Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τετάρτη 2 Μαΐου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ 
Η προσοχή σου θα αποσπάται με το παραμικρό σήμερα καθώς το μυαλό σου ήδη κάνει σενάρια για μια επικείμενη απόδραση ή αξιολογεί τις προτάσεις που έχεις για έξοδο! Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα εξαφανίσει τη λεπτή γραμμή μεταξύ εφικτού και ουτοπικού. Είναι πολύ πιθανό να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους με αποτέλεσμα να νιώσεις απογοήτευση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα βοηθήσει τη λογική σου να κερδίσει το παιχνίδι. 
Σήμερα θα σου είναι εύκολο να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις όσον αφορά τον/τη σύντροφό σου ακόμα και αν χρειαστεί να παραποιήσεις λίγο τα γεγονότα! Αν είσαι ελεύθερος/η μην υποσχεθείς πράγματα τα οποία δεν μπορείς να τηρήσεις σε κάποιον/α που σου έχει κινήσει το ενδιαφέρον.
ΤΑΥΡΟΣ 
Οι αναμνήσεις σου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η αλήθεια είναι πως σε κάνει ευάλωτο/η απέναντι σε αυτά που έχεις στην καρδιά σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις με φίλους σου για οικονομικά θέματα. Απόφυγε να κάνεις νέες συμφωνίες ή να πάρεις αποφάσεις για το ταμείο καθώς η κρίση σου θα είναι θολή. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Κριό θα σου δώσει μια χείρα βοηθείας και θα προσπαθήσει να σε επαναφέρει στη λογική!  
Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να παραπλανήσεις τον/τη σύντροφό σου σχετικά με κάποιο ζήτημα αλλά εσύ καλύτερα να προτιμήσεις να τον/ην αποπλανήσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μην επενδύσεις σε μία νέα γνωριμία καθώς η ημέρα δεν θα ευνοήσει τα αισθηματικά ανοίγματα κυρίως αυτά που θέλεις να έχουν διάρκεια.
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Σήμερα το μόνο που επιθυμείς είναι να συμβαδίζεις με το/η σύντροφο σου αλλά και τους συνεργάτες σου και δύσκολα θα διαφοροποιήσεις τις απόψεις σου από τις δικές τους ακόμα και αν δε συμφωνείς μαζί τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα σε κάνει ευάλωτο/η απέναντι στα θέλω των άλλων. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον  Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το απόγευμα θα θολώσει την κρίση σου και θα σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις και λάθος αποφάσεις σχετικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Κράτησε σε αναμονή νέες συνεργασίες, συμφωνίες και σημαντικές αποφάσεις παρόλο που το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Κριό θα σε κάνει να πιστέψεις πως «το έχεις»!  
Σήμερα είναι πιθανόν να πιστεύεις πως έχεις το πάνω χέρι στη σχέση σου όμως η αλήθεια είναι πως τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο διαφορετικά για αυτό απόφυγε τις βαρύγδουπες δηλώσεις και σε εκείνο αλλά και σε τρίτους. Αν είσαι ελεύθερος/η, μία νέα γνωριμία θα έχει θολή εικόνα για αυτό μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Σήμερα θα προκύψουν δουλειές και υποχρεώσεις αλλά δεν θα έχεις καμία διάθεση να τις αναλάβεις! Η Σελήνη από τον Τοξότη θα σε βάλει στη δράση παρόλο που εσύ θα έχεις άλλα σχέδια για απόψε! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το απόγευμα θα βάλει ακόμα ένα λιθαράκι καθώς δεν θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς στις πρακτικές υποχρεώσεις σου. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Κριό σε καλεί να εκθέσεις τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες προκειμένου να κερδίσεις ένα επαγγελματικό ζήτημα! 
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να παραποιήσεις  λίγο κάποια γεγονότα προκειμένου να δικαιολογηθείς το ταίρι σου για την κούραση σου και την ανάγκη σου να μην κάνεις τίποτα! Αν είσαι ελεύθερος/η διαχώρισε τις αισθηματικές από τις επαγγελματικές γνωριμίες διαφορετικά θα βρεθείς εκτεθειμένος/η.
ΛΕΩΝ 
Οι καλλιτεχνικές σου ανησυχίες θα είναι έντονες σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη θα τονίσει την ανάγκη σου να ασχοληθείς με δημιουργικά χόμπι και να εκφραστείς μέσα από αυτά. Οι ιδέες σου θα τύχουν αποδοχής από τους φίλους σου και το ταίρι σου και αυτό θα σε ανεβάσει ψυχολογικά! Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το απόγευμα μπορεί να σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση αν δεν βρεις τρόπο να εκτονώσεις αυτά που κρύβεις μέσα σου για αυτό προσπάθησε να τα εκφράσεις! Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπους να εκφραστείς! 
Σήμερα προτίμησε να εκφραστείς προς το ταίρι σου μέσα από μία ρομαντική έκπληξη καθώς η μέρα θέλει έρωτα (χωρίς υπερβολές)! Αν είσαι ελεύθερος/η μην πιστέψεις τα μεγάλα λόγια που μπορεί να ακούσεις από αυτόν/ην που θέλεις καθώς ενδέχεται να είναι άνθρακας ο θησαυρός!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σήμερα είναι πιθανό να είσαι αναστατωμένος/η και ακόμα πιο πιθανό να προσπαθήσεις να ρίξεις το φταίξιμο στους άλλους ξεκινώντας από τους δικούς σου ανθρώπους! Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου δημιουργεί συναισθηματικές υπερβολές και μια γενικότερη σύγχυση. Είναι πιθανό να αξιολογείς τα πράγματα με λάθος κριτήρια για αυτό απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να εκλογικεύσεις τα συναισθήματα σου και να βάλεις ένα φρένο σε συναισθηματικές ακρότητες. 
Σήμερα είναι πιθανό να μεταφράζεις όπως σε συμφέρει τα λόγια του/ης συντρόφου σου και μετά να τα χρησιμοποιήσεις εναντίον του/ης όμως αυτό δεν είναι δίκαιο παιχνίδι και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα σου δείξει αμέσως τι θέλει από σένα για αυτό μην βιαστείς να της δείξεις ούτε και εσύ. 
ΖΥΓΟΣ 
Οι επαφές σου με άτομα του συγγενικού σου περιβάλλοντος και άτομα που βρίσκονται στον περίγυρο σου θα είναι το κύριο μέλημα σου σήμερα. Η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη είναι υπεύθυνη για αυτό καθώς σε κάνει πολύ καλό/η στις δημόσιες σχέσεις και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Το τετράγωνο που θα σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το απόγευμα μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να πεις ανακρίβειες ή να αλλάξεις κάποια τεκταινόμενα και να τα μεταφέρεις με τον τρόπο που σε συμφέρει! Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να μη χάσεις την αξιοπιστία σου καθώς θα σου χαρίσει ένα ισχυρό επικοινωνιακό και «ρητορικό» προβάδισμα!  
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η τι θα μεταφέρεις στον/τη σύντροφό σου καθώς αν αλλάξεις κάτι με τον τρόπο που σε συμφέρει μπορεί να δημιουργήσεις μπέρδεμα μεταξύ σας αλλά και με τρίτους. Αν είσαι ελεύθερος/η χρησιμοποίησε την πειθώ σου σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα αλλά προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με αυτά που θα πεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα οικονομικά σου θέματα θα είναι ο νούμερο ένα λόγος για την ανησυχία και την ανασφάλεια που νιώθεις για αυτό και θα έχουν την αμέριστη προσοχή σου σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το απόγευμα θα σου δημιουργήσει ανάγκες που δεν έχεις. Είναι πιθανό να γίνεις σπάταλος/η εξαιτίας την παρόρμησης σου να κάνεις αγορές που δεν χρειάζεσαι. Η ημέρα ελλοχεύει κινδύνους και λάθη αν δεν είσαι προσεκτικός/η με τα οικονομικά σου. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να διαπραγματευτείς κάτω από συνθήκες που θα σε ευνοήσουν μεσοπρόθεσμα. 
Σήμερα ενδέχεται να κατηγορήσεις τον/τη σύντροφό σου πως δεν καλύπτει τις ανάγκες σου όμως η αλήθεια είναι πως θα έχεις μία τάση να εφευρίσκεις ανάγκης που δεν έχεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μην επενδύσεις σε μία νέα γνωριμία καθώς είναι πιθανό να είναι για περιορισμένες εμφανίσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα δημιουργήσει μια συναισθηματική αναστάτωση καθώς τα διλλήματα θα είναι αρκετά και εσύ καλείσαι να πάρεις αποφάσεις. Τα θέματα που θα σε απασχολήσουν περισσότερο είναι αυτά που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Η τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το απόγευμα σου λέει πως καλό είναι να μην πάρεις καμία απόφαση σήμερα καθώς ο Ποσειδώνας θα θολώσει τα νερά. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει καθώς θα εκλογικεύσει κάθε συναίσθημα σου, όμως παρά όλα αυτά καλό θα είναι να μην πάρεις αποφάσεις σήμερα. 
Σήμερα θα προσπαθήσεις να πείσεις τον/τη σύντροφό σου για κάτι που θέλεις  ακόμα κι αν χρειαστεί να πεις ψέματα όμως να ξέρεις πώς την ίδια στιγμή το ίδιο μπορεί να κάνει και εκείνος/η! Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς ενδέχεται να παρασυρθείς από κάποιον/α που δεν έχει κάνει σαφείς τις προθέσεις του/ης.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συνήθως είσαι άνθρωπος που παθιάζεται με τη δουλειά και όλο αυτό που λέγεται καθημερινότητα και υποχρεώσεις όμως σήμερα θα προτιμήσεις να μην κάνεις τίποτα και να μείνεις στην αφάνεια. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το απόγευμα θα τραβήξει τη λεπτή γραμμή που χωρίζει το πραγματικό από το φανταστικό και θα σου προκαλέσει σύγχυση. Από τη μία μπορεί να ασχοληθείς με φανταστικούς κινδύνους και να υποτιμήσεις τους πραγματικούς. Από την άλλη το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον  Κριό θα σε βοηθήσει να ξεδιαλύνεις την κατάσταση καθώς ένα δικός σου άνθρωπος θα γίνει η φωνή της λογικής.  
Σήμερα προτίμησε να εκλογικεύσεις κάθε σκέψη σου καθώς η ημέρα ευνοεί αυταπάτες που μπορούν να επηρεάσουν τη σχέση με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μην εμπιστεύεσαι κάποιον/α που έχεις γνωρίσει πρόσφατα ή θα γνωρίσεις σήμερα μέχρι να δεις αν όντως το αξίζει.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Η εξωστρέφεια σου και η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε κάνουν να είσαι όλη την ημέρα σε επαφή με τους φίλους σου. Αν δεν καταφέρεις να τους δεις τότε σίγουρα θα περάσεις την ώρα σου πάνω στο τηλέφωνο προκειμένου να ανταλλάξετε τα νέα σας. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και ευνοεί φιλικές συναθροίσεις όμως το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει μπερδέματα. Είναι πιθανό να εξαπατήσεις και να εξαπατηθείς σήμερα για αυτό προτίμησε να μη βγάλεις συμπεράσματα για τίποτα ώστε να είσαι ήσυχος/η! Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Κριό είναι μια καλή ευκαιρία για να λάβεις μέρος σε συζητήσεις που αν μη τι άλλο θα σου φτιάξουν τη διάθεση. 
Σήμερα καλό θα ήταν να διαχωρίσεις τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου από τις σχέσεις που έχεις με τους φίλους σου διαφορετικά τα πράγματα θα μπλεχτούν και εσύ θα βρεθείς ανάμεσα. Αν είσαι ελεύθερος/η μην εμπιστεύεσαι την κρίση σου σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα καθώς θα έχεις την τάση να τα βλέπεις όλα μέσα από ένα ζευγάρι ροζ γυαλιά.
ΙΧΘΥΕΣ
Η προσοχή σου θα στραφεί στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και σήμερα θα προσπαθήσεις να κάνεις εντύπωση μέσα από τη δουλειά σου χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες που ξέρεις πως έχεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που θα σχηματίζει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου το απόγευμα, σου εφιστά την προσοχή καθώς θα δημιουργήσει απάτες και αυταπάτες. Ο κίνδυνος να πλανευτείς από πρόσωπα και καταστάσεις είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτός για αυτό μην κρατάς μεγάλο καλάθι. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Κριό θα φέρει ένα νέο σχετικά με ένα οικονομικό σου ζήτημα που θα σε χαροποιήσει. 
Σήμερα ενδέχεται να μην είσαι ειλικρινής με τον/τη σύντροφό σου -ιδιαίτερα αν σκοπεύεις να του/ης αρνηθείς κάτι που θέλει- όμως προτίμησε να είσαι ειλικρινής καθώς μπορείς να το καταφέρεις χωρίς παράπλευρες απώλειες. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε να εκμυστηρευτείς σε κάποιον από τη δουλειά σου ένα αισθηματικό σου ζήτημα.
Ζώδια 3795266479197163693
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε