Loading...

Δεν "κατεβαίνει" στις εσωκομματικές της ΝΔ η Σοφία Κατσίγιαννη


Τέλος στα σενάρια που την παρουσιάζουν να συμμετάσχει στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας βάζει η Σοφία Κατσίγιαννη. Η δυναμική πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Διονύσου, αποφάσισε, να τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Έτσι, με ανακοίνωση που απέστειλε στον τύπο, ξεκαθαρίζει πως δεν θα κατέλθει στην κονίστρα των ερχόμενων εσωκομματικών εκλογών της κεντροδεξιάς παράταξης, που θα λάβουν χώρα στις 13 Μαϊου.

Ακόμα, επισημαίνει με έμφαση, ότι μπορεί από τις θέσεις που ήδη κατέχει να προσφέρει και να παράξει κοινωνικό έργο, ενώ με νόημα τονίζει πως δεν προτίθεται να αφήσει ξεκρέμαστη την ομάδα της. Τέλος, παραθέτει και το πρόγραμμα των δράσεων που θα πραγματοποιήσει η ΟΝΝΕΔ Διονύσου το προσεχές διάστημα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σοφίας Κατσίγιαννη:


Ενόψει της συζήτησης γύρω από το όνομα μου σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ θα ήθελα να εκθέσω τις θέσεις μου.

Τους τελευταίους δύο μήνες, περίπου, όντως δέχομαι σε πολύ συχνή βάση τηλεφωνήματα με σκοπό να μου προτείνουν να βάλω υποψηφιότητα στις εσωκομματικές εκλογές αλλά και να με στηρίξουν. Με τιμά ιδιαίτερα η επιλογή όλων αυτών των συμπολιτών μου, τόσο από το Δήμο Διονύσου με σκοπό τις εκλογές της ΔΗΜΤΟ, όσο και από την Περιφέρεια με σκοπό τις εκλογές της ΝΟΔΕ, αλλά και στελεχών του κόμματος.
Θεωρώ πως μια τέτοια υποψηφιότητά μου θα άφηνε ξεκρέμαστη την Τοπική της νεολαίας της Νεας Δημοκρατίας στο Δήμο Διονύσου με πιθανό ενδεχόμενο τη διάλυσή της.

Σκοπός της ανάμειξής μου με τα κοινά σε οποιαδήποτε μορφή τους είναι  η έμπρακτη στήριξη και βοήθεια συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων, αλλά και όχι μόνο, μέσω της διοργάνωσης δράσεων.

Όραμά μου, γενικά, είναι η βελτίωση των συνθηκών ζωής της καθημερινότητας ΚΑΘΕ πολίτη, με απώτερο σκοπό να μπορεί ο ίδιος να νιώθει ασφαλής στη χώρα που ζει, χαρούμενος αλλά και ικανοποιημένος ακόμα και πληρώνοντας τους φόρους που του αναλογούν, επειδή θα βλέπει έμπρακτα την ανταποδοτικότητά τους. Θεωρώ ότι από τις τωρινές εκλεγμένες θέσεις τις οποίες κατέχω μπορώ, προς το παρόν, και έως ένα βαθμό να ασχοληθώ με την πραγμάτωση μερικών εκ των ως άνω στόχων μου που αφορούν στην αρωγή, την αλληλεγγύη και την καλυτέρευση των συνθηκών της καθημερινότητας όλων ημων, αλλά και να βάλω ένα λιθαράκι παραπάνω προς την κατεύθυνση αφύπνισης της νέας γενιάς, η οποία απαξιώνει στις μέρες μας την πολιτική, με αποτέλεσμα να αφήνει το μέλλον της έρμαιο στα χέρια άλλων, χωρίς να παίρνει θέση, μένοντας απαθής και αμέτοχη  και τούτο σε ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό.

Έχοντας μάθει στη μικρή μου αυτή πολιτική διαδρομή να είμαι δίπλα στους πολίτες και όχι να τους «κρεμάω» και άρα μη θέλοντας να κρεμάσω την ομάδα μου στην ΟΝΝΕΔ Διονύσου αλλά και όλους εκείνους, τα νέα κυρίως παιδιά, που με στήριξαν και με εξέλεξαν στη θέση της Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Διονυσου, δηλώνω πως δε θα είμαι υποψήφια στις επικείμενες εκλογές της ΔΗΜΤΟ και της ΝΟΔΕ, αλλά ούτε και υποψήφια  σύνεδρος  στο Συνέδριο της ΝΔ λόγω ασυμβίβαστου.

Δράττομαι δε της ευκαιρίας να σας ανακοινώσω τις δράσεις που έχουμε ήδη κανονίσει για το προσεχές διάστημα στην ΟΝΝΕΔ Διονύσου.
Εκδήλωση με θέμα «social media και πολιτική» με βασικό ομιλητή το Βουλευτή Β´Αθηνών και Τομεάρχη Εξωτερικών υποθέσεων της ΝΔ κ. Γ. Κουμουτσάκο
Παρουσίαση του βιβλίου της κας. Λουκερη με τίτλο «Κώστας Καραμανλής: Το τελευταίο εμπόδιο»
Τέλος, μαζεύουμε πλαστικά καπάκια τα οποία θα δοθούν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών, με σκοπό την αγορά ενός αμαξιδίου για άτομο που χρήζει βοήθειας.

Σόφη Φ. Κατσίγιαννη
-Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Διονύσου
-Αιρετό μέλος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας 
Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου
-τ. Δημοτική Σύμβουλος Διονύσου, 
εντεταλμένη εθελοντισμού
Πολιτική 2175949531933367000
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε