Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Πέμπτη 3 Μαΐου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ 
Σήμερα έχεις ξυπνήσει με διάθεση να αποκτήσεις γνώσεις και να ασχοληθείς με αυτά που μπορούν να διευρύνουν τους πνευματικούς ορίζοντες σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και σε προτρέπει να ασχοληθείς με εκπαιδευτικά θέματα όπως είναι η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας ή η απόκτηση ενός νέου πτυχίου. Βέβαια αυτά θα είναι εύκολο να τα σκέφτεσαι αλλά με την υλοποίηση θα έχεις ένα θέμα. Να θυμάσαι πως κάθε αρχή και δύσκολη όμως σίγουρα το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει για τον κόπο! 
Η ανταλλαγή απόψεων με τον/τη σύντροφό σου είναι μία ωραία απασχόληση για να περάσετε το χρόνο σας και να μάθετε καινούργια πράγματα ο ένας για τον άλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η, η επαφή σου με κάποιον από το ευρύτερο περιβάλλον σου θα σε κάνει να καταλάβεις πως έχετε πολλά κοινά!
ΤΑΥΡΟΣ
Το μυαλό σου έχει κολλήσει σε καταστάσεις και ανθρώπους που θεωρείς πως δεν σου φέρθηκαν όπως θα έπρεπε και δεν θα μπορέσεις να απομακρύνεις αυτές τις σκέψεις εύκολα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σε φέρνει αντιμέτωπο/η με τα «ενδότερα» σου προκειμένου να μπορέσεις να τα διαχειριστείς. Πέρα από αυτά ενδέχεται να προκύψει και μια εξέλιξη σχετική με ένα οικονομικό ζήτημα ή κάποιο επιχειρηματικό σου θέμα που αξίζει την προσοχή σου για αυτό προσπάθησε να είσαι σε επαγρύπνηση! 
Σήμερα είναι μία ημέρα η οποία θα σου φέρει πολλές σκέψεις όμως αυτές θα λειτουργήσουν ενωτικά για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς θα  αυξήσουν το πάθος μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, η νύχτα προμηνύεται ευχάριστη αρκεί να μην κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα δεν θα πάρεις αποφάσεις μόνος/η σου για αυτά που σε απασχολούν όπως κάνεις συνήθως αλλά θα αναζητήσεις τη γνώμη των άλλων και συγκεκριμένα των συνεργατών και του/ης συντρόφου σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα σε κάνει να αισθανθείς υπεύθυνος/ης για κάθε σκέψη σου που μπορεί να μην ταυτίζεται με τη σκέψη των αγαπημένων σου προσώπων. Αν καταφέρεις να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε αυτά που θέλεις εσύ και σε αυτά που θέλουν οι άλλοι, αφενός θα αποφύγεις τις λάθος ενέργειες και αφετέρου θα επωφεληθείς και από τις εποικοδομητικές συζητήσεις που θα προκύψουν. 
Σήμερα θα είναι δύσκολο να φέρεις αντίρρηση στον/τη σύντροφό σου για οτιδήποτε καθώς θα θεωρήσεις πως με αυτό τον τρόπο του δείχνεις τα αισθήματά σου. Αν είσαι  ελεύθερος/η καλό θα είναι να ξεκινήσεις μία νέα αισθηματική ιστορία επειδή το θέλεις εσύ και όχι επειδή το θέλουν οι άλλοι.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και σε «αναγκάζει» να ασχοληθείς με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου. Εχθές μπορεί να βρήκες δικαιολογίες και να της άφησες όμως σήμερα προσπάθησε να τις κάνεις προκειμένου να ξεμπερδεύεις. Αν τις οργανώσεις σωστά τότε θα είναι δύσκολο να αφήσεις εκκρεμότητες που μπορεί να σε εκθέσουν. Η αλήθεια είναι πως σήμερα ενδέχεται να νιώσεις τα αποθέματα ενέργειας που έχεις να εξαντλούνται για αυτό πριν ξεκινήσεις θωράκισε τον οργανισμό σου με βιταμίνες, πάρε και ένα-δυο φρουτάκια για το δρόμο και μην ανησυχείς, μια ημέρα είναι θα περάσει!
Σήμερα θα είναι εύκολο να βγεις εκτός χρονοδιαγράμματος λόγω των υποχρεώσεων σου  για αυτόν εάν θέλεις να δεις και τον/τη σύντροφό σου προσπάθησε να είσαι συνεπής με  το πρόγραμμά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ημέρα θα έχει αρκετό τρέξιμο με αποτέλεσμα να μην αφιερώσεις το χρόνο που πρέπει στην προσωπική σου ζωή.
ΛΕΩΝ 
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και θα σε προτρέψει να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και τις ανάγκες του. Σήμερα μπορεί να ασχοληθείς με αυτά που σε ευχαριστούν και σε κάνουν να νιώθεις δημιουργικός/η είτε αυτό είναι κάποιο χόμπι είτε μία βόλτα με φίλους. Προσπάθησε να αδράξεις την ημέρα και να βρεις χρόνο και να τον αξιοποιήσεις όπως πραγματικά θέλεις! Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι η τάση που θα έχεις να βαριέσαι εύκολα καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ανάμεσα σε εσένα και τους φίλους ή το/η σύντροφο σου! 
Σήμερα θα είσαι επιρρεπής στο φλερτ και αυτό δεν είναι μεμπτό αν είσαι ελεύθερος/η! Εάν όμως έχεις βρει τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Αν αποφασίσεις να ενδώσεις σε κάποιο πειρασμό να θυμάσαι πως όλα καταγράφονται και θα κληθείς κάποια στιγμή να δώσεις εξηγήσεις!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Μια συζήτηση με άτομα της οικογένειας σου μπορεί να αναζωπυρώσει παλιά θέματα και να φέρει εντάσεις εντός οικίας που θα σου θυμίσουν παλαιότερα παράπονα που είχες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και θα ανασύρει παράπονα και απωθημένα -κυρίως αυτά που αφορούν την οικογένεια σου- με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις να ζητάς εξηγήσεις έστω και ετεροχρονισμένα. Προσπάθησε να επικαλεστείς τη λογική σου σκέψη και να μην δώσεις σημασία σε θέματα που κανονικά πρέπει να προσπεράσεις! 
Σήμερα θα είναι εύκολο να παρεξηγηθείς με τον/τη σύντροφό σου καθώς η αλήθεια είναι πως ψάχνεις ευκαιρία για να κάνεις κάτι τέτοιο. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην κάνεις παράπονα σε κάποιον/α που έχεις γνωρίσει πρόσφατα και να βρεις κάτι διαφορετικό προκειμένου να του/ης κεντρίσεις το ενδιαφέρον.
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θέλεις να βγεις, να πας μια βόλτα στα μαγαζιά και να πιείς ένα καφέ στον αγαπημένο σου γείτονα ή με κάποιο αγαπημένο σου συγγενικό σου πρόσωπο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η και με διάθεση για βόλτες και αγορές! Αυτό το τελευταίο είναι που πρέπει να προσέξεις καθώς είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς σε αγορές που δε χρειάζεσαι! Προτίμησε να μείνεις μακριά από τα μαγαζιά ή αν τελικά δεν τα καταφέρεις πάρε μαζί σου ένα δικό σου πρόσωπο που είναι ικανό να σε συγκρατήσει!
Μία βόλτα για ένα καφέ με το ταίρι σου μπορεί να σου φαίνεται ασήμαντη αλλά θα φέρει ιδιαίτερα θετική ενέργεια και στους δυο σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει με κάποιο πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα θέματα οικονομικής ασφάλειας που έχουν έρθει στο προσκήνιο από εχτές θα συνεχίσουν να σε ταλαιπωρούν και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη. Τα οικονομικά σου θα κρατούν τα πρωτεία σε όλες τις συζητήσεις για αυτό και θα είναι δύσκολο να τραβήξει κάτι ή κάποιος άλλος το ενδιαφέρον σου. Είναι πολύ πιθανό να επιδιώξεις ραντεβού με ανθρώπους που σχετίζονται με αυτά όπως ο λογιστής σου, προκειμένου να κάνεις οτιδήποτε περνά από το χέρι σου ώστε να περιορίσεις τα έξοδα σου και να αποκτήσεις την ασφάλεια που αποζητάς. 
Τα οικονομικά σου ζητήματα θα είναι το καυτό θέμα της ημέρας όμως προσπάθησε να βρεις και κάτι άλλο να συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου καθώς η μονοτονία δεν θα σας κάνει καλό. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα αισθηματικό παιχνίδι θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου. 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθείς σε μια δουλειά καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να μεταβάλλει την όρεξη και τη διάθεση σου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αφήνεις ημιτελείς υποχρεώσεις καθώς θα πηγαίνεις από το ένα ζήτημα στο άλλο! Το πρόγραμμα σου και ο τρόπος που θα αλλάζεις το κέντρο ενδιαφέροντος σου μπορεί να κουράσουν τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς. Μην προσπαθήσεις να εκτονώσεις την ένταση που έχεις στους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα που δεν θα περάσουν έτσι απλά! 
Σήμερα θα είσαι απόλυτος/η με  τη γνώμη σου και δεν θα είναι εύκολο -αν δεν ρίξεις νερό στο κρασί σου- να βρεις ένα κοινό σημείο επαφής με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, η υπερβολική αυτοπεποίθηση δεν θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα  σε αυτόν/ην που σου αρέσει.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Ο εσωστρεφής εαυτός σου θα κερδίσει τα πρωτεία σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη θα σου δημιουργήσει δεύτερες και τρίτες σκέψεις για κάθε τι με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να χαλαρώσεις. Είναι πιθανό να μάθεις κάτι που θα κλονίσει την εμπιστοσύνη σου και λόγω αυτού θα γίνεις ιδιαίτερα καχύποπτος/η με όλους. Προσπάθησε να αφήσεις την αισιόδοξη πλευρά του χαρακτήρα σου να επικρατήσει και μη γενικεύεις καταστάσεις από ένα δείγμα αν δεν θέλεις να μπεις σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων.
Σήμερα με αφορμή κάτι που σου είχε κάνει ο/η σύντροφός σου πριν αρκετό διάστημα θα ξεκινήσεις να είσαι καχύποπτος/η μαζί του/ης όμως θα σε συμβουλεύσω να μην το παρακάνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η άφησε και τον εαυτό σου ελεύθερο προκειμένου να μπορέσεις να κάνεις μία νέα γνωριμία.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεσαι την ίδια ιδεολογία ή δραστηριοποιείσαι μαζί τους σε συλλογικούς σκοπούς θα είναι το πιο σημαντικό μέλημα σου και σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και σε προτρέπει να ασχοληθείς με ομάδες ανθρώπων και φιλικές συναθροίσεις καθώς όσο περισσότεροι είστε τόσο καλύτερα θα περάσεις! Ακόμα και αν έχεις πολλή δουλειά –που κάτι τέτοιο είναι πιθανό- προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για να τον περάσεις με τους φίλους σου και θα δεις πόσο όμορφα θα νιώσεις!
Σήμερα ενδέχεται να προτιμήσεις να βρεθείς με τους φίλους σου και όχι με τον/τη σύντροφό σου όμως αν δεν θέλεις να  ξεκινήσουν τα παράπονα προσπάθησε να είσαι ειλικρινής μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η ένας φίλος σου θα γίνει ο «ενδιάμεσος» για να κάνεις μία νέα αισθηματική γνωριμία.
ΙΧΘΥΕΣ 
Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες συνεχίζουν να απασχολούν το μυαλό σου και δύσκολα θα σε αφήσουν να σκεφτείς οτιδήποτε άλλο παρά μόνο πως θα καταφέρεις να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να πορωθείς με οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά και την καριέρα σου! Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες καθώς θα υπάρξουν και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα σήμερα που σίγουρα θα προσπεράσεις αν συνεχίσεις στο ίδιο μοτίβο! 
Μία εμφάνιση με τον/τη σύντροφό σου σε μία κοινωνική σας υποχρέωση θα είναι αρκετή για να τραβήξεις τα βλέμματα επάνω σου και να κερδίσεις  την προσοχή των άλλων. Αν είσαι ελεύθερος/η αφιέρωσε έστω και λίγο χρόνο στα προσωπικά σου ζητήματα αν θέλεις να εξελιχθούν.

Ζώδια 1945989253030397370
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε