σημαίνει για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η να θυμάσαι πως το φλερτ σήμερα θα είναι το δυνατό σου σημείο. 

Ζώδια 7443979889381911434
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε