Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Πέμπτη 10 Μαΐου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
 
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει τις σκέψεις σου και τον τρόπο δράσης σου καθώς θα γίνεις περισσότερο μελαγχολικός/η και με διάθεση να μην ασχοληθείς με τίποτα σήμερα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα άσχημο καθώς η ημέρα δεν ευνοεί τις δουλειές και τις υποχρεώσεις μιας και θα δημιουργήσει ένα θολό τοπίο γύρω από αυτές θα σε αναγκάσει να σπαταλήσεις πολύ ενέργεια προκειμένου να τις διευθετήσεις. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό θα ενισχύσει τις υπερβολές ακόμα και στις σκέψεις με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να βρεις την απαραίτητη ισορροπία.
H ειλικρίνεια δεν θα είναι η αρετή της ημέρας για αυτό προσπάθησε να έχεις το νου σου καθώς και εσύ και ο/η σύντροφός σου θα είστε επιρρεπείς στην παραποίηση της αλήθειας! Αν είσαι ελεύθερος/η μην ξεκινήσεις μια νέα γνωριμία με υπερβολικές προσδοκίες που μπορεί να σε προσγειώσουν αργότερα.
ΤΑΥΡΟΣ
Η συναναστροφή με τους φίλους σου, τους συναδέλφους σου και τους ανθρώπους που ανήκετε μαζί σε κάποια ομάδα θα είναι το κύριο θέμα της ημέρας σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να ειπωθούν πράγματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καλό θα ήταν να κλείσεις τα αυτιά σου σε κολακείες -καθώς είναι σίγουρο πως θα τις ακούσεις- μιας και μπορεί να σε επηρεάσουν και αυτό να μην είναι προς όφελος σου. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις δύσκολες καταστάσεις και  λάθος ενέργειες αλλά να θυμάσαι πως «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Το ταίρι σου θα είναι ο άνθρωπος που θα βρίσκεται στο πλευρό σου σήμερα και μπορεί να σε σώσει από κάποια λάθος ενέργεια που είσαι έτοιμος/η να κάνεις  για αυτό μην ξεκινήσεις να του γκρινιάζεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, όμως καλό θα ήταν να περιμένεις να βγάλεις τις δικές σου αποφάσεις ακόμα και αν έχει τις καλύτερες συστάσεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα ασχοληθείς κατά κύριο λόγο με τη δουλειά σου καθώς είτε θα έχεις αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν θα μπορέσεις να κάνεις κάτι άλλο είτε ακόμα και εσύ ο/η ίδιος/α θα το θέλεις πολύ. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να ευνοεί την κοινωνική σου προβολή. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η καθώς σήμερα δεν θα είναι εύκολο να καταλάβεις τις πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων που θα συναναστραφείς. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία  θα είναι ο «από μηχανής Θεός» που θα σε βοηθήσει σε επαγγελματικά και εργασιακά ζητήματα χαρίζοντάς σου άσσους για το μανίκι σου.
Ζήτησε από τον/τη σύντροφό σου να σε συνοδεύσει σε μία κοινωνική υποχρέωση  καθώς είναι ένας καλός τρόπος να μείνετε απασχολημένοι ευχάριστα! Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε κλειστά τα χαρτιά σου προς έναν άνθρωπο για τον οποίον υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά δεν γνωρίζεις ακόμα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ημέρα είναι ιδανική για μία βόλτα καθώς αν ακολουθήσεις το δίπτυχο σπίτι-δουλειά, τότε σίγουρα θα εκνευριστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και εκτός των άλλων ευνοεί και τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα είναι αποτρεπτική για πρακτικά ζητήματα καθώς θα είναι δύσκολο να παραμείνεις συγκεντρωμένος/η. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της με το Δία από το Σκορπιό θα προσδώσει ένα τόνο υπερβολής σε οτιδήποτε κι αν κάνεις. Θα χρειαστεί να συγκρατηθείς καθώς η συμπεριφορά σου και οι ενέργειές σου ενδέχεται να δημιουργήσουν προβλήματα στην προσωπική σου ζωή!
Σήμερα θα έχεις ιδιαίτερη διάθεση και όρεξη να μην κάνεις τίποτα όμως μπορεί να υπάρξουν προστριβές με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα προσπαθήσει να σε επαναφέρει  στην τάξη και τις υποχρεώσεις που έχεις. Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες ευνοούνται αλλά η συμπεριφορά σου είναι αυτή που θα κρίνει το αποτέλεσμα.
ΛΕΩΝ
Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς θα σου  δημιουργήσει έντονα συναισθήματα τα οποία με τη σειρά τους θα σου δημιουργήσουν συναισθηματική αναστάτωση. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα  προσπαθήσει να σε παρασύρει σε σκέψεις οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και θα σε αποσυντονίσουν. Σήμερα θα έχεις την ανάγκη να δεις κάθε τι μέσα από ένα ζευγάρι ροζ γυαλιά αλλά αυτό δεν θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις ιδιαίτερα σε οικονομικά ζητήματα. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να φέρει  εύνοια σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι σου και την οικογένειά σου.
Σήμερα  ενδέχεται να εκνευριστείς με τον/τη σύντροφό σου καθώς εσύ θα έχεις την τάση να ωραιοποιείς τα πράγματα ενώ εκείνος/η όχι. Αν είσαι ελεύθερος/η μην εκθέσεις τα συναισθήματά σου σε κάποιον που έχεις γνωρίσει πρόσφατα καθώς θα έχεις την τάση να το κάνεις με μία υπερβολή που δεν θα σε ωφελήσει.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Άλλη μία ημέρα που  θα είσαι αρκετά ευάλωτος/η στη γνώμη των άλλων με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να σε επηρεάσουν οι άνθρωποι που εμπιστεύεσαι όπως είναι οι συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δεν θα βοηθήσει να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις για τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου.  Η ημέρα είναι θολή για αυτό απόφυγε να συζητήσεις/ υπογράψεις/ συμφωνήσεις σημαντικά ζητήματα. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία στο Σκορπιό θα κάνει έντονη την ανάγκη σου για να εκφραστείς και η πληθωρική σου παρουσία θα κερδίσει όλους τους ανθρώπους που θα βρεθούν δίπλα σου.
Σήμερα είναι πιθανόν είναι να μην καταλάβεις απόλυτα τη στάση του/ης συντρόφου σου απέναντι σου όμως μη βιαστείς να του/ης ρίξεις ευθύνες βάζοντας τον εαυτό του στο απυρόβλητο. Αν είσαι ελεύθερος/η οι «παγίδες» και οι παρανοήσεις θα υπάρχουν σε αισθηματικά ζητήματα για αυτό χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η.
ΖΥΓΟΣ
Οι δουλειές καλά κρατούν και σήμερα μόνο που εσύ δεν θα έχεις την ίδια όρεξη και διάθεση με αυτές και θα  προσπαθήσεις να τις αποφύγεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα κάνει το μυαλό σου να σκέφτεται δικαιολογίες προκειμένου να αποφύγεις κάποια δουλειά, αλλά χωρίς να χρειαστεί να  δημιουργηθούν  άσχημες εντυπώσεις στους άλλους. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Σκορπιό θα είναι  βοηθητικό για κάποιο οικονομικό σου ζήτημα. Χρειάζεται να θυμάσαι πώς καμιά φορά είναι καλύτερα να κάνεις μικρά βήματα προκειμένου να καταφέρεις αυτό που θέλεις και να αποφεύγεις τα ρίσκο.
Σήμερα δεν θα είσαι ανεκτικός/η στην πίεση που θα σου δημιουργήσει η καθημερινότητα και ενδέχεται να τα βάλεις με τον/τη σύντροφό σου που δεν  έχει μερίδιο ευθύνης  σε αυτό. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει σήμερα αρκεί να μην παρασυρθείς από μεγάλα λόγια που θα πέσουν στο τραπέζι.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βρεις τρόπο και να δραπετεύσεις από την πραγματικότητα και την καθημερινότητα. Είναι πιθανόν να προτιμήσεις να ασχοληθείς μόνο με πράγματα τα οποία δεν σε κουράζουν ψυχολογικά και συναισθηματικά για αυτό μία καλή ιδέα  είναι ένα ασχοληθείς με ένα χόμπι σου και να εκφραστείς μέσα από μία καλλιτεχνική δραστηριότητα. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως η ημέρα θα είναι γεμάτη συναντήσεις με ανθρώπους που έχουν θετική ενέργεια και μπορούν να σου φτιάξουν το κέφι!
Σήμερα το ταίρι σου δεν θα έχει την ίδια διάθεση με σένα  για αυτό μην το πιέζεις αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα σε ένα περίεργο θολό τοπίο για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις  τη λογική σου στο παιχνίδι.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα έχεις την τάση να ξεκινήσεις να κάνεις μικρά ή μεγάλα παράπονα και σίγουρα οι πρώτοι που θα  το καταλάβουν θα είναι οι άνθρωποι της οικογένειάς σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πώς θα έχεις την ανάγκη να παίξεις το  παιχνίδι θύτη/θύματος προκειμένου να καταφέρεις κάτι που έχεις στο μυαλό σου. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο που θα σχηματίσει με  το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πώς θα έχεις ένα φύλακα άγγελο ο όποιος θα σε σώζει από λάθος αποφάσεις και λάθος ενέργειες ακόμα και την τελευταία στιγμή!
Οι υπερβολές στις σκέψεις, στις αντιδράσεις ακόμα και στα λόγια θα είναι στοιχείο της ημέρας και αν το παρακάνεις σίγουρα θα δημιουργηθούν προβλήματα ανάμεσα σε εσένα και τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία σου εφιστά την προσοχή καθώς θα σου δώσει μπερδεμένα σήματα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι επαφές σου με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου όπως είναι συγγενείς, γνωστοί ακόμα και κάποιοι γείτονες, χρειάζονται προσοχή σήμερα. Από τη μία η Σελήνη βρίσκεται  στους Ιχθύς και θα σε κάνει  ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η από την άλλη η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα έχει την τάση να δημιουργεί ευσεβείς πόθους οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Οι απάτες και οι αυταπάτες θα  κινήσουν τα νήματα για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να ακούσεις γεγονότα τα οποία είναι παραποιημένα ή δεν έχουν συμβεί καθόλου! Την ίδια στιγμή το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα φέρει στο πλευρό σου φίλους σου οι οποίοι θα σε παρασύρουν σε ξενύχτια, ποτά και διασκέδαση!
Σήμερα ο/η σύντροφός σου ενδέχεται να εκφράσει τον εκνευρισμό του για κάτι που έκανες και καλό θα ήταν να τον ακούσεις καθώς είναι πολύ πιθανό να έχει δίκιο. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η με μία νέα γνωριμία ιδιαίτερα αν προσπαθήσει να κάνει «επίδειξη δυνατοτήτων»!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το τρέξιμο για  να διευθετήσεις κάποια οικονομικά  ζητήματα ενδέχεται να συνεχίζεται και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα είναι δύσκολο να σε αφήσει να χαλαρώσεις εάν δεν τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σου δημιουργήσει είναι ανάγκη να τα αφήσεις όλα πίσω εκκρεμή, η να ξοδέψεις τα χρήματά σου προκειμένου να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί! Προσπάθησε να δείξεις χαρακτήρα και να μην παρασυρθείς από αυτό αν δεν θέλεις θα το μετανιώσεις μέχρι αύριο! Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία από το Σκορπιό θα σου χαρίσει την εύνοια και την ικανότητα να προβληθείς με τον τρόπο που χρειάζεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και να αναγνωριστούν οι δυνατότητες που έχεις.
Το ταίρι σου είναι πιθανό να πληρώσει ένα δικό σου λάθος σήμερα καθώς δεν θα δεχτείς να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να  μην πεις περισσότερα από αυτά που μπορείς να κάνεις σε κάποιον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει αισθηματικά.
ΙΧΘΥΕΣ
 
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και την ανάγκη να κάνεις κάτι χωρίς απαραίτητα να ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα χρειάζεται προσοχή καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει παραπλανήσεις που θα σε κάνουν να πάρεις λάθος αποφάσεις. Απόφυγε να εμπιστευτείς ανθρώπους που δεν γνωρίζεις και «τσέκαρε» κάτι που θα σου πουν οι συνεργάτες ή ο σύντροφός σου πριν αποφασίσεις να πάρεις θέση σε αυτό. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία ο οποίος βρίσκεται στο Σκορπιό, σου λέει πώς το καλύτερο φάρμακο για να βρεις ξανά την καλή σου διάθεση είναι μία εκδρομή!
Σήμερα δεν θα είσαι απόλυτα ειλικρινής προς τον/τη σύντροφό σου αλλά καλό θα ήταν να μην έχεις τέτοιου είδους απαιτήσεις και από εκείνον/η! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα φαντάζει ιδανική όμως καλό θα ήταν να κρατήσεις επιφυλάξεις σου μέχρι να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα.


Ζώδια 6801250341906953887
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε