Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Δευτέρα 30 Απριλίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού θα σε φέρει σε επαφή με τις πραγματικές σου ανάγκες  και επιθυμίες. Η θετική όψη που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να βάλεις και τη λογική στο παιχνίδι και να μη γίνεις έρμαιο συναισθηματικών υπερχειλίσεων και αναγκών που νομίζεις πως έχεις αλλά δεν έχεις. Σήμερα είναι μία καλή μέρα για να δεις και να συνειδητοποιήσεις  αν οι κινήσεις σου μέχρι τώρα εξυπηρετούσαν περισσότερο εσένα ή τους άλλους και άμα η απάντηση που θα πάρεις δεν σου αρέσει μπορείς να αντιστρέψεις τα πράγματα. Η ισορροπία είναι η λέξη-κλειδί προκειμένου να καταφέρεις να αντισταθμίσεις τις δικές σου ανάγκες με αυτές των άλλων.
Η ημέρα θα έχει συναισθηματική υπερχείλιση και αν την εκμεταλλευτείς σωστά μπορείς να  δημιουργήσεις πολύ όμορφες συνθήκες ανάμεσα σε εσένα και στο/στη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πίστεψε στις ικανότητές σου και στον εαυτό σου και θα παρατηρήσεις πως και οι άλλοι θα αλλάξουν  τη στάση τους απέναντι σου.
ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στο δικό σου άξονά σου, θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις σκέψεις που έκανες το προηγούμενο διάστημα σχετικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Η θετική όψη που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις καθώς παρόλο που θα νιώθεις έντονα συναισθήματα για κάποιους ανθρώπους τελικά θα αποφασίσεις με τη λογική. «Κλείσε» σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες θεωρείς και αισθάνεσαι πως έχουν κάνει τον κύκλο τους ώστε να αφήσεις χώρο για  να έρθει κάτι νέο.
Σήμερα  είναι μία καλή ευκαιρία για να συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου θέματα που αφορούν τη σχέση σας και να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας προκειμένου να βρείτε λύσεις σε αυτά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μόνο αν έχεις αφήσει εσύ χώρο στη ζωή σου για αυτό.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού θα φέρει στο προσκήνιο καταστάσεις που σε πίεζαν και σχετίζονται με το εργασιακό σου περιβάλλον και θέματα που απορρέουν από αυτό. Σκοπός  αυτής της κατάστασης που θα δημιουργηθεί είναι να μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις και να δεις τον τρόπο που μπορείς να πορευτείς. Η θετική όψη του Κρόνου με τα φώτα της Πανσελήνου θα είναι μεγάλη βοήθεια καθώς θα σε κάνει να σκεφτείς με ρεαλισμό και χωρίς συναισθηματικές υπερβολές. Οποιαδήποτε απόφαση και να πάρεις σήμερα να θυμάσαι πως όταν κλείνει μία πόρτα σίγουρα ανοίγει κάποια άλλη.
Σήμερα ο/η σύντροφός σου δεν θα ανήκει στις προτεραιότητές σου καθώς οι σκέψεις σου βρίσκονται στη δουλειά και αυτό είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει απόσταση μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει χωρίς καν να την επιδιώξεις!
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου -Σκορπιού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις προσωπικά σου θέματα  αισθηματικής φύσεως. Είναι πιθανό να νιώσεις πως θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα είτε στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου είτε στον τρόπο που βλέπεις μία μελλοντική σχέση προκειμένου να καταφέρεις να ακούσεις καλύτερα τις αισθηματικές σου ανάγκες. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω, ο οποίος σχηματίζει θετική  όψεις με τα φώτα της Πανσελήνου θα  βοηθήσει τις προσδοκίες σου να παραμείνουν ρεαλιστικές καθώς θα ενισχύσει τη λογική σου σκέψη. Αν ξεκαθαρίσεις αισθηματικές εκκρεμότητες να θυμάσαι πως σε περιμένουν πολύ καλές ημέρες.
Σήμερα  θα είσαι αρκετά απαιτητικός/η με τον/τη σύντροφό σου καθώς δεν θα είναι εύκολο να προσδιορίσεις τι θέλεις και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σε κάνει να παρεξηγηθείς. Αν είσαι ελεύθερος/η  σκέψου τι είναι αυτό που ζητάς  για την προσωπική σου ζωή και ύστερα προσανατολίσου προς τις σωστές επιλογές.
ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού θα αναμοχλεύσει παράπονα που έχεις και σχετίζονται με προσωπικά αλλά και επαγγελματικά θέματα. Ο Κρόνος που βρίσκεται στον Αιγόκερω κάνει θετική όψη με τα φώτα της Πανσελήνου και θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τη λογική σου σκέψη και να μην παρασυρθείς από την τάση σου για παράπονα. Αν υπάρχει ένα οικογενειακό ζήτημα που σε απασχολεί τις τελευταίες ημέρες προσπάθησε να το διευθετήσεις σήμερα προκειμένου να μην το κουβαλάς μαζί σου και τις επόμενες ημέρες.
Σήμερα  είναι μία καλή μέρα για να λύσεις με το ταίρι σου κάποιο θέμα το οποίο σε απασχολεί άμεσα καθώς η βοήθειά του θα είναι πολύτιμη μιας και θα σε βοηθήσει να το δεις με μια άλλη προσέγγιση. Αν είσαι ελεύθερος/η κλείσε ζητήματα του παρελθόντος και μετά προχώρησε σε νέες συγκινήσεις!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για να έρθεις σε επαφή με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και να λύσεις ανοιχτά ζητήματα που μπορεί να έχεις μαζί τους. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω που σχηματίζει θετική όψη με τα φώτα της Πανσελήνου θα σε βοηθήσει να «δεις» τις σχέσεις σου με συγγενείς, γνωστούς και ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος με ρεαλισμό. Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με αυτές σκέψου αν έχεις λογικά επιχειρήματα να την υποστηρίξεις και αν η απάντηση είναι θετική τότε ξεκαθάρισε σήμερα κιόλας το τοπίο γύρω σου.
Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να συζητήσεις κάποια διαφωνία που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου και σχετιζόταν με τρίτους προκειμένου να την επιλύσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα ή πρόσφατη γνωριμία εκτός από συναισθήματα θα χρειαστεί και τη λογική ώστε να μπορέσει να προχωρήσει.
ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού θα εγείρει τις ανασφάλειές σου οι οποίες θα έχουν ως βάση τους οικονομικά ζητήματα. Το κύριο σου μέλημα σήμερα είναι να προσπαθήσεις να βρεις τρόπο να αισθανθείς ασφαλής και για αυτό κάθε επιλογή που θα κάνεις θα  κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Κρόνος που βρίσκεται στον Αιγόκερω σχηματίζει θετική όψη με τα φώτα της Πανσελήνου και θα σε βοηθήσει να εκλογικεύσεις τις ανησυχίες σου και να δεις αν έχουν κάποια βάση. Κοίταξε μέσα σου και άφησε στο παρελθόν  βιώματα τα οποία σε αγχώνουν και είναι υπεύθυνα για αρκετές από τις ανησυχίες σου.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να δεις  τι προσφέρεις στον/τη σύντροφό σου αλλά και τι προσφέρει εκείνος/η σε εσένα και έτσι θα καταλάβεις εάν πρέπει να του κάνεις παράπονα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί μόνο αν πιστέψεις στις ικανότητές σου να την κάνεις εσύ να εξελιχθεί!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα σου αυτόν του Ταύρου - Σκορπιού θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις. Είναι πιθανό να νιώσεις πως κάποιες σχέσεις έχουν κάνει τον κύκλο τους και παίρνουν το χώρο από κάποιες άλλες που έχουν πολλά να δώσουν. Ο Κρόνος που βρίσκεται στον Αιγόκερω και σχηματίζει θετική όψη με τα φώτα της Πανσελήνου θα σε βοηθήσει να πάρεις τις αποφάσεις σου με ρεαλισμό και όχι κάτω από άκρατο συναισθηματισμό. Οι ανακατατάξεις που θα δημιουργηθούν θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις καλύτερα το δικό σου ρόλο στις διαπροσωπικές του σχέσεις και αυτό είναι κάτι που θα βοηθήσει πρωτίστως εσένα.
Σήμερα καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις τη λογική προκειμένου να προσεγγίσεις κάποιο θέμα που απασχολεί εσένα και τον/τη σύντροφό σου  καθώς η ημέρα μπορεί να σε κάνει να φανείς εγωκεντρικός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  θα γίνει η αφορμή για να κάνεις ξεκαθαρίσματα στα αισθηματικά σου ζητήματα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις από που προέρχονται συγκεκριμένες ανησυχίες που έχεις προκειμένου να τις διευθετήσεις. Ο Κρόνος που βρίσκεται στον Αιγόκερω σε βοηθητική όψη με τα φώτα της Πανσελήνου θα σε βοηθήσει να εκλογικεύσεις κάθε σκέψη σου ώστε να μπορέσεις να τη δεις την πραγματική της διάσταση. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να κλείσει ένας κύκλος που σχετίζεται με εργασιακά ζητήματα προκειμένου να ανοίξει ένας νέος. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις εσύ από την πλευρά σου είναι να έχεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και να μην αφήνεις περίεργες σκέψεις να σε κατακλύζουν.
Σήμερα οι σκέψεις σου θα είναι πολλές και από ένα σημείο και έπειτα θα γίνουν συγκεχυμένες με αποτέλεσμα να χρειαστείς να τις βάλεις σε μία σειρά προκειμένου να μπορέσεις να επικοινωνήσεις με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σημάνει το τέλος ενός κύκλου του παρελθόντος που άνοιγε και έκλεινε.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Η Πανσέληνος του ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που υποβόσκουν στις φιλικές του σχέσεις προκειμένου να τα ξεκαθαρίσεις και να τα διευθετήσεις. Ο Κρόνος ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου και κάνει θετική όψη με τα φώτα της Πανσελήνου θα σε βοηθήσει να δράσεις με τη λογική και όχι με τη συναισθηματική υπερχείλιση που μπορεί να σου προκαλέσει η ημέρα.  Σήμερα είναι μία καλή μέρα για να διαπραγματευτείς ξανά το ρόλο που έχεις και μέσα σε μία ομάδα ιδιαίτερα νιώθεις πως δεν σου ταιριάζει απόλυτα. Ξεκαθάρισε κάποιες καταστάσεις που σχετίζονται με φιλικά ζητήματα και θέματα ομάδων και συλλόγων που δραστηριοποιείσαι προκειμένου να έχεις μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις σχέσεις σου.
Σήμερα το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις σχετικά με ένα φιλικό σου ζήτημα το οποίο μπορεί να μην τον απασχολεί άμεσα όμως με κάποιο τρόπο μπορεί να επηρεάζει και τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον αλλά καλό θα ήταν να έχεις φροντίσει να κλείσεις εκκρεμείς  αισθηματικές υποθέσεις σου.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα σε φέρει σε επαφή με τις επαγγελματικές σου ανάγκες, τους στόχους και τα όνειρα που έχεις. Ο Κρόνος ο οποίος βρίσκεται στον Αιγόκερω σε θετική όψη με τα φώτα της Πανσελήνου θα σε βοηθήσει να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις που να αφορούν το επαγγελματικό σου μέλλον. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες  που σχετίζονται με τις επαγγελματικές σου επιλογές προκειμένου να δεις τι έχεις και τι θέλεις να έχεις. Οποιαδήποτε απόφαση κι αν πάρεις σήμερα να θυμάσαι πώς θα είναι δύσκολο να αλλάξει για αυτό προσπάθησε να είσαι συνετός/η.
Σήμερα μπορεί να είσαι απόμακρος/η με τον/τη σύντροφό σου καθώς τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η όμως καλό θα ήταν να βρεις μία ισορροπία ανάμεσα σε αυτά και στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μόνο αν μπορέσεις να τις αφήσεις χώρο και χρόνο για να εξελιχθεί.
ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού πιθανόν να σε κάνει να δεις πως κάποιες από τις σκέψεις/απόψεις σου δεν σε καλύπτουν πια και ήρθε η ώρα να τις αλλάξεις. Ο Κρόνος που βρίσκεται στον Αιγόκερω και σχηματίζει θετική όψη με τα φώτα της Πανσελήνου θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να απαγκιστρωθείς από κάποιες πάγιες πεποιθήσεις σου οι οποίες δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Η ημέρα θα σε βοηθήσει να ενστερνιστείς νέες αντιλήψεις οι οποίες θα βρίσκονται πιο κοντά στο δικό σου τρόπο σκέψης και να καταλάβεις πως δεν πρέπει να είσαι απόλυτος/η για τίποτα! 
Μία συζήτηση που θα κάνεις με τον/τη σύντροφό σου θα είναι η αφορμή για να καταλάβεις πως υπάρχει ένα χάσμα απόψεων το οποίο καλό θα είναι να βρεθεί τρόπος να συρρικνωθεί. Αν είσαι ελεύθερος/η μην ενστερνιστείς απόψεις που δεν σου ταιριάζουν μόνο για να κάνεις εντύπωση σε κάποιον που σου αρέσει!

Ζώδια 3417141383271301391
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε