Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Μ. Πέμπτη 5 Απριλίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ 
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να περάσεις καλά παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι μία καλή ευκαιρία για να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό με τα δυνατά του στοιχεία αλλά και τις αδυναμίες του και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στις κολακείες καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα τις πολλαπλασιάσει. Μην εμπιστευτείς ανθρώπους που θα γνωρίσεις σήμερα και άφησε τους χρόνο προκειμένου να μπορέσεις να καταλάβεις αν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου.
Σήμερα το ταίρι σου θα καταλάβει πώς το αδύναμο σημείο σου είναι οι φιλοφρονήσεις και μπορεί να το χρησιμοποιήσει ποικιλοτρόπως. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα δείξει ενθουσιασμένη από εσένα αλλά καλό θα ήταν να αφήσεις λίγο χρόνο προκειμένου να βγάλεις και εσύ συμπέρασμα.
ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα δεν θα νιώθεις ιδιαίτερα άνετα με τον κόσμο καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη εξακολουθεί να σου δημιουργεί εσωστρέφεια αλλά και τάσεις καχυποψίας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να βγεις από το φαύλο κύκλο σκέψεων που έχει ξεκινήσει να σε ταλαιπωρεί από εχθές. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου λέει να είσαι προσεκτικός/η, καθώς μπορεί να υπάρξουν άτομα στο φιλικό σου περιβάλλον που οι προθέσεις τους δεν θα είναι ξεκάθαρες απέναντί σου και θα σε μπερδέψουν με τη στάση τους.
Σήμερα το ταίρι σου μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ανησυχίες σου προκειμένου να καταφέρει να σε πείσει για κάτι όμως είναι αποκλειστικά στο χέρι σου αν θα το αφήσεις να το κάνει. Αν είσαι ελεύθερος/η  κράτησε τις επιφυλάξεις σου σχετικά με μία νέα γνωριμία και μη βιαστείς να βγάλεις συμπέρασμα.
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η προσοχή σου θα είναι στραμμένη στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε ζητήματα συνεργασιών καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη θα φέρει στο προσκήνιο οτιδήποτε σχετίζεται με τους άλλους! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό θα σου δώσει την ευκαιρία να εκφράσεις με τον καλύτερο τρόπο τα θέλω σου και τις ανάγκες σου και μάλιστα να γίνεις απόλυτα κατανοητός/η στους άλλους. Βέβαια καλό θα ήταν να μην εφησυχάσεις καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα παιχτούν "παιχνίδια" τα οποία δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις ακόμα. Μείνε μακριά από κόλακες και κάνε δεύτερες σκέψεις σε περίπτωση που η συμπεριφορά κάποιου  προς εσένα αλλάξει  χωρίς λόγο.
Σήμερα το ταίρι σου μπορεί να σε πείσει για οτιδήποτε για αυτό πρόσεξε καθώς άθελά σου μπορεί να παρασυρθείς σε κάτι που δεν συμφωνείς! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου δείξει κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι για αυτό κράτησε τις επιφυλάξεις σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Οι δουλειές σήμερα πιθανόν να συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς όμως εσύ δεν θα έχεις ιδιαίτερη όρεξη να ασχοληθείς με αυτές για αυτό και θα ψάχνεις δικαιολογίες προκειμένου να τις αποφύγεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό θα σε βοηθήσει να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και αυτό θα σου δώσει ηθική ικανοποίηση. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς καλό θα ήταν να σε βάλει σε υποψίες κυρίως αν συναντήσεις ανθρώπους εξαιρετικά πρόθυμους να σε βοηθήσουν σε οποιοδήποτε ζήτημα.
Σήμερα πιθανό να μπεις στον πειρασμό να πεις κάποιο μικρό ψέμα στο ταίρι σου ιδιαίτερα αν δεν καταλαβαίνει τις δουλειές που έχεις και επιμένει στα δικά του! Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να είσαι σίγουρος/η σχετικά με την έκβαση ενός αισθηματικού ζητήματος αλλά θα σε συμβούλευα να κρατήσεις μικρό καλάθι.
ΛΕΩΝ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να αποτελεί ευνοϊκή συγκυρία για να ασχοληθείς με όμορφους ανθρώπους, όμορφες σκέψεις και όμορφα πράγματα! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να φύγεις για μία εκδρομή προκειμένου να πάρεις τον αέρα σου! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε μπερδέψει, καθώς θα ρίξει ένα θολό πέπλο πάνω από αισθηματικά και φιλικά ζητήματα και μάλιστα μπορεί να σε κάνει να πάρεις λάθος αποφάσεις! Απόφυγε οτιδήποτε το θεωρείς πολύ καλό για να είναι αληθινό καθώς το πιο πιθανό είναι  να λάμπει χωρίς να είναι χρυσός.
Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα σου πει ωραία λόγια προκειμένου να σε πείσει για κάτι που έχει στο μυαλό του για αυτό να είσαι υποψιασμένος/η πως μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου φανεί σαν έρωτας αλλά μπορεί να υπερβάλεις λίγο!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα θα έχεις την τάση να κάνεις μερικά παράπονα και μάλιστα με έντονο τρόπο καθώς στο μυαλό σου θα γυρίζουν καταστάσεις στις οποίες ένιωσες αδικημένος/η και τώρα ήρθε η ώρα να πάρεις το αίμα σου πίσω! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον 'Ήλιο από τον Κριό είναι ευνοϊκό για να καταφέρεις με επιχειρήματα να βρεις το δίκιο σου έστω και αργά! Βέβαια σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα προσπαθήσουν να σε καλοπιάσουν προκειμένου να μην εκνευριστείς! Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου καθώς μπορεί να υπάρξει τάση για παραπλανήσεις.
Σήμερα έχεις ανάγκη να νιώσεις πως ο/η σύντροφός σου είναι ο/η πιο πιστός/η σου σύμμαχος  αλλά αν προσπαθήσεις να του το εκμαιεύσεις σίγουρα θα ακούσεις και πράγματα που δεν ισχύουν. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με υψηλές προσδοκίες που μπορεί να μην είναι ρεαλιστικές.
ΖΥΓΟΣ 
Η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι το σημαντικότερο ζήτημα σήμερα καθώς μέσα από αυτή θα μάθεις νέα, εξελίξεις και πράγματα που σε αφορούν! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό θα δημιουργήσει ευνοϊκή συγκυρία για να  κερδίσεις τις εντυπώσεις και να καταφέρεις να κάνεις τους άλλους να μιλάνε για εσένα. Βέβαια μπορεί να ακούσεις και πράγματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα θολώσει λίγο  την κατάσταση. Καταρχήν μην πιστέψεις όλα όσα φτάσουν στα αυτιά σου καθώς δεν θα ισχύουν όλα και κατά δεύτερον κράτησε αποστάσεις με ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου με το ζόρι!
Σήμερα καλό θα ήταν να διαφυλάξεις ζητήματα που σχετίζονται αποκλειστικά και μόνο με σένα και τον/τη σύντροφό σου από τρίτους καθώς μπορούν να γίνουν αφορμή για σχόλια. Αν είσαι ελεύθερος/Η  μην πιστέψεις οτιδήποτε σου πει αυτός/Η που σε ενδιαφέρει καθώς κάποια  από τα λόγια του δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου δημιουργεί την ανάγκη να τακτοποιήσεις εδώ και τώρα οικονομικές εκκρεμότητες προκειμένου να σταματήσεις να νιώθεις ανασφάλεια. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό είναι βοηθητικό για εσένα καθώς θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεται να έχεις πίστη στον εαυτό σου και στις ικανότητές σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα δημιουργήσει ένα θολό κλίμα που είναι αποτρεπτικό για οικονομικά ζητήματα. Καλό θα ήταν να μην ξεκινήσεις νέες δοσοληψίες και συμφωνίες καθώς υπάρχει πιθανότητα αλλιώς να τις περιμένεις και αλλιώς να προκύψουν.
Σήμερα θα κάνεις τα πάντα προκειμένου να ακούσεις μία μίνι ερωτική εξομολόγηση από τον/τη σύντροφό σου όμως καλύτερα να το αφήσεις να το κάνει ο/η ίδιος/α όταν το αισθανθεί καθώς αυτά δεν γίνονται κατά παραγγελία. Αν είσαι ελεύθερος/η η υπερβολική αυτοπεποίθηση που θα νιώσεις μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα.
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σε φέρνει στο προσκήνιο είτε το θέλεις είτε όχι. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό θα στρέψει την προσοχή σου σε αισθηματικά ζητήματα  και θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση. Το τετράγωνο που σχηματίζει την ίδια στιγμή με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου εφιστά την προσοχή καθώς η αυτοπεποίθησή σου -σε υπερβολικό βαθμό- μπορεί να δημιουργήσει τα αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα. Κράτησε τις επιφυλάξεις σου σε νέες γνωριμίες και πρόσφατες συνεργασίες καθώς μπορεί να  είσαι σίγουρος/η για τον εαυτό σου αλλά αυτό θα σε οδηγήσει σε λάθος ενέργειες.
Ανακρίβειες και μικρά ή μεγάλα ψέματα θα έχουν την τιμητική τους σήμερα για αυτό έλεγξε προσεκτικά τα λόγια του/ης συντρόφου σου ώστε να δεις αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες που δεν θα μπορέσει να καλύψει.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Η εσωστρέφεια σου θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη δημιουργεί  την ανάγκη να κάνεις μία κουβέντα με τον εαυτό σου και να απομακρυνθείς προσωρινά από την πολυκοσμία. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να πιστέψεις στις ικανότητές σου και αυτό είναι κάτι που  χρειάζεσαι σήμερα. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου λέει να είσαι προσεκτικός/η με άτομα που θα προσπαθήσουν να σε προσεγγίσουν -ακόμα και αν ανήκουν στο περιβάλλον σου- καθώς δεν θα έχουν τις προθέσεις που δείχνουν.
Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα προσπαθήσει να διαβάσει τις σκέψεις σου μέσα από τη συμπεριφορά σου όμως η συμπεριφορά σου μπορεί να τον/την μπερδέψει περισσότερο! Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος θα προσπαθήσει να σε προσεγγίσει με πλάγιο τρόπο και θα πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις μέχρι να γίνει πιο ξεκάθαρος.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Οι συλλογικές εργασίες και οι φιλικές συναθροίσεις έχουν την τιμητική τους και σήμερα καθώς η Σελήνη από Τοξότη τις βοηθά να αναπτυχθούν και να πολλαπλασιαστούν! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό θα τονίσει πόσο σημαντικός/η είσαι σε μία ομάδα ή κάποια ομαδική ενασχόληση και αυτό είναι κάτι που θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση !Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις καθώς οι κινήσεις και οι προθέσεις κάποιων από το φιλικό και όχι μόνο περιβάλλον σου δεν θα είναι τόσο ξεκάθαρες.
Το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα  προσπαθήσει να σου κρατήσει το ενδιαφέρον αμείωτο προκειμένου να μπορέσει να σε αποσπάσει από τις εξόδους που έχει προγραμματίσει με τους φίλους σου! Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε μικρό καλάθι σχετικά με μία νέα γνωριμία ακόμα και αν έχει τις καλύτερες συστάσεις από τον περίγυρό σου.
ΙΧΘΥΕΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σε φέρνει σε επαφή με επαγγελματικά ζητήματα και συμφωνίες που σχετίζονται με αυτά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Κριό είναι μία καλή ευκαιρία για να δείξεις τι αξίζεις στους κατάλληλους ανθρώπους. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να σε παρασύρει και είναι πιθανό να πάρεις μια λάθος απόφαση που μετά θα το μετανιώσεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα αυτό, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου ευνοεί τις λάθος αποφάσεις λόγω παρανοήσεων! Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για νέες συμφωνίες καθώς τα περισσότερα από αυτά που θα σου πουν για να σε προσεγγίσουν δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Το ταίρι σου έχει ανάγκη από λόγια αγάπης και έτσι προκειμένου να αποφύγεις τα παράπονά του θα του πεις όσα θέλει να ακούσει και παραπάνω! Αν είσαι ελεύθερος/η μην μπερδέψεις αισθηματικά με επαγγελματικά ζητήματα ακόμα και αν πιστέψεις πως βρήκες τον έρωτα της ζωής σου εντός του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος!

Ζώδια 7427994983702638358
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε