Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Δευτέρα 14 Μαΐου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ 
Τα οικονομικά σου θέματα θα είναι το κύριο μέλημα σου σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Ταύρο και θα εγείρει τις  ανασφάλειες σου σχετικά με το «ταμείο» σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα σου χαρίσει πρακτική, ρεαλιστική σκέψη που είναι απαραίτητη για οικονομικούς υπολογισμούς και οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτούς. Επίλεξε τέτοιου είδους ζητήματα για να ασχοληθείς σήμερα καθώς η επιμονή και η υπομονή σου θα σε βοηθήσει να επιτύχεις τους στόχους σου. 
Σήμερα θα βρεις ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις που θα κάνεις με τον/τη σύντροφό σου μόνο αν σχετίζονται με χρήματα καθώς η σκέψη σου θα βρίσκεται αποκλειστικά εκεί. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα μπορέσει να εδραιωθεί στη ζωή σου.
ΤΑΥΡΟΣ 
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σε γεμίσει με ενέργεια και ζωντάνια και αυτό θα είναι αρκετό για να νιώσεις πως έχεις υπερδυνάμεις! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες αλλά και να κάνεις νέες συμφωνίες από τις οποίες θα βγεις ωφελημένος/η. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως τα «αγαθά κόποις κτώνται» και για να ανταμειφθείς σίγουρα θα πρέπει να έχεις δουλέψει και να έχεις προσπαθήσει για αυτό. 
Σήμερα η λογική σου σκέψη και τα επιχειρήματα που θα έχεις σε οτιδήποτε και να πεις θα είναι δύο δώρα που θα σε βοηθήσουν και σε ζητήματα με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μην ψάχνεις ψεγάδια σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει γιατί θα χάσεις και τα καλά του!
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Σήμερα ίσως να μην έχεις την ενέργεια να ασχοληθείς με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου και θα προτιμήσεις να μην κάνεις τίποτα, πράγμα που δεν είναι στοιχείο ενός Διδύμου! Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και είναι υπεύθυνη για τις ανασφάλειες και την ανησυχία που σε διακατέχει. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω όμως θα είναι σύμμαχος σου καθώς θα σε βοηθήσει να διαχωρίσεις τις ρεαλιστικές σκέψεις από τις φοβίες. Ακόμα είναι πιθανό να μπορέσεις να αποκτήσεις την υπομονή για να ασχοληθείς με ένα ζήτημα της καθημερινότητας το οποίο είχες αφήσει σε εκκρεμότητα μιας και το έβλεπες σαν αγγαρεία. 
Σήμερα η ημέρα δεν κρύβει φαντασμαγορικά γεγονότα για την προσωπική σου ζωή είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε είσαι ελεύθερος/η. Παρόλα αυτά μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βάλεις γερές βάσεις σε σχέσεις και γνωριμίες που επιθυμείς.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η ημέρα ευνοεί συλλογικές δραστηριότητες και επαφές με φίλους καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Ταύρο τονίζει την ανάγκη σου να βρεθείς με ανθρώπους που σε ενώνει κάτι κοινό. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα βάλει γερές βάσεις σε κάθε είδους εγχείρημα που θα ξεκινήσεις σήμερα κυρίως αν είναι συλλογικό. Εκμεταλλεύσου την ευνοϊκή αυτή όψη αν είσαι μέλος μιας ομάδας ή ενός συλλόγου ή αν έχεις ζητήματα που αφορούν εσένα και την παρέα σου σε εκκρεμότητα. Σήμερα αν κάνεις νέες γνωριμίες ενδέχεται να είναι με ανθρώπους που θα σε «απασχολήσουν» για καιρό. 
Σήμερα θα πρέπει να είσαι συνετός/η και δίκαιος/η προς τον/τη σύντροφό σου και να μην τον/ην παραμελήσεις για να ασχοληθείς μόνο με τους φίλους σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία αισθηματική γνωριμία  του προηγούμενου διαστήματος θα εδραιωθεί στη ζωή σου.
ΛΕΩΝ 
Σήμερα είναι πιθανό να έχεις βάλει ακόμα και στοίχημα με τον εαυτό σου και για αυτό θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό στίβο. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω  θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στους στόχους σου και να δουλέψεις σκληρά προκειμένου να τους επιτύχεις. Η ημέρα μπορεί να μη σου χαρίσει κάτι φαντασμαγορικό αλλά να ξέρεις πως οτιδήποτε κάνεις σήμερα θα «καταγραφεί» και θα κληθείς για την επιβράβευση αργότερα.  
Σήμερα  μια πρόσκληση κοινωνικού χαρακτήρα είναι η κατάλληλη αφορμή για να κάνεις μια επίσημη έξοδο και να παρουσιάσεις τον/τη σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα  θα ευνοηθούν οι ξεκαθαρίσεις σε θέματα αισθηματικού περιεχομένου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σήμερα είναι πιθανό να σκέφτεσαι πως μπορείς να διευθετήσεις το ημερήσιο πρόγραμμα σου προκειμένου να φύγεις ακόμα και για μια ημέρα προκειμένου να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου αλλάξει τις προτεραιότητες μιας και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα. Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο που θα σε βοηθήσει και στον επαγγελματικό σου τομέα ή να ξεκινήσεις να αναζητάς πληροφορίες για αυτό μιας και κάθε εκπαιδευτικό ζήτημα ευνοείται! 
Σήμερα  μπορείς να παρακινήσεις το ταίρι σου να ξεκινήσετε μαζί κάτι θα σας κάνει αποκτήσετε επιπλέον γνώσεις καθώς ο ένας θα «ξεσηκώνει» τον άλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο προκειμένου να κάνεις εντύπωση σε αυτόν/η που θέλεις παρά μόνο τις γνώσεις σου.
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα είναι πιθανό να ξυπνήσεις με καλή διάθεση όμως μια μικρή αφορμή θα είναι αρκετή για να σου τη χαλάσει, καθώς θα φέρεις στο μυαλό σου μια όχι και τόσο ευχάριστη ανάμνηση. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε πρακτικά θέματα και κυρίως σε πρακτικά θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου αλλά και το σπίτι σου. Μία βοήθεια που θα σου προσφέρει αυτή η όψη είναι να σε κάνει να αφήσεις στην άκρη τις συναισθηματικές υπερχειλίσεις και να διαχειριστείς καλύτερα τις «δύσκολες» σκέψεις σου μακριά από εντάσεις. 
Σήμερα  η ενασχόλησή σου με πρακτικά ζητήματα μπορεί να σε απομακρύνει από τον/τη σύντροφό σου για αυτό καλό θα ήταν να βρεις  μία μέση λύση για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η, η λογική σου σκέψη δεν θα σε αφήσει να κάνεις λάθος σε ένα ανοιχτό αισθηματικό ζήτημα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Οι σχέσεις σου θα είναι η προτεραιότητα σου σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Ταύρο τις τονίζει ιδιαίτερα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω θα βάλει τις βάσεις και θα σταθεροποιήσει νέες συνεργασίες αλλά και αισθηματικές γνωριμίες. Αυτό θα γίνει μέσα από το πρίσμα της λογικής καθώς είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Κρόνου που θα σε βοηθήσει σήμερα. Είναι πολύ πιθανό να σε νιώσεις την ανάγκη να δεσμευτείς σε συνεργασίες ή ακόμα και σχέσεις αλλά αυτό προϋποθέτει να έχεις δει προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά πριν αποφασίσεις. 
Σήμερα θα νιώσεις πως έχεις αίσθημα ευθύνης απέναντι στη σχέση που έχεις δημιουργήσει με τον/τη σύντροφό σου για αυτό και ενδέχεται να πάρεις κάποια πράγματα πιο σοβαρά από αυτό που χρειάζεται. Αν είσαι ελεύθερος/η συζήτησε με αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει πως μία αισθηματική δέσμευση δεν σε τρομάζει!
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Σήμερα θα χρειαστεί να ασχοληθείς σοβαρά με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας που έχεις αφήσει σε αναμονή καθώς αν δεν το κάνεις μόνος/η σου κάποιος θα βρεθεί να σου τις υπενθυμίσει και μετά τα πράγματα θα είναι χειρότερα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει υπευθυνότητα και πρακτικότητα. Αυτά τα δυο στοιχεία θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου και τις υποχρεώσεις που θα έχεις ώστε να μπορέσεις να τις διευθετήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 
Σήμερα δεν θα μπορέσεις να αφήσεις ημιτελείς τις υποχρεώσεις σου για να αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου όμως καλό θα ήταν να τον/ην ενημερώσεις για να μην σε περιμένει άδικα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από μία συνάντηση  για κάποιο ζήτημα ρουτίνας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Σήμερα θα ξαναβρείς τον καλό σου εαυτό καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ταύρου και θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα και πιο χαλαρά. Προσπάθησε να μη ζοριστείς με δουλειές και υποχρεώσεις όσο και αν τριγυρνούν στο μυαλό σου, αλλά να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και τα χόμπι σου καθώς χρειάζεσαι ένα διάλλειμα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σου χαρίσει την απαραίτητη υπευθυνότητα που θα αντισταθμίσει τις τρελές ιδέες που μπορεί να σου περάσουν από το μυαλό! 
Σήμερα είναι μία καλή μέρα για να συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου οτιδήποτε αφορά εσάς ή ένα σοβαρό ζήτημα που μπορεί να σας απασχολεί. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει αλλά μην ανησυχείς δεν θα χάσεις τον έλεγχο καθώς ο Κρόνος θα κρατήσει τα πόδια σου γερά στη γη.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Η σημερινή ημέρα θα σε κάνει να νιώσεις μια συναισθηματική αναστάτωση που μπορεί να προέλθει από μια συζήτηση που θα έχεις στο σπίτι σου ή από ένα επαγγελματικό σου ζήτημα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και αναμοχλεύει οικογενειακά θέματα και παράπονα που αιωρούνται με αποτέλεσμα να θελήσεις να τα λύσεις όλα εδώ και τώρα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον  Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να δεις οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί με υπευθυνότητα μακριά από υπερβολικούς συναισθηματισμούς και αυτό θα «σώσει» και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. 
Σήμερα το ταίρι σου θα είναι εύκολο να παρεξηγηθεί μαζί σου καθώς θα είσαι τόσο λογικός/η μπορεί να ανησυχήσει πως κάτι σου συμβαίνει! Αν είσαι ελεύθερος/η μην αφήσεις φοβίες και παθήματα του παρελθόντος να επηρεάσουν μία αισθηματική ιστορία του παρόντος.
ΙΧΘΥΕΣ 
Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα είναι ανεξάντλητα και θα το δείξεις και στους άλλους, συγκεκριμένα στους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα ευνοήσει τις συζητήσεις και τις επαφές με ανθρώπους του συγγενικού και κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει την απαραίτητη σοβαρότητα που θα σε βοηθήσει να κερδίσεις το σεβασμό των γύρω σου. Σήμερα οι συζητήσεις θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές και ενδέχεται να βρεις λύσεις μέσα από αυτές ακόμα και για πρακτικά ζητήματα που σε απασχολούν. 
Σήμερα θα είναι εύκολο να εδραιώσεις με επιχειρήματα οτιδήποτε και αν πεις στον/τη σύντροφό σου και αυτό θα σε κάνει έναν δύσκολο «αντίπαλο» και ταυτόχρονα θα δημιουργήσει θαυμασμό προς το πρόσωπό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος από το περιβάλλον σου θα παίξει ρόλο σε μία νέα γνωριμία που ήρθε για να μείνει.
Ζώδια 5936655391811017329
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε