Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Μ. Τρίτη 3 Απριλίου



Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις μία βουτιά στα βάθη της καρδιάς σου και να έρθεις σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα που έχεις. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία είναι μία καλή ευκαιρία για να κοιτάξεις και τα οικονομικά σου ζητήματα καθώς μπορείς να βγεις ευνοημένος/η είτε μέσα από μία συμφωνία είτε από μία διευθέτηση που σχετίζεται με κάποιο δάνειο ή ένα ασφάλιστρο. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως είναι και μία καλημέρα για να  στοχεύσεις σε ένα επαγγελματικό σου θέμα με "χειρουργική ακρίβεια".
Σήμερα θα έχεις την ικανότητα να καταλάβεις αμέσως τι θέλει το ταίρι σου πριν καν μιλήσει για αυτό δεν υπάρχει λόγος να το αφήνεις να προσπαθεί να βρει τρόπο να σε προσεγγίσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με έντονα συναισθήματα και κατακτητική διάθεση εκ μέρους σου!
ΤΑΥΡΟΣ
Οι άνθρωποι σου βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα καθώς η σελήνη θα σε κάνει να αισθάνεσαι περισσότερο άνετα όταν  σε περιστοιχίζουν άνθρωποι που σε κάνουν να νιώθεις καλά. Η σύνοδος θα σχηματίσει με το Δία είναι ευνοϊκή για θέματα διαπροσωπικών σχέσεων  καθώς με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα πάρουν  την καλύτερη τροπή  για εσένα. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι βοηθητικό για να καταφέρεις οτιδήποτε θελήσεις καθώς η πειθώ σου και η επιμονή σου θα είναι τα μεγαλύτερα σου ταλέντα! Αν δυσκολευτείς να πάρεις μία απόφαση σε κάποιο ζήτημα που σε απασχολεί άκουσε τη διαίσθησή σου καθώς θα σου δώσει την απάντηση που ζητάς.
Σήμερα η ενασχόληση με τον/τη σύντροφό σου μπορεί να σου φτιάξει την ημέρα για αυτό επένδυσε χρόνο σε εκείνον/η και κάνε μια έκπληξη στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία θα είναι η τυχερή σου και έχει μεγάλες πιθανότητες να ξεκινήσεις μία νέα σχέση μαζί της!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις καλά κρατούν και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό σε ζορίζει λίγο όμως ταυτόχρονα σου δίνει την ευκαιρία να τελειώνεις με οτιδήποτε έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα μία και καλή. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία υποδηλώνει πώς θα μπορέσεις εύκολα να  φέρεις εις πέρας κάποιες υποχρεώσεις σου καθώς θα έχεις βοήθεια εξ Ουρανού! Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα πάρεις "πατριωτικά" κάποιες από τις δουλειές σου και θα θελήσεις να τις τελειώσεις πάση θυσία. Πρόσεξε να μην το παρακάνεις και επιμένεις  σε κάτι που δεν φαίνεται να έχει διάθεση να συνεργαστεί μαζί σου καθώς θα χάσεις πολύτιμο χρόνο.
Η σχέση με τον/τη σύντροφό σου θα αποτελέσει την αφορμή για να περάσεις ωραίες στιγμές σήμερα και να χαλαρώσεις από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις καθημερινότητας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει κατά τη διάρκεια μιας βαρετής εργασίας και θα δώσει χρώμα στην ημέρα σου!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Άλλη μία ημέρα που η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Σκορπιού και σου δημιουργεί την ανάγκη να περάσεις καλά μακριά από τα ζητήματα της καθημερινότητας και τις έννοιες που απορρέουν από αυτά. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία υποδηλώνει πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό καθώς θα σου χαρίσει ενέργεια και διάθεση που δεν θα αφήσεις ανεκμετάλλευτη. Οι έξοδοι με φίλους, η διασκέδαση με τον/τη σύντροφό σου και η ενασχόληση με τα χόμπι σου θα φροντίσουν να γεμίσουν τη μέρα σου με έντονα συναισθήματα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα οξύνει την αντίληψή σου και θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις κάτι που σου είχε διαφύγει σε ένα προσωπικό σου ζήτημα.
Δώσε προτεραιότητα στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς η ημέρα ευνοεί αισθηματικά ζητήματα και είναι μια καλή ευκαιρία να του δείξεις τι νιώθεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  θα σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα και δεν αποκλείεται να φέρει και έναν κεραυνοβόλο έρωτα.
ΛΕΩΝ
Σήμερα θα προτιμήσεις να μείνεις στο σπίτι σου ή να περάσεις τις περισσότερες ώρες του ελεύθερου χρόνου σου μέσα σε αυτό καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό σε κάνει σπιτόγατο. Η σύνοδος που  θα σχηματίσει με το Δία είναι εξαιρετική για να έρθεις κοντά με τους δικούς σου και να λύσεις διαφωνίες που είχαν συμβεί το προηγούμενο διάστημα. Ακόμα είναι πιθανό να φτάσει στα αυτιά σου ένα εξαιρετικό νέο σχετικά με το σπίτι σου που θα σου φτιάξει τη διάθεση. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει τις αντοχές σου και αυτό είναι κάτι που πιθανόν να σου χρειαστεί προκειμένου να μπορέσεις να βοηθήσεις σε μία δουλειά που θα έχει ένα δικό σου πρόσωπο.
Προτίμησε να περάσεις την ημέρα σπίτι παρέα με τον/τη σύντροφό σου καθώς είναι μία εξαιρετικά ευνοϊκή συγκυρία σήμερα για να μπορέσεις να χαλαρώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η ο μαγνητισμός που θα σου ασκήσει ένα πρόσωπο θα είναι έντονος και θα γίνει η αφορμή για να ξεκινήσει ένα ειδύλλιο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι επαφές με τους γνωστούς, τους συγγενείς αλλά και τους γείτονές σου θα είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες ενασχολήσεις σου σήμερα καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό θα τονίσει την  ανάγκη σου για επικοινωνία. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία  θα δημιουργήσει ευνοϊκές συγκυρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες και να διευρύνεις τον περίγυρό σου. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να  συνειδητοποιήσεις πως κάποιος από τους ανθρώπους που βρίσκεται στο περιβάλλον σου, σου ασκεί έντονο ερωτικό ενδιαφέρον!
Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να την περάσεις όχι μόνο με τον/τη σύντροφό σου αλλά και με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας καθώς και οι δυο σας θα έχετε ανάγκη από ανθρώπινη επαφή. Αν είσαι ελεύθερος/η θα διαπιστώσεις πώς έχεις πολλά ενδιαφέροντα να πεις  με κάποιον που θα βρεθείς σήμερα! 
ΖΥΓΟΣ
Τα οικονομικά σου ζητήματα θα εξακολουθήσουν να σε απασχολούν και σήμερα καθώς θέλεις να τα τακτοποιήσεις όλα προκειμένου να σταματήσεις να νιώθεις ανασφάλεια. Η σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία είναι  ευνοϊκή για εισροή χρημάτων μέσω κάποιας οικονομικής συμφωνίας ή ενός μπόνους από τη δουλειά σου. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω  θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τη δύναμη που έχεις και αυτό θα σε ωθήσει να κάνεις ακόμα καλύτερες κινήσεις. Εκμεταλλεύσου τη διαισθητική σου ικανότητα και διαπραγματεύσου κάτι που θέλεις όσο πιο κοντά στους όρους που θέλεις!
 
Σήμερα έχεις ανάγκη να νιώσεις τον/τη σύντροφό σου πολύ κοντά καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να σταματήσεις να νιώθεις ανασφάλεια όμως σε κάθε περίπτωση  να θυμάσαι πώς οι υπερβολές βλάπτουν! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου προσφέρει την επιβεβαίωση που ζητάς.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη καθώς θα φτιάξει όχι μόνο τη δική σου διάθεση αλλά και των ανθρώπων που θα βρεθούν κοντά σου. Εκμεταλλεύσου την ευνοϊκή συγκυρία της ημέρας για να κάνεις νέες γνωριμίες και να κερδίσει τις εντυπώσεις όπου και αν βρεθείς. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να αισθανθείς άτρωτος/η και αυτό από τη μία είναι καλό από την άλλη όμως θα πρέπει να προσέξεις. Είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε υπερβολές που δεν θα σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου.
Σήμερα φρόντισε να αφιερώσεις στον/τη σύντροφο σου τον χρόνο που πρέπει καθώς η ενασχόληση σου με εκείνον/η θα σου φτιάξει τη διάθεση! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα σχέση είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει σήμερα με κάποιον άνθρωπο που  βρίσκεται στο περιβάλλον σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εσωστρέφεια σου μπορεί να  συνεχίζεται και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό αγγίζει ευαίσθητα κομμάτια της καρδιάς σου, όμως η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία θα σε βοηθήσει να δεις το φως που επιθυμείς και να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου! Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει ένα οικονομικό μπόνους που θα σε ευχαριστήσει διπλά! Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση που θα έχεις να είσαι καχύποπτος/η καθώς μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς.
Σήμερα μπορείς να καταλάβεις διαισθητικά αν αυτά που σου λέει ο/η σύντροφός σου ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα για αυτό δεν χρειάζεται να ξεκινήσεις τον καταιγισμό ερωτήσεων. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε αγγίξει τόσο που δεν θα το περιμένεις!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να ευνοεί τις συναναστροφές με φίλους σου και την ενασχόλησή σου με μία συλλογική εργασία ή με ένα εθελοντικό έργο. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία είναι ευνοϊκή για να διευρύνεις τον φιλικό σου περίγυρο αλλά και για να περάσεις καλά παρέα με τους φίλους σου! Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις τους συνομιλητές σου και τους ανθρώπους με τους οποίους θα βρεθείς! Αιτία για αυτό θα είναι η έντονη προσωπικότητά σου αλλά και τα ακράδαντα επιχειρήματα με τα οποία θα στηρίζεις με πάθος αυτά που πρεσβεύεις! 
Σήμερα ο/η σύντροφός σου δεν θα μπορέσει να τα βάλει μαζί σου και να σου χαλάσει χατίρι καθώς δεν θα είσαι εύκολος "αντίπαλος"! Αν είσαι ελεύθερος/η μία αισθηματική ιστορία μπορεί να ξεκινήσει με κάποιο πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος ξαφνικά!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα επαγγελματικά σου ζητήματα εξακολουθούν να σε απασχολούν και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό θα σου δημιουργήσει εμμονή με τη φήμη, την αναγνώριση σου και τις επαγγελματικές σου ικανότητες. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία υποδηλώνει πως είναι μία πολύ καλή μέρα για να καταφέρεις αυτά που προσπαθούσες τις τελευταίες ημέρες αλλά και για να κερδίσεις εντυπώσεις. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι κάποιοι στόχοι σου που μπορεί να μην είναι ρεαλιστικοί και να σε κάνουν να απογοητευτείς. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα αυξήσει τη διαισθητική σου ικανότητα και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.
Σήμερα μπορείς να κερδίσεις τα βλέμματα σε κάποια κοινωνική υποχρέωση που έχεις και μόνος/η σου αλλά ακόμα περισσότερο αν πάρεις και τον/τη σύντροφό σου μαζί! Αν είσαι ελεύθερος μία γνωριμία με κύρος θα σε ενθουσιάσει και θα σε παρακινήσει να βρεις τρόπο να την προσεγγίσεις. Μην ανησυχείς θα τον βρεις σίγουρα!
ΙΧΘΥΕΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και σε προτρέπει να κάνεις οτιδήποτε θα μπορέσει να σε βοηθήσει να αποκομίσεις νέες γνώσεις. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία θα ευνοήσει και ένα ταξίδι η μία μονοήμερη εξόρμηση σε κοντινό προορισμό παρέα με κάποιο αγαπημένο σου άνθρωπο ή τον/τη σύντροφό σου. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο η Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να ξεχωρίσεις με το πείσμα, τη μαχητικότητα και τη θέληση που θα έχεις! Εκμεταλλεύσου αυτά τα στοιχεία σου -τα οποία θα είναι έντονα σήμερα- για να πάρεις μέρος σε ένα ομαδικό ή εθελοντικό σκοπό και να παρακινήσεις και άλλους προς αυτό!
Αν θέλεις να χαλαρώσεις με τον/τη σύντροφό σου μπορείς να κάνεις μία μονοήμερη εξόρμηση, αν πάλι θέλεις να δραστηριοποιηθείτε κάπου μαζί προτιμήστε να το κάνετε προς ένα συλλογικό σκοπό που θα είναι για καλό! Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από τις επαφές και τις συζητήσεις που θα έχεις, θα μπορέσεις να κάνεις μία αξιόλογη γνωριμία. 

Ζώδια 5965766800822491026
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε