Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα 10/6/2018


Ας δούμε τις προβλέψεις για τους δώδεκα του ζωδιακού κύκλου!

Κριός
Στην εργασία σου Κριέ, οι προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, αρχίζουν σιγά – σιγά να φτιάχνουν. Μην βγάζεις συμπεράσματα, αν δεν έχεις καταλάβει τις προθέσεις τους. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν ακόμη. Θα έχεις προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Στα αισθηματικά σου σήμερα προσπάθησε να μην τα βάζεις με τον σύντροφό σου χωρίς λόγο και αιτία. Έλα περισσότερο κοντά του, για λύσετε τα θέματα που έχετε.
Ταύρος
Μικρά προβλήματα Ταύρε θα προκύψουν στην εργασία σου, αλλά με συγκέντρωση και ηρεμία   όλα αντιμετωπίζονται μην αγχώνεσαι. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερα τους, γιαυτό περιόρισε τα έξοδα σου. Στα αισθηματικά σου,η σημερινή μέρα σε φέρνει πιο κοντά στο ταίρι σου και σου δίνει την ευκαιρία να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου. Θα χαρείς την αγάπη που σου δείχνει ο σύντροφος σου.
Δίδυμοι
Δίδυμε,  σήμερα πρέπει να είσαι δυναμικός  και να δείξεις τις ικανότητές σου στη δουλειά, με αποφάσεις που θα βελτιώσουν τα επαγγελματικά σου . Προσοχή στα έξοδά σου, γιατί η μέρα δεν είναι θετική για οικονομικά ρίσκα. Στα αισθηματικά σου,τα πράγματα κυλούν με ηρεμία και το ταίρι σου είναι έτοιμο να ακούσει τα προβλήματα  που σε ανησυχούν. Θα έχεις πολύτιμη βοήθεια και θα σε κάνει να δεις τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία.
Καρκίνος
Οι προοπτικές που έχεις στη δουλειά σου Καρκίνε θα είναι πολύ καλές. Θα έχεις   ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να προοδεύσεις στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Με συνετές κινήσεις και με  οικονομία όμως, μπορείς να τα βάλεις σε μία τάξη. Στα αισθηματικά σου,σήμερα κάνε μικρές κινήσεις συμβιβασμού για να βάλεις σε τάξη τη σχέση σου.
Λέων
Λέοντα, συνέχισε με την θετική ενέργεια  που έχεις στη δουλειά σου, και μην δίνεις σημασία σε σχόλια  που μπορεί να γίνουν. Σε οικονομικές συναλλαγές που προκύψουν, δείξε προσοχή, γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνεις λάθος εκτιμήσεις,και να πάρεις επικίνδυνα ρίσκα.Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα έχεις συζητήσεις με το ταίρι σου και θα κάνετε βήματα προόδου σε ότι αφορά στη σχέση σας.
Παρθένος
Στα επαγγελματικά σου,Παρθένε  θα έχεις  μια καλή μέρα η οποία  θα φέρει ενδιαφέρουσες συμφωνίες και συνεργασίες,και  που θα πάνε μπροστά τα σχέδιά σου. Η ομαδική συνεργασία θα σου φέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Και στα οικονομικά σου θα καταφέρεις να βάλεις σε τάξη τον προυπολογισμό σου.Τα αισθηματικά σου έχουν την εύνοια των πλανητών και μπορείς να απολαύσεις ένα ιδιαίτερα ερωτικό βράδυ με τον σύντροφο σου.
Ζυγός
Ζυγέ,στα επαγγελματικά σου σήμερα θα χρειαστεί να δουλέψεις ομαδικά, για να έχεις γρήγορα αποτελέσματα . Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να έχουν κάποια ισορροπία, παρόλο που  εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί έχεις  πολλά έξοδα , όμως σύντομα ο προυπολογισμός σου θα ισορροπήσει.Στα αισθηματικά σου σήμερα οι πλανήτες είναι ευνοικοί για να περάσεις μια ρομαντική βραδιά με τον σύντροφο σου.
Σκορπιός
Στη δουλειά σου έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις,Σκορπιέ  και σε κάνουν να χάνεις την ψυχραιμία σου. Ηρέμησε και βάλε  σε τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια σειρά, και θα μπορέσεις να καλύψεις  τις εκκρεμότητες που έχεις . Στα αισθηματικά σου σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις μερικά πράγματα στη θέση τους, ώστε να βελτιώσετε τη σχέσης σας.
Τοξότης
Στη δουλειά σου Τοξότη τα πας πολύ καλά αλλά σήμερα μην κάνεις ριζικές αλλαγές. Τα οικονομικά σου σε ταλαιπωρούν,γιαυτό προσπάθησε να κάνεις οικονομία ώστε να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου και να ισορροπήσεις τον προυπολογισμό σου.Στα αισθηματικά σου,τα προβλήματα που είχες στη σχέση σου  ξεπερνιούνται και έρχεσαι πιο κοντά στον σύντροφό σου.
Αιγόκερως
Αιγόκερε,θα έχεις πολύ καλές  συνεργασίες στη δουλειά σου και θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Θα έχεις ευκαιρίες να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.  Πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να σκεφτείς εκκρεμότητες που έχεις.Στα αισθηματικά σου,σήμερα θα  περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να μην φέρεις στο προσκήνιο θέματα που σε αγχώνουν αλλά δεν αφορούν τον σύντροφό σου και το σπίτι σας.
Υδροχόος
Στη δουλειά σου, τις προτάσεις που θα σου κάνουν πρέπει να τις μελετήσεις καλά, γιατί μπορεί να μην είναι τα πράγματα όπως φαίνονταιι. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές αυτή την περίοδο, γιατί θα έχεις προβλήματα, που μπορεί να σου προσθέσουν προβλήματα που δεν χρειάζεσαι.Στα αισθηματικά σου,τα πράγματα θα πηγαίνουν πολύ καλά  και από εδώ και στο εξής θα απολαμβάνεις τον ρομαντισμό και την αγάπη του συντρόφου σου.
Ιχθείς
Καλό θα είναι να προετοιμαστείς για τις αλλαγές που θα γίνουν στα επαγγελματικά σου , έτσι έχεις την επιτυχία που θέλεις. Μίλησε για τα σχέδιά σου και χρησιμοποίησε λογικά επιχειρήματα, για να πείσεις τους συνεργάτες σου να σε ακολουθήσουν. Κάνε σωστό προγραμματισμό σε σχέση με τα οικονομικά σου και απόφυγε τα έξοδα. Στα αισθηματικά σου σήμερα θα πρέπει οι απόψεις σου να είναι ξεκάθαρες με το ταίρι σου, ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πράγματα που σε έχουν προβληματίσει.
Ζώδια 7938457995121318287
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε