Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Παρασκευή 27 Απριλίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σου υπενθυμίσει πως χρειάζεται να επικαλεστείς τις διπλωματικές σου ικανότητες προκειμένου να κερδίσεις κάποια πράγματα που επιθυμείς από τους άλλους. Το πρωί το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να κάνεις νέες γνωριμίες καθώς θα παρατηρήσεις και εσύ πως θα υπάρχει μία ερωτική ατμόσφαιρα. Το απόγευμα μπορεί να νιώσεις πιεσμένος/η ακόμα και αν δεν υπάρχει κάποιος λόγος για αυτό μιας και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σου δημιουργήσει αυτή την αίσθηση. Οι ευθύνες που έχεις αναλάβει στη δουλειά μπορεί να είναι αρκετές και να νιώσεις πως δεν αμείβεσαι για αυτές όπως πρέπει αλλά να θυμάσαι πως η υπομονή είναι αρετή!
Σήμερα προσπάθησε να ξεκλέψεις λίγο χρόνο το πρωί για να δεις τον/τη σύντροφό σου καθώς όσο οι ώρες  παίρνουν  θα εστιάσεις την προσοχή σου σε επαγγελματικά κυρίως ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η, προσέγγισε αυτόν/ην που θέλεις βρίσκοντας ένα ευχάριστο θέμα συζήτησης!
ΤΑΥΡΟΣ
Τις προηγούμενες ημέρες το είχες ρίξει έξω καθώς ακόμα και αν είχες αρκετές δουλειές η αλήθεια είναι πως έβρισκες τρόπο να περάσεις καλά. Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σε αναγκάσει να τροποποιήσεις το πρόγραμμά σου καθώς  θα φέρει στο προσκήνιο δουλειές, υποχρεώσεις και αγγαρείες. Βέβαια το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε κάνει να βρεις τρόπο να περάσεις καλά ακόμα κι αν βρίσκεσαι στη δουλειά! Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω  θα δημιουργήσει συνθήκες πίεσης εξαιτίας των υποχρεώσεων σου όμως να θυμάσαι πως η δουλειά σου δεν θα περάσει απαρατήρητη.
Σήμερα θα έχεις αρκετές δουλειές και θα πρέπει να τακτοποιήσεις πρώτα τις υποχρεώσεις σου και μετά τα αισθηματικά σου ζητήματα διαφορετικά θα  πιεστείς αρκετά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να  ξεκινήσει στο εργασιακό περιβάλλον αλλά θα χρειαστεί να  το διαχειριστείς διακριτικά και να μην δώσεις δικαιώματα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ζυγού και είναι μία καλή ευκαιρία για να δώσεις προτεραιότητα σε πράγματα που σε ευχαριστούν και ιδιαίτερα στα αισθηματικά σου ζητήματα! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα αυξήσει τη γοητεία σου με αποτέλεσμα να κερδίσεις αρκετούς θαυμαστές σήμερα. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο μυαλό σου γεγονότα του παρελθόντος που θα σου δημιουργήσουν συναισθηματική αναταραχή. Προσπάθησε να τα αφήσεις εκεί όπου ανήκουν -στο παρελθόν- και να μη ψάχνεις ευκαιρίες για να χαλάσεις τη διάθεση σου.
Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα παίξει ενεργό ρόλο στην ημέρα σου καθώς το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη θα κάνει ερωτική την ατμόσφαιρα! Αν είσαι ελεύθερος/η μη μοιράζεις υποσχέσεις λόγω ενθουσιασμού καθώς κάποια στιγμή θα κληθείς να τις πραγματοποιήσεις!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Σήμερα θα προτιμήσεις να δώσεις έμφαση στους δικούς σου ανθρώπους καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα τονίσει στους οικογενειακούς δεσμούς αλλά και την ανάγκη σου να μείνεις σπίτι. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους θα φέρει ευκαιρίες σχετικές με αισθηματικά ζητήματα που θα σε χαροποιήσουν. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε κάνει απότομο/η και επικριτικό/η με τους άλλους ιδιαίτερα με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Οτιδήποτε και να πεις χρειάζεσαι τον κατάλληλο τρόπο για αυτό προσπάθησε να είσαι επιεικής  αν δεν θέλεις να πληγώσεις ανθρώπους που αγαπάς.
Σήμερα  προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας για να δεις τον/τη σύντροφό σου καθώς όσο περνούν οι ώρες τόσο θα έχεις την τάση να απομακρύνεσαι! Αν είσαι ελεύθερος/η αυτός/η που θέλεις μπορεί να σε ταλαιπωρήσει παραπάνω από αυτό που υπολόγιζες και αυτό θα είναι ένα τεστ για εσένα και τα αισθήματα σου.
 
ΛΕΩΝ
Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα φέρει μηνύματα από ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες  και θα σε βάλει στη διαδικασία να  μοιραστείς τα νέα σου μαζί τους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σου δώσει ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες καθώς σήμερα θα έχεις κάτι που θα κερδίζει αυτόν που βρίσκεται απέναντί σου. Όσο περνάει η μέρα  πιθανόν να θυμηθείς και κάποιες υποχρεώσεις που έχεις οι οποίες θα σου χαλάσουν το κέφι, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω  θα σου τις υπενθυμίσει. Αν προνοήσεις από νωρίς και τις τακτοποιήσεις τότε θα μπορέσεις έπειτα να ασχοληθείς με οτιδήποτε θέλεις!
Σήμερα πιθανόν να είσαι δοτικός/η με τον/τη σύντροφό σου και μετά από λίγο να τον/ην κατακρίνεις για κάτι που έκανε όμως καλό θα ήταν να  μην του περάσεις διπλά μηνύματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μην αρχίζεις να υπερ-αναλύεις το ενδιαφέρον κάποιου/ας προς εσένα γιατί θα χάσει το ενδιαφέρον του!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα θα έχεις την τάση να ασχολείσαι μόνο με οτιδήποτε σχετίζεται με τα χρήματα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Ζυγό σου δημιουργεί ανασφάλεια με αποτέλεσμα να στραφείς --ακόμα και ασυναίσθητα- σε οικονομικά ζητήματα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου καθώς πιθανό να σου φέρει ένα ευχάριστο νέο που σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον αλλά μπορεί να έχει επίδραση και στο ταμείο σου. Το απόγευμα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ένα καυγά ανάμεσα σε σένα και τον/τη σύντροφό σου ο οποίος θα ξεκινήσει από τη στάση που θα έχεις απέναντί του/ης.
Επένδυσε στον/στη σύντροφό σου καθώς είναι εκείνος/η που μπορεί να σε κάνει να περάσεις ευχάριστα για αυτό μην τον/ην αγνοείς! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να  εξελιχθεί αν καταφέρεις να σταματήσεις την τάση που έχεις να βρίσκεις ελαττώματα στους άλλους!
 
ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να διεκδικήσεις το χώρο σου και τα θέλω σου μέσα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα αυξήσει τη γοητεία σου και θα κάνει εύκολη κάθε προσπάθεια σου σήμερα ιδιαίτερα αν αυτή σχετίζεται με θέματα που αφορούν εσένα και τον/τη σύντροφό σου. Το απόγευμα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει μία ένταση στο σπίτι η οποία με τη σειρά  της θα δημιουργήσει μία απόσταση ανάμεσα σε  εσένα και τους ανθρώπους οικογένειάς σου.
Προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας για να δεις τ/ηο σύντροφό σου καθώς όσο περνάει η ώρα τόσο πιο απότομος θα γίνεσαι! Αν είσαι ελεύθερος/η εστίασε στα θετικά αυτού/ης που θέλεις και όχι σε λεπτομέρειες οι οποίες δεν έχουν καμία σημασία.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα προτιμήσεις να κρατήσεις για τον εαυτό σου τις σκέψεις σου, τα θέματα που σε απασχολούν αλλά και τις επόμενες κινήσεις σου καθώς η Σελήνη που έχει περάσει το Ζυγό θα εντείνει την καχυποψία σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους μπορεί να φέρει μία αισθηματική περιπέτεια η οποία θα έχει τους λόγους της και θα πρέπει να μείνει μυστική. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει μία παγωμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και τους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Ο τρόπος σου θα παίξει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη των σχέσεων σας καθώς η αλήθεια είναι πως σήμερα θα είναι λίγο παρεξηγήσιμος.
Κράτησε για εσένα και τον/τη σύντροφό σου τα θέματα που σας αφορούν αλλά προσπάθησε να είσαι ειλικρινής μαζί του καθώς θα πρέπει να θυμάσαι πως που «ουδέν κρυπτόν υπό του Ήλιου». Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε μία διακριτική στάση απέναντι σε αυτόν/ην που σου αρέσει ώστε να δεις τις δικές του/ης προθέσεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι φίλοι σου, οι συνάδελφοί σου και οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι καθώς σας ενώνουν κοινά γνωρίσματα θα  έχουν προτεραιότητα σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα δημιουργήσει ευνοϊκές συγκυρίες για να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να γίνεις ιδιαίτερα αγαπητός/η και δημοφιλής στο φιλικό σου -και όχι μόνο- περιβάλλον! Πρόσεξε καθώς αυτό μπορεί να σε παρασύρει και  να σε κάνει να υπερ-εκτιμήσεις τις δυνάμεις σου ή να πεις λόγια τα οποία μπορεί να παρεξηγηθούν. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω το απόγευμα σου εφιστά την προσοχή στα έξοδα που θα κάνεις καθώς θα είναι αρκετά και μετά θα το μετανιώσεις.
Σήμερα είναι πιθανό να είσαι αρκετά διαχυτικός  με τους φίλους σου και αν δεν προσέξεις τότε σίγουρα ο/η σύντροφός σου θα ξεκινήσει τα παράπονα. Αν είσαι ελεύθερος/η να θυμάσαι πως υπάρχει κίνδυνος να ξοδέψεις πολλά περισσότερα από ότι χρειάζεται για να εντυπωσιάσεις αυτόν/ην που θέλεις!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και μαζί της θα φέρει επαγγελματικά ραντεβού, γνωριμίες σχετικές με τη δουλειά σου αλλά πιθανόν να φέρει και νέες συμφωνίες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει να καταπλήξεις τα πλήθη με τις γνώσεις σου, τις επαγγελματικές σου ικανότητες αλλά και τη γοητεία σου! Εκμεταλλεύσου όσο μπορείς την ημέρα  προκειμένου να κάνεις εντύπωση εκεί που θέλεις. Το απόγευμα τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται πιο δύσκολα καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να σου φέρει επιπλέον ευθύνες τις οποίες δεν έχεις υπολογίσει με αποτέλεσμα να νιώσεις λίγο πιεσμένος/η.
Σήμερα μπορεί να έχεις αρκετές υποχρεώσεις επαγγελματικού τύπου όμως ανάμεσα σε αυτές θα υπάρξουν και αρκετοί πειρασμοί αισθηματικού τύπου! Αν δεν έχεις βρει τον/τη σύντροφό σου ίσως είναι μία καλή ευκαιρία για να κάνεις μία νέα και ενδιαφέρουσα γνωριμία, εάν όμως τον/ην έχεις βρει θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η προκειμένου να αποφύγεις μπερδέματα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μεγαλύτερη  ανάγκη που θα έχεις από το πρωί είναι να μπορέσεις να «κρατήσεις» κάποιες ώρες για εσένα προκειμένου να κάνεις μία μεγάλη βόλτα και να πάρεις καθαρό αέρα. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να καλύψεις την ανάγκη που έχεις για αυτό μην ανησυχείς. Η γοητεία σου, το μυαλό σου και οι γνώσεις σου θα είναι εξαιρετικός συνδυασμός σήμερα και θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλά οτιδήποτε και αν κάνεις αλλά και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους! Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα φέρει ξανά στο προσκήνιο κάποιες ανησυχίες σου οι οποίες όμως δεν βασίζονται σε ρεαλιστικά γεγονότα οπότε καλό θα ήταν να τις αφήσεις πίσω.
Μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου μπορεί να μην σου ακούγεται σαν κάτι φανταστικό και ξεχωριστό  όμως είναι αυτό που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα επαναφέρει τον έρωτα ανάμεσά σας! Αν είσαι ελεύθερος/η, η γοητεία σου θα φέρει δίπλα σου κάποιον/α που θα σε κερδίσει.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Σήμερα τα συναισθήματα σου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους καθώς οτιδήποτε και αν νιώσεις θα είναι στον υπερθετικό βαθμό μιας και η Σελήνη που έχει περάσει  στο Ζυγό θα φροντίσει για αυτό. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μείνει σπίτι καθώς μόνο μέσα στο καταφύγιο σου θα νιώθεις άνετα! Αν ασχοληθείς με κάποιο θέμα που σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα αλλά και με το σπίτι σου τότε σίγουρα θα βγεις κερδισμένος/η καθώς η ημέρα τα ευνοεί. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει μία παγωμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και τους φίλους σου εξαιτίας μιας διαφωνίας σας. Προσπάθησε να μην  κατακρίνεις τη γνώμη τους αν δεν θέλεις να πάρει διαστάσεις.
Σήμερα ενδέχεται να ψάχνεις αφορμή για να τσακωθείς με τον/τη σύντροφό σου όμως θα είσαι από τους τυχερούς καθώς ακόμα και ένας καβγάς θα έχει θετικά αποτελέσματα μιας και θα σας φέρει κοντά! Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μη φερθείς επιπόλαια σε  αυτόν/η που σε ενδιαφέρει καθώς οι πράξεις καταγράφονται! 

Ζώδια 4360239580067203133
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε