Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Παρασκευή 20 Απριλίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Οι συζητήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι η προτεραιότητα σου και σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων και σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η. Εκμεταλλεύσου όσο περισσότερο μπορείς την ικανότητα σου να σπας τον πάγο με άνεση οπουδήποτε και να βρεθείς προκειμένου να κάνεις νέες γνωριμίες! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σταματήσουν να σε απασχολούν τα θέματα του περίγυρου σου καθώς η προσοχή σου θα στραφεί σε "ενδοοικογενειακά" ζητήματα.
Το πρώτο μισό της ημέρας θα είσαι πιο άνετος/η και χαλαρός/η και το δεύτερο θα γίνεις πιο εσωστρεφής με αποτέλεσμα οι διαθέσεις σου να εναλλάσσονται και να μπερδέψεις το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  οι επαφές με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου θα γίνουν αφορμή για να γνωρίσεις ένα νέο ενδιαφέρον πρόσωπο. 
ΤΑΥΡΟΣ 
Σήμερα είναι πιθανό να έχεις έντονη ανησυχία που θα οφείλεται κατά κύριο λόγο στα οικονομικά σου θέματα και η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες των Διδύμων σε καλεί να πράξεις τα δέοντα προκειμένου να τη διαχειριστείς. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και τέτοιου είδους εκκρεμότητες καθώς η ημέρα είναι ενδείκνυται για κάτι τέτοιο. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα ξεκινήσεις να νιώθεις μια επικοινωνιακή άνεση για αυτό και θα αναζητήσεις την παρέα αγαπημένων σου προσώπων!
Τα  οικονομικά σου ζητήματα θα είναι ανασταλτικός παράγοντας για τα αισθηματικά καθώς το μυαλό σου θα βρίσκεται κολλημένο εκεί με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μικρές προστριβές με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το δεύτερο μισό της ημέρας ενδείκνυται  περισσότερο για αισθηματικές προσεγγίσεις καθώς θα είσαι πιο επικοινωνιακός.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου και σε κάνει να νιώθεις στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους συνεργάτες αλλά και τον/τη σύντροφο σου. Αυτό μπορεί να γίνει η αφορμή για να δημιουργηθεί μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα καθώς μπορεί να φανείς εγωκεντρικός/η και αυτό δεν θα αρέσει στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα στρέψει την προσοχή σου σε οικονομικά θέματα αφήνοντας προσωρινά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στα κρύα του λουτρού.
Προσπάθησε να έχεις υπομονή με τον/τη σύντροφό σου καθώς ο εκνευρισμός σου μπορεί να κάνει μικρά πράγματα να πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να  φανεί πως μπορεί να σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια αλλά χρειάζεται και έρωτας  για να δημιουργηθεί μία σχέση.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τις δουλειές σου και τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και θα προτιμήσεις να βρεις δικαιολογίες για να τις αποφύγεις. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων και ενισχύει τα σενάρια και τις σκέψεις που κάνεις με αποτέλεσμα να νιώθεις κουρασμένος/η και μόνο από αυτά! Προσπάθησε να ασχοληθείς με κάτι πρακτικό προκειμένου να μην αφήσεις τη φαντασία σου και τη καχυποψία σου να καλπάζει! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και αυτό είναι κάτι που σε ευνοεί καθώς θα σε επαναφέρει στην πραγματικότητα και στις λογικές σου σκέψεις!
Σήμερα είναι προτιμότερο να δεις τον/τη σύντροφό σου από το απόγευμα και έπειτα καθώς θα είσαι περισσότερο εξωστρεφής και αυτό είναι κάτι που θα βοηθήσει και τους δυο σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία είναι εύκολο να ξεκινήσει αν εσύ το επιδιώξεις και δεν τα περιμένεις όλα έτοιμα!
ΛΕΩΝ
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων και είναι μια καλή ευκαιρία για να αφιερώσεις ακόμα λίγο χρόνο στους αγαπημένους σου φίλους ή να ασχοληθείς με τα θέματα μιας ομάδας που είσαι μέλος. Προσπάθησε να βρεις χρόνο να διαθέσεις και για τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου καθώς είναι ωραίο να τους δείξεις τα συναισθήματα σου χωρίς να πιστεύεις πως είναι αυτονόητα! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο για αυτό προτίμησε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και τις σκέψεις σου και να κάνεις μια εκ βαθέων συζήτηση με εσένα.
Ένας καφές στο ξεκίνημα της ημέρας παρέα με τους φίλους και τον/τη σύντροφό σου είναι ιδανικός για να σε γεμίσει με ενέργεια και καλή διάθεση! Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιος φίλος σου μπορεί να γίνει ο συνδετικός κρίκος για να γνωρίσεις κάποιον που δεν θα σε αφήσει ασυγκίνητο/η ερωτικά. 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες θα σε κάνουν να ξεκινήσεις να καταστρώνεις σχέδια προκειμένου να τις υλοποιήσεις καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες των Διδύμων κάνει το μυαλό σου να τρέχει! Προσπάθησε να μην βιαστείς να περάσεις στις πράξεις καθώς θα σου έρθουν πολλές ιδέες στο μυαλό που δεν θα είναι όλες πραγματοποιήσιμες. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα φροντίσει να σε αποφορτίσει και να σου υπενθυμίσει πως εκτός από δουλειά έχεις και φίλους που τους έχεις παραμελήσει!
Όσο περνάει η μέρα τόσο πιο πολύ θα χαλαρώνεις για αυτό προτίμησε το βράδυ για να δεις τον/τη σύντροφό σου και να  ασχοληθείς με τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία ενδέχεται να ξεκινήσει με αφορμή ένα επαγγελματικό ραντεβού, αλλά καλό θα ήταν αν σχετίζεται με τη δουλειά σου να προσέξεις τον τρόπο θα τη διαχειριστείς.
ΖΥΓΟΣ
Οι συζητήσεις και οι συναντήσεις με ανθρώπους του ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος θα χρωματίσουν την ημέρα σου καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες των Διδύμων ευνοεί την επικοινωνία. Επεδίωξε να κανονίσεις μια βόλτα με αγαπημένα σου πρόσωπα κυρίως εκείνα που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες. Το απόγευμα  η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σου υπενθυμίσει δουλειές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Προσπάθησε μέχρι εκείνη την ώρα να έχεις εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες της ημέρας!  
Πάρε τον/τη σύντροφό σου και κάνετε μία σούπερ εμφάνιση σήμερα και να είσαι σίγουρος/η πως τα βλέμματα των ανθρώπων του περιβάλλοντός σας θα στραφούν επάνω σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  σπάσε τον πάγο με αυτόν/ην που θέλεις χρησιμοποιώντας  την επικοινωνιακή σου διάθεση και τις ικανότητές του στο φλερτ.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ημέρα θα ξεκινήσει με μια συναισθηματική αναστάτωση καθώς στο μυαλό σου τριγυρίζουν σκέψεις και καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις.  Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων δημιουργώντας σου μύχιες σκέψεις που θα κάνουν ακόμα πιο έντονα τα συναισθήματα σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σε βοηθήσει να βρεις την καλή σου διάθεση και να γίνεις ξανά επικοινωνιακός/η με τους γύρω σου, αρκεί να βάλεις ένα φρένο στην καχυποψία των τελευταίων ημερών.
Το δεύτερο μισό της ημέρας θα είσαι περισσότερο εξωστρεφής για αυτό προτίμησε να δεις τον/τη σύντροφό σου τότε που θα έχουν ηρεμήσει και τα πνεύματα! Αν είσαι ελεύθερος/η εκμεταλλεύσου τη γοητεία σου και την επικοινωνιακή διάθεση που θα έχεις από το απόγευμα και έπειτα για να προσεγγίσεις αυτόν/ην που θέλεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πιεσμένος/η καθώς θα διαπιστώσεις πως οι άλλοι έχουν απαιτήσεις από εσένα που δεν είσαι σε θέση να καλύψεις αλλά και να μην θέλεις να καλύψεις. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων και σου δημιουργεί ένταση καθώς θα προσπαθείς να βρεις την ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους, στις δικές σου ανάγκες αλλά και τις δικές τους. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις να βλέπεις κάθε τι σαν ζήτημα "ζωής και θανάτου"!
Ο/η σύντροφός σου θα είναι ο άνθρωπος που θα σε επηρεάσει περισσότερο από κάθε άλλον με τη γνώμη του σήμερα όμως καλό θα ήταν να πάρεις εσύ την τελική απόφαση για κάποιο δικό σου ζήτημα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα ξεκινήσει να εξελίσσεται σιγά-σιγά σε σχέση.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ημέρα θα είναι απαιτητική σήμερα για αυτό ξεκίνησε τη με ένα καλό πρωινό  για να έχεις ενέργεια αλλά και ένα καλό ημερήσιο πλάνο για να διευθετήσεις το χρόνο σου. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων και θα κάνει εντυπωσιακή έξοδο υπενθυμίζοντας σου όλες τις δουλειές που έχεις! Ιεράρχησε τις υποχρεώσεις σου προκειμένου να μην καταφέρουν να σε αγχώσουν. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και πιθανό οι συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου να ξεκινήσουν τα παράπονα για το φόρτο εργασίας σου!
Αφιέρωσε χρόνο στον/τη σύντροφό σου όταν τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου καθώς η αλήθεια είναι πως τον/ην έχεις παραμελήσει  τις τελευταίες ημέρες. Αν είσαι ελεύθερος/η χρειάζεται να βρεις χρόνο προκειμένου να το αφιερώσεις στα αισθηματικά σου ζητήματα και σε κάποιον άνθρωπο που θέλεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διάθεση σου εξακολουθεί να είναι πολύ καλή καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες των Διδύμων σε βοηθά και μάλιστα απροκάλυπτα να περάσεις καλά. Επίλεξε να ασχοληθείς μόνο με αυτά που εσύ θέλεις ή να ξεκινήσεις μια καλλιτεχνική δραστηριότητα καθώς πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως κάπου έχεις έφεση! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σου υπενθυμίσει υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Μην κάνεις πως δεν τις θυμάσαι καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να τις αποφύγεις χωρίς να βρεθείς να απολογείσαι που δεν τις έκανες!
Προτίμησε να αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου το πρωί καθώς μετά μπορεί να προκύψει κάποια υποχρέωση, βέβαια αν θέλεις μπορείς να τον/την πάρεις μαζί σου και στις δουλειές  θα έχεις! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να έχει άλλου είδους απαιτήσεις εκτός από αισθηματικές για αυτό φρόντισε να ξεμπερδεύεις πρώτα με τις δουλειές σου.
ΙΧΘΥΕΣ
Σήμερα θα έχεις τη διάθεση να μείνεις σπίτι και να βγεις μόνο για τα απολύτως απαραίτητα και αυτό θα το κάνεις μόνο σε περίπτωση που δεν θα μπορέσεις να το αποφύγεις. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων και σε κάνει σπιτόγατο/α και μάλιστα παραπονιάρη/α όμως αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βγεις έξω, να συναντήσεις φίλους σου και να αποκτήσεις ξανά επαφές με τον "έξω κόσμο" καθώς τις τελευταίες ημέρες η αλήθεια είναι πως είχες ρίξει πέτρα πίσω σου!
Σήμερα είναι μία ευνοϊκή μέρα για να φλερτάρεις ξανά τον/τη σύντροφό σου όπως τότε που τον/ην γνώρισες πρώτη φορά και με αυτό τον τρόπο να ξεκινήσετε ένα παιχνίδι το οποίο θα ζωντανέψει τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες μπορούν να φέρουν και νέους έρωτες!
Ζώδια 8644113861422383125
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε